icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ s Dr.Max o balíček zdravia pre celú rodinu v hodnote viac ako 100€!

ivana_drmax
16. máj 2016

Keďže sa Ella narodila v Londýne, do formy ma dávali dlhé prechádzky po meste. Denne som naprieč Londýnom nachodila aj 4 kilometre. Vápnik som si dopĺňala prostredníctvom mojich obľúbených syrov. Ako ste na tom vy? Čo by ste poradili ostatným mamičkám, aby sa udržali fit počas materskej dovolenky? Zdieľajte svoje skúsenosti a zapojte sa do súťaže! Najzaujímavejšiu radu vyberieme a súťaž vyhodnotíme v piatok 20.05.2016 o 15.00 hodine.

Pošlite nám svoje skúsenosti, prípadne pripojte aj fotografiu a my jednu z vás odmeníme balíčkom pre celú rodinu v hodnote viac ako 100€!

Čo môžete vyhrať?
Balíček produktov Dr.Max, ktorý obsahuje:
Kidsgummies s vitamínmi ABCDE 60 gummies, Vitamín C long effect 500mg 60 cps, Magnesium B6 100 tbl, GoldAktiv 120 cps, Multivitamín s minerálmi s príchuťou pomarančov 20 šumivých tabliet, Ovocno-bylinný detský čaj 20 záparových vreciek, Čaj pre dojčiace matky bylinný čaj 20 záparových vreciek, B-komplex Forte 100 tbl, Betaglukán s vitamínom C 250ml, Morská voda izotonický nosový sprej 30 ml, Morská voda izotonický nosový sprej baby, Laktobacily “6” 60 cps.

Súťaž trvá od pondelka 16.05.2016 od 15.00 do piatku 20.05.2016 do 15.00.

VEĽKÁ SÚŤAŽ s Dr.Max o balíček zdravia pre celú rodinu v hodnote viac ako 100€!
ivana_drmax
autor
17. máj 2016

@petra0103 Hm, my aj keď bývame v paneláku, chodievame pešo k bytu. Výťah som ešte ani raz nepoužila. 🙂 Naviac, niekde som čítala, že každý schod predlžuje život o 1 sekundu, takže asi budem nesmrteľná. 😀

ivana_drmax
autor
17. máj 2016

@karolin2 Musím uznať, že tvoja odpoveď je veľmi originálna 🙂

ivana_drmax
autor
17. máj 2016

@1mirka1 Mirka, vidieť, ze si s malým vytvárate veľmi bohatý program. Či je zima, či leto. 🙂

suzinka1608
17. máj 2016

chodim s malym vonku kazdy den a zakazdeho pocasia minimalne na dve hodinky von na prechadzku. Je to naj co mozem urobit pre syna aj pre seba. okrem toho ked je cas a ma mi kto ostat s malym na hodku(manzel, babka..) tak skocim do fitka 😉

igiana
17. máj 2016

🙂 Mne pomaha byt pocas materskej fit:

- pravidelne spolocne rande s mm
- ked nemusim varit a mm nakupi a navari nieco rychle zdrave a chutne
- ked ma mm necha rano pospat si aspon o hodinku dlhsie a zoberie drobca
- ked spolu kocikujeme na kolieskovych korculiach
- ked ideme na bicykloch do prirody s dietatkom v nosici

Ked manzel citi, ze s prichodom dietatka nie je na vedlajsej kolaji, ked zena dba o seba a chce sa pacit manzelovi, velmi to citit vo vztahu a zena sa citi byt lubena a stastna. A to je pre mna velmi dolezite, aby som sa citila v psychickej a fyzickej pohode a citi to aj dietatko, ze sa rodicia lubia.

cmulinko
17. máj 2016

necitala som ostatne prispevky,ale mna samotne materstvo udrzuje fit napriek tomu,ze ja zial nikdy taka fit ako zdrava mamina nebudem,ale robim co mozem a co mi moje telo dovoli robit.Ja mam taky recept na to to ako sa udrzat fit.Ked na mna dochadza unava a myslienky,ze uz nevladzem,tak vtedy je cas na dalsie dieta.Kazdym prichodom dalsieho dietata si uvedomim,ze som sa zbytocne a bezdovodne stazovala ako mi je tazko a ako nevladzem,lebo az ked pride dalsie dieta do rodiny,tak vtedy si zena uvedomi kolko toho este naozaj vladze a aka to bola '' malina '' ked ich bolo o jedneho clena menej 😀

karolin2
17. máj 2016

@ivana_drmax ďakujeme

lucia211
17. máj 2016

🙂 byť fit neznamená byť chudá a stále cvičiť a dietne sa stravovať - to je pravda len spolovice 🙂 byť fit musíte byť psychicky aj so svojim bábätkom - spokojná matka, spokojné dieťa...a všetko pôjde postupne, aj kilečká 🙂 Ešte raz - SPOKOJNÁ MATKA, SPOKOJNÉ DIEŤA 🙂

ivana_drmax
autor
17. máj 2016

@lucia211 Lucka, krásna foto.

