icon

SOUTĚŽ: Vlhčené ubrousky jsou zázrak 🙂

lidka_hipp
10. okt 2014

Jestli je něco pro maminky skvělý vynález, tak to podle mě jsou vlhčené ubrousky. Nejen, že se s nimi dají otřít špinavé ručičky či obličej, ale i zapatlaný kočárek, vlastní zašpiněná kabelka, nábytek, na kterém nechalo děťátko své stopy... asi bych mohla pokračovat do nekonečna 🙂 Co všechno jste už utřela vlhčenými ubrousky? Napište mi svoje ubrouskové zážitky. Pět nejvtipnějších odpovědí získá velké balení našich HiPP vlhčených ubrousků s výtažkem z BIO mandlového oleje 🙂

SOUTĚŽ: Vlhčené ubrousky jsou zázrak 🙂
tiumen
10. okt 2014

my používame vlhčené nielen na utieranie ale aj na hranie, keď sa už malý nudí vonku v kočíku, dám mu do ruky vlhčenú a je ticho 😀

zuzana32
10. okt 2014

My používame vlhčené utierky na všetko, máme ich v aute, WC, izbe, kabelke .....
Nikdy nám nechýbajú ani na cestách a skvelo sa s nimi vyčistia aj špinavé topánky.

alexia11
10. okt 2014

Tak ako to bolo povedane v jednom filme "Vlhcenych utierok nikdy nie je dost" a preto mame doma vzdy peknu zasobu tychto nenahraditelnych pomocnikov nielen v starostlivosti o dietatko. Samozrejem ich pouzivam na ocistenie pusinky malej ked dopapa, rucky, zadocek, ked sme vonku, a dam jej jogurt, ocistim s nimi lyzicku, ale pouzivam ich aj doma, narychlo s nimi poutieram prach v celom byte, prebehnem s nimi aj vanu a umyvadlo, wcko, no a samozrejme najcastejsie pracovnu dosku na kuchynskej linke. Nie je noc vynimocne, ze s nimi ocistim sem tam palubovu dosku auta, kocik, a paradne s nimi "vyumyvam" jedalensku stolicku mojej dcerky, kedze ta je niekolko krat denne znecistena a utieram s nimi podrazky na papuckach ked sa vratime z detskeho centra, lebo vzdy su spinave 🙂

xarra246
10. okt 2014

Vlhčené utierky som používala už v čase, keď sme nemali dcérku 🙂 Pravidelne som si nimi čistila monitor, klávesnicu a myš v robote 🙂 Teraz ich používam nielen na dieťa, ale aj v domácnosti - keď som lenivá ísť po klasickú handru (lenivá som často😀).

veronikam
10. okt 2014

Vyborne sa hodia na cistenie topanok z brusenej koze,. Odporucam. Niet co dodat. 😉

bubloska135
10. okt 2014

Ja som vlhcene utierky pouzivala este predtym nez sa nam narodil syncek Je to super vec, pouzivam ich na ruky, nabytok, babatko, domacnost no proste maju vsestranne vyuzitie. A poviem ze zachranuju celu moju rodinu. Moj krpcek kaka do nocnika, ale obcas ked sa dokaka do plienky to stoji za to a keby nebolo vlhcenych bolo by hovienko aj na mojom nose 🙂 Moj muz zasa pravidelne opravuje auto a vzdy za mnou pride so spinavymi rukami a hned na mna krici ved ty urcite mas vlhcene 🙂 No a ja? Raz som skocila surne v nakupaku na toalety a zrazu ziadny toaletny, v kabelke ziadne servitky, ale vlhcene boli 🙂

masinka
10. okt 2014

Ked boli baby mensie, mala som u nasich okrem zasoby plienok aj balik uteracikov a ked som ich po nejakej dobe potrebovala, tak som sa cudovala, ze kam sa podeli - a dcera mi potom nazalovala ze babka nimi poumyvala okna..... 😀

