POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA
Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂
Balea a babylove 🙂))
Dm bio. Najradsej v dm nakupujeme potraviny.
Baby love, lebo sú kvalitné a cenovo dostupné. 🙂 a potraviny, lebo sú dobré 🙂 🙂
U nás je momentálne top babylove a ich plienky,krém na bradavky a vlhčené utierky, pre mna je top alverde -ich balzam na pery používa už roky a žiadny iný-milujem ho. A manžel miluje sprchové gély balea pretože z nich ako z jediných ho nesvrbi koža na na chrbte a tá cena😍 ideálna kombinácia 👍
Denkmit praci prášok, lebo krásne po ňom vonia prádlo. Balea pena na holenie, lebo je the best of.
Kupujem značku Denkmit a Babylove, pretože sú cenovo dostupné a zatiaľ som s nimi maximálne spokojná.
Babylove- výborná cena, dobrá kvalita, široký sortiment
jednoznacne denk mit-najlepsie cistiace prostriedky za bezkonkurencne ceny.Ja uz vlastne inu znacju cistiacich ani nekupujem a nablaznika som aj svokru s mamou a starkou.A moj top su jednoznacne univerzalne vlhcene utierky.Ja vobec nechapem,ako som vobec mohla niekedy bez nich fungovat💰
Balea - pre vsetko...skvele produkty skvela cena a top kvalita ☺
Denkmit a Balea 🙂
Balea ☺️ Veľmi lacná značka, roky som používala pleťový krém, čistiaci gél a micelarnu vodu od Biodermy a nedoplatila som sa a u vás, značka Balea mi ponúkla tu istú ba dokonca aj lepšiu alternatívy týchto produktov za lacnejší peniaz. 🙂
Najradsej mam alnaturu
Babylove,balea,denkmit,trend it up,dm bio- vyborna cena aj kvalita🙃
dm bio- výborný výber, dobrá cena a kvalita
Denkmit a Balea
Balea sprchove gely
Frosch kvoli ekologii a ucinnosti a DMbio
🙂 Babylove, balea, denkmit -veľmi dobrá kvalita za rozumnú cenu 🙂
Ja mám najradšej z DM suchý šampón na vlasy Balea - už viackrát sa mi stalo, že som večer zaspala s drobcami, ráno som už na umývanie vlasov nemala čas a zachránil ma 🙂
Babylove, Balea = kvalita prevyšuje cenu, za málo peňazí, veľa muziky 😊👍
Balea a Babylove 😉
To sa ani najoblubenejsia neda vybrat...mam toho viacej hlavne babylove, balea sprchove gely a aj trend it up je veelmi oblubena🙂
najradsej mam celu DM znacku 🙂 od babylove cez baleu az po bio 😉
@sisa_dm Babylove plienky, pretože sú vysoko kvalitné a sú za výbornú cenu (kedysi som používala výlučne Pampersky, no veľmi som sa v nich sklamala. Začala som skúšať iné značky, no žiadne neboli dosť dobré, až na Babylove 🙂 )
Atiež mám veľmi rada značku Denkmit, tiež je to dobrá kvalita
Denkmit jednoznacne cistiace super cena a hlavne ucinnost. A za maleho babylove od plienok cez vlhcene obrusky a dalsi sortiment. Taktiez cenova dostupnost a kvalita.
Jednoznacne Balea!!!!! 😉

Balea a Denkmit 👍