icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ O 55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC

danica_rajec
23. mar 2016

Milé mamičky, prezraďte, z čoho vaše detičky najradšej pijú? Preferujete doma malé fliašky alebo máte radšej veľké formáty? Prípadne používate hrnček, na ktorý váš malý poklad nedá dopustiť? 😉 Napíšte nám a vyhrajte mesačný pitný režim v podobe 55 litrov dojčenskej vody Rajec práve vy!
Súťaž potrvá oddnes do nedele 27. 03. 2016 do 19:00 hod, kedy vyberieme jednu víťazku. Vyhodnotenie súťaže nájdete tu aj na mojom blogu https://www.modrykonik.sk/blog/danica_rajec/
------
Vyhodnotenie:
55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC vyhráva: @lienkaxy

Gratulujeme!

VEĽKÁ SÚŤAŽ O 55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC
zuzka1803
23. mar 2016

Naša najmenšia /14 mesiacov/ ešte pije zo sŕkalky /najradšej čistú vodičku napr. Rajec alebo nesladený čajík/ a staršia /4 roky/ pije najnovšie zo všetkých mojich obľúbených šálok alebo keď sme vonku tak z fľašky zo sosáčikom /tiež má rada čistú vodu/.

janca0079
23. mar 2016

moj takmer 10 mesacny syncek pije cajik z hrnceka so sosacikom 🙂, flasu vobec nechce, tu len na mliecko urcite vyskusame novu flasku Rajec 0,33l hned zajtra pojdem pozriet do obchodiku 🙂

lada_dee
23. mar 2016

Keďže naša bambuľka príde na svet v máji, tak som veľmi zvedavá, čo bude piť a z čoho najradšej bude piť. Ja aktuálne rada pijem Rajec dojčenskú vodu.

monikatimka
23. mar 2016

Dobrý večer, preferujeme malé fľaše najlepšie so sosáčikmi, zmestia sa mi do kabelky a to najdôležitejšie, keď cestujeme môžu všetky tri naše deti počas jazdy piť vodu a ani sa neoblejú a bez prestävky môžeme bezproblémovo pokračovať v ceste a deti nám stále dokola neomieľajú, že sú smädné, až dovtedy, kým nechcú ísť cikať a netreba doplniť vodu do fľašiek. Ale som rada, že sa mi voda nevyleje v kabelke a mäm sucho. A čo sa týka vody, najradšej pijeme obyčajnú neochutenú vodu a bez bubliniek, takú pre dojčatá, tá nám veľkým ako i malým chutí najlepšie. 🐶🐹🐻

ciusinka
23. mar 2016

Moj syncek bol a este aj je kojeny,takze som ho nechcela ucit na klasicku flasku s cumlikom,preto som zvozila radsej netecuci hrncek s takym sosacikom,z ktoreho sa naucil pekne pit vodicku 🙂Vie sa napit aj z klasickeho pohara,ale ten mu musim drzat,z netecuceho poharika sa vie napit aj sam 🙂

lulu0123
23. mar 2016

Nasa zatial pije z netecuceho hrnceka so sosacikom a ruckami a pomaky sa uci aj z normalneho hrnceka.

petawoman
23. mar 2016

Nas syn pije hlavne vodu a jemu jedno odkial-fľaša,pohár,umely pohárik(hravame sa na party;),zdrava flasa a dokonca aj stamprlik;)
Hlavne je,ze pije a ja sa mam od neho,co.učiť...

hotacka
23. mar 2016

Moja Lianka ma novu vychytavku da si stoličku pri umyvadlo pusti si vodu a olizuje tečucu vodu ako dunčo 🙂 ale večer ma pri postielke flašku z rajca

ajino
23. mar 2016

dcéra má za chvíľu rok a najväčší problém je ten, že jej neviem nájsť pohár z ktorého by sa naučila piť, už som vyskúšala 3 poháre a zatiaľ neúspešne, buď sa hrá s pohárom alebo z neho vyleje vodu, ale možno časom nájdeme ten správny pohár a naučí sa z neho piť

ask
23. mar 2016

Nasa naj🙂 Vzdy z nej rad dotankuje🙂

arwent
23. mar 2016

moja malicka ma svoj vlasny hrncek aj s "cucacikom" ale najradsej pije z hrncekov z ktorych pije mamina alebo tatino...

miamia22
23. mar 2016

Náš špuntík fičí na Rajci od narodenia, najčastejšie pije z cestovnej termosky s plastovým sosáčikom, bez problémov aj z pohára. Zatiaľ pije len čistú dojčenskú vodu Rajec, niekedy však musí vyskúšat aj mamin alebo tatinov domáci bylinkový čaj z hrnčeka🙂

kajca84
23. mar 2016

Syncek najradsej pije z pohára,dcérka zas najradsej pije z toho,z coho pije niekto z nás,ked nás vidí,hned si pyta,ci je to z flasky,z pohára...

peip
23. mar 2016

Najviac vypije môj 2r. syn zo zdravej fľašky so sosáčikom.

