Jak jste řekly partnerovi, že bude táta?
Těhotenství je pro někdy příjemné překvapení a jindy pořádný šok 😉 Vzpomínáte, jaké to bylo, když jste se dozvěděla, že jste těhotná? Kdo se tuto novinu dozvěděl jako první? 🙂 Co říkal budoucí tatínek? Jak jste mu řekly, že budete tři, později čtyři, bude vás pět.. ? 🙂

@lidka_hipp To je pravda, že to bolo napínavé, hlavne keď deti pribúdajú... 😀 😀 😀
mal ísť v ten večer s kamarátmi von, ale po tom, čo som si urobila test, by som nevydržala čakať na neho, tak som mu poslala SMS, že sa na neho strašne teším, chýba mi od rána a tak si ho na celý večer objednávam ja 🙂 prišiel domov, nedočkavý na romantický večer, dala som mu najesť a keď si spokojne s plným bruchom vyložil nohy, tak som k nemu sa pritisla a povedala: "Zlatko, vyzerá to tak, že budeš ocino." Chvíľu na mňa zízal, potom len pobehoval po byte so smiechom a opakoval dokola, že tomu nemôže uveriť... 🙂
v oboch prípadoch to bohužiaľ nebolo prekvapenie, keďže hneď videl výsledok testu, ale ak bude nejaké nabudúce, tak ho určite prekvapím 😀 no aj tak bol šťastný
ja som to musela riešiť cez telefón, manžel bol vtedy takmer celý ten rok v Nemecku, ale ženil sa mu brat a tak prišiel a asi sa na mňa až moc tešil :-P a povedala som mu to asi takým štýlom, že tento rok sme boli už na 2 svadbách a ešte na jednu pôjdeme 🙂 pochopil to okamžite 😀
Na prvé výročie svadby som si urobila test a boli tam dve čiaročky, na druhý den sme išli na víkend do Terchovej ako darček k výročiu a tam som mu to chcela dajak pekne oznámiť ale realita bola iná. Boli sme v bazéne a mne došlo strašne zle a ked začal vymenúvať čo mi asi je tak som sa na neho bledá pozrela a povedala som mu "a neni mi zle z toho že som tehotná?" ..... 😀
No po tom, co som rano videla vysledok testu: Drahy, vstavaj, mame problem(len najmadsia bola ako tak planovana).....a tie postupne 3 problemy su uz velke deti a niekedy nam robia radost, niekedy by sme ich roztrhli ako zaby ale su tu a su nase, v dobrom aj v zlom.....
@lidka_hipp pri prvom bol trocha v šoku, pretože sme chceli ešte počkať, kým si prerobíme dom (ale nakoniec to dobre dopadlo), povedal, že sa teší a dúfa, že ich bude viac (on pochádza z 11 detí) 😀
pri druhom dieťati už ani neviem, akosi sme to už obaja tušili a hneď sme sa aj tešili na súrodenca
@lidka_hipp vôbec nie, už dávno sme mali termín svadby 🙂 len sme ho zmenili o 8 mesiacov skôr 😀 😅
mňa manžel upodozrieval, že niečo visí vo vzduchu, lebo mi bolo zle zo všetkých pachov. Tak si vravím, že by sa usmialo na mňa šťastie? Tak som si teda urobila test. Sedím na zatvorenom záchode a prižmúrenými ospalými očami sledujem test, na ktorom bola sprvu len jedna čiarka. Zrazu sa mi oči začali pomaly otvárať až som ich už viac vypleštiť nevedela, pretože na teste sa začala pozvoľna ukazovať druhá čiarka... takže som sa dotackala do spálne a moja prvá veta bola: "Buď halucinujem alebo sú tam dve čiarky..."
Uz som kupila vanicku na kocik,ktora nam chyba,pri prvom sme totiz mali iny kocik,ten sme predali a kupili concord sportovu cast,a kedze nam chyba vanicka,tam som ju kupila,dnes mi dosla,teraz ju schovam a ked pride cas a potvrdi sa, ze cakame babo ,tak si dam urobit foto z ultrazvuku a doma vytiahnem vanicku polozim manzelikovi na postel ,na vanicku dam fotku🙂🙂🙂 ze prekvapenieeeee🙂
Ja som to tajila asi 3 týždne, lebo som si chcela najprv zájisť doktorke si to overiť kedže som si robila len test. No nakoniec som to nevydržala a to sme boli na parkovisku v nákupnom centre a podala som mu mobil kde bol ten test vyfotený :D
A priatel že to čo je...a ja som bola hnusná na neho lebo som bola nervózna tak vravím že "hádaj." on že "to je test ??"..."no áno je to test"...."a čo sú dve čiarky"...ja už fest nervy "že čo asi tak, keby to je nič tak ti to neukazujem" a on sa začal smiať, že si robím srandu, a že to som stiahla z internetu tú fotku. Trvalo mi dobrých 20min. kým som ho presvedčila že je to naozaj moj test a že naozaj som tehotná :D
@lidka_hipp tak videli to na mne, zevraj som pribrala aj do bruska aj do prs, a ze som vyhnala priatela kupit mi nektarinky tak to bolo vsetkym jasne len nam nejako stale nie :D
@lidka_hipp Mame chlapceka,Jakubka 🙂 Je to nas pokladik.Jeho fotku najdete aj vo vasej sutazi,papa na nej chrumky 🙂
