SÚŤAŽ: dm Event snov?
Predstav si, že tvoja úloha je zorganizovať dm event snov s neobmedzeným rozpočtom. Kde by to bolo? Vonku, vo veľkej hale alebo na streche? Kto by bol súčasťou programu? Vizážistky, kaderníci? Alebo slávny rockový speváci, či riaditeľ najväčšej firmy sveta, ktorý by ponúkali naše dm výrobky na testovanie? Aké aktivity by ste tam dali? Tancovanie s deťmi? Beh cez prekážky? Jedenie a ležanie na gauči? 🙂 Akým štýlom by ste dali do povedomia zákazníkom našu značku?
Kreativite sa medze nekladú, tak sa skús stať chvíľkovým organizátorom a ukáž, aký event by si zorganizovala ty! 🙂
V nedeľu vyberiem 4 z vás, ktorým pošleme veľké baličky s dm produktami 🙂 Teším sa na vaše skvelé nápady!🍹

Momentálne ma pri neobmedzenom mnozstve peňazí napadá jediné. Lezime na Kramároch v NUDCh a poviem Vam, ze to tu je pri vybaveni izieb a priestorov na figu,a preto by som zoraganizovala event pre vsetky deti z nemocnice(uletela som do fantázie trošičku) aj personal( lebo su mili) a od rána by sa miesto liekov davkovali vsetky zdrave produkty a maškrty DM Bio a Alnatura, cukrova vata a cokolodava fontana by tiez nechýbala. Vyhraval by Miro Jaroš so Smejkom a Tanculienkou a pod podiom by bola bublinkova diskoparty. Nechybali by hry, sutaze o dm produkty , lezecka stena, kolotoč, vyhliadkove lety balonom, malovanie na tvar, kreativne dielne, pozicovna kostymov, vystupenia sasov, stanky s dm vyrobkami, a ako kliniec dna vystupenie Slnecneho cirkusu.
Ale späť do,, reality,,
Zorganizovala by som event pre rodinu a priatelov kde by boli poradcovia krasy, instruktaze licenia, stravovania a poradna pre deti a maminy-vsetko s dm vyrobkami,pretože DM ponuka z kazdeho rozku niečo. Pripravila by som sutaz vo vareni zdravych jedal pripravenych z produktov dm bio a alnatura. Samozrejme vseykeho by bolo dostatok a bavili by sme sa pri Imt smile a DJ David Guetta😂😂😂👍
Trosku som sa uvolnila a pousmiala;)
ja by som to spravila niekde vonku na luke a boli by tam velke stany ako na svadbe , stany by boli tematicke 🙂 v jednom by licili profi vizazistky, v inom profi kadernici, ktori by samozrejme pouzivali DM produkty. na luke by boli vselijake hry a sutaze pre deti, velke skakacie stany, ponukali by sme dobroty uvarene/pripravene z DM produktov, robili by sa rozne sutaze pre deti ale aj dospelych, popripade by kazdy pri vstupe mohol dostat nejaky balicek s darcekmi, ak by sa mi v ten den nepodarilo nic vyhrat 🙂 a samozrejme by tam bolo Podium so samymi skvelymi hudobnikmi. a hlavnym bodom vecera by bolo vystupenie Robbieho Wiliamsa :D ( to by som si splnila sen hahah) jejda az som sa tam zacala tesit :D :D
Ak by som mala neobmedzený rozpočet, určite by som pripravila event v každom meste,kde sa nachádza predajňa DM,bolo by to vonku s veľkoplošnú stanmi.Program by som sa snažila zostaviť tak, aby si každá veková skupina našla niečo pre seba.DM ma obrovský sortiment výrobkov,od tých pre najmenších,až po staršiu generáciu, preto by súčasťou programu mala byť možnosť ich odskúšania či ochutnávky -kozmetika, dekoratívna kozmetika, čistiace prostriedky, vône, plienky, nápoje, kaše.Kazdy návštevník by mal vzorky k dispozícii.Samozrejme sprievodné akcie ako hudba, občerstvenie, súťaže pre deti, dospelých a rodinné tímy - skákanie s uviazanou nohou-rodic a dieťa.Prijemna by bola aj "relax zóna",s možnosťou masáže či vyskúšanie malé upu, prípadne účesu 😊
Ale cistto teoreticky, preco sa nemoze zalozit taky ten dm-klub, ako byvaju v ameriketake tie golfove kluby, tu na sk by mohol vyt aspon jeden taky velky, kde by pravidelne clenovia dm-klubu bolu oboznámení so všetkými produktami, noli by tam kurzy zdraveho varenia, kurzy kozmetiky, vsetko po co zeny tuzia, kutiky pre deti a samozrejme nejaky ten sport pre muzov, to by bolo super, konalo by sa to raz za tyzden a casom by tam boli vsetci ako jedna velka rodina, mohlo by to byt napr sobotu popoludni a vsetci by tam chodili radi :💖
V letných mesiacoch v objekte Valticko-Lednickeho zámku s množstvom vizazistickych a kaderníckych špičiek.... hudba, catering, detské aktivity , kolotoče , súťaže a s charitatívnym podtónom ;)
DM event snov, ak by to malo byt na Slovensku, tak by som to zorganizovala niekde na strednom Slovensku aby to z kazdej casti bolo rovnako daleko..
