icon

SÚŤAŽ: dm Event snov?

sisa_dm
Moderátor
12. apr 2018

Predstav si, že tvoja úloha je zorganizovať dm event snov s neobmedzeným rozpočtom. Kde by to bolo? Vonku, vo veľkej hale alebo na streche? Kto by bol súčasťou programu? Vizážistky, kaderníci? Alebo slávny rockový speváci, či riaditeľ najväčšej firmy sveta, ktorý by ponúkali naše dm výrobky na testovanie? Aké aktivity by ste tam dali? Tancovanie s deťmi? Beh cez prekážky? Jedenie a ležanie na gauči? 🙂 Akým štýlom by ste dali do povedomia zákazníkom našu značku?
Kreativite sa medze nekladú, tak sa skús stať chvíľkovým organizátorom a ukáž, aký event by si zorganizovala ty! 🙂
V nedeľu vyberiem 4 z vás, ktorým pošleme veľké baličky s dm produktami 🙂 Teším sa na vaše skvelé nápady!🍹

SÚŤAŽ: dm Event snov?
kixa127
13. apr 2018

Súťaž v líčení maminka a dcérka / synček,
Určite preteky v obliekaní a prebaľovani detičiek (bábiky) oteckami nech sa predvedú 😉
A samozrejme zhadzovanie rodičov do vane s vodou - dieťa trafí loptičkou do terca a rodič padne do vody a kooopec iných súťaži 🤗

vonava007
13. apr 2018

Event snov s DM musí byť na veľkom presvetlenom priestranstve, najlepšie na námestí, DM je predsa blízka ľuďom a preto aj prístup musí byť pre návštevníkov čo najprirodzenejší, nenásilný a pohodlny. V celom areáli musí byť dostatočný počet miest na občerstvenie sa, každý návštevník sa musí cítiť výnimočné a dôležito, musí cítiť, že si ho firma váži ako Človeka🙂 ....krásy chtive dámy môžu využiť služby vizazistiek a kozmetického poradenstva s možnosťou skúšať všetky produkty.Mamičky s deťmi nesmú odísť bez malej pozornosti, či už vo forme balonika či vzorky peny do kupela. Gazdinky by mohli mať možnosť vidieť ich obľúbené výrobky v 'akcii'...to znamená, vidieť ako ľahko možno vyčistiť či vyprať konkrétne nečistoty. Lepšie predsa raz vidieť ako 100krat počuť. A v neposlednom rade každý fanúšik zdravej výživy môže ochutnávať jedlá vyrobené práve z produktov ktoré DM predáva. Na akcii bude niekoľko fotokutikov, kde si môže ktokoľvek urobiť fotografiu či už s celebritou ale aj svojimi blízkymi. Fotky nám vždy vyčaria úsmev na tvári aj po rokoch.. A preto by každý mal odísť s fotkou v ruke a hlavne dobrým pocitom v srdci.

dominka63
13. apr 2018

Na privítanie by som pre deti zorgabizovala nejake hudobne vystupenie potom by pokracovali sutaze napr. Nalicit ucesat maminu.Dalej by mohla byt modna prehliadka a na koniec vytvorenie svojho loga pre kozmeticku znacku. Na zaver by mohli dostat balocky so vzorkami a na koniec obcerstvenie.
@sisa_dm

jumama
13. apr 2018

Ak by to malo byt pre deti: Rozne chemicke "pokusy" s vecickami z DM. Napr - ako sa vyraba sliz (lep, prasok na pranie alebo gel), obrovske bublifuky, ako cistit rozne skvrny, napr. vydrhnut zajdete kovove vecicky zubnou pastou ... takych receptov pohladat viac a nechat sa detom realizovat 🙂 Kto vyslaha metlickou na sneh rychlejsie plnu misku peny z lyzice vody a lyzice jari? Na aku penu sa da malovat....

laura164
13. apr 2018

Dm event by som zorganizovala tak ako nejaký malý festival, kde by boli 3 pódiá (na jednom by hrali slovenskí, českí a zahraniční interpreti, na druhom by by bolo premietanie filmov a na treťom pódiu by hrali detské pesničky, divadlo. Boli by tam rôzne stánky s DM produktami (pre ženy, mužov a deti - zvlášť stánky pre vlasy, telo, pleť). Boli by tam kaderníci, vizážisti a nechtové štúdio. Veľký detský kútik s opatrovateľkami a postieľkami pre drobcov by bol samorejmosťou. Ďalšie stánky s občerstvením a nápojami a to všetko z DM produktov. Všetko by bolo z DM, ešte aj sáčky na odpadky 😀

