Aktivity, ktoré v mestách chýbajú
Mamičky, počas DNÍ S HAPPY KIDS by som Vám rád predstavil viac z toho, čomu sa u nás venujeme a čo všetko pre malých športovcov, taktiež pre školy a škôlky zabezpečujeme. No ešte pred tým by som sa chcel opýtať na veľmi dôležitú vec. Aká športová aktivita Vám v ponuke pre deti v Bratislavskom kraji, alebo aj v iných regiónoch na Slovensku CHÝBA?
@sisapapp Ahoj, v rámci Bratislavy?
Mne najviac vadi, ze cely stvrty obvod je velmi biedne pokryty sportovymi aktivitami pre deti. Je tu zopar detskych "gymnastik" za vysoke ceny, kde sa aj starsie deti stale len hraju, ale nevedia poriadne ani kotrmelec urobit, nieto este mlynske kolo. O niecom ako atletika, byciklovanie, korculovanie.... mozeme len snivat. Ide mi o aktivity, ktore mozu deti robit aj vtedy, ak nemame profesionalne ambicie...
asi nieco vsestranne, kde deti sa ucia kotrmelce,mlynske kolo, skakat, liezt, podliezat... alebo funkcny /kondicny trening pre deti ..
Takže takáto všestranná pohybová a gymnastická príprava Vám chýba? My takéto niečo ponúkame len v centre Bratislavy na Mlynských nivách, pre menšie aj väčšie deti. Musíme teda porozmýšľať aj o Bratislave IV, keď to tam chýba... 😉
Veru chyba a tak lepsie ako riesit presuny v popoludnajsej spicke a neskory navrat domov sa ideme "len" pobicyklovat a hrat nahanacku.
@ronald_happykids ano v Bratislave niekde v Ružinove najlepšie 🙂
Mňa by ešte zaujímal krúžok orientačného behu, je to výborné pre deti, ktoré sa učia orientovať v priestore, po značkách, na mapách a samozrejme je to spojené s pohybom na čerstvom vzduchu. Tento krúžok mal syn v škole, a viem aj o deťoch ktoré to v škole tento krúžok nemajú a bol by určite záujem. Tiež Ružinov alebo Vrakuňa úplne super 🙂

Ahoj Ronald, ja som hľadala plavecký krúžok - počas celého školského roka, pre syna ktorý má 12 rokov. Pre deti v tomto veku je dosť problém nájsť akúkoľvek aktivitu - dlhodobú, ktorú nevykonávajú profesionálne od útleho veku. Syn pláva veľmi dobre a plávanie ho baví, len nájsť plavecký výcvik pre deti v jeho veku sa mi nepodarilo. Všetky plavecké krúžky boli časovo ohraničené a boli zamerané skôr na naučenie plávania dieťaťa. Viete mi v tomto poradiť?