- velka luka, les, objekt, alebo kupalisko prirodne
- sucastou programu by boli ti naj vizazisti, predstavitelia znaciek, odbornici na vyzivu, zdravie, urcite by bolo fajn nejaky hudobny podmaz ale nie zrovna typ koncertu kde sa tancuje a pozornost sa strhne na interpreta, nieco co dotvori atmosferu, jemnost
- aktivity by boli samozrejme spojene aj pre rodiny s detmi, starostlivost o deti - animacie, kurz vizaze, ako sa sama nalicit a pod., ako sa o seba starat, vyziva, joga, masaze, mani-pedi, tuli vaky
- nieslo by sa to v duchu prirody, pohody, relaxu, urcite nie na streche velkomesta a ruchu, skor takej pohody a prirody
Prezentacia by bola vo wellness centre, kde by sa dalo zrelaxovat a pri tom skusat rozne produkty z DM ponuky. Bol by tam urcite catering s množstvom dobrot vyrobenych z bio produktov.
Tato uloha sa mi velmi paci☺
Ja by som zorganizovala DM FEST po celom Slovensku.Kazdy tyzden by sa konal v inom krajskom meste,trebars na namesti.
Myslim,ze najailnejsou zbranou a zaroven lakadlom na nakup su prave ich vyrobky a predpokladam,ze ked ludom priblizim tie,nakupia ludia aj ostatne,mozno aj tie nie s uplne najlepsou cenou na trhu-vlastna skusenost.
Predstavujem si to asi tak,ze v kazdom meste by sa konal 3 dnovy festival.
V prvy den by bol v znameni DETSKEHO SORTIMENTU,cize predstavili by sme si DM sortiment pre najmensich,od kozmetiky,po vyzivu.Pozvala by som si detskych umelcov,zorganizovala detske sutaze,samozrejmostou by bola ochutnavka a testovanie detskych DM produktov.
Vstupne by bolo dobrovolne a vyzbierana suma by sa pouzila prave pre deticky.
Druhy den by bol BIO a EKO.
Tak by sme ludom predstavili obrovake mnozstvo bio a eko produktov DM znaciek,nieco dobre si navarili,samozrejmostou by bola ochutnavka a sutaze napr.aj vo vareni.Vytazok z dobrovolneho vstupneho by islo na zachranu prirody.
Treti den by bol v znameni DOMACNOSTI.
Ludom by sme predstavili skvele cistiace DM produkty,doplnky do domacnosti,samozrejme nechybal by ani stanok pre domacich milacikov.
Znova super hudba,sutaze....a vytazok by isiel prave pre tych,ktori svoju domacnost nemaju.
Co povies?Mne sa to paci☺
Spravila by som to formou zahradnej party s niekolkymi velkym a kopou malych snehobielych stanov. Cez den by boli vsade kvety a balony a vecer kopa svetielok. Pomedzi ludi by cely den chodili artisti, zongler a tanecnici. v hlavnom stane by bol koncert, vo vedlajsich by sa licilo, varilo, sutazilo a debatovalo (o detoch, sebarozvoji, starostlivosti o seba aj rodinu, o knizkach...), skusali by sa dm vyrobky a samozrejme by tam bol aj detsky kutik s hrackami, preliezackami, premietanim rozpravok, sutazami a animatormi.
