icon

SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...

sisa_dm
Moderátor
11. apr 2018

Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?

Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹

jovka
11. apr 2018

balea sprchove gely ,vonave a za super cenu 🙂

eamane
11. apr 2018

Momentálně sa mi při DM vybaví len jedno slovo :D Plienkyyyyy :D

mixa111
11. apr 2018

mne sa dm spaja s dekorativnou kozmetikou. zboznujem sa tam motat a hladat laky na nechty, ruze, pudre, to je pre mna relax a vzdy sa na to velmi tesim 🙂

mersidi1
11. apr 2018

Pre mňa je DM drogéria jednoznačne oddych. A v poslednom období si DM drogériu spájam s pojmom duálne vzdelávanie, nakoľko sa dcéra rozhodla pre duálne vzdelávanie so spoločnosťou DM a bola tam na výberovom konaní. 🙂

mary_m
11. apr 2018

Pre mňa je Dm= láska . Vždy tam nájdem čo potrebujem - aj to čo nepotrebujem ,ale "súrne" musím mať 😅 . Kedysi dávno,keď ešte u nás v meste nebola predajňa, som bola ochotná kvôli DM cestovať cez 30km do najbližšej predajne - do Žiliny , aby som si užila nákup drogérie tak ako som chcela ❤ 🌷

martinabt
11. apr 2018

Pri spomenuti DM-ky je to radost,nova energia, je to ako byt vo svojom kralovstve s najlepsou kamaratkou (dmkou) 😀 ale prve co ma napadne hned ked vidim logo alebo reklamu,je maleho mlieko 😀 ....zacinala som tam s nakupmi ako stredoskolacka vtedy som dostala svoju prvu taku karticku ktoru som si opatrovala viac ako obciansky 😀 odvtedy ubehlo 10 rokov a ja uz viac ako 10 rokov nakupujem len tam 😍 najskor to bola kozmetika,drogeria,neskor vybava pre drobca mlieko hlavne a aj ked ma 4 roky, kupujeme ho na kila co mu stale chuti a ine nechce 😀 nasa domacnost je len dm ci su to múky na chlieb,prostriedky na cistenie,potraviny,kozmetika a v neposlednom rade krasne ziarive fotky v nasich rodinnych albumoch. No dobre a priznam sa aj ze mam taku mensiu zbierku doma 18. krasnych tasiek z dmky 😀.... tak dobre 18 ich bolo naposledy ked som ich pocitala🤣 .... a nas tatik by vedel porozpravat o nasich nakupoch v dm😀 naucil sa ma uz cakat v aute radsej a ja sa s radostou vyberiem sama na prechadzku "dmkovskym sadom" 😀 dm zboznujem vsetko co je v nej ta jej vona..... a aj personal 😊😊

evasustiakova
11. apr 2018

Plienky...vlhcene...okena...a milion dalsich nevyhnutnych veci pre nasu domacnost 😅🤗

ivana2209
11. apr 2018

Prvé čo ma napadne pri slove dm je kozmetika. Najradšej nakupujem v dm-ke. Nájdem tam vždy všetko čo potrebujem. Kozmetiku pre mňa, manzela a deti, cistiace prostriedky a množstvo chutných veci potrebnych v kuchyni, pri varení 🙂

allison10
11. apr 2018

Mňa ako prvé napadne, že je to moja najobľúbenejšia drogéria 🤗🤗🤗

evka1247
11. apr 2018

no my máme predajnu dosť ďaleko ale keď sa tam dostaneme tak v košíku nesmie chýbať celozrnný chlebík, cviklová šťava, výživky pre deti a rôzne obrúsky - či už proti zafarbeniu prádla alebo tie vlhčené rôzne jablkové, grepové

ivi175
11. apr 2018

Vysoká škola. Mali sme DMku hneď pri inernáte. Každý deň sme, my baby potrebovali ísť niečo kúpiť. Takže sa veľmi teším, že si môžem teraz pohodlne nakúpiť vaše výrobky online a zaspomínať. A samozrejme, že vyskúšam konečne chválene plienky z DMky.

majovka18
11. apr 2018

DM pre mňa znamená relax, či doma pri používaní vyrobkov, alebo na predajni, kde sa môžem zakutrat medzi regale a objavovať mojich pomocníkov❤🌌

denicky
11. apr 2018

DM je silnym partnerom v mojej domacnosti 😀🎈🎈🎈

majiskoo
11. apr 2018

pre mňa je to vždy o objavovaní nových zaujímvavych produktov a teraz keď mame dcérku tak je to vždy perfektny čas nákupuzdravych potravin pre maleho papkáča 🙂

mirka_v
11. apr 2018

@sisa_dm Ovocné kapsičky pre deti, ktoré ich milujú 🙂
Ale aj plienky, mydlá, kuchynské utierky, toaletný papier... Keď tak rozmýšľam, kde sa pozriem u nás doma, všade je niečo DM 😀 😀 😀

