icon

SOUTĚŽ: Vlhčené ubrousky jsou zázrak 🙂

lidka_hipp
10. okt 2014

Jestli je něco pro maminky skvělý vynález, tak to podle mě jsou vlhčené ubrousky. Nejen, že se s nimi dají otřít špinavé ručičky či obličej, ale i zapatlaný kočárek, vlastní zašpiněná kabelka, nábytek, na kterém nechalo děťátko své stopy... asi bych mohla pokračovat do nekonečna 🙂 Co všechno jste už utřela vlhčenými ubrousky? Napište mi svoje ubrouskové zážitky. Pět nejvtipnějších odpovědí získá velké balení našich HiPP vlhčených ubrousků s výtažkem z BIO mandlového oleje 🙂

SOUTĚŽ: Vlhčené ubrousky jsou zázrak 🙂
gallina
10. okt 2014

Keďže vlhčené obrúsky máme uložené v kúpeľni, tak okrem zadočka nimi utierame aj nočník, záchodovú misu, ale už som s nimi utierala aj vodovodné batérie, kachličky aj zrkadlo..... 🙂
Ináč sú našim každodenným doplnkom mimo domu (hlavne pri papaní a pití, hraní sa vonku)..... 😵

Takže sa určite zídu, pretože spotrebu máme vysokú...... 😀

fazulka17
10. okt 2014

Aj my používame vlhčené obrúsky ako väčšina mamičiek. Dá sa s nimi vyčistiť všetko. Je to veľká pomoc doma ale hlavne von 🙂 No mám jednu veselé príhodu: malá už chodí na záchod takže teraz máme obrúsky aj tam, no raz som zabudla ten záchod zavrieť a už bola tam. Všetky obrúsky pohádzala do záchodu a následne ich povyťahovala s neho. Potom tú kopu ešte ,,vlhčenejších´´ obrúskov zobrala a išla za mnou do kuchyne. Tak si viete predstaviť aká bola mokrá ona a všetko kade išla 😀

topier
10. okt 2014

Vlhcene obrusky mame v izbe,na zachode aj v kabele, takze sme nini utierali uz snad vsetko🙂 Jedna z najtazsich prac pre vlhcene obrusky bola, ked moj drahy dostal za ulohu postrazit nasho cerstvo stvornozkujuceho prclika. Zial nevymakla som spravny cas, pretoze bola jeho oblubena F1 a skoncilo to tak, ze som nasla Tomaska sediet pri posteli so sirokym usmevom a takmer prazdnou tubou kremu na zadok🙂 Vsetok krem bol na tvaricke, ruckach, obleceni a koberci. Vtedy sme minuli celkom slusne mnozstvo vlhcenych obruskov. Odvtedy ocko zabava len ked nejde v telke nic comu fandi🙂 Ale dnes je uz Tomasko 4-rocny fesak a vzdy ked sa vidi na fotke taky zamachleny, musim mu tu prihodu rozpravat.. teraz cakame kedy nam nieco vymysli nasa mala Miska🙂

sabinka1988
10. okt 2014

kedze mame zlty kocik, lepia sa na nas rozne musky, komare...proste vsetok hmyz....a ked sme na prechadzke kazdy kto nas zastavi, pozriet si nasho maleho Tea, tak automaticky zacne ten hmyz na kociku "zabijat"....a maminka (ja) som prisla nato,ze ich POZOSTATKY z kocika paradne odstrania vlhcene obrusky 😀 proste su TOP 😀

sirep
10. okt 2014

Zatiaľ som mamičkou krátko, 4 mesiace, ale tomu, kto vymyslel vlhčené obrúsky by mali dať Nobelovu cenu, keďže ich tento týždeň udeľovali... len neviem presne v akej oblasti. Možno za chémiu, alebo prípadne aj za mier, keďže sa starajú každý deň o pokoj v duši všetkých vystresovaných mamičiek, ktoré so železnou pravidelnosťou nimi utierajú čerstvé decké grcky alebo nimi zachraňujú situáciu pri rôznych nečakaných nehodách. Odkedy som mamou dvojičiek, za tie štyri mesiace už som spotrebovala slušnú kopu vlhčených obrúskov všetkých možných značiek a výrobcov. Používame ich nielen na čistenie detských ritiek, ale aj na pusinku, neustále sú poruke pri prebaľovacom pultíku, v kočíku, ale aj v aute, kde si nimi po tankovaní utieram ruky, keďže celkom dobre vyčistia ruky a zároveň ich krásne navoňajú, takže ruky čerstvo voňajúce naftou vyutieram a nemusím sa obávať chytiť trebárs dudlík, ktorý malému vypadol z pusinky. Najprv si poutieram ruky, potom celý volant a nakoniec ešte utriem z palubovky vrstvu prachu. 😀 Môj muž sa z toho moc neteší, ale čo už. A poviem Vám, odkedy máme dvojičky žijeme v akomsi hektickom tempe, nedávno som pri našom obvyklom "tour de lekári" utierala vlhčenými obrúskami "popísané čierne škrabance" na mojich krásnych snehobielych botaskách, a poviem Vám, vyčistila som ich rýchlosťou blesku k najvyššej spokojnosti. 😀

