SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
Mne sa dm spaja hlavne stym že tam vyberiem každy mesiac svojim piatim drobcom sprchové gély no a samozrejme každý má iný 😁Oni su spokojní a ja tiež😀A tešia sa lebo je to ich 😂😂😂
Tak pre mna Dm znamena nemecku drogeriu, ktora ako prva prisla s detskymi vozikmi co ocenuju moje male dievcatka,ked tam nakupujeme, dalej kopec vernostnych akcii, preto mame stale nieco pekne doma z Dm, tiez ma napada, ze prave kvoli Dm com vybavila domacnost babylove vecickami, flastickami a pod. No a pre moje nikdy nekonciace pranie pradla som tam objavila uzasnu vec, ktora v SR nevola a pomaly sa rozbieha a to utierky na zachytavanie farby pocas prania.Samozrejme kozmetika za prijemne ceny, pekne prostredie a vesele balony Dm pri pokladniach, ktore zboznuju moje male slecny.
DM znamená pre mňa tu úžasnú vôňu vašej predajne. Aj keď zrovna nepotrebujem nič kúpiť vždy tam vbehnem a pozriem čo máte. Poprechádzam sa a aj tak niečo vyberiem :D
@sisa_dm Dobré ráno. Keď sa povie Dm. Spomeniem si na krásny čas po narodení mojej 1.dcérky. Čas objavovania, strachu,ale aj neskutočnej radosti. Je to preto,lebo DM drogériu som dovtedy obchádzala. Akonáhle sa mi narodila dcéra,ma vcuclo cez "detský týždeň". Strašne som chcela vedieť, čo to je. Predávačky našťastie mali kopu trpezlivosti a času a všetko mi vysvetlili,dali kartičku,registrovali do babybonusu a dali aj darček na predajni. A odvtedy ma vcucne vždy,keď idem na nákup, dokonca sa priznám, že som v skupine DM tu na MK a kukám a zisťujem ďalej. Nákupy sú v DM super ešte aj dnes a dokoncs ich priúčam aj 2.dietku. Kupujeme tam všetko pre detičky a mali aj najmenšie číslo plienok pre predčasne narodených, čomu som bola vďačná. Manžel sa pri účtenke začudoval, prečo mu za taaaaaaký dlhý účet neprišla smska z banky
- no lebo babybonus a kombinácia ďaľších zliav ;) ste super!
DM-znamená čas pre mňa. Milujem objavovať nové vône sprchových gélov Balea - vždy ma nejaký zláka. Okrem kozmetiky tu rada nakupujem aj rôzne vychytávky pre čistú domácnosť 🙂 Medzi naše obľúbené patrí kuchynské mydlo Balea s granátovým jablkom a naposledy som vyskúšala Balea penu na čistenie rúr a grilov. Je to jeden vynikajúci prípravok. Škoda len, že najbližšiu predajňu máme vzdialenú cca. 20 km.
DM pre mna znamena miesto, odkial nikdy neodidem s prazdnymi rukami a kupim aj to, co som nechcela 😊 hlavne nove letne limitovane sprchove gely
DM pre mna znamena všetko na jednom mieste 😊 pre mňa pre priateľa pre dcérku a pre domácnosť ☺ vždy nájdem čo potrebujem a dokonca aj navyše 😂
Krasne prostredie, prehladny tovar vzdy najdem to co potrebujem aj to co nepotrebujem 😉 baleacke vyrobky a najnovsie aj babylove vyrobky 😊 radost nakupovat 😘
Oddych, bio kozmetika, velky ubytok v penazenke
Ked sa povie Dmka,su to bezlepkove potraviny,ktoré s dcérkou používame,su to detske výrobky,ktore kupujeme pre deticky a su to vyrobky,ktore používame do umyvacky riadu..
