icon

SÚŤAŽÍME O FOTORÁMIKY RAJEC

danica_rajec
Moderátor
15. jan 2018

Baví vás vypĺňať najrôznejšie osobnostné či vzťahové kvízy? Tipujete dopredu, čo vám vyjde alebo poctivo čakáte na výsledok? A čo najvtipnejšie vám už v testoch vyšlo?

Jednu odpoveď odmeníme dvoma Rajec rámikmi na fotografie.

GRATULUJEME VÍŤAZKE S NICKOM @moncach 🙂 Vyžreboval ju náš pomocník, randomový server - foto ako dôkaz prikladám tiež 🙂 Ešte raz gratulujem a teším sa na vás už zajtra! 🙂

SÚŤAŽÍME O FOTORÁMIKY RAJEC
Strana
z2
petulda333
15. jan 2018

Ja rada vyplnujem rozne kvizy,o laske,vztahoch ci vtipne. Vzdy si hovorim,ze musim najprv vyplnit a potom pozriet vysledok,no nevydrzim a vzdy pozriem vysledky a potom vyplnujem. Viem,ze to potom nie je platne ale vzdy to robim od konca 😂 a raz mi vyslo,ze som sexualna masina 😂😂 muz sa potesil no ja som skoro infarkt dostala,lebo to vobec nesedi 😁😁

trudy1717
15. jan 2018

Jeeeej po dlhej dobe pekný kvíz....nezvyknem si robiť žiadne, ale toto bolo milé a sadlo ako riť na serbel. 😘

carmen238
15. jan 2018

Rada sa zapájam do kvízov aj keď nie na všetko verím a nechávam sa prekvapiť 🙂

ajino
15. jan 2018

Rada vyplnam kvízy, a poctivo čakám na výsledky a raz mi vyšlo že budem stará dievka, potom že budem mať 6 detí a som 7 rokov vydatá a mám 2 deti 😂

tatianasevcikova
15. jan 2018

Keď som bola pubertáčka tak by neprešiel deň aby som si nejaký nevyplnila ale ako som si našla muža snov❤️manžela a ocka našej dcérky tak to už nerobím ❤️

matejcekovci
15. jan 2018

jasné, vždy sa rada zasmejem, že čo mi vyjde....no.......najlepšie je, že mi vyšlo, že tento rok ma čakajú dvojičky....len ja tento rok nič neplánujem...takže..... 🙂 ale radšej s dcérou luštime sudoku 🙂 a hlavne doplname písmenka , to je lepšia zábava

anturia78
15. jan 2018

Baví ma vyplnat kvízy a niekedy si tipnem výsledok, niekedy poctivo počkám na výsledok, a raz mi vyšlo že budem rodiť ako 50 ročná, no tak to by bola iná sranda

sticker
lucka227
15. jan 2018

No kedze som bola a manzelom teda vtedy priatelom dlho,spravila som si taky vztahovy test.Vysiel mi ze sa k sebe ale absolutnr nehodime a ze aby som od neho utekala co najdalej ze nie je rodinny typ. Nooo neviem ci teda uz len znamenie byka ho nepredurcilo na rodinny typ ale kazdopadne som samozrejme tvrdohlavo-pretoze som baran-isla za svojim a vzali sme sa.Uz len tie znamenia baran a byk,kazdy kruti hlavou.Ja si vsak myslim ze cloveka ovplyvnuje prostredie a schopnost prisposobit sa viac ako nejake predurcene crty.Sme spolu uz 14 rokov mame 2 dcerky-ktore som si mimochodom vykrutila prstenom na retiazke 😁😁😁 a sme stastni

danica_rajec
autorModerátor
15. jan 2018

kočky ste super! 🙂 posledná hodinka tejto súťaže práve začala a už sa teším, koho vylosujem ako vítaza.. resp víťazku! 🙂

tutiynka
15. jan 2018

rada vyplnam kvizy a vzdy sa zasmejem co mi vyjde,,niekedy vyjde pravda niekedy nezmysel 🙂

rakywanda
15. jan 2018

nikdy som na podobné veci nebola, ale cca pred rokom som riešila morálnu dilemu a jedna kolegyňa mi poslala link na stránku s testom osobnosti a to sadlo ako "riť na šerbeľ", našla som tam odpovede na veľa mojich otázok, výsledok som si vytlačila a občas keď mám depku si to prečítam

shilou
15. jan 2018

Kvízy vypĺňam ale keď vyjde neželaná odpoveď vyplním správne. 🙂) Už som sa v nich dozvedela, že budem mať len chlapca/mám dve dievčatá/ vydám sa na 19r/vydávala som sa na 23/ a veľa iných blúd

sticker
curcuma
15. jan 2018

Kvízy tie veru ja rada mám,
len toho času teraz veľa nemávam,
skôr s dcérkou tú realitu,
ako čítať nejakú tú vymyslenú vetu,
o tom čo bude a nebude,
nechám ja radšej na pani náhode,
trošku rýmu nakoniec súťaže,
nech o chvíľu sa nám víťaz ukáže 😉

danica_rajec
autorModerátor
15. jan 2018

Ukončujem túto súťaž 🙂 Akýkoľvek post po mojom už bohužiaľ nebude platný (ale to nevadí, lebo tento týždeň ešte bude kopa súťaží🙂) Moc vám ďakujem za skvelú účasť a výsledky zavesím už ČOSKORO 🙂

sticker
danica_rajec
autorModerátor
15. jan 2018

GRATULUJEME VÍŤAZKE S NICKOM @moncach 🙂 Vyžreboval ju náš pomocník, randomový server - foto ako dôkaz prikladám tiež 🙂 Ešte raz gratulujem a teším sa na vás už zajtra! 🙂

petulda333
15. jan 2018

@danica_rajec gratulujem vyherkyni

majocka24
15. jan 2018

@danica_rajec blahoželám 😍

tatianasevcikova
15. jan 2018

Gratulujem

sticker
moncach
15. jan 2018

Jejo, ďakujem krásne 🙂 to som nečakala 🙂

danica_rajec
autorModerátor
15. jan 2018

@moncach zajtra pisem spravu🙂 gratulujem🙂)

ferihegy
16. jan 2018

Tipujem, kvizujem a bavim sa ;) A vysledky ? Nic mi nevychadza :D Respektive co sa mi paci na to pritakavam a co sa mi hodi neexistujeeeee ... :D hihi

Strana
z2