intrograla
23. mar 2016

No u nas sa neda povedat, ze by pitie patrilo medzi najoblubenejsie cinnosti a preto tazko hovorit o nejakom oblubenom hrnceku (a to mame doma celkom peknu zasobu detskych hrncekov). Takze pijeme z toho, co ma mamina prave poruke: hrncek, poldecak, flaska... a ked nic nepomaha a pit treba, tak sup cajik do striekack a maly ani nevie ako a cajik je vypity ;)

kim_rossi_stuard
23. mar 2016

pre moje deticky bol naoblubenejsi napoj - domacej eko vyroby ako aj jeho davkovanie 😀 😀 😀 a nedali sa rusit ani v chvilach ked my dospelaci sa snazime, co najviac 😉 ale neskor sme presli na sosaciky, slamky s flaskami, zazracne pohariky a neskor na klasicke sosaciky ako vasa Rajec flasa medzi inymi tiez 😉 😉

vera23
23. mar 2016

No tak naša malá princezná pije zatial iba z "ceculky" a väčší syn ten má v tom od rána ako sa zobudí hned jasno " maminka navej mi pjosim ta do toho zeveneho pohavika vodičku a vyžmychaj mi tam citvonik" 🙂 milujem ho🙂

iikkaa1
24. mar 2016

Náš malý poklad ešte nemá obľúbenú fľaštičku, kedže ho kojím tak jeho obľubou sú moje prsia 😉 Narozdiel od malého u mňa je fľaša 1.5l Rajca(dojčenecká voda) na dennom poriadku a pri nočnom kojení mi dodá energiu a hlavne mám dostatok mliečka čo pripisujem aj dostatočnému pitnému režimu. Od pôrodu pijem len túto vodu a som maximálne spokojná👍 Síce už má skúsenosti s fľaškou ale od toho sme si odvykli a zachutilo nám mliečko ( kvôli nízkej pôrodnej hmotnosti 2160g ho museli umiestniť do inkubátora a nemohla som ho kojiť prvé dni kvôlo infúzií ktorá môjmu drobcovi tiekla, tak pil z fľaše s neskutočne veľkou dierou 😡). Takže malý prijíma všetko čo potrebuje odomňa a ja sa snažím aby bolo mliečko ešte aspoň 4 mesiace to najlepšie pre nás oboch ;)

vatiky
24. mar 2016

Naša slečna pije čistú vodu...čo sme v tejto dobe radi. A ako? Z pohára alebo z flase.

marekahenrieta
24. mar 2016

Nas 4 rocny syncek pije najradsej citu vodu , povedali sme mu , ze to je ziva voda, ako v rozpravke ... 🙂, ktoru ma stale v 0,5 l plastovej flasi a nalieva si ju do poharika sam. Mladsi ma len 3 mesiace, tak ten pije zatial len materske mliecko.

zyzu
24. mar 2016

Nas maly pije iba cistu vodu, zacinali sme poharikmi s naustakami, presli na klasicke pohare. Teraz ma uz 3 vsade si pyta cistu vodu a vypije ju z pohara , flase.

veronuliena
24. mar 2016

tak moja babulka, najradsej pije z "didi" mliečko, ale ma aj rozne flašky so sosakom ..ale predsa najradšej rajec vodičku pije s poharika a s lyzickou si uchlipkava ...

yvaine
24. mar 2016

Nasa malicka sa prave uci pit vodicku. Najlepsie jej to ide z lyzicky ale pokusa sa aj z pohara s naustkom.

jajka68
24. mar 2016

My mame asi 6 flasiek, a podla nalady si vyberie, ktoru chce. Ale nevypije nic, len cistu vodicku. A minimalne caj.

ekinka82
24. mar 2016

my máme na linke asi 2 poháriky s naustkami, 3 flašky s cucátkom a pohárik so slamkou 🙂 najradšej pijeme čistu vodu a ak máme obdobie kedy vodička nechutí tak pijeme čajík 🙂

evka_84
24. mar 2016

Nasa starsia pije z klasickejj flasky s cumlom- snazime sa oducat a potom z malej detskej salky s uskom, cez slamku alebo flasky s cucakom ako je ta Vasa na Rajci. Mladsia ma najradsej ked ju kojim, ale samozrejme napije sa aj z malickej flasticky NUK 0-6 m:

vsicka036
24. mar 2016

My sme skúšali všetky možné fľaše, aj detské poháre. Jediné, z čoho je náš poklad ochotný sa napiť je pohár z hrubého skla. 🙂

katarinamars
24. mar 2016

Moj malý drobček pije z Avent Natural a od maminky...cize mliecko a obcas trosku vodicky alebo cajiku... 🙂

melesmeles
24. mar 2016

U nas bol velmi velky problem naucit moje dieta pit vodicku. Kedze sme boli iba na MM, bolo velmi obtiazne naucit ho pit z niecoho ineho ako z prsnika. Flasu uple odmietal a ani vodicka mu velmi nechutila... 🙂 Skusali sme uplne vsetko, rozne druhy flias a poharikov. A potom sme objavili super "vec". Malemu sa najlepsie pilo z poldecaku 😀 Kedze deti maju male pusinky, tak takyto poharik je pre nich najlepsi. Bol to velmi dlhy boj, nechcela som ho ucit na ziadne sladene napoje a oplatilo sa. Teraz najradcej pije cistu vodu. 🙂

HADANKA

Coze to len moze byt?
Slamka, flasa, poharik?
Nepohrdne veru nik
Dokonca ani.....zlty mimon nezbednik 😎

Nase psisko, ziadne strachy...nema blchy
najlepsie chuti mu zo sprchy

V lete do nej skaceme
V zime z neba pada zas
Snehova nadielka laka nas

V ladovom kralovstve sa jej skupenstvo meni
Elzinou rukou sa v okamihu na lad zmeni
Snehova vlocka ma hrat sa laka
To bude parada, mam kamosa Olafa snehuliaka 😀

Este neviete co je to?
Miluje ju vsetko zive na zemi
Na jar sa z nej travicka zeleni
Myslim, ze uz to vie kazda MK mamicka
jasne, mate pravda je to VODICKA 🙂

suzinka1608
24. mar 2016

Nas Simonko najradsej z prsa 😁 a potom sa ujala flasa MAM 🍼🍼🍼a plastove flase ho strasne fascinuju😄