lucia211
17. máj 2016

@ivana_drmax Ďakujem 🙂

141993
17. máj 2016

@lucia211 naozaj krasna fotka 🙂

bibinka78
17. máj 2016

Kazda z nas je jedinecna,sme krasne a nejednu z nas trapia sladke prehresky alebo nocne maskrtenie.Top receptov ako sa zas dostat do formy je vela ale potrebuju velmi pevnu volu.Ja som dlho hlada ako sa motivovat cvicenim az som zacala jednotlive cviky pouzivat pri domacich pracach,ako aj pri hrani s drobcekom.Hlavne sa dobre rano nastartovat odstavenym ovocim/zeleninou alebo miskou ceralii 😉 .Tiez chodim peso za pekneho pocasia pre dcerku do skolky do vedlajsej dediny (4km) alebo na prechadzku z nasim maxi psom.
Ako sa najlepsie nastartovat na den
.

melesmeles
17. máj 2016

@ivana_drmax Ja sa snazim asi ako kazda maminka, udrzat tempo so mojim nadmieru akcnym synom 😵 Ma energie na rozdavanie. My travime skoro kazdu volnu chvilu vonku v prirode. Myslim, ze to je najlepsi sposob ako sa udrzat fit nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stranke. Milujeme prechadzky po lese, moje dieta ucim spoznavat stromy, rastliny, ucim ho aka je priroda pre nas dolezita a ze si ju treba vazit. Pretoze bez zivotneho prostredia (prirody) ktore nie je "fit", nemozem byt "fit" ani my ludia.Obcas sa nam podari videt aj nejake zvieratko vo volnej prirode. Je to ozaj krasny pocit 🙂 Prikladam fotky srnciatok ktore sa nam podarilo vidiet minuly rok. Boli naozaj prenadherne 🙂

janulkan
17. máj 2016

U mna hlavne byt psychicky v pohode, najst si cas byt zena, aj manzelka a kamaratka a nie len matka 🙂 samozrejme k tomu aj stava a dostatok vzduchu, pohybu a prirody...s detmi sa snazime aspon cez vikedny vypadnut niekam do lesa, oddych pre vsetkych aspon psychicky...

ssuekk
17. máj 2016

V prvom rade pokoj a cistu hlavu.......

alienka000
17. máj 2016

Ja poradím veľa veľa pohybu, schudnúť nadbytočné kilá a tak ako u nás aspoň jedno ovocno - zeleninové smoothie za deň 😎 No a samozrejme v prvom rade k zdravému životnému štýlu viesť aj svoje deti a byť im príkladom!

slavaf
17. máj 2016

Ja som bola vždy zvyknutá všade chodiť pešo a po narodení prvej dcéry sa na tom nič nezmenilo. Keďže najlepšie sa jej spalo v kočíku, ktorý sa, samozrejme, musel hýbať🙂, tak sme denne 4 hodiny prechodili 🙂 Pre mňa to bol úžasný relax a aj malá bola spokojná...🙂 Po narodení druhej dcéry to už bolo ťažšie, pretože tá nespala v kočíku ani náhodou, ale tak som si to vynahradila behaním po ihrisku za tou staršou...🙂

klaudy444
17. máj 2016

Byt FIT, znamena hlavne mat v sebe energiu... najviac energie clovek ziska zo slnka, prirody a meditovanim, cvicenim jogy a podobne veci. Samozrejme nemozme zabudat na vyvazenu stravu, ktora obsahuje 70% zeleninky a ten zvysok vsetko s rozumom. A pre mna najvzacnejsi poklad zeme, VODA... Plati to hlavne pre mamicky, ktore potrebuju pri svojich ratolestiach energiu a kazda, co ju ma, ma usmev na tvari a je fit po fyzickej ale aj psych. stranke, pretoze vsetko sa nam spusta v nasich hlavkach 🙂

lenkasz
17. máj 2016

@lenkasz vsetkym sa ospravdlnujem, spravu som posielala cez mobil a hlupo som to zadala,.proste velky palec 😀 a za ten svet neviem prist na to ako sa to maze 😀

mirkave
17. máj 2016

Cvicenie a zdravsie stravovanie. Brat veci s nadhladom. Uzivat si kazdy ponuknuty den....