bejka21
10. okt 2014

Ahoj,vlhcene obrusky mame na zachode,pri nocniku,v kabelke,v kociku a v aute,jednoducho vsade.ozaj je to rychla pomoc,moje deti chytaju vsade vsetko,neviem vyjst von bez vlhcenych obruskoch.Este mame nakupene zasoby vlhcenych obruskoch v skrini.Cistim s nimi nielen ruky ale aj cele spinave tvare mojich deti,v domacnosti ich vyuzivam kazdy den,maly vlhcene obrusky pravidelne vytahuje s krabicky a ja sa ich snazim dat naspat...........BEATA

nanulik
10. okt 2014

vlhčené obrusky mám v kabelke, v taške na pieskovisko a v aute. doma sa vyskytuju iba minimálne, našťastie máme tečucu vodu...

danielka7
11. okt 2014

vlhčené obrúsky často používam ak som mimo domu nielen na utretie rúk,ale aj záchodovej misy niekde v reštaurácii a pod,kedy som nútená na WC posilovať svoje bicepsy a tricepsy 🙂,len aby som na ten mise nesedela.

anicka86
11. okt 2014

výborná pomôcka, keď sa mamička potrebuje mimo domu rýchlo odlíčiť 🙂

bibyke
11. okt 2014

My pouzivame vlhcene utierky nielen na zadoček nasho synceka,ale aj na zadocek nasho "druheho synceka"-psika Alinka 😀 A okrem toho si nimi zvyknem utriet topanky,prach z nabytku a vsetko co mi pride pod ruky 😉

katuliacik
11. okt 2014

su vynikajuce ako pomocka pri domacom farbeni vlasov - vsetka farba pekne zide z pokozky hlavy a temena 😝
neviem si vynachvalit! samozrejme klasicke vyuzitie a ked som ja niekde na WC v meste - utriem si dosku aby som si mohla sadnut a pouzivam ako vlhceny toaletak 🙂

stina
11. okt 2014

no, nejde ani tak o ot co vsetko mozne ci nemozme som s nimi utierala ja...ale moj drobec s mini poutieral asi 15 plastovych stoliciek na ihrisku na Slovane v BA. Isli sme sa pozriet na zapas, a Filipenko ma neskutocne presviedcal, ze on ich musi poutierat lebo su spinave 🙂

olivka26
11. okt 2014

my sme monentalne u babky s malou na par dni a tu nieje v dome voda...cize vlhcene obrusky su pre nas kazdodennymi pomocnikmi,utierame nimi uuuplne vsetko,seba,dcerku,nabytok...dnes som utierala policky v skriniach vlhcenimi,parapety,topanocky malej...no proste vsetko co sa poutierat da 😉

katkaking
11. okt 2014

No ja si bez nich zivot neviem predstavit. Okrem zadocku, spinavych ruciek, ustociek s nimi utieram takmer vsetko. Prach, nabytok, velmi dobre sa s nimi "tepuje" koberec, cisti podlaha, fliacky na oblecku,.... mala si ich este trochu namaca a sucha a spravi sa jemna pena ktorou si cisti hracky 😀 proste vynalez vzdy a vsade pouzitelny 😉

dorys
11. okt 2014

Používame ich na všetko možné: na zadoček, tvár, ruky, psie labky, psí zadok 🙂, na rýchle čistenie topánok sú na nezaplatenie, čistenie záchodovej dosky, hračiek, nábytku, zrkadla, odstránenie rôznych flakov z podlahy, zo sedačky, ...

jollymonkey
11. okt 2014

vlhceny obrusok by som asi tak maximalne pouzila na ten zaspineny kociar, ale nechapem preco by niekto chcel utierat s tou chemiou detsku pokozku, predsa existuje cista voda.