@veronikam na brusenu kozu su super, ja som ich ale minule pouzila na biele tenisky a zliezla mi z nich okrem spiny aj farba.....

skerinko
10. okt 2014

Asi ako väčšina maminiek si nedokážem predstaviť deň bez vlhčených obrúskov. Využívame ich úplne celá rodina a všade. Či už v domácnosti, na výletoch alebo keď ideme na nákupy na utretie vozíma, proste keď treba niečo utrieť vždy sú po ruke. A čo netradičné s nimi utierame? Asi pred týždňom som "prichytila" manžela ako si s nimi utiera svoje topánky. Na moju otázku, že čo to robí mi odpovedal: Zlatko vieš ako mi kolegovia v práci závidia ako mám pekne vyčistené topánky. Keby tak vedeli vďaka čomu. 😀

patricia83
10. okt 2014

Ja tiež používam vlhčené veľmi často, ale čo sa mi najviac osvedčili, tak s nimi utieram noštek maličkým, keď majú soplíky. Neodrie im to pokožku pod noštekmi ako obyč vreckovky a tak mi chcú fúkať aj po 4-5 dňoch soplíkovania.

jahodka30
10. okt 2014

my používame vlhčené obrúsky na všetko, na špinavé ručičky, učubranú tváričku, zadoček, aj na čistenie učapkaného nábytku, kočiaru... Najviac sa nám však osvedčili na žužlanie inak sa ani neprebalujeme... Drobec dostane jeden obrúsok do ručičky a už aj ho žužle a maminka v pohode prebaluje plienočku 🙂 . Inak sa Krpec nedá prebaliť, a potom sa naháňame po sedačke a obývačke 🙂 🙂 🙂

blbovina
10. okt 2014

Ahoj. Moj zazitok je trocha smiesny, no mne v tej chvili do smiechu nebolo. Sla som na poradnu uz vo vyssom stadiu tehotenstva. Moc v skumavke z lekarne som mala v bocnom vrecku kabelky. Moje zhrozenie bolo, ked som zistila, ze skumavka praskla a moc sa vylial po kabelke.
Takze rychla zachrana boli v tej chvili vlhcene utierky, ktore som vzdy nosila sebou, kedze som mala rocneho synceka.
Zacala som na hanbu vsetko utierat pri sestricke, ta sa samozrejme smiala.
No neviem si predstavit, co by som robila, keby som ich vtedy so sebou nemala.

jarkach
10. okt 2014

No krom nové životní role maminky, se také zabývám jízdou na silničním kole. Takže vřele doporučuji čištění kola právě vlhčenými ubrousky 😉
Vynalezl to můj přítel již před časem, netekla nám doma voda a on jel na sraz cyklistů a přeci tam nepojede se špinavým kolem 🙂 Tak si dle svých slov vzal na zkoušku pár ,,prdelkohadříků“ a šlo to skvěle, lehce setřel všechny nečistoty a dokonce i olej ze řetězu. Od té doby nedá na vlhčené ubrousky dopustit a když je jdu kupovat musím vzít i jedny pro něj J Říká že nikdy dřív tak krásně a bez námahy vyčištěné kolo neměl a jak krásně voní 😀 jako naše miminko 😀

lovetoken
10. okt 2014

manžel minule na prechádzke s psikom a malou zbieral vlhčeným obruskom psie hovienko :D nebolo nic ine po ruke :D

lady511
10. okt 2014

Vlhčenné utierky su naozaj multifunkčné,,nielen na utierenie prachu pod názvom w5(daju sa zakupit v lidli) ale aj na utieranie skla a to su tiež W5..berieme ich uplne všade,,či do školky,,alebo na výlet..dokonca moj muž si s nimi umýva palubnu dosku v aute(vraj potom tak na nu nesadá prach) 😀 jedna vtipná príhoda sa nám stala predvčerom ked sme utierali našmu ratlíkovi labky ked vošiel dnu do domu,,vždy sme to robili aby som nemala blatove capky uplne všade,,vždy som to robila mokrou handrou až ked som išla po tu handru a namočit ju do kupelky videla som ako mala pri nom sedí (3r) a kričí na mna že havko ma už utreté a ona do vlhčenných utierok mu všetky labky vyutierala 😀 🙂