Parada....
Bolo by to DM Event pre rodiny 🙂
Bolo by to niekde v prirode. Wellnes hotel s toboganmi a bazenami. Kazdy by si tam nasiel svoje. Po kupani v bazenoch by deti mohli testovat babylove kozmetiku - samponiky, sprchace a telove mlieka.
Deti by mali zoo- zvietatka, lezecku stenu, bazeny s kadejakymi aktivitami a samozrejme animatorov, kt.by sa im venovali za ten cas, co by sa ich maminky skraslovali s dm vyrobkami,cvicili a venovali sa svojim zenskym potrebam 😀 Deticky by mali sutaze, kde by mohli vyhravat maskrty vasej znacky. Preberali by temy ohladom zdravej vyzivy bio vyrobky. Ranajky, obed a vecere by boli pripravovane tiez z vasich vyrobkov.
Oteckovia by tiez mali svoje miestecka. Tym by som doprala jazdy na eno nuno autickach porsche atd. Ti by sa asi zapotili tak tym, by som nechala testovat vase deodoranty, pripadne nejake pekne vonavky. Tiez by sa konali spolocne jazdy s detmi na stvorkolkach. A co vecer? Maminky vyfintene, oteckovia s baterkami nabitymi a deti po celom dni unavene. Deticky do postele a dospely spolocensko tanecna akcia spojena s modnou show 😀 Tiez anketa ohladom testovanych vyrobkoch. A vyhodnotenie naj vyrobkov dna v urcitych kategoriach. Cize cely den od jedla, cez kozmetiku, sladkosti pre deti, vyzivy do rucky, napoje az po vecerne licenie by sa tocilo okolo dm vyrobkov.detaily doriesime :D 😀 😀 Dosnivane 😀
Nuž, ak by som mala neobmedzený rozpočet, išla by som do tohto:
Párty v štýle indiánskom štýle. Típí stany, animátori v kostýmoch indiánov a indiánok, jazda na koníkoch, mini zoo, možnosť fotenia vo fotokabínkach s množstvom dekorácií a kostýmov.
Pre najmenších kúzelník a zabávač, pre starších koncert obľúbeného speváka s autogramiádou. Množstvo balónov, maľovanie na tvár, tvorivé dielničky. Nesmú chýbať interaktívne hry, pre starších x-box kinekt, kde by sa usporiadal menší turnaj.
Tanečná šou, kde by sa mohli zapojiť aj detičky a naučiť sa choreografiu (za odvahu s menšou odmenou)
Športový turnaj vo vodnom futbale, nafukovacie atrakcie. A na bezpečnosť celej akcie by dohliadali hasiči, ktorí by na koniec urobili veľkú penovú šou pre detičky.
A nesmú chýbať lakocinky pre hladné žalúdky a mlsné jazýčky.
Detičky ale neprídu samé, preto aj niečo pre mamičky a tatušov (kozmetická poradňa a možnosť zapojiť sa do futb. turnaja aj s rodičom, tímy rodič-dieťa).
jednoznačne trávnatá plocha - príroda, kde by známe tváre, vizážisti prezentovali mužom/ženám vaše produkty, ktoré by si mohli zakúpiť... Ale nie len kozmetika ale všetok tovar ktorý dm-ka ponúka, hlavne značky dm... Každý jeden by odtadiaľ odchádzal spokojný a určite nie naprázdno...
