icon

SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...

sisa_dm
Moderátor
11. apr 2018

Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?

Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹

katus1406
11. apr 2018

DOMOV❤❤❤❤. Milujem vôňu DM ,milujem sprchace DM v živote som lepšie , voňavejsie nemala .... Taktiež detský sortiment chodím len do DM nakupovať plienky,utierky papaniee atď ,ako sa vraví spokojné deti,spokojná mamička a u mňa to platí ❤

13anjelik13
11. apr 2018

S mojou 5 ročnou sesternicou. Najradšej nakupuje v DM. Zoberie si malý vozík a nakladá rad radou všetko, čo je ružové 😀 Ja osobne mam rada Balea sprchové gély, hlavne limitované edície, úžasne voňajú.

dadka1993
11. apr 2018

Dm drogéria to je najlepšia drogérka na svete 😍 nakupujem jedine tam kozmetiku, hygienické veci, skvelé pochutinky moje najobľúbenejšie sušené mango 🤩 a samozrejme detské balea šampóniky, plienky a nikdy nezabudnem na lakocinky pre mojich dvoch havkáčov 🤗 DM je jednoducho bezkonkurenčná nielen v kvalite produktov ale aj skvelými cenami 😊

dominicka1986
11. apr 2018

Kvalita a pestrosť. Na jednom mieste najdem od drogerie az po detske produkty vsetko co potrebujem. Rad Balea sprchovych gelov mi vzdy zamota hlavu ktory si vybrať.vonaju naozaj krasne vsetky. Vzdy si kupim novy a novy hlavne ked je nejaky limited edition.
Maly syncek nosi plienky babylove uz dva roky a sme s nimi velmi spokojny.aj maskrty kupujeme v dm.sme verni a spokojni zakaznici;)

petuska123
11. apr 2018

Vstup do dm s plnou penazenkou penazi a vychod s prazdnou penazenkou penazi.

kesis
11. apr 2018

DM - vlhčené obrúsky na prach, Bio potraviny, DM kase pre deti, tablety do umývačky
Tieto veci pravidelne týždeň čo týždeň nakupujeme v DM.
Pre nás je DMdrogeria nenahraditeľná 🔝🔝🔝
Načo meniť niečo keď viem že práve v DM nájdem všetko čo potrebujem ❤️
DM je proste 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

petrastrbanikova
11. apr 2018

Ja osobne navstevujem len vasu drogeriu 😄😄😄😄tam najdeme co potrebujeme a sme spokojny vsetci ale najcastejsie su to potreby pre nasho krpca a drogeria pre nas 😉

aadrika
11. apr 2018

Ked sa povie DM tak ma hned napadnu plienky 😀 Lebo DM som objavila prave vdaka vasim plienkam a co je aj najcastejsi artikel, ktory u vas nakupujeme 😀 Zacali sme pred 5-rokmi s 1.syncekom a plynule pokracujeme pri druhom syncekovi :D

elen83j
11. apr 2018

Pre mňa sa DM spája s príjemným šteklením v brušku keď som išla nakupovať produkty ešte pre prvého syna.Odvtedy je to moja naj kamoška 😇
Vždy keď tam vojdem vyberiem niečo pre seba,deti,manžela.... Táto kamoška nikdy nesklame 😍

peppita
11. apr 2018

Mna v tejto chvili ako prve napadne balón,ktory dcerka dostala od pani predavacky,ked sme boli posledny krat na nakupe a jej velka radost z neho.Potom krabica z Jumbo packu plienok,ktore pravidelne kupujeme.Izus ma z nej hracku a vzdy sa tesi,ked ju vymenime za novu.Pre mna su Dm drogeria jednoduche veci,ktore robia moju dcerku a tym padom aj mna stastne.

ssiimonaa
11. apr 2018

V DM viem v každom jednom regáli nieco nájsť čo potrebujem 🙂

evita1231
11. apr 2018

Drogéria DM je pre mňa krása, životný štýl a čistý domov.
Krása skrytá vo všetkých líčidlách, čistidlách, krémoch a maskách, ktoré mi dodávajú sebavedomie.
Zdravý životný štýl, ktorý ma "kŕmi" skoro celý deň a dodáva mi pocit zdravia vďaka kvalitným potravinám,
a čistý domov, pretože všetky prostriedky, či už pracie alebo čistiace sa snažím kupovať práve vo vašich predajniach DM. 🙂

zufka10
11. apr 2018

Vernostny program plny vyhod. Detsky sortiment a DMbio. To mi napadne ako prve.