lady511
10. okt 2014

@lidka_hipp Vlhčenné utierky su naozaj multifunkčné,,nielen na utierenie prachu pod názvom w5(daju sa zakupit v lidli) ale aj na utieranie skla a to su tiež W5..berieme ich uplne všade,,či do školky,,alebo na výlet..dokonca moj muž si s nimi umýva palubnu dosku v aute(vraj potom tak na nu nesadá prach) emoticon jedna vtipná príhoda sa nám stala predvčerom ked sme utierali našmu ratlíkovi labky ked vošiel dnu do domu,,vždy sme to robili aby som nemala blatove capky uplne všade,,vždy som to robila mokrou handrou až ked som išla po tu handru a namočit ju do kupelky videla som ako mala pri nom sedí (3r) a kričí na mna že havko ma už utreté a ona do vlhčenných utierok mu všetky labky vyutierala emoticon emoticon

amadora
10. okt 2014

u nás sú vlhčené utierky neoddeliteľnou súčasťou domácnosti, jedny sú vždy doma položené v konferenčnom stolíku, jedny nosím v kabelke a jedny manžel v aute. utierame s nimi zapatlané ruky a pusy detí (keďže máme už veľkých chlapov tak iné časti tela už utierať nemusíme 😀 ) , pravidelne s nimi čistím stôl a to čo ostane pod ním po raňajkách, desiatách, obedoch, olovrantoch, večerách a pár krát medzitým, utieram a čistím interiér auta a moji chalani exteriér svojich bicyklov...jediná vec v čom sa mi vlhčené neosvedčili je hygiena nosa, čo som raz v zúfalstve skúsila keďže som nemala so sebou vreckovky. Neodporúčam! Ale inak skrátka som vlhčeno-utierkovo pozitívna a pri akúrnom nedostatku utierok sa u mňa prejavujú vážne abstinenčné príznaky! ako som už spomenula, vlhčené musia byť 🙂

miroslavan
10. okt 2014

...vlhčené obrúsky sú u nás odkedy sa narodil prvý synček samozrejmosťou 😉 A mali sme kvôli nim aj problémy - ked bol starší syn ešte škôlkar-nekakal v škôlke ani za nič-aj keď ho bolelo bruško-lebo tam nemali "vlhké". Dokonca mi aj učiteľka taká staršia dohovárala, že sme ho moc "po pansky" naučili, keď sa nechce utierať obyčajným toaletným...Dnes má 8 a v školskej taške malé balenie vlhkých obrúskov nikdy nechýba!
A toho malinkého tiež naučíme "po pansky" 😀

zabka88
10. okt 2014

hehe, dobrá otázka 🙂 my máme jedny vlhčené utierky vždy v aute (že keby niečo...) v tom príručnom odkladacom priestore spolu s inými vecami ako je knižka od auta, reflexná vesta a rôzne čistiace prostriedky do auta - na plasty, okná a tak podobne, veď to všetci poznáte .... Musím povedať, že v pohode zastúpia akékoľvek špeci utierky kupované na pumpe alebo v špeci obchodoch na interiér auta 🙂 Vrelo odporúčam 🙂

