icon

SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...

sisa_dm
Moderátor
11. apr 2018

Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?

Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹

idame
11. apr 2018

Ked sa povie DM, ako prve mi napadne pohoda v nakupovani, pestrost a zvoncek, ked sa dostanete na pokladnu. 🙂

meiwe
11. apr 2018

ked,sa povie dm predstavim si detske farebne voziky ktore moja dcera rada tlaci , cistu krasnu svetlu predajnu s plno zaujimavymi produktami. to je dm ktora sa mi vybavi

sssilvia85
11. apr 2018

Pre mna dm znamena vylet keďže v nasom meste nemame predajnu a ked niekam ideme viem ze dieta zaspi v aute manzel snim ostane a ja mam konecne preseba 20min volna vo vasej predajni 😉

illilay
11. apr 2018

@sisa_dm pre mna DM znamena krasa - byvame na dedine, bezne cistiace prostriedky a beznu drogeriu kupim aj tu, ALE ked si vybehnem do mesta, tak do DM si zajdem vzdy, ci uz po dekorativnu kozmetiku, vonavku alebo ine špecialitky (moj top objav bol tonovaci sprej na nohy 😍 po prvykrat v zivote som bola v lete v meste bez pancusiek a bola som na svoje nohy hrda, ja som z toho mala vacsiu radost ako moj muz, a to uz je co povedat 😅)

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@zyzu Jéj to nás teší, že aj Veselé zúbky vám napadnú pri slove dm. Projekt Veselé zúbky máme stále a teraz sme späť v škôlkach. Tak veríme, že viacerým deťom sa spojí dmka s Veselými zúbkami a veselým úsmevom 🙂. www.veselezubky.sk

sapa20
11. apr 2018

@sapa20 zabudla som napísať ,že najnovšie aj kapsule na pranie DM a dezinfekcia

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@meiwe úprimne, aj mne ako prvé napadnú tie malé farebné košíky, ktoré aj ja rada tlačím :D Vždy si ich beriem keď nakupujem alebo hľadám niečo do práce,- lepšie sa o ne opiera 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@illilay 🙂 A teraz musíš prezradiť čo to je za sprej, pretože ja taký hľadám už sto rokov 🙂 ?

katkapali
11. apr 2018

@sisa_dm
pre mna je to ranna BIO kasa s agavovym sirupom. No okrem toho aj stale plny kosik kozmetiky a produktov pre celu rodinu, za super ceny. Ked kozmetika tak nakup iba v DM, zbieranie bodov a opat ich uplatnenie

igiana
11. apr 2018

Ahoj 🙂 . Ako prve mi napadne radost z nakupovania. Pri tolkych deturencoch nemam vela casu a chut chodit po obchodoch. Ale ked pridem do DM, moje srdce poskoci. Citim sa u Vas vemi prijemne, pekne prostredie, mile predavacky, krasne vone aj obaly, velky vyber, kvalitny tovar. V klude sa prechadzam, vyberam, nikto mi nechodi za chrbtom a nesleduje ma "ci nekradnem". Ked nakupim mam z veci velku radost.

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@miriamka24 SBSkar je tam na to, aby dával pozor na zlodejov, aj keď sama viem, že niekedy to zrovna nie je najpríjemnejšie, keď stojí za vašim chrbtom 🙂 Ale je to jeho práca a verte mi, keď už sa tam zjaví ten zlodej, tak je super, že je tam, pretože nie vždy sú tí zlodeji najpríjemnejší,a tak chránia nie len tovar v predajni ale aj predavačky a zákazníkov.

nikuska265
11. apr 2018

Mne hneď napadne babylove,takze všetko pre bábo,kozmetika,plienky, vlhčené obrúsky, fľašky ..... 😉

lulu1217
11. apr 2018

😊DM pre nás znamená záchranu. Pozitívny vzťah k tejto drogérii umocnil fakt, že až tu sme našli umelé mliečko, pri ktorom naše bábätko neprežívalo bolesti bruška po každom kŕmení. Každodenne využívame množstvo produktov z tejto predajne. Keď počujem DM, vybaví sa mi kvalita, pohoda a fajn baby na každej pobočke. Máme to tam radi😃

janinque
11. apr 2018

@sisa_dm Potravinove produkty Alnatura :D u nas milovane <3

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@dominika2707 ĎAKUJEME krásne 🙂 Veľmi sa tešíme, že ste spokojní a budeme sa snažiť, aby to vždy aj tak ostalo 🙂

