VEĽKÁ SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM RAJEC
Mamy to dobre poznajú - s deťmi sa von chodieva každý deň a za každých okolností. Ako si užívate tohtoročnú zimu spolu so svojou svorkou? Trávite viac času na horách a v prírode alebo preferujete potulky mestom a bojujete so zasneženými chodníkmi?
Pošlite nám fotku vášho dňa a my jednu odpoveď odmeníme mesačným pitným režimom od značky Rajec. Aby ste na to mali dosť času, súťažíme celý tento týždeň – až do nedele 21.01. do 21:00 hod!🙂

My sa snazime aspon raz za den ist vonku. V januar ma oddych od skolky aj starsia dcerka, aby bracekovi nepriniesla nejakeho bacila. Maly ma oslabenu imunitu a sme objrdnani na vysetrenie do Ba, tak aby nemusel cakat zas tri tyzdnr na termin. S dcerkou veeela kreslime a malujeme. A vieme si spravit aj pohodicku.
@vladkulienka veľa zdravíčka prajem!
@misisska rýchle uzdravenie! 🙂
@ferihegy wauuu parada!!🙂
My vyhľadávame akcie a programy. Pred Vianocami sme navštívili viacero vianočných trhov, počas Vianoc koncerty v kostoloch, často chodíme na rôzne divadielka a predstavenia, túto nedeľu sme navštívili planetárium v Hlohovci. Ak je vonku sneh, samozrejme vytiahneme sánky a šup na kopec. A keď je vonku nečas, radi tvorime pekne v suchu a teple domova. Užívame si každú voľnú chvíľku.
@danica_rajec Svorku jedine do zimneho zaprahu!
@danica_rajec najradsej cas travim so svojou rodinou na horach v prirode pri vode snazime sa detom venovat a vedieme ich k sportu a byt vonku na cerstvom vzduch ci je teplo ci zima 👨👩👧👧 a vyhrat pitny rezim by bolo super pretoze sucastou nasich vyletov a pobytov vonku je caj ci voda nevyhnutnou vybavou

Ahoj 🙂 . Nasa svorka ma vzdy vela energie a preto im byt doma na zahrade ani v zime nestaci, a tak nas ocko vzdy niekam zoberie do prirody.