nitusiak
13. apr 2018

Celá akcia by sa konala niekde vonku, pod veľkým stanom (najlepšie na trávnatej ploche, lúke, záhrade a pod.) Pri vstupe by každý dostal darček, aj deti. Vonku by boli animátori, ktorí by si zobrali na starosť deti, boli by tam pre ne poníky a make-up artisti, ktorí by im pokreslili tváre, hrali rôzne hry, súťaže, tancovali. Mali by tam malý stánok s limonádami, cukrovou vatou, candybar. Nechýbalo by pódium, kde by vystupovali hviezdy aj pre deti ako Miro Jaroš, ale aj pre dospelých., hoci len jedna kapela. Vo vnútri by poradca v oblasti krásy previedol mamičku (ale pokojne aj otecka) aplikáciou každého výrobku, pri rôznych stanovištiach. Od masáže tváre, čistenia až po dokonalý make up. Samozrejme, boli by tam aj kaderníci, ktorí by predstavili vlasovú kozmetiku. Nechtová dizajnérka by urobila manikúru a pedikúru. Nesmel by chýbať ani priestor pre zdravú bio výživu s prednáškou od výživového poradcu. Bol by tam stánok, ktorý by tom tam rozvoňal dobrým jedlom, ale aj inými chutnými drobnosťami. Vedľa neho by bol alko i nealko bar a samozrejme rovnako ako vonku, candy bar s točenou zmrzlinou. 🙂 Och, hneď by som išla a využila niekoľko veci 🙂

miska_p
13. apr 2018

Ak by to bolo v lete určite veľká trávnatá plocha so stromami, ktote počas slnečných dní tvoria chládok. Niekoľko stánkov s občerstvením. Pre mamičky oddych a relax fo forme možnosti dať sa nalíčiť a ocesat odborníkmi, ktori by zároveň prezentovali dm výrobky. Súťaže? Určite. Vtipné a náučné súťaže pre deti a rodičov s dm čistiacimi výrobkami. Kto za čo najkratší čas umyje napríklad sklenenú plochu. Kto ručne čo najrýchlejšie vyperie pár špinavých kúskov oblečenia, vyvesi ich .a podobne. Spojiť zábavu so športom a súťaživosti. Zároveň urobiť event, kde sa zabaví celá rodina.

dara83
13. apr 2018

Vedela by som si takúto akciu predstaviť v areáli Agrokomplexu, takze by sa mohla konať za každého počasia...deti by sa vybláznili hrami a súťažami o produkty DM, dospelí by sa dozvedeli o novinkách a vychytávkach v tematicky ladených stánkoch alebo stageoch...a určite by nemal chýbať MASKOT - veď každá firma/udalost nejakého má 🙌👍😁

atinkaa
13. apr 2018

Uplne to vidim, konecne opraveny a upraveny rusovsky kastiel a park pri nom. Vonku osvetlenie, stoly s nejakym obcerstvenim na uvitanie a balony. V DMku sme vzdy dostali balony! V parku kopa deti, spokojnych, stastnych - ziadna komplikovana zabava - to co maju vsetky deti rady odjakziva - zmrzlina, malovanie na tvar, spolocne hry. Muzika prijemna kludne i nejaka ludova, kedze hned vedla mame SLUK. Vo vnutri rozne zakutia pre maminy, babicky ale i starsie kocky - moznost testovania DM kozmetiky - vlasova,pletova ale i telova. Moznost predviest umenie v ramci licenia, ci ucenie licit sa, odhadnut aky typ som a co mi svedci. Pre maminky a buduce maminky moznost prezretia si a testovania kozmetiky pre tehotne zeny, ci pre kojacie mamky alebo tiez rozne vychytavky pre deti - jak na papkanie, tak prebalovanie ci kozmetiku ako taku. Na nadvori by hned mali stoliky s roznymi maskrtami pre deculka, tak aby bolo mozne v praxi testnut ako co chuti, co jedia ini kamarati. K tomu by mohol byt kutik i variaci bio doporucujuci rozne vychytavky do kuchyne ktore DM ponuka i dospelym. A pravdaze ekologicky kutik s mojim oblubenym Froshom a dalsimi moznostami, ktore DM ponuka. Myslim, ze by to mohol byt nadherny den ci popoludnie s DM. Ak sa zasnivam viac tak tam vidim okrem DM i nejake poriadne hrackarstvo, knihkupectvo a restauraciu, prezentujuc svoje vyrobky. Vecer by mohla v kastieli koncertovat nejaka super kapela - kazdy si vie dosadit vlastnu - ale takej Bjork alebo U2 by to prostredie svedcalo. Krasne ci uz vlastne alebo spolocne snivanie prajem.

