VELKÁ SOUTĚŽ: Hrajeme o 50 příkrmů HiPP
Mám tu další soutěž pro všechny maminky, co sledují naše Dni s HiPP 🙂 Jak by se vám líbilo vyhrát balík hned 50 příkrmů HiPP? A právě takový balík tu mám připravený pro jednu z vás!!!
Napište mi, jaký druh příkrmu má váš miláček nebo mají vaši miláčci nejraději a nezapomeňte napsat proč. Odpovídat můžete do neděle 15. června do 12 hodin. My pak vylosujeme jednu maminku, která od nás obdrží velký balík plný dobrot 🙂 V neděli večer pak oznámíme její jméno.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výžvivu. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

ahoj, moja mladšia 6,5 mes.Janka veľmi rada papká a najradšej HIPPky, jej obľúbená bola mrkva s ryžou a teľacím mäskom, momentálne fičíme na kuracej polievke s pšeničnou krupicou. Dnes som jej po prvýkrát dala ochutnať zeleninu s teľacím mäsom a chutilo to aj mne. Hippky majú príjemnú chuť a akurátnu konzistenciu, ktorá mojej krpatej vyhovuje. Ovocné Hippky dokonca dojedá môj starší 22 mesačný po mladšej- teda ak nedoje ona. Mňamky!
Nam Hipp velmi vyhovuje a nielen prikrmy ale aj kase aj mliecko.Malej neskutocne chutia ovocne prikrmy.jedla by ich od rana do vecera :D kedze nemame moc velku slovnu zasobu mame rok heh tak ked ma na nieco chit od hipp pride zamnou vezme ma za ruku taha ma za skrinou kde ma papat a krici hi hi.Skusali me viacero prikrmov ale ostali sme s Hippom kedze ma velmi dobru chut .Dakujeme ze ste ;)
Tak nam najviac chuti zemiaky s brokolicou...🙂) a preco...hmm lebo to dieta spapa vsetky prikrmy co kupime...🙂)a ked nedojeme dojeda jej 25 mesacna sestra...🙂) hladosky sa nezapru...🙂
Moj maly je riadny srotovnik... spapa uplne vsetko co mu dame 🙂 doteraz nam nic neodmietal, tak dufam, ze to takto pojde aj dalej... ma rad aj zeleninku, aj masko, aj ovocie... teraz ideme na dofcu, takze hadajte ake vyzivy tam berieme? 🙂
Adelka lubi najviac ovocne, pretoze je mala maskrtnicka 🙂
u nas bolonske spagety 🙂
No my sice prikrmy zatial nemame to az o mesiac, ale som rozhodnuta vyskusat znacku Hipp. Zatial papame Hipp hypoalergenne mliecko, ktore jej neuveritelne sadlo a kraasne pribera a je spokojna. A momentalne sme vyskusali aj cajik Hipp harmancek sackovy a je to jediny caj, ktory mi mala vypije. ;) Mame doma okrem neho dalsie tri druhy a tie nechce ;)
Pri druhom syncekovi prave s prikrmamy zaciname a zatial sme vyskusali iba tri domace, a z tych mu najviac chutila samotna mrkvicka... balene prikrmy planujem vyuzivat tak ako pri prvom hlavne na cestovanie, vylety a pri dovolenkach, ked sme doma spravim mu cerstvy zo zeleninky... alebo ovocia uz onedlho, a verim, ze tie mu budu asi chutit viac ako zeleninove... 🙂 ale o mesiac planujeme dovolenku, takze prikrmy balene urcite vyuzijeme...
no HIPP papkame preto lebo chcem mojej dcerke davat kvalitne potraviny, papkkame domace ale ak cestujeme alebo ak jej chcem dopriat nejaku zmenu, hlavne tie potraviny ktore jej doma neuvarim tak tie jej kupujeme, a chuti jej 🙂
Moja mala miluje hlavne zeleninove prikrmy. Teraz ju ucim ajna ovocne. Zatial len s miernym uspechom 🙂
Ma dcerka ma rada akekolvek ovocne prikrmy. Uz ked sme s nimi zacinali tak bez problemov spapala celz poharik, co niekedz nezvladne ani jej starsia sesternicka. Ovocie jej chuti asi kvoli sladsej chuti. Co sa zeleninky a maska tyka je tot rochu horsie. Tu si tiez vybera sladsie varianty ako napr. Babz spenat s batatom a zltkom, cervenu repu s roznymi kombinaciami a pod. Z Hioliek jej velmi chutia bolonske spagety, pripadne mrkvicka s telacim maskom a pod.