adoela
10. okt 2014

AKO RYTIER HIPP PRINCEZNU ZISKAL
Za 7 horami a 7 dolami bolo jedno kralovstvo. V nom vladol kral, ktory mal prekrasnu dceru. Vela princov sa uchadzalo o jej ruku, ziadny z nich vsak nedokazal splnit 3 tazke ulohy.
Jedneho dna na zamocku branu zabuchal chudobny rytier. Bol utlej postavy a nemal ani mec. Kral pochyboval, ze by dokazal splnit ulohy, v ktorych sklamali slavni bojovnici, no rytier sa nedal odradit.
Ako prvu ulohu mal priniest kralov prsten, ktory mu kedysi ukradol drak Maskrtnicek. Rytier so strasnym drakom nebojoval, ale kralovsky prsten od neho ziskal vymenou za kosik plny vybornych ovocnych prikrmov HIPP.
Potom kral od neho chcel, aby mu priniesol vtaka ohnivaka od krala Slnka. Nikto sa od neho este zivy nevratil, lebo jeho horuce luce ho spalili na uhol. Rytier si vsak cele telo natrel HiPP Babysanft ochrannym mliekom a vratil sa zivy aj zdravy aj s vtakom ohnivakom.
Poslednom najtazsou ulohou bolo vycistit svadobnu sien. Tu totiz zaklial zly carodenik Spindira, ked mu kral odmietol dat princeznu za zenu. Nech sluzobnictvo drho a cistilo sien akokolvek, stale bola spinavsia a spinavsia. Nepomahali ziadne osvedcene cistiace prostriedky. Spiny bolo kazdym dnom viac a viac. Rytier vsak vytiahol z vrecka maly balicek vlhcenych obruskov a dal sa do prace. Spina sa bleskovo stracala aj po jemnom pretreti. Ani najmocnejsie kuzla nedokazali premoct nenapadne, ale velmi ucinne vlhcene obrusky. Rytier ziskal princeznu za manzelku a obrusky, tie dostali menom po nom - pomenovali ich HIPP.

mrs.vincek
10. okt 2014

Vlhcene utierky su velmi dobrym spolocnikom pri beznych cinnostiach ako je utieranie ruk, zadocku, tvare, hlavne na cestach, ked niekam ideme ci uz k lekarke, alebo na vylet ci dovolenku. Samozrejme svoje miesto maju aj v domacnosti pri utierani prachu, a moj tip, kde sa mi najviac osvedcili, je pri odstranovani zanesenej spiny medzi sparami dlazby alebo obkladu. vyskusajte 🙂

aniko85
10. okt 2014

Každý deň...

Malý tlačí ako delo
a robí to veľmi smelo.
Tato kričí beda, beda
celéééé gate sú do hneda!!!
Plná plienka hnedej masy,
pre tata sú to veľké stresy.
Zúbky sa nám tlačia - však to poznáte (rodičia).

Tato! Podrž ruky, nohy,
odstránime nečistoty.
Treba utrieť riťku aj pipíka,
mám ja doma všestranného pomocníka.
Sú to obrúsky značky HIPP,
pre mamičky správny TIP. 😉

ivka_jarko
10. okt 2014

Hipp vlhcene obrusky
su na vsetky starosti.
Kazda jedna maminka,
co ma doma spuntika,
pozna to tie problemy,
ked su flaky po zemi.
Aj ked je v plienke nadielka,
ci na kocary roztopena susienka,
po tvaricke kvapky mliecka,
vytahujem pomocnicka.
Bez alkoholu aj parabenov,
vycistene lavou-zadnou,
bez moznosti vzniku alergii,
aj babatkovska pokozka si to ceni.

Hipp vlhcene su top u nas a na vsetko ;)

norosko
10. okt 2014

Ja ich používam okrem prebaľovania aj ako hračku pre drobca 🙂 a to práve pri prebaľovaní,keď ju dám malému do ruky počas prebaľovania nevrtí sa,nekopká,ale pekne rúčkami skúma utierku,poutiera si s ňou tváričku,rúčky a prebaľovanie ide jak po masle 🙂 jednou ranou sme prebalený a poutieraný 🙂 trvá to už asi pol roka, ale vždy utierku prijíma ako NOVINKU 🙂 a teší sa z nej,že sa s ňou môže hrať 🙂