cilkau
13. apr 2018

ťažká otázka niekde vonku v prírode alebo pre zlé počasie v hale rôzne súťaže pre deti, dospelých,ceny, stánky z občertvením,🌞🌧👍❤🙂😉😀😍😘🙏👦👧💃🤰🌳🍀🍀🌹🌷🍀🍀

sticker
miriamka24
13. apr 2018

Neviem sice, ako to vyzera v priestoroch, kde sa dm vyrobky vyrabaju, ale budem si prestavovat ;),priestor, ktory je rozdeleny do sektorov podla typov (vlasy, starostliost o telo, detsky sektor, cast pre panov a pod.). Kazdy pozvany host si prejde tym svojim osobnym, na konci sa stretnu na zaverecnej party pod hviezdami s temou vecera: DM pre všetkých. Predstavili by sa ti ktori stoja za znackou a kvalitou DM drogerie.

kajus_a
13. apr 2018

Bolo by to vonku niekde pri jazere vo forme velkeho pikniku. Na luke porozkladane deky, dobre jedlo, osviezujuce napoje, stanovista, kde by sa prezentovali DM vyrobky, licenie zien. Pre deti skakacie hrady, kopa balonov. Chlapi a chlapci by si mohli vyskusat napr. strelbu z luku.
Vsade dobra zabava, smiech a na rozlucku by kazdy dostal malu pozornost vo forme balicka vzoriek DM produktov.

marikaheidi
13. apr 2018

dm event snov..... ja si myslim, ze by to malo byt na otvorenom priestranstve, najlepsie v prirode na luke s peknym bielym a velkym stanom, vchod by zdobila velka brana z balonikov, potlacene dm znackou, deti by mohli dostat tricka s dm znakom, pre deti by tam mohli pobehovat preoblecene rozpravkove postavicky napr.Mimoni, mickey mouse.. . a rozdavali by chutne dm zdrave vyrobky, pre mamicky by mohol byt kutik na varenie z vyrobkov dm, mohol by varit a vymyslat recepty napr. Ihnacak, pre najmensich by boli skakacie hrady, smyklavky, zmrzliny, cukrove vaty, kolotoce, rozne sutaze, malovanie na tvar, detske divadielko, lezecka stena, samozrejme odmeny by boli balicky z dm. pre mamicky by bol salonik beuty, kadernicky salonik s vyrobkami dm, aj oteckovia by si prisli na svoje, sutaze s detickami, detska diskoteka, kino, obcerstvenie vyrobkami dm, pre babatka k dispozicii zdrave dm kasicky, mliecka, presnidavky, na zaver tombola ....

monitamoni
13. apr 2018

Najlepší event by mal byť určite niekde v parku na otvorenom priestore aby mohlo prísť čo najviac ľudí. Mali by tam byť aktivity ktoré potešia každé pohlavie a vekovú kategóriu. Takže vizážistky pre ženy, mamičky, stánok s chladeným pivkom pre mužov a skákacie hrady a ľudí čo maľujú tváričky deťom a veľa veľa balónov a detská zoo so zvieratkami. Skvelé by boli súťaže pre celé rodinky a ako odmena malý darček. Klincom by bol malý koncert kapiel.

katushkas
13. apr 2018

DM event snov by som zorganizovala v nejakej velkej DM predajni. Skusali a testovali by sa vsetky vyrobky, dovolene by bolo uplne vsetko, mohlo by sa malovat, kremovat, vonavkovat, vsetko od vymyslu sveta. Urcite by tam bola aj nejaka hudobna skupina aby bola dobra nalada, chutne obcerstvenie a program pre deti ako napr.malovanie na tvar. Boli by tam vizazistky, ktore by malovali zakaznicky, kadernicky, ktore by farbili vlasy a kozmeticky, ktore by poskytovali poradenstvo ohladne pleti. Hlavne po cely cas dobra zabava a bola by to party roka, na ktoru sa len tak nezabuda!!!

angela85
13. apr 2018

kombinacia vonkajsich priestorov s vnutornymi kde by si ludia vase znacky vedeli vyskusat ovonat, vase odbornicky by vedeli Poradit s kazdym problemom,ponuknut produkty,dat si kavu,nechat sa upravit kozmetickami kadernickani. Hviezdy tam nepotrebujem. A urcite program pre deti,lebo vacsina vasichzakaznicok su mamicky

lbk
13. apr 2018

@sisa_dm
Keby bolo pekne, tak by som spravila event v sade Janka Krala.
Pre deti by to boli rozne sutaze, animacie a mohli by dostavat ako darcek nejake detske veci. Tiez by som detom dopriala velku bublifukovu sou, trampolinu.
Pre zeny by som urobila kutik, kde by ich mohli skraslit profesionali - kozmetika, ucesy a este aj nejakeho masera by som im dopriala.
Pre muzov mozno kutik s pivkom.
Nesmela by chybat skvela hudba a aj obcerstvenie.