Tak u nás fičia BIO Špagety v boloňské omáčce 🙂 Malá Janka by jedla cestoviny na raňajky, obed a aj večeru a ešte keď je k tomu "červená omáčka", ktorou sa dá kresliť po stole tak to je najlepšie.
naša malá milovala všetky príkrmy...akýkoľvek ovocný príkrm zmizol behom chvíľočky a keď sme mali na pláne nejaký výlet alebo boli dlhšie mimo domu perfektne poslúžili aj mäskové, alebo cestovinové príkrmy a tu jednoznačné TOP bolonské cestoviny....o pár dní k nám pribudne ďalší papkáč tak HIPPU zostaneme určite verný a verím že malinkému budú chutiť rovnako 😎
Náš má veľmi rád jogurt s piškotami. A prečo? Je to veľká mňamka, chutí aj vyberavemu jazýčku jeho ocka🙂
nas lukasko zboznuje vsetky ovocné príkrmy, len tak sa zalizuje ked vidí ako otváram pohár :D
Náš Sebinko najradšej papá zeleninové príkrmy lebo chce byť veľký a zdravý chlap 🙂
Dcere kupujem prikrmy obcas, hlavne ked cestujeme (je to prakticke, dobre zabalene a aj chutne), najradsej ma zeleninove s maskom - napr. Jemna zelenina s morcacim masom, ci Kralik s feniklom. A este skvele su pyre v "sacku" .
Naša Lejlinka, len pred týždňom začala papkať prvý príkrm od Hipp mrkvička so zemiakom. Chutí jej, lebo nechce papať iba mliečko a vie, že mamička jej dá iba to najlepšie 😉 Určite sa nevie dočkať kedy dostane aj prvý ovocný príkrm 🙂
Matko ked bol maly tak mal najradsej tagliatele s brokolicou a smotanou a vsetky ostatne cestovinove v paradajkovej omacke. A Simonkovi zatial celkom chuti novinka cervena repa s jablkami a hovadzim masom. S ovocnych kupujem slivku a hrusku. Deti ich maju rady, lebo dobre chutia a maju aj upravenu konzistenciu primerane veku co sa paci aj mne 🙂
No tak Rišino je taký čudný papkáč... raz všetko inokedy nič... a keď máme to horšie obdobie, spolieham sa na ovocné príkrmy... je to jedno či je to červené alebo žlté, toto mi zje vždy. a keďže mi to ešte nevie sám povedať myslím si že je ich má rád preto lebo chutia aj mne (mám naozaj oskúšané že čo nechutí mne nechce ani on :D)!
Moj syncek velmi lubi Tagliatelle so spenatom, syrom a smotanou, volame ju ,,zelena Hippka". 🙂 A preco? Neviem, asi je zdrava. 😉
Našej Kamilke najviac chutí Váš príkrm - zemiaky s králičím mäsom a feniklom. Zatiaľ sme vyskúšali všetky Vaše príkrmy, ktoré zodpovedajú nášmu veku , sme radi, že príkrmy sú BIO a pri ich spracovaní sa dbá na výber kvalitných surovín. Ten fenikel v našom top príkrme je super - aspoň nemáme problémy s bruškom 🙂
tekvicaaaa, lebo je oranzova 😅
Naša nikolka obľubuje ovocné chute, možno práve preto že sú teraz v lete svieže a samozrejme ako inak chutné 🙂
U nas doma su hitom ovocne Hippky, najradsej ma nas maly jedak tie s cervenym ovocim. Preco? Lebo su chutne a obsahuju vitaminy;)
Najradsej ma slivkovu presnidavku a tagliatele so smotanou (neviem presne aky to ma nazov),tie ked nedopapa,pusti sa do toho manzel :D
Moja malá Julinka mi zatiaľ od začiatku spapká všetko, čo jej dám, aj koľko jej toho dám. Snáď jej to vydrží 😀 Už teraz však vidím, že najviac zbožňuje kašičky. Nestíham lopatkovať, ako otvára ústa. A prečo? Lebo sú také fajné, že keď zvýši, dojem ja 🙂 Ale keďže ešte aj dojčím, za ničím sa nejde tak potrhať ako za materským mliekom. Vzhľadom na to, že už má tri zuby, to pre mňa až taká sranda nie je 😀
Riškovi najviac chutia ovocné duety, ale nepohrdne ani zeleninovými dobrotami. Keď bol menší tekvica bola u nás top, no dnes sme viac na ovocíčko. Málokedy sa stane, že niečo nechá, proste s papaním od Hipp sa nedelí 😀

Ahoj. Nasa natalka zacala s prikrmami pred dvoma mesiacmi. Ako prve ochutnala moja prva nrkvicka a velmi jej chutila. Odvtedy striedame domacke jedlo s prikrmami od hipp. Ocenim ich hlavne ked ideme na cely den prec uz od skoreho rana a ja nestihnem navarit alebo ked sme par dni mimo domu. 🙂