A určite nejaké aktivity/súťaže pre deti by nemali chýbať....
ahoj, minule som organizovala sportove podujatie, deti dostali rozne prezentacne veci za svoju ucast na sutazi, boli to male drobnosti, ale tie potesili a videla som ako potom deti s tych chodili a trosku im to utrelo slzicky z toho, ze v sutazi napriklad neuspeli tak ako si predstavovali.. aj maminy si mohli pocas cakania deti precitat co to o nejakom vyrobku, ak by aj vasa dm bola sponzorom, nejaky dzusik, vlhcene servitky, ci naplasti, su to drobnosti, ale mama potom vie kam ma po veci zamierit 🙂
a co sa tyka velkej mega prezentacii značky, ano krasne slnecne pocasie, velky priestor, sutaze pre deti, starostlivost odbornikov o maminky, a nezabudat aj na darceky, ktore maju velky efekt 😉 a nezabudla by som ani na oteckov, nejakymi barbermi 🙂 nech doma niekto nehudre 😅 nejaky ten mily koncertik jarosa, ci nejakych novych umelcov, ktori budu nenutene sprevadzat pocas celeho dna.🎉🎉🎉🎉🎉
urcite by som to urobila niekde vonku v prirode, mozno v blizkosti nejakeho zariadenia, kde by sa mohli vysantit nielen deti ale aj dospeli, Boli by pripravene rozne aktivity, sutaze, moznost relaxu, prezentacia zaujimavych veci, a cinnosti- sokoliari, sermiari, ukazky z prace policajtov, hasicov, cerneneho kriza, a tiez nieco pre mamicky- ako vizazistka, manikura, pedikura, a pre oteckou mozno masaze , jazda na konikoch, Pri vstupe by mohol kazdy dostat nejaky balicek s vyrobkami,resp, vzorkami z dm-ka. a samozrejme nesmel by chybat stanok s vyrobkami, ci uz bio, eko,... na ukazku😉
Event by sa konal v krasnej prirode za slnecneho dna. Na uvitanie kvetinku pre zeny a balonik pre deti. Program pre deti napriklad skakaci hrad kolotoc klauna ktory pobavi deti jazda na koni moznost opekania spekaciek sutaze o detske balicky DM.
Pre dospelych moznost blizsie spoznat a vyskusat DM produkty vzorky napriklad formou stankov pre prezentovanie DM vyrobkov. Pre spestrenie by som pouzila napriklad online mobilne aplikacie pre komunikaciu s navstevnikmi, fotobudky ktore pobavia ucastnikov, vyfoti im na pamiatku krasne fotografie a este umozni lepsie zdielanie z eventu na socialnyh sietiach. Instant. tlac fotiek z Instagramu s hashtagom akcie, kde navstevnik vyfoti selfie fotku pre priatelov na Instagram,aby sa pochvalil ze sa tam ma krasne, k prispevku vlozi hashtag akcie a nasledne pojde k budke, kde mu vyjde na pamiatku fotografia s vizuálom a logom DM.
Este ma napada nejaky stanok pre vizaz DM produktov. 🙂
Keďže dm máte výrobky pre všetky kategórie, bolo by super zapojiť všetkých. Takže k miestu. Malo by to byť na lúke pri lese, aby sa dalo schovať pred slniečkom. Začneme najmenšími. Samozrejme, aby mohli rodičia si tiež užiť akciu, treba stráženie, ihrisko s guličkami, šmýkačkou, skakacim hradom a vodou. Na začiatku nesmie chýbať stánok so všetkými potrebami pre deti ako sú plienky, vlhčené, dzusiky, dobroty a všetko, čo by mohlo chýbať drobcom a za akciovú cenu by sa dalo kúpiť. Samozrejme deti sú aj najlepší kuchári, tak treba im aj dielnicku na výrobu pizze a lineckych koláčikov, poprípade nejaký zdravý nápoj (voda, ovocie, sirup), nesmú chýbať ani sútaže, tance, vyrabanie dm šiltoviek, maľovanie na tvár, jazda na koniku a nejaké to spievankovo. Keďže dospelý majú oddych, o deti postarané, mamičky treba vyparadit, ponúknuť rôzne masky, líčenia, nejaký pilates, či zumbu, pre pánov môžeme ponúknuť beh s charitatívnym úmyslom, môžu pri tom vyskúšať ekologicky nezávadné pohlcovace potu a nakoniec pre všetkých koncert ľudovej hudby Kolárovcov alebo kandracovcov. Mládež a starší by sa zapojili k dospelým a mohol by sa konať aj futbalový turnaj. Mimo hlavných koncertov, treba podporiť aj rôzne tanečné a spevácke skupiny, aby spestrili program. Samozrejme treba zabezpečiť stánky s papanim a nápojmi 🙂
