SOUTĚŽ: Pojmenujte našeho sloníka
Moje dcera Anička miluje slony ve všech podobám. Máme jich doma hned několik, ale když se jí zeptám, jak se její sloni jmenují, tak mi řekne, že prostě sloni 😀 My v HiPP taky máme rádi sloníky, a proto je najdete na mnoha našich výrobcích. Jenže náš sloník nemá jméno a to mi přijde škoda. Zkusíte ho pro něj vymyslet? Tři nejoriginálnější nápady odměníme krásným a hebkým plyšáčkem 🙂

Hipáček
Slonik Happy
slonik Bimbo
Sloník Kiko, Maťko, Krištofko.... 😲
Sloník Tomík alebo Sloník Toník
Sloník Chobotko.
Co tak meno "Habu"? Mile a lahko vyslovitelne aj pre prve hlasky deticiek ;)
sloník Hippinoo 🙂
Hippík plyšík 😀 moje malá miluje plyšáky a když vidí něco od Hipp (jak na mytí tak na jídlo) tak volá buď mňam Hippík nebo cáky Hippík 😀 takže když dneska viděla tohoto plyšového sloníka volala ,, Hippík plyšík" takže už si ho sama pojmenovala 😀
Sebastián (Sebi)
sloník uško
Sloník sa môže volať: HIPPÚČIK, HIPPÁČIK, HIPPÍČEK...
ahoj, trosku mimo temy, da s atakyto slonik niekde kupit? Mali sme ho 3 roky dozadu, dcerka ho dostala z Hipp klubu v uK, no stratili sme ho, od vtedy sa ho snazim zohnat , ale nikto nikte nevidel, bol to taky orandzovy mojkacik a mal tu slonikovu hlavicku a chvostik, da sa to etse niekde zohnat ?
Rodina zasadla a zhodla sa na meno pre sloníka Happy Hippy 🙂
@martinkaxp tak toto si zabila 😀 , vzhľadom na doznievajúce kauzy tu na MK a ešte je to aj výstižné 😀
neber to osobne a ani urážlivo prosím, len ma to pobavilo mi to tak huplo do oka
@womankc haha, ani mi to nenapadlo 😀
@tilly24 Sloník se bohužel koupit nedá ☹ Ale vzhledem k velkému zájmu o tuto naší soutěž zvažujeme, že zvýšíme počet sloníků, o který soutěžíme 🙂
Slonik Mňamko 😉
@lidka_hipp
Hippíček,Hippáčik,Hippino,Hippo,... 🙂 Myslím si,že by mal mať meno odvodené od Vašej značky,aby to jednoducho nebolo "od veci" 🙂
"Hippík je môj kamarát,
zamáva mi s chobotom,
preto ho mám veľmi rád,
chcem byť veľký ako on." 🙂
Slonik Hippáčik 🙂
Piháčik 😉
dcerka ho nazvala ELI 🙂
Jednoducho HIPPko - dipko 🙂
Slon Bimbaloon
Moja dcérka povedala že sa bude volať Lucka - tak ako ty mami 🙂
Sloník Lilko 🙂
My sme s dcerkou vymysleli meno Stastko, pretoze s so slonikom od Hipp su deti stastne.
Slonik Trinky
Slonik Hipčo 🙂

tak,moje dievčatá napadlo asi 100 mien 🙂 a najviac sa mi páčil uško,nosík didko 🙂 hipinko