erikad82
17. máj 2016

😉 veľmi rada by som sa aj ja zapojila do súťaže s vhodným príspevkom,no žiaľ v hlave mám teórie veľmi veľa teda ako sa stravovať,cvičiť a držať sa fit - no akosi sa mi to nedarí realizovať,nakoľko mám 3 deti a žijeme so svokrovcami -máme jednu kuchyňu v ktorej nie som "pani" ja,takže viac varí svokra ako ja. A pri svokre sa nedá plytvať jedlom 😉 čiže,keď malá/malý nedoje a nemáme žiadne kurky ani psa -doje mamina 😒 Ale to neznamená,že sa prejedám! Pohybu mám dosť,len akosi sa ma kilá stále držia,nemám ich moc navyše ale predsa,zišlo by sa mi aspoň čoto dať dole ...
Ale hlavne,že sme všetci zdraví a v pohode 😉

lauricka
17. máj 2016

pravidelny rezim. Pomohol mi prezit pri dvojcatach. Ale maminky musia mysliet na pravidelny rezim nielen svojich deti, ale aj same pre seba. A to je narocne. 5x denne sa zdravo najest, nezabudat na ranajky, najst si na ne cas, nezabudnut sa napit. Prechadzka s detmi vonku, hry na cerstvom vzduchu a spat ist s detmi vecer, aby bolo dostatok oddychu pre dalsi narocny, ale i krasny den 😵, pre takuto rodinku 😉 a kazdu jednu 😉

dobromila1111
17. máj 2016

Neviem,co je to byt fit,vkuse som unavena. Podstatne je byt psychicky fit, hadam aspon to mi funguje. Mam dve deti a kazdy den ten isty kolotoc. Krutim sa okolo jedenia pre oboch,srandovne chcu jest vzdy naraz a programu pre nich. Vela casu travime vonku,takze sme uz aj pekne opaleni :D mame radi spolocnost,deti,maminy..dobre nam je :D

dobromila1111
17. máj 2016
ivankamc
18. máj 2016

vsetkym radim SEX
1. poskytuje mnozstvo pohybu, posilnovania vsetkych svalov a spalovania kalorii
2. nuti nas k dostatocnemu prisunu tekutin a k zdravej strave na doplnenie energie
3. prinasa prijemnu unavu a dobry spanok
4. posilnuje rodinnu pohodu (rodicia v pohode sa rovna aj deti v pohode)
5. uvolnuje kvantum endorfinov (lepsia alternativa sladkosti 🙂
6. zena sa citi viac "zensky" , v spojeni so sebou a s partnerom co harmonizuje rolu matky
7. je to relax
8. potenie a otuzovanie v sprche aj usetri cas - namiesto sauny
9. udrzuje mladost, vitalitu a predchadza chorobam
10. JE SKVELOU MOTIVACIOU VYZERAT DOBRE 🙂
Varovanie: nechraneny sex vas dostal na Modreho konika - cize, spravajte sa zodpovedne 🙂

adelinkamoja
18. máj 2016

U mna to bolo velmi jednoduche, kedze moja dcerka od narodenia spavala vyhradne len v kociky a vyhradne len na cerstvom vzduchu, denne som nachodila desiatky kilometrov, 3x denne po 2 hodinach, kila isli dole same...a kojenie, to je zarucena dietka 🙂
A vitaminy som doplnala ovocim a zeleninkou, sumivymi vitaminami.
A ked som zacala byt az moc casto chora a unavena, tak som prestala po 21 mesiacoch kojit, konecne som sa vyspala a bolo po chorobach 😕

magdicka111
18. máj 2016

HLAVNE PEVNÁ VôĽA A ZDRAVÝ ÚSUDOK, K TOMU SILNÉ NERVY 🙂

kvetinka75
18. máj 2016

hlavne veľa pohybu, pobytu v prírode, nie v meste medzi výfukovými plynmi ale niekde mimo, v lese, chodíme von za každého počasia, aktívne športujeme a snažíme sa zdravo stravovať. K tomu optimizmus, veľa spánku.
A hlavne odkedy nesledujem TV a hlavne správy, som si všimla, že sú na svete aj pozitívne veci a nie len kopu negativizmu.

ivana_drmax
autor
18. máj 2016

@ivankamc Si ma rozveselila hneď zrána.