icon

Jak jste řekly partnerovi, že bude táta?

lidka_hipp
31. mar 2015

Těhotenství je pro někdy příjemné překvapení a jindy pořádný šok 😉 Vzpomínáte, jaké to bylo, když jste se dozvěděla, že jste těhotná? Kdo se tuto novinu dozvěděl jako první? 🙂 Co říkal budoucí tatínek? Jak jste mu řekly, že budete tři, později čtyři, bude vás pět.. ? 🙂

Jak jste řekly partnerovi, že bude táta?
Strana
z3
jessica1996
31. mar 2015

@lidka_hipp ale to som nemyslela tak, ale ja nejedavam vobec ovocie ziadne :D a mala som chut na nektarinky, v noci som zjedla cely kompotovy pohar s calamadou a podobne :D takze nie konkretne nektarinky ale vseobecne netradicna chut na jedla ktore som jormalne nejedavala 🙂

mikovinyova
31. mar 2015

Ahoj, no posledný z vianočných darčekov bola krabicka s malinkými papučkami, sedeli aj s dcerou a po minutke ticha im to došlo, Manžel namiesto prejavu radosti v nestráženej chvílke stale hladal pomoc napisanu na podlahe, trvalo to pár dní ... a bolo to už druhé a vztúžené dieťa, Dnes má malický skoro štyri roky a všetci ho ľúbime, Gabika

romanco
31. mar 2015

@lidka_hipp Už som to raz na MK písala. Test som si robila na štedrý deň. Celý deň som sa premáhala neprezradiť. test som dala do darčekovej krabičky a dala na stromček, nech si hľadá darček. Keď to konečne našiel, rosamunde pilcherová sa nekonala. Otvoril a kukal na mňa jak puk. myslel si, že je to zastrihávač chlpov do nosa. Takže pekne polopatisticky, že "budeme štyria"!!! 😵

mata0410
31. mar 2015

Kratko po svadbe sme si povedali ze ideme na to. Dopredu som kupila dievcenske capacky a skryla ich. Vysledok testu ma dost prekvapil aj ked som pri predchadzajucom cykle nasla len jednu ciarku pri ktorej som plakala, ze je len jedna. Do darcekovej tasky som dala capacky na papier nalepila test s textom: "Asi sme v tom". Najprv ho to zarazilo, ze tak skoro ale ked si uvedomil fakty velmi sa tesil. Capacky vyuzijeme narodilo sa nam krasne dievcatko.

lidka_hipp
autor
31. mar 2015

@kofoluska Super dárek k narozeninám, i když si ho částečně vytvořil sám 😉

@luculik12 Já se o těhotenství dozvěděla tak, že jsem dojela na pohotovost, kde měla náhodou službu moje kamarádka gynekoložka a když mi na ultrazvuku ukazovala plodový váček, nechápala jsem, co to vlastně je a on to byl vetřelec 😀

@bubelko Výkyvy nálad jsou v jiném stavu normální 🙂 Určitě jsou lepší křtiny než blázinec 😉

@aljosa1 V půl šesté ráno to musel být dost šok 😉 Miško je Michal? Zní mi to trošku jako myšáček 😉

@bubloska135 Období vzdoru má jednu obrovskou výhodu. Zaručeně skončí 😉 Zažívala jsem s malou dost šílené scény, ale musím říct, že vše najednou zmizelo a z ní se stala holčička, která by mohla dělat reklamu na děti 😀

@jessica1996 😀 můj děda mi vyprávěl, že babička během všech svých těhotenství chtěla pomeranče, což uprostřed komunismu znamenalo, že děda cestoval po celém Československu, aby nějaké sehnal 😉

@mikovinyova To musel být nádherný vánoční dárek! 🙂 Už z toho, jak o něm píšete, je cítit, že ho milujete všichni 🙂

@romanco Mezi zastřihávačem chlupů a dítětem je dost rozdíl 😀

@mata0410 Je moc krásné, co píšete. Sama jsem zažila hodně nečekané těhotenství v kombinaci se zdravotními problémy, a tak jsem bohužel neměla takové hezké překvapení jako vy. Ale výsledek v podobě Aničky je super 🙂

saska.t
31. mar 2015

@lidka_hipp zacala som viac spat, bola som unavena a zevraj "ina" takze radar mal vyborny aj ked ja som to ani len netusila 😀

evyttka
31. mar 2015

mali sme akurat 8 mesiacov pred planovanou a uz aj vybavenou svadbou - aj so zalohami a len som mu napisala sms, ze svadba musi prejst na plan B 😀 tak najskor nechapal, potom tomu neveril az ked som spravila dalsie 2 testy, co sme spolu kupili a potom sme sa uz strasne tesili na drobca a svadba bude teraz aj s nasou princeznou 🙂

aljosa1
1. apr 2015

@lidka_hipp veď mu aj chvíľu trvalo aby sa zobudil a uvedomil si co mu vravim....ano je to Michal ... moj otec ho vola Myšiačik (myšaček)

lussy83
1. apr 2015

@lidka_hipp radar nie to vyzeralo skor ako keby som ho prichytila ze ma milenku a s nou caka dieta :D ale potom ked mu to doslo ze som mu povedala ze bude znova tatino tak ma vystiskal od radosti 🙂nasa radost bola o to vecsia ze o prve dietatko sme prisli kratucko po narodeni :(