ozdana
10. okt 2014

Vlhčené utierky rada ja mááááááám,
všetko s nimi perfektne vyutieram...
Vlhčené utierky u nás všestranné využitie majú,
závratnou rýchlosťou sa nám vždy míňajú...
Vonku deťom rúčky od piesku či od hliny,
doma topánočky od blata, prachu a špiny.
Perfektne vyleštia v kuchyni stôl aj stoličky,
v izbách na nábytku odtlačky detskej pacičky.
V kuchyni rada trúbu a varnú dosku s nimi umývam,
taktiež vodný kameň v umývadle a na batérii utieram.
Utieram nimi aj havinovi čumáčik,
často ochutnáva môj domáci koláčik.
Čo netradičné som s utierkami utrela?
Nuž bolo toho teda fakt veľmi veľa...
Napríklad špinavé odrážadlo synovi,
dcére kolobežku, motorku a auto mužovi.
Vlhčené utierky vždy po ruke mám,
všetko s nimi dokonale vyutieram.
Keby som v súťaži 4pack vyhrala,
tešila by som sa veľmi, o-la-la-la...

zuzana814
10. okt 2014

1 tip: dobre sa nimi zbiera rozbite sklo - neporezete sa!

33kacora33
10. okt 2014

Ja uterky pouzivam asi rovnaka ako všetky maminy tu.... ale moja rocna dcerka je od nich zavislaaaa..... bez uterky v puse sa nikam nepohneme 🙂 dokonca aj na krste ju mala celi cas v pusinke a aj pani fararku poutierala 🙂

barunka
10. okt 2014

Ja vlhčené utierky zbožňujem a najväčšia spotreba paradoxne vôbec nie je na deti. Napríklad na také zamastené kachličky za sporákom sú jedna báseň. žiadne pracné drhnutie 😀 Popísaná kožená sedačka? Žiadny problém, stačí pretrieť. Rýchle očistenie záchoda je zaručené... Ak ste vonku s deťmi a oni vás zasa raz niečím zašpinia, krásne vyčistia koženú bundu, rifle stačí pošúchať a po fľaku nezostane ani stopa 😀
Ale sem tam samozrejme použijem aj na deti, špinavé ruky, tváre či riťku 😅

bobulinka007
10. okt 2014

tak u nás vlhčené ubrousky jsou nezbytná věc mám je vždy po ruce a dokonce i v kabelce prostě bez nich ani ránu , když byla malá v kočárku a dostala čokoládovou sušenku od hodné tety dokážete si představit jak malá i kočárek vypadal jedna čokoládová skvrna nebo jakoby se malá pomazala hovínkem 🙂 ještě že jsou vlhčené ubrousky vše se umylo a utřelo a my jsme mohli vyjet mezi lidi a pak dom 🙂

janettan
10. okt 2014

Moja dcérka ich používa, keď prebaľuje svoje bábiky a medvedíkov, a keď ich utiera, hovorí, fuj, ale smrdkajú, sú veľa pokakaní a už sa mi stalo viackrát, že s mojím maličkým synčekom vytiahli všetky utierky, lebo ich nutne potrebovali 🙂
No a načo som ich potrebovala súrne ja? Obula som si nové topánky a šla som s kočíkom do mesta na nákup. Pred sebou som tlačila kočík a nevšimla som si a stúpila som do psieho hovienka. Keby som nemala pri sebe vlhčené utierky, tak sa môžem otočiť a ísť domov. Majú skutočne všestranné využitie 🙂 a naše mamičky boli veľmi šikovné, keď nás bez nich dokázali prebaľovať. Ja si neviem život bez nich v súčasnosti predstaviť 🙂

ferihegy
10. okt 2014

Obrúsky aj u nás frčia,
ako dobre že nám mlčia.
Vedeli by povedať,
čo všetko sa dá s nimi utierať.
Topánočky od blata,
už sú čisté ratata 🙂
Vyliala sa kávička ?
Nevadíiiii predsa mamička.
Obrúskami utrieme,
aj ústočka a špinavé rúčky zotrieme.