Za mňa vy to isto bolo vonku a rozdelené na viac stanovísk. Jedno by bolo čisto pre nás ženy kde by radili stylisti ako používať dm kozmetické pripravky a úprava vlasov.... V druhom by si mohli chlapi)(aby nebolo diskriminovaní) ochutnávka rôzne chuťovky hlavne také. Tie proteinove..... V treťom by mali deti svoje dm baby love keksiky tyčinky ma ochutnávky a hry, kreslenie, sutaze a prezentáciu výrobkov by stále išla na plátne. Medzi tým by hrala. Príjemné nejaká mladá kapela ktorá nemá ešte nejaké veľké hallo na Slovensku. A isto by som dala aj tombolu za pár eur a dohodla sa napríklad s je kým s kým ma dm spoluprácu ci detská onkológia alebo liga proti rakovine, že vyzbierané korunky poputujú tam. Pre mňa by toto bol program pre všetkých
neviem sice co je event, ale ak nejaka party, tak urcite kedy par kucharov nachystalo super jedla z potravin, kaderníci, ktori by nam vycarovali nieco krasne na hlavach z vyrobkov dostupných v DM, kozmeticky, ktore by nam ukazali ako byt krajsie, ako si to uzit, urcite s miestockom na relax a oddych 🙂 v parku, v prirode, v prijemnom prostredi... 🙂
DM event snov v tomto krasnom počasí by bol určite niekde vonku, v parku, na lúke možno by som to spravila súčasne v rôznych mestách, kde by boli aj obrazovky a priame prenosy z jednotlivycg miest, mohli by medzi sebou aj súťažiť. Celú plochu by som rozdelila do viacerých sektorov, kde by si každý prišiel na svoje. Mamičky by sa mohli nechať skrášliť a oddýchnuť si id ratolesti, oteckovia by mali rôzne športové aktivity, pc hry, a pod. No a detičky by mali velky detský kutik, kde by ich mali na starosti animátori a vymýšľali by im program. Samozrejme by tam nechýbala aj jedalenska časť, kde by sa grilovali dobroty, detičky by tam mali koláčiky, cukrovinky samozrejne aj ovocie😇 takýto celodenny "rodinny den s DM" by som zakončila vystúpením nejakych kapiel, mini diskk pre deti 😊😍 tobasi tak v skratke a krásny den s DM za nami 😊
@suesue1983 ani mna by nemuseli presviedcat 🙂
Miesto by malo byť určite niečo prvoplánové, aby to nepokazilo napríklad nepriaznivé počasie. Zorganizovala by som to na mieste, kde je veľká fluktuácia ľudí- pre mňa obchodný dom. Predtým než by to celé vypuklo sústredila by som sa na kvalitný online marketing, aby sa o tejto udalosti dozvedelo čo najviac ľudí. Propagovala by som to na sociálnych sieťach, kde by som postupne pridávala informácie o podujatí ako sú vstupenky zadarmo na toto podujatie, program a súťaže.
Deň, ktorý by mohli spoločne stráviť celé rodiny. Pre deti by som naplánovala maľovanie na tvár, nafukovací hrad, a zbieranie bodov v súťaži. Pre dámy skrášlenie - šikovné kozmetičky by dámy upravovali (líčenie, nechty..). Možno ako bonus bezplatné meranie zraku a tlaku v očiach. Pre pánov by som pripravila nejakú výstavu (vlakov, áut a možno lega 😝)
V pozadí by bol pripravený program detí z tanečnej školy a pre deti pripravené predstavenie Ľadová kráľovná a do toho všetkého skvelý moderátor Juraj "Šoko" Tabáček a jeho stand-up. 😀
Dobrý deň, chcela by som sa zapojiť do súťaže, ako zorganizovať DM Event snov 😉.