kim_rossi_stuard
11. okt 2014

mame tiez jednu prihodu co sa nam stala a obrusky nam velmi pomohli- ked sme mali navstevu- moju sestru, rozhodli sme sa ze jej ukazeme krasy mesta a pojdeme spolu do botanickej zahrady. Sli sme teda v zlozeni- sestra, ja a moje 2 deti - v tom case 3.5r a 1r 11mes. Mali sme so sebou kocik, vsak nase mladsie dieta by este takuto prechadzku nezvladlo. Obhliadka botanickej bola pekna a poucna, pozreli sme parkovu cast, dreviny, cinsku zahradu a nakoniec, ze pozrieme do velkych starovekych sklenikov plnych cudzokrajnych rastlin. Tu zrazu moj syn zahlasil- CIKAAAAAAT!!!! Ten, kto uz oducal dieta od plienky vie, ako takyto povel funguje- HNED ALEBO NIKDY! 😅 Tak hanba nehanba, schytila som maleho z kocika a sup ho medzi riadky, stiahnem gate a nech sa princ pekne vycika, vsak *panensky moc* je neskodny 😀 Maly tlaci, cika a ja kryjem maleho previnilca cupiac za nim....Na nasu *smolu* sa akurat v sklenikoch konala vystava diel z original krajin rastliniek vystavnych v skleniku. Pri mieste, kde moj syn zistil svoju naliehavu potrebu, stala maska neakeho africkeho bojovnika s popisom. Tak tam cika, ja v drepe za nim, ked tu zrazu zistim, ze nieco teple citim na stehnach...co to?! 😕 😕 😕 co sa deje? 😕 moj maly syncek, sa v strasnej snahe, cikania dostal az ku kakaniu, a to nalezite odchadza ☹ presne ma moje stehna, jeho nohavice, zem.....ja v soku pozorujem synceka, kt. je na seba patricne hrdy, ze to stihol..ja mam na stehnach a po zemi v skleniku botanickej zahrady jeho hovienko a ku nam sa blizi cinsky parik s buletinom v ruke a zaujimavo si prezera sochu tyciacu na nad celou touto *rodinou* sceneriou ☹ ja v snahe este neako zachranit rodinu pred nekonciacou hanbou, posielam moju sestru- v duchu dakujem, ze ma nadvahu a zakryje tuto situaciu svojim vlastnym telom...sestra teda nadsene 😅 pozera sochu odzadu 😀 😀 😀 cinania nechapu a sami su zvedavi, avsak ona sa nehybe a stoji tam ako keby to bola hrobka Tutanchamona 😀 😀 😀 ja v rychlosti beriem balenie obruskov, utieram seba, dieta, osatenie, zbieram * odmenu* zo zeme a zabalenu ju neskor hadzem do kosa pred sklenikmi 😵 😵 😵 a tak obrusky zachranili rodinku Orvos pred vyhostenim z botanickej 🙂 z akcie nam pohotova sestra urobila par momentiek a vzdy radi spominame na tento zazitok 😵 😵 😵

septembrovci
11. okt 2014

Vlhcene obrusky u nas mali svoje miesto vzdy, aj ked sme este neboli rodicmi. V casoch este bez dietata ked sme vela cestovali, sme tychto pomocnikov vyuzivali takmer na vsetko. mali sme ich vzdy v aute a posluzili ci uz "mimo civilizacie" 😀 ako toaletny papier 😀 alebo aj na poutieranie pohara, ci lyzicky ked nebola k dispozicii voda. Taktiez posluzili ako ranna hygiena tvare, ruk... zaroven aj na poumyvanie interieru auta, topanok, kabelky... ja neviem, asi som s nimi utierala uz vsetko 😀 🙂

foolie
11. okt 2014

v potravinách som pri vykladaní tovaru na pult pri pokladni bola tak šikovná že sa mi vyšmykol kečup z ruky a ako spadol celý na zem tak praskol a skoro celý obsah skončil na pánovi ktorý stál pred nami a akurát platil 😲
najprv som myslela že ma tam na mieste zabije 😠 predavačka nemala žiadnu handru tak jedno šťastie že som mala pod kočikom balík vlhčených utierok tak som ho s nimi poutierala ... tie pohľady okoloidúcich stáli za to 😀 dodnes si naňho spomeniem keď kupujem kečup a on na mňa asi tiež nezabudol a hádam mu tie flaky z rifiel zišli

kiwulka
11. okt 2014

Veľmi dlho sme používali na čistenie rôzne prípravky. Ale nič nevyčistí čalúnenie v aute ako detské utierky.
Veľmi dobre pôsobia aj na koženú sedačku, ktorá sa tiež po nich cíti lepšie 🙂))))

davidko3
11. okt 2014

VLHCENE UTIERKY MAME VZDY DOMA, UMYVALA SOM Z NIMI LUSTER, MUZOVY LUPU, A UZ ZVLADKY AJ PLAVAJUCU PODLAHU, JE TO SUPER VEC 😉

igiana
11. okt 2014

Cez leto prisla moja teta pozriet malu dcerku a cela vytesena si ju posadila na kolena. Kedze bolo horuco, malá mala iba plienku a tricko. Zrazu "zadunelo" a teta zhikla - mala sa pokakala a riedka kakanicka (vtedy som iba kojila) pretiekla popri plienke na tetinu suknu. Trapas! Zachranili ma vonave vlhcene obrusky. Teta to nejako predychala 😀