cilkau
13. apr 2018

v prírode na ihrisku alebo v hale, na kúpalisku s občertvením a rôznimy súťažiami🌜👍❤🙂😉😀😍😘❤👶👦👧💃🤰🌳🍀🍀🌹🌷⛰🏕🎁🎉🍀🍀

sticker
martinusik91
13. apr 2018

Na pláži s kopou súťaží a stanmi kde by si mohli ludia vyskusat vase produkty, malovanie na tvár pre detičky, pre maminy líčenie s produktami dm , skákací hrad, bublinova šou a veľa súťaží pre detičky aj dospelých,

bambulka9999
13. apr 2018

@sisa_dm
Event by som nazvala Den splnenych priani.
Bolo by to pre celu rodinu, pretoze DM ponuka produkty pre celu rodinu.
Pre deti by som zabezpecila skakaci hrad, trampolinu, bublifukovu atrakciu (niekde som videla, ako robia velke bubliny, ze sa do nej moze zmestit clovek), sutaze pre deti a po cely cas by deti mohli spievat pesnicky s Fihou.
Pre mamicky by som urobila nejaky wellness, kde by si oddychli, nacerpali novu silu na deturence a este by ich mohli upravit profesionali. Poradili by im ako sa malovat, upravovat vlasy.

zanitka
13. apr 2018

Party by sa konala u dm-ky doma. To znamena v nejakom obrovskom "domceku" kde by sa zmestilo co najviac ludi a ktory by zaroven pripominal nase domovy. Bol by zariadeny vyrobkami ktore najdeme v predajni cize v kuchyni najdeme prostriedky na riad v kupelni vyrobky starostlivosti o telo, na licenie a tak podobne. Kazdy si moze tieto vyrobky vyskusat priamo na mieste. Mamičky s bábätkami sa nemusia strachovať aby nezabudli plienky, nejakú výživu, hracky. Všetko bude k dispozícii. Vrátane opatrovatelky a roznych zabavnych bytosti, aby si rodicia v klude mohli poklebetit s vizazistkou, kadernikom alebo iny odbornikom, ktori budu tiez medzi hostami. Okrem toho ze ochotne poradia, tiez priamo ukazu hostom ako s licenim, ucesom, ako vycistit zajdetu spinu v rure atd 🙂 Pozvane budu aj zname osobnosti, ktore prezradia svoje tipy na vyrobky, ktore radi pouzivaju. Jedlo a pitie bude takisto z ponuky dm. Vsetko pripravia spickovi kuchari a barmani. Samozrejme bude aj tombola. Ako inak - o vyrobky z dm. A nesmie chybat ziva hudba.

lucinka37
13. apr 2018

Dokonaly DM Event si predstavujem asi takto.: niekde vonku na velkom priestranstve, mozno niekde pri vode- jazere. S velkymi bielymi stanmi. Ako program si predstavujem dobrych slovenskych spevakov napriklad Imt smile, desmod... Kutik pre deti- malovanie na tvar, skakaci hrad, jazda na ponikoch, pohybova gula na vode ;)+ nejaky šašo, sutaze,pre mamicky - vyzazistky, kadernicky, skuska vyrobkov, predstavenie DM vyrobkov, vyskusanie jedal s dm produktami, sutaz o dm balicky napr. Rodinne skakanie vo vreci, kopanie jedenastok aj pre oteckov ;) proste pohodovy den pre celu ridinku 🙂

keena
13. apr 2018

Ja by som zorganizovala event vo forme nejakeho pochodu alebo zhromazdenia. Nieco na styl #allfordm 😊 pozvala by som znamych ludi, ktory by rozpravali o tom aka je dm uzasna, o tom ako a ake vyrobky pouzivaju a preco. Miesto eventu by bolo plne dm balonov, hostesky by ponukali ochutnavku dm vyrobkov, bola by moznost testovania vyrobkov. Deti by tiez na akcii nemohli chybat, pre nich by bol pripraveny super dm program. Kuzelnicka dm show, trampolina, miesto plne hier... 😊