Moja predstava by bola, že tento Event by bol zameraný najmä pre ženy, čiže určite by tam nemali chýbať vitážisti a tiež kaderníci, ktorý by z každej ženy urobili femme fatale, ženy by si mohli každý výrobok dekoratívnej kozmetiky, vlasovej kozmetiky vyskúšať a hneď aj poprípade zakúpiť, čiže miesto by malo byť také, kde zmestím celú dm-ku, aby prišli aj mamičky, tak by tam mali byť zabávači pre ich ratolesti, najlepšie detský idoly Miro Jaroš, Fíha Tralala, Spievanka a Zahrajko, vtedy by mali maminky len čas pre seba. Kreslenie na tvár pre deti, vodové tetovanie, balóniky, bublifuky... Pre najmenších zóna na lezenie. DM drogéria má aj skvelé jedlo, to by som ponúkala na bufete, skvelé nátierky, krekri, omáčky, polotovary, ktoré chutia naozaj úžasne, preto by bola škoda to nevyužiť, najmä výhoda, že všetko jedlo by bolo zdravé. Deti by mohli mať svoj stánok s pochúťkami pre nich v podobe kapsičiek, džúsikov, zdravých sladkostí z hroznového cukru. Keď sa povie súťaž, aj dospelí sa stáva dieťaťom, preto určite by sa oplatilo súťažiť o produkty zo sortimentu DM. Ale aj tým mužom by sme mohli niečo dopriať, v každom mužovi je kus dieťaťa a tak tým by som dala nejakú virtuálnu realitu, playstation, lebo keď sa hrajú tak nehnevajú 😀. Niektorý muži majú radi vône, tak parfémy môžu testovať spolu so ženami na našom vysnívanom evente. Všade by mala hrať príjemná hudba, sviečky sú povolené vo veľkom, takisto aj kvetiny, miesta na oddych a sedenie. Hostesky so vzorkami produktov a letáčiky s výrobkami na každom kroku. Rozprávka a krásny deň by tým bol pre každého člena rodiny, ešte dlho by zaspomínal na pekné chvíle strávené na tejto akcii. Sama by som išla na takúto akciu 👏, tak verím že by som pod záštitou tejto milovanej DM drogérie pritiahla masu súčasných, aj budúcich zákazníkov 👍.
Event by bol bol niekde na veľkej lúke, kde by si rodinky mohli poležať či posedieť na dekách alebo oddýchnuť na lehátkach 🙂 všetko by sa začalo cca okolo 10:00 dopoludnia. základom by bol program pre deti, ktorý by zahŕňal aj KOLOTOČE :D , ktoré vedia potešiť a nadchnúť aj naše polovičky. Na pódiu by vystupovali speváci s programom pre detičky a hrali by sa na ňom aj scénky pre detičky, ktoré by boli samozrejme ich súčasťou. Nesmeli by chýbať stánky s chutným a zdravým občerstvením s Dm dobrotami pre naše ratolesti. Maminky by si mohli vyskúšať, ovoňať či ochutnať prezentované Dm výrobky alebo sa zveriť do rúk vizážistom či kaderníkom 🙂
nechýbali by súťaže pre rodinky o darčekové koše s produktami Dm. Deň by sa skončil detskou diskotékou a ohňostrojom. Lebo ak sú spokojné a šťastné naše deti, sme spokojní aj my rodičia. Pretože všetci sme DM, bol by tento deň výnimočný 🙂
téééda 🙂 Ja odpadávam pri každom jednom evente, ktorý ste vymysleli. Klobúk dole pred všetkými. Odkiaľ beriete tie nápady?🙂 SUPER! 🍹 Keby mám neobmedzený rozpočet, beriem vás všetky do tímu a ideme robiť event za eventom 😀😅. Som zvedavá ešte aké nápady sem pribudnú 🙂
@sisa_dm kebyze neobmedzeny rozpocet, tak by som to orientovala na rodiny s detmi, pri mori, na plazi 🙂 nejake sutaze, koncert nejakej spevacky - trebars Adele :D a pre deti nejakych detskych spevakov - v tych sa moc nevyznam - a pred aj po, by bola prezentacia, dostali by vsetci velku tasku s vyrobkami a kto by napisal spatnu vazbu, dostal by dodatocne potom aj dalsiu tasku s dalsimi vyrobkami 🙂
Mne sa velakrat stava, ze si oblubym nieco prave zo vzoriek, alebo ked omylom kupim nieco ine :D