bubloska135
1. apr 2015

@lidka_hipp dakujem za pekne slova, pretoze obcas mi chyba moj krasny a dobry chlapcek 🙂 aj ja verim ze skonci, kazde dietatko si tym musi prejst

kovbojka4
1. apr 2015

moj pribeh - ako by to bolo vcera :
robila som si tehotensky test 17.8.2012 hned rano v praci a svadbu sme mali na druhy den 18.8.2012 oznamila som mu to priamo pred oltarom ked sme si povedali ANO ze uz tam nie sme dvaja ale traja ,zostal prekvapeny /jeho odpoved to važne? /si myslel ze si robim srandu /ale stastny a slzy sa mi pustili potokom a dali sme si pusinku a ruka v ruke odkracali do spolocneho zivota 🙂

kofoluska
1. apr 2015

@lidka_hipp Vytvoril, to jo. 😀 Ale hooooodne neplanovane 😀 O to vacsie prekvapenie to bolo pre nas oboch 🙂))))

nicicka
1. apr 2015

U nas pri prvej som si hned rano urobila test a este ked bol v posteli zahlasila, ze je mi luto, ale bude musiet viac zarabat, lebo budeme traja 😀 (samozrejme to bolo ironicke). A pri druhom som sa ho po praci spytala: Vies co je najlepsie? On ze, co? No ze nemusim 9 mesiacov umyvat kupelnu. Lebo pri prvom tehu tuto cinnost vykonaval on 😀

janedoe
1. apr 2015

@lidka_hipp ja som to tu už tiež písala... ale prvý krát som mu krvopotne vyrábala prianie k 30-tym narodeninám, s pripojeným digitálnym testom.... no a jeho odpoveď bola: " Ale hovno." Ja slzy na krajíčku od dojatia, že som tehu (lebo sa nám pomerne dlho nedarilo a už som s tým ani nerátala) a od mi povie toto :D Bábo ale odišlo no a druhý krát už žiadna romantika. Chcela som počkať na prvé sono, ale keďže ma dr. objednal až o mesiac a pol, tak som mu to povedala cestou domov v aute. A jeho odpoveď? "Viem." 🙂

romanco
1. apr 2015

@jana_eyre Hahaha! Máte ešte veľa izieb? 😀

jana_eyre
1. apr 2015

@romanco fuu, este 4 😀 😀 😀 ale ja som vzdy chcela vela deti..

haidi
2. apr 2015

ja som svoje tehotenstvo oznamila manzelovi touto pohladnicou v ktorej bol ukryty pozitivny tehotensky test 🙂

haidi
2. apr 2015
kasiopeja01
2. apr 2015

Moja sestra bola tehotna v piatom mesiaci. V Tescu mali vodu Lucka v akcii, tak sme "jej" sli kupit cele balenie. Manzel ani nemohol od radosti zaspat, ked som mu vecer v posteli povedala, ze je ta voda pre mna 🙂. Sestra ma dievcatko a aj my. A nase druhe som mu ukazala rovno na fotke z ultrazvuku. Po vysvetleni otazky co to je za rozmazanu fotku, bolo zas radosti kopec 🙂. Sestra bola tiez tehotna v druhom mesiaci. Mame obe chlapcov 🙂

lubicazoe
2. apr 2015

Môj partner vedel skôr ako ja, že som tehotná 🙂 Ja som meškajúcu menštruáciu prikladala stresu z nového prostredia a práce 😉 Dnes má naša láska už 3 mesiace <3

yasamin
2. apr 2015

@lidka_hipp o prve dietatko sme sa pokusali velmi dlho a tak hned ku kazdemu testu utekal aj manzel pocitat ciarky 😀 a o druhom vedel manzel skor nez ja 😉 raz mi tak povedal ze som zmenena ze som isto tehotna nech si urobim test a fakt tie ciarky boli dve 😀

stellamaris
2. apr 2015

@lidka_hipp Manzelovi som priniesla tehu test,pozeral na neho a neveril 🙂 Pridala som navod na pouzitie testu,neveril.....lebo sa mesiace nedarilo .Az stvrty tehu test s 2 // a prvy ultrazvuk ho potesil a zacal sa velmi tesit 😀

poleva
9. apr 2015

Spomínam na to ráda a budem navždy, nemalo byť ani jedno a zrazu boli 2 bábätka, utekala som do najbližšej kaviarne na kávičku a vodu, kde som to predychávala. Potom som išla za manželom do práce, pamätám si to ako teraz - sedeli sme v reštaurácii, v takej pivničke, kde výborne varia, a ja som od šťastia vykričala, že budeme mať dvojčatká 🙂 manžel takmer odpadol, ale za pár sekúnd ma vystískal a vybozkal, a spolu sme usúdili radšej 2 detičky,aj ked to bude náročné a ťažké,ako nemať žiadne 🙂 🙂 🙂 bol to náš najkrajší okamih v živote a je dodnes a to majú chalani 4,5 roka a už sú to veľkáči 🙂

dankaa78
12. apr 2015

V ten den mi bolo nevolno tak som sla kupit do DMky asi 3 tehu testy roznych znaciek.Pouzila som vsetky tri a boli vsetky pozitivne a ked prisiel tato domov tak som prisla so vsetkymi testami a stastna vravim som tehotna..a on odpovie to budeme mat trojicky????Bol najprv sokovany a zmäteny tymi testami a nesmierne stastny🙂

Strana
z3