kozmetika - masky na tvár, ktoré si v DM moja dcéra pravidelne kupuje + kokosový olej
@sisa_dm ked sa povie DM,tak mi zaziara ocka a predstavim si vsetku tu kozmetiku u mna doma, ja by som potreboval snad vsetko co predavate, mam velmi rada nakupy v DM, je tam prijemna atmosfera a kozmetiky aj ostatne produkty milujem, je to pre mna relax nakupovat v DM a potom sa z toho doma tesit a skusat 🙂
DM je jednoznačne najlepšia drogéria s najlepším výberom produktov, či už dekoratívnej kozmetiky, kozmetiky na telo, vlasy, detskej kozmetiky, obzvlášť oceňujem značku Alverde, ktorá je výborná aj cenovo dostupná. Vynikajúce čistiace prostriedky, ktoré inde nezoženiem a veľký výber zdravých potravín, čajíkov a dokonca zdravších sladkostí pre naše detičky. Rovnako plienky značky Babylove sú super. Vychovala som v nich obidvoch synov. Máte super zľavový program, ktorý vždy rada využijem. Keď sme v Brezne nemali DMku, chodievali sme do Banskej Bystrice a veľmi som sa potešila, keď nám ju otvorili aj v Brezne.
Dm je proste TOP🙂
No ked sa povie dm. Tak ma hned napadne super vyrobky, dobra kvalita a skvele ceny. A hlavne Babylove mliečko pre babtka ktore sme tam chodili kupovat pre nasho drobca. V dm-ke vzdy najdem nieco co potrebujem ci uz čistiace alebo kozmetiku. Nikdy nejdem s prázdnymi rukami domov odtial.
Mne Dm drogeria mna spaja vela značky ako pre deti aj pre seba... Babylove, balea, a kozmetika.. kupujem tam velmi rada a nie iba koli zliav! 😉ale koli spokojnost produktov co ma Dm..
S DM sa mi spája to, že idem kúpiť jednu vec za pol eura a odídem s plnou taškou za 40 eur 😀
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok :-* Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
Gratulujem výhercom 🙂
Urcite kupelka a milion sprchacov,samponov,olejcekov a este moj maly a plienocky,geliky,kremiky a fajnotky 😍
DM znamená veľa nechodim tam často pretože neni v našom meste cca40km od nás ale chodím na pravidelné nákupy na kvalitnú kozmetiku práve len do DM,-ky nielen pre seba ale aj pre deti a manžela 😀😘
jeeej ďakujeeem 🙂
Ako prvé kvalita 🙂 a najmä to že tam vždy nájdem to čo potrebujeme od plienok babylove pre dcérku, cez dudliky či fľaše na mlieko a vodu až po farby na vlasy pre mňa či kozmetiku ako aj pre seba tak i manžela ;) V skratke všetko čo potrebujeme a najviac sa nám páči, že vďaka DM karte vieme byť aj ocenený
DM -je chvíľa len pre mňa,kde si užijem chvíľku ticha a objavím v nej kopec nových produktov,ktoré potom skúšam 👈.Takže asi jediný obchod,kde si viem spríjemniť nakupovanie,ktoré veľmi nemusím 😁.
DM je miesto, kde každá z nás nájde to svoje, či je to už Mama, žienka domáca, aktívna žienka i žienka bonviánka. Kvalitné produkty vlastnej značky za prijateľné ceny, ktoré sa stali súčasťou nejednej domácnosti a DM sa šíria ďalej (osobným pokecom, odporúčaním či návštevou predajne)
Jeeje ja dakujem velmi pekne, ja som napisala narychlo prve a pravdive co ma k DM napadlo, dnes sme presne na vyzivky zabudli, lebo je stale co tam nakupovat - mam rada znacku Frosh na drogeriu, Perwoll na pranie, detsku radu princeznovsku Sternenzauber, Bebe ale i obycajnu Baleu, kde si kupujeme dla nalady sprchove gely s bambulkami. Dakujeme krasne @sisa_dm you made my day!💃😍🙈🌷

Dm drogéria sa mi spája so značkou Babylove, denkmit, balea a dekoratívna kozmetika... kupujem tam každý mesiac počas detského týždňa pre malu výživy, praci pristriedok...par veci pre mňa a pre muža😊 a stale niečo nové objavim. Veľmi ma teší, že tato drogeria existuje...toľko zliav či už z bodov na karte alebo vo forme poukážok neponúka nikto. Veľká spokojnosť 👌👌👌😊