shmorica
11. apr 2018

Dm = dobre mimco, vsetko pre nasu princeznu od vyziv az po plienku 🐣👧👸

kristinka86
11. apr 2018

@sisa_dm Bezhliníkové deo - bohatý výber. 😀 Maximálna spokojnosť. 🙂

vlocka007
11. apr 2018

Keď sa povie DM hneď ma napadne relax pri nakupovaní zaujímavé akcie zbieranie bodov a milé predavačky.☺rada nakupujem hlavne dekoratívnu kozmetiku milujem voňavé sprcháče značky Balea a v poslednej dobe nakupujem granulky a kapsičky Dein Bestes pre nášho chlpáča kocúrika, ktorému veľmi chutia.😽

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@lulu1217 produkty pre našich drobcov sú vyrábané len s tou najvyššou kvalitou 🙂 Držíme sa Iniciatívy 1000 dní (www.1000dni.sk) a vieme, že výživa dieťaťa v PRVÝCH 1000 DŇOCH ŽIVOTA zohráva kľúčovú úlohu pre jeho zdravie v dospelosti.

patriciakm
11. apr 2018

Ked sa povie DM, predstavim si uličku s dekorativnou kozmetikou vo vašej predajni, ktorú používam najradšej a takisto najradšej ju nakupujem v predajni DM. 💄 💅 ❤

lienkaam16
11. apr 2018

Pri slovíčku dmko prvá myšlienka čo mi ešte chýba ;) ked tam vojdem aj len tak po jednu vec tak asi aj som tá typická ŽENA :D a zistím,že mi chýba viac ako jedná vec ;) idem len po toaleťak ale cestou k nemu daakosi prechadzam cez drogerku a tam je môj bod zlomu 🙂 vždy niečo dokúpim a zároveň si tam tak svojsky oddychnem.
A z čoho má môj manžel najmega radosť no z učtenky :D

lili2015
11. apr 2018

Mna ako prve napade Alverde, Alnatura a ryzove mliecko 😀 Toto su veci, ktore chodim pravidelne nakupovat. Vacsinou su to vsetko eko/bio vyrobky s dobrou cenou.

strapka
11. apr 2018

Všetko z drogeie po kope, vždy majú čo potrebujem a nepotrebujem a nikdy neodídem bez toho aby som si niečo kúpila

dracikdrahosko
11. apr 2018

@sisa_dm
Mne pri slove dm ako prvé napadne kvalita za dobrú cenu. Jednoduché no podľa mňa veľmi výstižné, pretože sieť drogérií dm poskytuje vďaka svojej dm značke výrobky pre všetky kategórie ľudí a tak sa ľudia nemusia rozhodovať medzi kvalitou a cenou. Dostanú tak kvalitu za rozumnú cenu, ktorú si môže dovoliť skutočne každý🙂

moncsi1987
11. apr 2018

Že hneď vyskočil z kože.cakam na každú príležitosť aby smre sa tam mohli zastaviť hoci iba aj pre 1sampon,či sprchách.doma máme neskutočné množstvo DM výrobkov.miluje to celá rodina.a hlavne môj malý nákupný maniak že aj on môže nakupovat s malým košíkom😀

7983
11. apr 2018

"no to tam zas necham penazi" asi toto ako prve😂🎉💞☺️

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@moncsi1987 haha je vidno, že malý maniak je nezastaviteľný! 🙂)

majik66
11. apr 2018

Mne to hned pripomenie detstvo mojich deti.Od malicka ficime na dm produktoch tiez kozmenite. Plienky, kase, vyzivy do rucky, babylove kozmetikw, vlhcene servitky harmancekovee...a ta vona 😀 super drogerka pre vsetko

sticker
anika666
11. apr 2018

Pre mňa je slovo DM ako" sviatok" keďže sa tam dosť často nedostanem pri deťoch a tým že bývam na dedine sa tam dostanem len výnimočne. A preto vtedy neviem kde skôr pozerať, či po voňavých sprcháčoch, či po kozmetike. 😆😆😆

antonia05
11. apr 2018

U nás nieje Dm-ko ,ale keď ideme do väčšieho mesta ,nikdy ho neminiem. Najčastejšie tam nakupujem sprchovacie gély a všetko možno čo je v akcii a doma sa zíde. Dokonca aj môj 18-nast ročný syn si ho obľúbil a chodí tam častejšie ako ja 😃😃😃.