SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!
Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂
*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂
Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

Niekedy to bol budík do práce, ale už nejaký ten čas je to plač môjho bábätka, prípadne bláznivé búchanie tety poštárky na dvere 😁
ranná kávička od môjho manžela 🙂
Každe ráno ma budí moja malá žubrienka medzi 4-5 hodinou. Takže už je po spánku. Ale detičky za to stoja. ❤
Moj prvorodeny syn, ktory je odmalicka ranne vtaca 🙂
Mna zarucene vytiahne z postele plny mechur ,a ked nie to,starsi syn zacne kricat z postele,ze chce mlieko.a krici do kym nevstanem 🙂
Moje dieta ma vytiahne z postele a zobudi ma priprava ranajok a nadej ze budeme mat krasny den🙂
Hneď ráno ma vytiahnu s postele moje deti 😍 a v druhom rade dobre raňajky!!
Dcéra ma zobudí jej krik naštartuje a káva povzbudí a ešte aj keď je pekné počasie
Mna rano vytiahne z postele jedine tuzba po kave a ranajky 😁 inac by sa mi velmi zle vstavalo 😁
Ešte teplé čokoládové croissanty... Keď manžel odchádza do obchodu, keďže mne je bieda ráno vstať, tak som na jedno oko hore, no prevaľujem sa až kým nepríde. Hneď bežím dole po schodoch keď buchne dverami, aby sa mi ušlo keďže sme početnejšia rodina a bývame s rodičmi.
Pre toto sa pondelky oplatí vstať. Cez vykend u nás na dedine pečivo nekúpite

Určite sa o to postarajú deti.a keď sa náhodou rozhodnú spať, príde pes a začne mi kňučať pri posteli. teším sa na deň, keď sa vyspím 😀
Keď svieti slniečko do okna a káva☺🌞
Ranna kava cigaretka ,toaletka a ficim na bicykli do prace,to ma preberie taka rozcvicka😂😂😂😂😂👍
.... mňa zaručene zdvihnú z postele moje tri deti- " mama, mlieko"- dám im mliečko, bábätko nakojim....a potom káva a pokračujem ďalej🙂
Mna zarucene vytiahne a postavi na nohy skrekot mojho dietata. A hned som v praci len co pretriem oci..... kedze som doma, sichta sa mi zacina len co dam nohy z potele von...
nepotrebujem ani budik naš hafan si sadne ku posteli a bude knučat že musi von pravidelne 4 30 potom nachystat detom ranajky desiatu a behom na autobus
a zabudla som niekedy nestiham ani tu kavičku🙂
Moji dvaja stafordi🙏😂😂 nechaju ma spat jedine do 6 tej 😂 nemusim pouzivat budik aspon 🙏
Keďže doma 4 dcérky mám, ani budík nemusím mať, ráno z postele má najmladšia dcérka stále zobudí, budíček okolo 5-5.30hod. nikdy nesklame a aj keĎ JA BY SOM EšTE TROCHU POSPALA, NO ONA Má INý NáZOR NATO, NO čO Už... KRáSNE DNI sisa_dm
Mna zarucene preberie k zivotu maly ktorý mi začne ťahať vlasy a ak nechcem prísť o všetky musim vstať 🙂
Mne pomaha teply cajik s medom ;) to ka naštartuje a este rannna ocista tvare so studenou vodou ;(
Mna zaručene ráno z postele vytiahne pocit že konečne po víkende s deťmi ( keďže som na ne sama) budem mat trochu času sama pre seba. Takze ráno sup sup škôlka a skola a pre mna trocha luxusu aspoň si v klude vypiť tu kávu. ☕️
Mna rano prepudi pohar studenej vody, ak mam cas trosku sa ponatahujem, naranajkujem. Velmi dolezite su vydatne ranajky, ktore nesmu chybat. A sup za pondelkom. Je to Pondelok, ale da sa to zvladnut ak sa uz hned zrana dobre naladime 🙂
Pondelok ráno je čas najhorší,
S našimi rituálmi sa nám to ulahčí.
Keď slniečko zasvieti hned je den krajší,
Iba úsmev na tvári a už to fičí 🙂 .
Je jedno,či je piatok, alebo pondelok,vstávam ráno so svojimi deťmi a častokrát mám pocit, že noc ani nebola,lebo detičky buntošili celý čas,čo mali spinkať. Ráno býva občas kruté a náročné,ale keď už je to takto,dokážem sa tešiť z hrnčeka teplej kávy s extra porciou cukru na dodanie energie. Isto by lepšie padlo sprcha alebo kúpeľ,ale to je luxus,ktorý si najviac užívam večer,keď je manžel doma a stráži drobotinu. Vtedy sa smejeme,že idem na wellness pobyt. Kúpeľ dobre padne,zvlášť keď deti spia nakrmené,umyté,je oprané,upratané, manžel zamestnaný strážením detí a jedením koláča. Čo viac si môžem želať? Azda iba kľudnú noc a dlhý spánok detí,aby som tú raňajšiu kávu stihla skôr,ako začne hurhaj v dome. Pekný večer a kľudnú noc aj Vám.

@sisa_dm
Môj malý drobec, ktorého nezaujíma, že je ešte tma. Nedá sa vypnúť ako budík alebo rádio. Hneď ako očí otvorí, tak sa mu pusinka nezastaví až do večera, keď odpadne do postele. 🙂