evalaska
12. okt 2014

Včera sme boli v hypermarkete a prechádzali sme okolo staršieho pána ktorému v nákupnom vozíku sedela zrejme vnučka.ten pán bol hrôzou bez seba-dievčatku po rukách tiekla čokoláda (samozrejme aj po ústach a všade :D) on jej zhrozený držal ruky a nevedel co spraviť.malá sa mu snažila oznackovat blede sako.pohotovo som vytiahla balík vlhcenych z kocikovej tašky a ten pán až koktal aky bol vďačný 🙂 určite su tu aj lepšie príhody ale s mužom sme sa na tom smiali celý večer ;D keby som vedela o súťaži hneď ho sfotim :D

zhalickova
12. okt 2014

Na vlhčené ubrousky je expert muj manžel, ten když jsem byla v porodnici s naší nejmenší, tak pouklízel celý dum, na prach jsou ideální. Dokonce má jedny v autě a nedá na ně dopustit na palubní desku. Když jede se syny na kolo (já jsem doma s malou) tak je má batohu, kdyby se něco stalo. Dokonce je použil jako první pomoc na přírodím koupališti, kdy se náš mladší tříletý syn pokadil do vody. Ubrousky zafungovali jako první pomoc na vytažení "hnědého pokladu" z vody a poutírání dítěte.

ali08
12. okt 2014

Vlhcene mame vzdy po ruke koli mladsiemu synovy ale su super vec aj pri starsom dokonca mu vycistili aj vlasky od gelu ked bol na EEG a hlavicku mal celu spinavu.obcas s nimi vycistim aj kociar.su super.

lienkaxy
12. okt 2014

Ponáhľali sme sa s dcérkou k lekárke. Bol teplý slnečný deň, vtáčiky veselo štebotali a poletovali ponad naše hlavy, slniečko hrialo...a tu zrazu malá vraví, že či bude pršať, že niečo na ňu kvaplo. Pozerám a vtáčik si uľavil rovno na vlasy mojej dcéry. Pozerám zhrozene, že čo teraz... Prehrabávam kabelku, že čo by sa z nej dalo použiť. Vo fľaši máme sladký čaj a v tom ma napadli vlhčené obrúsky. Vlásky sme hneď vyutierali a ešte aj pot z čela a malá došla k lekárke i domov čistá a voňavá 🙂

ninusz
13. okt 2014

Dvere spinave od detskej kase, kozenu sedacku pokvapkanu mlieckom. Musince na okennych ramoch 🙂

simonne1
13. okt 2014

utierame zadoček, ústočka, noštek, rúčky, celé babatko 🙂
Vyuzivame ich hlavne ked sme vonku alebo na navsteve, prehanat to s obruskami netreba.

simonne1
13. okt 2014

no aby som nezabudla na naše dalsie vyuzitie, tak este spomeniem. Kym ja obruskom utieram zadocek, tak drobcek dostane do ruk obal s vlhcenymi obruskami, aby sa mi nepretacal a neutekal mi pri prebalovani. Velmi sa pri tom zabavi, poprezera si obrazky, potrasie tym, zašušti, vydava mu to zvuk a kym sa dohra, tak uz je prebaleny 🙂
Takze u nas aj taketo vyuzitie 🙂

mmisell
13. okt 2014

Aj my ako ostatné maminky s vlhčenými obrúskami utierame všetko od pusinky po ritušku, no ale mám jeden zážitok ktorý sem musím rozhodne napísať, keď som malého odnaúčala od plienok., vybrali sme sa do obchodíku pár metrov ako bývame, ešte že som si nebrala len peňaženku, ale rovno kabelku v ktorej som mala na šťastie aj vlhčené obrúsky.....malý sa doma vycikal, ráno kakal tak som mu plienku pre istotu samozrejme nedala.....Prídeme do obchod košík neberem, lebo samozrejme ideme na rýchlo z regálu berem ryžu a malý stojí vedľa mňa ....bol už ťažký tak na rukách som ho nedržala, prídem ku pokladni, že idem zapaltiť a v tom kričí na mňa predavačka zo zadu že dačo sme si tam zabudli ja kukám malého mám aj kabelku do konca aj ryžu tak čo by sme mali zabudnúť prídeme tam a tam na zemi bobky od malého, fúúúú to bola ale hanba ani neviem ako sa mu to mohlo podariť keďže mal aj slipy ..... Samozrejme mi predavačka dávala vedro s vodou a ja jej na to nemusíte mám vlhčené bolo to odstránené behom chvíľky, od vtedy som mu vždy aj pre istotu na von dala plienku..... 😀 😉 a od vtedy bez vlhčených nejdem ani nakrok.....