jankaajanko
13. apr 2018

ahoj jaa by som v dm drogeriach urobila velku sou s mirom jarosom a jeho pesnickami od neho a kazde dieta by dostalo niaky maly darcek od dm vsetko by bolo vydzobene balonmi ak po zemi by boli aby ked deti pridu mozu sa snimi hrat aj domou si zobrat

mzlacka
13. apr 2018

Vo velkom wellness hoteli... pre celu rodinu... sutaze pre deti a promo akcie vyrobkov pre dospelych... s roznymi odbornikmi

dominicka1986
13. apr 2018

Pekna predstava eventu dm by bola vesela a farebna v lete vonku v prirode,napr na den matiek pri vode a pod stromami.super by bol velky stan s pultami kde by boli predstavovane blizsie vyrobky z drogerie kozmetiky ,racionalnej vyzivy ci detsky sortiment.Pre mamicky licenie a kozmeticke poradenstvo,vyzivove poradenstvo....,pre ockov a deti zabava a sutaze o vase produkty.detska kapela balony pekna vyzdoba,kvety.Kazda ucastnicka by bola obdarovana malou pozornostou a katalogom dm.myslim kazda mamina by mala radost.

karolin2
13. apr 2018

ALL INCLUSIVE ..... o tom je 🍀🍀 DM ..... tu som človekom, tu nakupujem ..... 🍀🍀🍀🍀 všetko je o ľuďoch. Určené pre všetkých ..... ženy, matky, deti, muži, babky, dedkov, miláčikov zvierat, všetky vekové kategórie ..... Veľké priestranstvo, živá hudba, množstvo atrakcií, animátori a podľa mojej dcérky .... k o l o t o č, farebná zmrzlina, parádenie (nielen mamka 😝). ABY sme neukrátili ani naše polovičky - mužov určite by sme ich vedeli zaujať nejakým športom. Oslovenie cez facebook, dm stránku. Vizážistky, kaderníci, stylisti, odborníci na zdravú výživu 👍, s dôrazom na dm produkty, ich predstavenie, privítala by som balíček vzoriek s popisom produktov. A aby som nezabudla občerstvenie. Som rada, že ste tak blízko k nám a hľadáte možnosti ako sa stále zlepšovať. ďakujeme.

jabucko
13. apr 2018

ja by som spravila vo viacerych dmkach na svk. tie , ktore maju volne priestranstvo okolo (namestia, ci dobre pozicie v shoppingoch ...) kedze zena je ta, co udava smer v rodine, samej sebe, vybera produkty, namupuje, udava rodine trend, zamerat to na nu. slobodnu zenu, mamu malych ci velkych deti, zrelu zenu .... a teda pre kazdy typ zeny taku zonu ... mladym - styling , licenie, stretnutie s fashion bloggerkami . maminam - ako sa rychlo.nalicit pri drobizgu, poradenstvo po porode (kila navyse dole, stretnutie s dietologom, fitnes guru), time manazment.matky ci kurzy varrnia -do 15 minut chutne zravo ... a v neposlednom.rade miesto, kam mozu deticky ... ci uz same budu strazene animatorkamo alebo vdoprovode ochotnych oteckov, ci inych rodinnych pribuznych ... zrele zeny - zrela plet, spomaleny metabolizmus - diskusie s odbornikmi, mienkotvorcami
food bloggerska prezentacia varenia z potravin dmky

moncicak28
13. apr 2018

DM EVENT by som urobila v nejakom príjemnom hoteli v našom hlavnom meste, kde asi najväčšia koncentrácia ľudí. DM Event by som zorganizovala jednodňový, ale nabitý programom 🙂 Event by som rozdelila do dvoch - troch miestností a prebiehal by formou prezentácii a rozhovorov z osobnosťami a odborníkmi zo sveta kozmetiky, jedla a módy, V každej miestnosti by sa striedali hostia z danej oblasti, ktorý by radili a diskutovali, dispozícii by boli vzorky výrobkov. Sprevádzať prezentáciami by mohli ľudia zo spoločnosti DM, ktorý sa danej téme venujú. Hudobný hosť skvelá Mária Čírová. Vo foaje hotela by bolo k dispozícii občerstvenie počas celého dňa a detský kútik s animátormi pre najmenších hostí. Prekvapením by bola tombola so skvelými cenami. Cena vstupeniek by bola symbolická, v cene ktorej by bola darčeková taška.

tinka0000
13. apr 2018

@sisa_dm
Siska moja dm-kova
Ja Ta rada mam,
Ked ma nutis rymovacky rymovat
Ked chces pocut nazor moj,
posli mi balik pre radost
Budem Ti aj velmi vdacna,
Ze som nieco vyhrala, ked som Ti takuto rymovacku skladala
😍😍😍