SOUTĚŽ: Pojmenujte našeho sloníka
Moje dcera Anička miluje slony ve všech podobám. Máme jich doma hned několik, ale když se jí zeptám, jak se její sloni jmenují, tak mi řekne, že prostě sloni 😀 My v HiPP taky máme rádi sloníky, a proto je najdete na mnoha našich výrobcích. Jenže náš sloník nemá jméno a to mi přijde škoda. Zkusíte ho pro něj vymyslet? Tři nejoriginálnější nápady odměníme krásným a hebkým plyšáčkem 🙂

u nás je sloník babal
Pihho 😀
Elfie Elefantanus .... je jeho cele meno pre priatelov Elfie, ked neposlucha ELF
Hippko 😏 alebo hippik
to je jasný sloník Paťo 😵
Za svoje dieťa navrhujem: Sloník Trubko 🙂
Aža, Ab i,Albi ,Spooty ,Smolda , Ťapík ,Žofíček/Žofík 🙂
pýtam sa dcérky, že čo aké meno dáme tomuto zvieratku a ona: mama to je floník, takže Floník 🙂
slonik Hamimnami
Sloník Hipi hipko 🙂
sloník HIPHOP 🙂
sloník Olíg
Slonik by sa mohol volat: Pupik alebo Nufik, Bubko, Bumbik🙂
pre mna je to jasne, ako v tej logopedickej basnicke od D.Heviera>
Slon je on, slonica je ona, majú spolu jedného nezbedného slona.
Slony, to sú ony, sloniatko je ono, nemá nos, len chobot a
volá sa Tóno.
😉
a čo tak Benjamín kvietok?
alebo Jonáš 🙂
Sloník Bubo
sloník Hipp-hopko 😀
Moj drobec ked zbadal tento obrazok tak zakrical ze hii BIMBO. Takze drobcek vyriesil za mna a slonika sme pomenovali BIMBO. Pekny vecer 😉
slonik Mnamko
Dumbo ....... alebo Ello 🙂
Fúúúúha toľko mien. Mohol by sa volať každý deň inak a meniny by oslavoval 365 dní v roku. My sme pre neho vymysleli meno HEBKO, keďže nielen on ale aj výrobky Hipp sú k detským bruškám hebké 🙂
Slonik Fifo 🙂
Ipko🙂
Happy Hippi
Hippy
tiez som ho nasla na nete, fakt sa vola Hippofant. Zeby hladali jeho druhe meno pre slovakov? Tak to moze byt Hippulík :DD
Sloník Papko, Papík, Papáčik. 😀

moj tip znie : HATIPEPID - ak z mena vyjmete písmenká HIPP a zozadu prečítate zvyšné písmená vychádza slovko dieťa,teta dokopy to dáva zmysel Hipp dieťa. Zdrobnenina pre detičky : Hatipko 🙂 myslím ,že to reprezentuje značku a dáva zmysel 🙂