icon

Kedy ste začali ponúkať detičkám vodu?

danica_rajec
21. mar 2016

Zníženým pocitom smädu trpia najmä starší ľudia, tehotné ženy ale aj naši najmenší... A dosť často aj môj manžel ;) Občas ho musím doslova napomínať, keď večer zistím, že opäť nevypil nič okrem rannej kávy. Od akého veku ste začali učiť deti piť? A máte nejaké osvedčené triky??

Kedy ste začali ponúkať detičkám vodu?
Strana
z2
slavik
21. mar 2016

Ja som začala učit deti na vodu po 6 mesiaci ked som začala s príkrmami. Dovtedy boli plne kojené. Ponukala som im ju rovno z pohára. Staršia sa v 10 mesiacoch v pohode sama napila zo skleneného pohára. Flašky som nikdy nepoužívala. 🙂

janca0079
21. mar 2016

od narodenia som ponukala vodicku, ale vobec nechcel pit, ani cajiky nechcel, az ked sme zacali s prikrmami zacal popijat cajik, ale len z detskeho poharika s naustkom, asi mu robi dobre na dasienka, lebo este nemame zubky a tak si "brusi" dasienka a uz aj krasne pije 🙂

fruzsiskvarkova
21. mar 2016

Ja nášmu dávam od narodenia, lebo je iba na UM 🙂 Zo začiatku pil čajík-kvôli brušku a teraz to už striedame s čistou vodičkou.

winni
21. mar 2016

Mojej dcérke som od malička dávala prevarenú vodu, alebo Rajec dojčenskú vodu na striedačku s inou nemenovanou dojčenskou vodou, najskôr to bolo po lyžičkách ( keď bola bábätko ) nakoľko bola kojená, ale aj na UM, trpela silným refluxom a mne sa tak rýchlo mliečko nestíhalo tvoriť, a potom sme prešli na vodičku v poháriku, ona je v znamení ryby 🙂 takže vodu miluje nie len na pitie 🙂

kim_rossi_stuard
21. mar 2016

detom so zavadzanim prikmov som zacala davat aj vodicku a preferujeme cistu vodu ako napoj doteraz 😉

sisi208
26. mar 2016

asi od pol roka, kedze bol a vlastne este stale je kojeny...s vodou nema problem, velmi mu chuti ako aj mne 🙂 je vsak velmi dolezite z akeho poharika ju pije...totiz z jednej flase vobec nechcel...chuti mu z flasky so slamkou

veronikax
26. mar 2016

Nasa bola kojena prve 3 mesiace.... ale aj UM pila hned od zaciatku. Ked bola po prvom mesiaci kusok nervozna... a nevedeli sme z coho, tak sa ma lekarnicka pytala... ci jej davam cistu vodu. Tak som jej zacala postupne davat prevarenu vodu po lyzicke 🙂 a uz bolo dobre... takze jej chybala ta voda 🙂 Dodnes pije cistu vodu /viac nez liter ... bude mat 4 r./ ... ma ju najradsej 🙂

Strana
z2