anika932
11. apr 2018

No tak to je ťažká otázka lebo neviem načo myslieť skôr. 😍 Nakupujem tam pre seba, pre dieťa a vždy nájdem nejakú novinku, super vôňu ktorú musím mať. Napádajú má hneď úžasné výrobky od značky BALEA, u mňa najobľúbenejšie šampóny a kondicionéry s vôňou broskyne a vanilky. Taktiež plienky babylove sú jednoznačne u nás top. 😍😍♥️♥️ A mojej kabelke nikdy nesmie chýbať mini krém ALVERDE Bio-Calendula. To je len kúsok z mojich srdcoviek z DM 💕🍀😍🥇🔝

slavaf
11. apr 2018

Pre mňa je to jednoznačne oddych v "mojom svete". Vždy som tam našla, čo som potrebovala od čistiacich prostriedkov až po kaše, keď moje dievky boli ešte malé... 🙂

miminka0601
11. apr 2018

@sisa_dm ❤DM drogeria ❤ ? Predsa u mňa skratka ❤Deti & My ❤. Ako sprevádza denno denne životom nás tak aj našu dcérku už od prvých dní jej života a keďže je to baba tak určite ešte dlho dlho tam budeme chodiť spolu . Lebo DM je predsa KVALITA za super ceny . Nakupujeme všetko a hlavne milujeme kupóny 😍😍😍

zabbka
11. apr 2018

V DM predajni nakupujem rada od značky Balea, Denkmit až po Babylove. Myslím si, že aj samotný pomer cena / kvalita sú super. Pre mňa určite obchod kde sa viem " vyšantiť" 🙂 Fandím vám!

michellemary
11. apr 2018

Drvené ľanové semienka, kupujem ich len tam. 🙂 A potom ten slogan: "Tu som človekom, tu nakupujem." 🙂

haidi
11. apr 2018

Hned sa mi vybavi radost z nakupu ci uz kupujem kozmetiku, drogeriu, potraviny,alebo čistiace pripravky tu vzdy najdem to co potrebujem a je teda z coho vyberať 😊

zuzanatl
11. apr 2018

Dm pre mna znamena pohodu kupovanie vybornej kozmetiky. Kupujem tam vselico mozne. 😊

nicky3
11. apr 2018

dmka je naša favoritka momentalne najčastejšie kupujeme plienky a detské potreby pre našu najmladšiu ale 6ročná dcera zbožnuje ked poviem že ideme do dmky a ona hned chce nový lesk na pusu,pre mna dmka - predstavím si hned všetky tie super výrobky ktore mamé doma😉
proste my baby zbožnujeme dmku a vieme tam straviť aj hodinku 😍

mimuska1899
11. apr 2018

Rozhodne vona..milujem ked pridem do tohto obchodu a vsetko ma svoje miestecko..ziadny chaos a hlavne nikdy ziadny nedostatok tovaru. 🙂

andreadanisova
11. apr 2018

DM= MLIEČKO. Umele mliecko Babylove nakupuje uz 2 rokom. Sice uz syncek bude mat v lete 3 roky, ale jeho prve slovo po zobudeni je Mlie-ko, hovori to aj s tou pomlckou 😁 a bez mlie-ka nezaspi vecer samozrejme

jankalukasova
11. apr 2018

Ked sa povie Dm, napadnea prijemne stravena hodinka s detmi a kamoskou. Vzdy picas babytyzdna sa, tam spolu vyberieme, nakupujeme, kecame, smejeme sa... v prijemnom prostredi, plnom lakadiel, prijemnych voni a v Trnave aj Senci v spolocnosti mileho personalu, ktory rad poradi.

sebi123
11. apr 2018

Ked zacujem slovicko DM hned sa mi v mysli vybavi plny kosik super veciciek do domacnosti 😉 navstevujem ju velmi rada, vzdy tam dobre nakupim vsetko, co potrebujem a casto aj nepotrebujem 😀

jana_eyre
11. apr 2018

pre mna bola dmka vzdy oddych.. este ked som nesoferovala, mala prveho syna a poporodnu depresiu, tak bola premna dmka vedla domu ako balzam na dusu.. bolo tam malo ludi, cisto a vona a vela svetla.. aj teraz tam rada chodim si oddychnut a nakupit 😁

tita1107
11. apr 2018

@sisa_dm DM- ka? Neodolatelne nutkanie, vliezt dnu .... . Ja ju jednoducho nedokazem obist, aj za cenu meskania, nestihania ... . Citim sa tam prijemne, na chvilku vypnem, zrelaxujem, jednoducho si tam oddychnem. No a samozrejme kazda zenska a hlavne gazdinka si tam vzdy nieco potrebne najde. V tomto obchode na mna striehne mnozstvo nastrah, mam pocit, ze potrebujem vsetko ....milujem ovoniavat a skusat avivaze, balzamy a masla na pery a co tak vonavy peeling na telo, jeeeee takyto lak mi este chyba. Vaw! Tak tato sviecka je uzasna .... . Beham, skacem spotena pomedzi regale, ved na prazdno odist nemozem ! Hodinova prechadzka ma stoji vzdy nejake to euro, ale ten pocit je na nezaplatenie. No a samozrejme vychovavam novu generaciu, lebo moja 5 rocna Dorota miluje, ked moze vyskusať na vlastnej kozi najlepsie cierny tien, ci nejaky krasne cerveny ruz ... ved, " co sa za mlada naucis ... " DM, dakujeme, ze si ... !

tribratri
11. apr 2018

Mňa napadne "Tu som človekom, tu nakupujem.".

banana10
11. apr 2018

Cistica pena na caluneny nabytok. Moja princezna je v stadiu odplienkovavania, cize tato pena je moj dennodenny spolocnik 😃
V tesnom zavese je nas milovany dm hroznovy cukor 😍