2kixa4
11. apr 2018

Oblubena drogerka 😉rada tam nakupujem detsku drogeriu a detske potreby pre synceka, tablety do umyvacky DENK MIT su topka 😉rada nakupujem v DMke

aculy
11. apr 2018

s DM sa mi spaja uplne vsetko, od cistiacich prostriedkov, cez hygienu a vlasovu kozmetiku, az po detsky sortiment a chutne a zdrave potraviny😍 Milujem DMku, moja zavislost 🤗💕🔝

mooonika1975
11. apr 2018

Mne sa pri dm vybavia tbl do umývačky 😉

zuzik307
11. apr 2018

Momentalne sa mi spaja s plienkami Babylove, na ktorych fici moja dcerka😂 a s rychlymi nakupmi, ked jednou rukou nakupujem tych par veci, co som si doma napisala do nakupneho zoznamu, a druhou rukou nahanam neriadenu strelu po predajni...ale tesim sa na cas, ked si opat budem moct nakup vychutnat👌

1aduliatko1
11. apr 2018

Pre mna je Dm nakupny raj 😍 obchod plny vonavych, chutnych produktov.vzdy tu najdem nieco pre mna z dekorativky, vonave sprchace, farbu na vlasy, tak isto pre muza a pre deticky detske veci hotove nebo 😂😂😂 vzdy idem odtial s plnou taskou a moj muz nechape 😆

zuzkanr
11. apr 2018

Keď sa povie slovo dmka moje uši a všetky zmysli hneď zbystria! Tam nájdem všetko, čo potrebujem pre seba, manžela, ale aj domácnosť a v budúcnosti určite aj pre naše prvé bábätko 🙂 Je to miesto, z ktorého sa mi ešte nepodarilo odísť s prázdnym košíkom, pretože ak sa vydám na nákupy oblečenia, topánok a podobne a nič sa mi nepáči viem, že dmka moje potreby urobiť si niečím radosť nikdy nesklame ♥

era24
11. apr 2018

@sisa_dm Pre mňa je DM značka babylove hlavne plienky, obrúsky, ale aj príkrmi sú super a vždy chutili, tiež balea šampóny aj sprchovacie gély sú u nás oblúbené aj mužské a aby som nezabudla na čistiace prostriedky denkt mit, bez nich ani nezačnem upratovať.🙂😉

nikolll123
11. apr 2018

@sisa_dm prvé čo ma napadne pri slove dmka su ich úžasné výrobky na yelo a vlasy (sprchače,telove mlieka, šampony a kondicionere ) ale keďže mam domácnosť a každá domácnosť potrebuje upratať tak milujem výrobky z dm wc čističe, výrobky na podlahu ,vlhcene obrusky a množstvo iných výrobkov.. Moj priateľ by vam vedel rozprávať o mojich nakupoch v dmke trvaju mi dlhšie ako nakúpi s oblečením😁👌❤ prosté dm je 🔝🔝👌

slzinka23
11. apr 2018

Mňa ako prvé napadla vôňa...ako druhé Čistota, pretože doma pri troch detičkách, musím byť vždy zásobená rôznymi čistiacimi prostriedkami, pracími prostriedkami a dalsie co ma napadlo aj bezlepkové produkty, ktorých tiež je tam dobrý výber🙂

janica009
11. apr 2018

Papierové obrúsky, plienky a bio ovocné tyčinky... ale vždy nakúpime aj to, čo sme neplánovali, takže ako prvé sa mi vybavi - zober KARTY (aj zákaznícku), ak by hotovosť nestačila 😁😆😘

martinusik91
11. apr 2018

Prvé čo ma napadne pri slove dmka je krásna vôňa a mám pred očami vašu predajňu ako som do nej vošla a neviem kde skôr ísť =D

rude_baby
11. apr 2018

Ked sa povie DM, tak su to v prvom rade iskricky v ociach - lebo plne regale, same novinky, krasne vone, taky maly, prijemny, krasny svet😍... a v druhom rade su to eura, ktore tam zas necham, lebo s prazdnym kosikom sa odtial neda odist 🤐

tinaganzar
11. apr 2018

Super drogeria kde najdem vsetko pre deti muzov zdrava vyziva ale hlavne super predavacky

moniketa
11. apr 2018

Pre mňa sa DM spája hlavne s produktami pre deti, synom som kupovala a stále aj kupujem kase babylove, najmä tie prve obilnínove, nemliecne, a samozrejme s vlhcenymi obruskami za super cenu 🙂 a keď nestíham pre syna uvariť prikryjeme, tiež vždy volím prikryjeme od babylove

zuzka38
11. apr 2018

DM je pre mna obchod pre vsetko, rada tam chodim a ked poviem doma ze ideme do DM, uz sa manzel obava toho uctu, po kazde tam vieme nechat peknu sumu lebo vsak vzdy sa nieco hodi, a to nielen drogeria ale aj potraviny, rastlinne mlieka.. skratka DM nema konkurenciu, vzdy sa divim ako ostatne retazce podobneho typu mozu prezit..