SOUTĚŽ: Pojmenujte našeho sloníka
Moje dcera Anička miluje slony ve všech podobám. Máme jich doma hned několik, ale když se jí zeptám, jak se její sloni jmenují, tak mi řekne, že prostě sloni 😀 My v HiPP taky máme rádi sloníky, a proto je najdete na mnoha našich výrobcích. Jenže náš sloník nemá jméno a to mi přijde škoda. Zkusíte ho pro něj vymyslet? Tři nejoriginálnější nápady odměníme krásným a hebkým plyšáčkem 🙂

Alebo Oli, tak volá sloníkov moja krstná dcérka a u nás sa to ujalo 😀
Slonik Zdravik,Fitik,Hlados, Maskrtnicek(alebo po cesky Mlsanek). 🙂
@butterfly22 OLI-tak volame dcerku OLIVIU 😀
@lidka_hipp Mne sa celkom paci meno pre slonka BENAJIMIN,myslim ze sa tak aj vola v jednej rozpravke pre deti 😵
Hippík by som mu dala meno 😉
@lidka_hipp Sranda je, ze nasa dcerka (3r.) tiez nedava mena hrackam, ani babikam a kedze cakame babatko, cakala som, ze aspon pri nom sa to rozbehne, ale ked sa opytam, ako sa bude volat bracek, tak odpoved znie: ved predsa bracek 🙂 Slonikovi by som dala meno Elik (ako skomolenina anglickeho elephant)
Slonik Silak Cvalik 🙂
Náš slon je Babar - podľa rozprávky, ale ten je veľký a sivý. Tento, pretože je pre spoločnosť, ktorá sa zaoberá detskou výživou, by sa mohol volať "Happy belly" - "šťastné bruško", alebo len Belly, možno česky "Šťastný pupík" ? 😀
@lidka_hipp rozmyslali sme nad menom Hippik ale to uz tu bolo napisane .
Tento slonik by sa mohol volat Uško, Chobotik 😀 , alebo aj jednoducho Tuľko ,Gulička,Hladoško tieto mena nas napadaju, ked vidime tohoto krasneho slonika 😉
Chobotík Hippík 🙂
mna napada iba Hippko 😀
Baby Hippo 🙂
ešte ma napadlo meno Benjamín / Benjamínek 🙂
Sloník Elefantík.
Hippík
Félix 😀
slonik hippik
Šedouško;)
slonik Hipuško. Hip od Hipp a uško od toho, ze sloni maju velke usi.
Hippino 🙂
Slonik DUMBO - HIPPI🙂
Sloník Uško alebo Hnedouško
Choboš
moje krsna vola slonika FUTO 🙂
nam by sa pacilo Sloník Hippík.. 🙂
@olivka26 hehe a benjamin je zase nas synovec 😀
hippo, hippik a podobne mena by sa mi hodili skôr pre hrocha 🙂
mne sa paci ,,Mlsánek,, i ked to znie cesky je to milene teda poslovencene ,,Mlsáčik,,
Happy Hippo 🙂 by sa mohol volat!

Ja by som slonika nazvala Ginger (džindžer) kvoli farbe a je to take mile 🙂