icon

POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA

sisa_dm
Moderátor
14. apr 2018

Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂

evulienkaslx
15. apr 2018

@sisa_dm Dm Bio , lebo su to zdrave mnamky a SauBär , lebo mame zabavu pri kupani

wera7
15. apr 2018

U nas velmi oblubene produkty babylove pre deti. A taktiez balea sprchace tie su naj

katarinastitova
15. apr 2018

U nas vyhrala znacka babylove.je az neskutocne,aka je to super znacka.vzdy som si pri nej ista,ze dcerke davam to najlepsie.

gabiq
15. apr 2018

Babylove - malej vyhovuje skoro vsetko, od plienok, cez vlhcene, tampony, gely, kremy, papanie, vsetko top, dakujeme 👌❤️

rakahaka
15. apr 2018

Babyloveee nad vsetko, vyhla som sa striam vdaka oleju ❤️❤️❤️

denuska23
15. apr 2018

Babylove jednoznačne, super kvalita ako i cena. Plienky kupujeme vo veľkých baleniach rovnako aj vlhčené utierky 🙂 Sprchový gél nám vydrží aj pár mesiacov, tak skvelo pení ;) proste spokojnosť, písať by som mohla donekonečna 😊

bozidara
15. apr 2018

Babylove 🙂

bozidara
15. apr 2018

🙂 pokračujem 🙂 je cenovo prístupná a kvalitná 🙂

m2612
15. apr 2018

Babylove je perfektna.

lenjaaon
15. apr 2018

Jednoznacne Babylove vyhrava u nas na 100% spokojnost zarucena 🙂

wildcat
15. apr 2018

Babylove. Mam dve deti a obe pouzivali plienky, mlieko,kase,vyzivy, drogeriu len od tejto znacky. Na jednom mieste som vzdy vsetko kupila.

lenjaaon
15. apr 2018

@lenjaaon a preco? super ceny, vzdy vyhodne, skvela vona vlhcene utierky aj sprchace ci kremiky...

bosorkabb
15. apr 2018

Balea sprchové a Bio babylove. Jedny krásne voňajú a druhé dcére chutia.

monika937
15. apr 2018

U nas denkmit co sa tyka cistiacich ....presla som skoro na vsetky cistiace prostriedky tejto znacky. Ale aj babylove sme skusali a spokojnost

sonica
15. apr 2018

balea hlavne sprchace, milujem tie vone 🙂

astarte123
15. apr 2018

Denkmit - vďaka produktom z tejto rady je upratovanie domácnosti oveľa rýchlejšie a jednoduchšie 🙂

lubica285
15. apr 2018

Začala som malemu kupovať babylove hlavne kvôli tomu že sa finančne oplatia aj obrúsky v porovnaní s pampers. Nevysypal sa, takze do odpliekovania uz len babylove a balea sprchové 👌

kamca2017
15. apr 2018

Alverde a bio vyrobky😉malemu stresne chutia bio hviezdicky a chrumky🤗maxi spokojnost😘

petronelak
15. apr 2018

babylove dojcenske mlieko a rady vyrobkov denkmkit do domacnosti a balea sprchace a sampony top premna

sandritas
15. apr 2018

Babylove určite 😊 vlhčené, mydlo, krém do chladu, na opaľovanie, flaska.. no asi všetko čo dieťa potrebuje, je u nás babylove 😎 A DM bio rôzne vločky, z ktorých robím kaše, a dalsie a dalsie výrobky 😉

nikolll123
15. apr 2018

Babylove pre moje male babylove je uplne super do babylove vlhcenych sme sa uplne zamilovalinove už ani ine nemôžme používať tak kvalitne vlhcene asi nikde nevyrábajú a to sme skusali x-y značiek.. používam aj plienočky a kozmetiku 🙂 a aj maminka používa dm balea lebo su to super vyrobky a ešte ktomu su aj za super cenu 😍❤👌

livinka1111
15. apr 2018

Pre mna top Aussie olej na vlasy a Balea sampony a sprchove gely😍

macko35
15. apr 2018

značka babylove je najlepšia,cena,kvalita aj obal

daniela8989
15. apr 2018

Babylove je skvela značka aj všetky výrobky tejto značky 🙂 jednoducho TOP

davegahan88
15. apr 2018

Balea na kruhy pod ocami... je to zabalene ako male kvapocky a je to maly zazrak 😍

karajazviny
15. apr 2018

Ja som spokojná s veľa vecami značky Balea...vlhčené utierky malému kupujeme len Babylove...a teraz radi ,,utekáme,, do DM bo sme tam objavili výrobky Weleda a na tu nedáme dopustiť 😊

darcheckinka
15. apr 2018

Alverde a babylove top znacky u nas

kristianko1
15. apr 2018

Babylove pre deti...tiez skvela znacka

atinkaa
15. apr 2018

Vyzivky bebevita ale najma freche freunde pre moje bambulky😍🍌🍉🍒🍇🍐🍏

tinka0000
15. apr 2018

BALEA, BABYLOVE - LEBO ICH MILUJEM A SU CENOVO DOSTUPNE 🤩🤩🤩😍😍🤩🤩😍😍😍💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜💜💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💓💓💓💓💓💓💓💜💜💜💜💜💜❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💚💚💙💙🧡🧡💜💜💝💝💝💝💞💞💞💟💟💟💕💕💕💕❤️❤️❤️💓💓💓💓