Mne sa samotné slovo event nepáči ...príde mi, že naše krásne Slovensko, má veľa krásnych slovenských slov tak by som šla po Tom aby to bola niečím tradičná slovenská akcioška😉 taký DM jarmok 😉 na trávnatej ploche , pri nejakom peknom objekte ako je hrad, jazierko... detičky by sa vyšantili na nafukovacíom hrade,tramposke, nejakom retiazkou on kolotoči ♥️a okolo by boli stánky .v jednej časti by sa predávali produkty podľa tipu a druhú využitia..v druhej by sa prezentovali m..ale tak ako to býva na jarmoku prezentácia prostriedku ktorý odstráni škvrny, varenie z bio produktov ktoré ľudia ochutnajú vedľa si kúpia už hotové jedlo z nich♥️ prezentácia napr savosti DM plienok, ukážka líčenia všetko s ľuďmi ochotními ktorý sa v Tom vyznajú.. prezentácia výhod DM klubu...v programe by mohli byť Slovenské kapelky ♥️
Ja by som si určite Dm event vedela predstaviť, ako super akciu pre celú rodinu, určite nie len so zameraním na pohlavie, či určitý vek a pod., keďže DM produkty zahŕňa produkty naozaj pre všetkých, určite nič formálne, umiestnenie ideálne niekde vonku na ploche s viacerým využitím, celodenný program s mnohými stanovišťami, nechýbali by ochutnávky DM potravinových produktov, vzorky kozmetiky, vizážisti a kaderníci, pódium s moderovanými súťažami, známymi osobnosťami a večerným koncertom a detské pódium so súťažami pre deti a detskými skupinami, detskými známymi osobnosťami z TV, rozprávkovým predstavením a pod.
Určite by mamičky privítali aj výživových poradcov, príp. nejakých odborníkov na detské stravovanie, ukážky gastro umenia s možnosťou zapojenia sa a pod., oteckovia by mohli mať ako sprievodný program nejakú výstavu napr. retro áut, súťaže vo virtuálnej realite, športových aktivitách, pre deti, ale aj dospelých veľa tvorivých dielní, atrakcií🎈, detský kútik pre väčšie, ale aj tie menšie dieťatká, kútik pre batoľatá a pod.
A ako posledný bod programu by bol určite megaveľkolepý ohňostroj🎉.
A ja by som tam možno práve tam oslávila aj moje prichádzajúce nedeľné narodeniny😀🎂.
ja by som urcite brala kadernika, vizazistu, nechty a masaze, welness, pre kazdu maminku outfit od profika, najlespie od slovenskej odevnej znacky, ktory by si mohla nechat .....a pre deti Spievankovo nazivo aj s natacanim Spievankova 8 🤪🤩😉 Na tento event by sa dal vyhrat vstup za nakupy v DM a tym padom by sa obmedzil pocet ucastnikov a realne by sa dalo uzit si to

K dm deti určite neodmysliteľne patria.. zároveň sa mi ale s DMkou spája moja vlastná chvíľa oddychu a relaxu bez detí, takže teraz neviem :D
Každopádne ja by som ocenila kaderníkov aj celkových stylistov, každá mama vie, že pripraviť sa na akýkoľvek event s dieťaťom je fuška, ak by boli stylisti na mieste, o jednu starosť by bolo menej a aj manželia by to určite ocenili ;)
Samoškou je program pre deti, od ktorého by každých 5 sekúnd neodbiehali za mamou (ja som hladný, už nevládzem, nebaví ma to, blabla). Taký program je bezsrandy najväčšia výzva eventu, nikde na svete som ešte taký nezažila, asi by tam museli byť živé dinosaury, skutočný perníkový dom, alebo Disneyland so skutočnými rozprávkovými postavami, toto minimálne.
A potom masáže, zábaly, kúpele, sauny. Pre mňa momentálne ešte nerealistickejšie, ako tie dinosaury. Môj manžel by to ocenil tiež, dokonca viac než futbal alebo hokej, takže dve muchy jednou ranou.
A nejaké parádne jedlo k tomu s poriadne kalorickým dezertom (ktorý bude mať zdravý názov aby to bolo bezvýčitiek). Aj keď pre mňa už len to, že by som nemusela umývať riady po celej rodine je vysnívaný luxus 🙂