v ten vecer ked som sa to dozvedela bol moj manzel s kamosmi na nejakej panskej jazde vonku, kedze som ho nechcela vyrusovat tak som mu pri pocitaci na stole nechala malinke topanocky (mala som ich nachystane uz asi pol roka 🙂 ), testik previazany maslou a pohar vina. dosiel az nad ranom a ja som sa zobudila na buchnutie dveri, najprv sa len tak ponevieral po byte, potom som zacula ako si mumle nieco, ze cozeeee? to neni mozneeeee...potom strasny smiech a napokon nabehol do spalne a zobudil ma, (aj tak som uz bola hore )na brusku som mala este nakreslene malinke srdiecko tak sa pyta, ze co toto, ci vazne??? povedala som mu, ze bude tatino a zacal sa smiat, veru si aj poplakal 🙂 bolo to mile, moc sme sa na babo tesili 🙂
my sme sa o dietatko snazili intenzivne a ked mi test ukazal dve palicky ani po 3 opakovaniach som neverila. Tak som volala partnerovi nech kupi 2 testy ze asi to je TU. Kupil, doniesol, urobil sa a ja som bola v strese za to on najstastnejsi 🙂 a mame krasneho synceka
@lidka_hipp muzovi som len so sirokym usmevom otrcila pozitivny test pred nos ked prisiel domov z prace :D a cez vikend sme sli k svokre na obed a z nicoho nic mi prislo zle, tak som sa tvarila, ze uz fakt nevladzem dojest tu cinu (jedno z mojich najoblubenejsich jedal) :D on sa jej samozrejme chcel pochvalit, tak ked naberala, vytiahol este jeden tanier, ze budeme jest traja... ale svokra to nepochopila (chvalabohu) a povedala "ja som uz jedla" :D (ona ma intoleranciu na laktozu a celiakiu, cize malokedy je to, co mame my ostatni)
@lidka_hipp Áno, presne. 😉
@bubloska135 "urobil sa" 😀
@tenerifka Život bez "problémů" v podobě dětiček by byl dost nudný, ale zase bychom se více vyspali 😉
@anny1984 Nebere partner 11 dětí jako "normu", kterou byste taky měla splnit? 😉
@dudika11 Já jsem se vdávala těhotná a myslím, že to nikomu nevadilo 🙂
@dartemis To musel být spolehlivý budíček, co? 🙂
@morandia Tak to máte opravdu promyšlené! Přeju vám, ať třetí miminko vyjde přesně tak, jak si přejete 🙂
@tinuli Partner přece byl u "výroby" děťátka, tak by mohl testu věřit, ne? 😀
@jessica1996 Tak o chuti na nektarinky jako známce těhotenství jsem nevěděla. Děkuji za poučení 😉
@adka90 Jakub je krásné jméno a na fotce je vidět, že vám vážně dělá radost 🙂
@bielavila To je jak z romantického filmu!
@bubloska135 Gratuluju ke krásnému synovi 🙂
@bayuska A jaký vztah k číně jste měla během těhotenství? Změnily se vám chutě hodně? 🙂
@lidka_hipp určite nie, už by som to aj tak nestihla 😀 , my len takto občas žartujeme
Ako sa to manzel dozvedel? Prisla som za nim do obyvacky s pozitivnym tehotenskym testom a podala som mu ho so slovami "vsetko najlepsie k narodeninam". 😀 Myslim, ze na svoje 39te narodeniny nezabudne nikdy v zivote 😀
@lidka_hipp druhe,nie tretie🙂
Mne meskal dlho menzes.. Vsetky testy(7) bolo negativnych... Tak som radsej zavolala mojej gynekologicke a ta mi povedala, aby som na druhy den prisla( moje meniny 13.12) ale nech si pre istotu este urobim test.... Tak som si vecer urobila... A odisla z kupelne.. Tom sa ma pyta asi po pol hod, ze ci som si test urobila a ja ze ano.. Ale zabudla... Tak som isla pozriet a vidim 2 ciarky.. Tak kricim.. Heeeej tomi, pozri.. Mame 2 ciarky.. My budeme mat babatko!! Budeme rodicia... Strasne sme sa tesili... A tesime sa doteraz😍😍😍
ani pri jednom som mu to nestihla povedat. na zaklade toho, ze som bola podrazdena a nervozna este pred tym, ako mi meskala menstruacia, tak ma poslal si spravit tehotensky test, ze som podla neho tehotna. lebo ak nie, tak som zrela na cvokhaus...no a mal vzdy pravdu...cvokhaus sa nekonal. krstiny ano 😝
My sme sa snažili pár mesiacov a stále nie a nie, až raz ráno som si spravila test a boli dve čiaročky 🙂 🙂 Tak som vletela za mužom do postele (tuším bolo pol 6-tej ráno) a budila ho, že sa to podarilo 🙂 plakali sme obaja 🙂 a o 9 mesiacov sa nám narodil náš Miško 🙂
Sám som to vycítil.
@lidka_hipp dakujem, velmi ho lubime aj ked teraz ma obdobie vzdoru...."uzivame si "
@lidka_hipp bohužiaľ, moje tehotenstvo trvalo tak krátku dobu, že sme medzitým čínu znova nemali 🙂

po druhy krat to bolo krasne v tom ze som to uz nevydrzala citila som sa ze som tehu spravila som si potajme test a ked prisiel z prace isla som ho cakat on ze laska podme este do obchodu reku dobre a ja som to uz nevydrzala a vraivm mu ze budes znova ocko a on na mna prekvapene ze a ty to vies odkial??? :D skoro som zomrela od smiechu pripadalo mi to ako keby som ho pristihla s tehotenskym testom milenky :D