icon

VELKÁ SOUTĚŽ: Vyhrajte 50 příkrmů HiPP

lidka_hipp
6. apr 2015

Mám tu další soutěž pro všechny maminky, co sledují naše Dni s HiPP 🙂 Jak by se vám líbilo vyhrát balík hned 50 příkrmů HiPP? A právě takový balík tu mám připravený pro jednu z vás!!!

Napište mi, jaký druh příkrmu má váš miláček nebo mají vaši miláčci nejraději a nezapomeňte napsat proč. Když připojíte fotku, bude to ještě lepší 🙂 Odpovídat můžete do soboty 11. dubna do 24.00. My pak vylosujeme jednu maminku, která od nás obdrží velký balík plný dobrot 🙂 V neděli pak oznámíme její jméno.

Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výživu. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií. Aby naše příkrmy mohly nést HiPP BIO pečeť kvality, musí splnit ještě přísnější normy, než jaké určuje zákon. Více o HiPP BIO pečeti kvality: http://goo.gl/eLes1k

Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat. Více o systému našich kontrol: http://goo.gl/eEAMSM

VELKÁ SOUTĚŽ: Vyhrajte 50 příkrmů HiPP
bubloska135
7. apr 2015

Nas teusko miluje ovocne prikrmi a konkretne slivka je ze top top top a dobrotky tvarohove. co sa tyka masoveho prikrmu vedie zemiacky s rajcinou a kuracim maskom

zupflik
7. apr 2015

u nas na prvom mieste funguje hipp-hovädzie mäsko--i ked mame už 8 mesiacov--viem sa super spoľahnuť,že hovädzinku od HIPP-od 4 mesiacov zvladneme,inak je synček ako vegetarian-- 🙂 ine mäsko doň nedostaneme,ale zase su tu našťastie super zeleninove pripravky od HIPP,mame 9 ročnu dcerku,ktora rybu a cestoviny od HIPP--jedla az do svojich 2 rokov

mamickanicka
7. apr 2015

Nasa 6 mesacna Shanicka ma najradsej Williams-Christ Birne. Bol to jej uplne prvy prikrm a miluje ho dodnes. Kupujem jej stale tie najväcsie flasticky, tie su u nas na prvom mieste... Mame to radi samostatne alebo spolu si vyzivku miesame s pomletymi piskotkami ak mame velky hlad. Skoda ze Hipp nevyraba klasicke rozmixovane piskotky... Do buducna by ste mohli porozmyslat, lebo samotna vyziva akurat tak obcas prezenie babatko ale spolu s pomletymi keksikami alebo piskotami aj postacujuco zasyti... A samozrejme pijeme hipp mliecko, 2 uz zaciname na buduci tyzden....

topier
7. apr 2015

Takúto radosť má moja princezná keď vidí pohárik 😀 Nepočká ani kým jej to naservírujem 🙂 Dnes to bola polievočka s jahňacinkou, ale má rada všetko. Ako som už písala, neľúbi doma navarené jedlá, takže si fičíme na pohárikovej strave. Najskôr ma to mrzelo, na druhej strane som ale pokojnejšia, lebo má pestrejšiu stravu a viem, že je určite kvalitná. V zime si človek nemôže byť veľmi istý kvalitou zeleniny v obchode, takže HIPP je v tomto smere lepšia voľba. A samozrejme, čas čo by som strávila pri osobitnom vyváraní po troškách radšej venujem hre s mojimi kurencami 😀 Takže v skratke: Mám spokojné dieťatko, lebo spapá čo jej chutí, ja som spokojná, lebo viem že má kvalitnú stravu a Tomáško je spokojný tiež, lebo sa mu môžem venovať namiesto toho, aby som sa točila v kuchyni 🙂

eny999
7. apr 2015

My s prikrmami tiez len zaciname,nasim favoritom je mrkvicka

kikadem
7. apr 2015

Aj my lubime Hipp...no najsuper je Bio nektar a to konkretne slivkovy nielen preto, ze je mnam, ale aj preto, ze mi vzdy pomoze, ked ma boli brusko.

norosko
7. apr 2015

náš drobec proste miluje hipp tyčinky 🙂 sú fakt chutné a skvelé ani ja som im neodolala 🙂

lekristinka
7. apr 2015

My mame zatial vyskusanu mrkvicku a tekvicu ale uz sa tesime na brokolicu a samozrejme sladke mnamky od Hippka 🙂

zymga
7. apr 2015

u nas najviac boduje rajcinova polievka s kuracim meskom od Hipp 🙂Mala sa jej nevie dojest 🙂

barbora1522
7. apr 2015

milujeme všetky druhy hip príkrmov 😃

martina374
7. apr 2015

Dobrý deň, tak čo sa týka príkrmov tak my sme s príkrmami ešte len začali, ale po čase chcem svojej malej dať ochutnať aj niečo iné, nejaké tie hipp výrobky 🙂 o ktorých sa píše, že neobsahujú žiadne umelé zahusťovadla ani farbivá. Kedže ešte nevyskúšala žiadnu značku čo sa týka takýchto príkrmov tak by som jej chcela dať práve Hipp 🙂 tak dúfam, že práve Hipp výrobky budú tie, ktoré jej budú najviac chutit a na inú značku nebudem musieť pozerať.

krejminka
7. apr 2015

Naša obľúbená kašička na Dobrú noc, mama ju má asi radšej, lebo spím po nej celú noc 😉

zuxik
7. apr 2015

Moj maly je veeelky papkac, on zje uplne vsetko. Takze jeho oblubene jedlo je hocico ale vela a rychlo 😎

veronique_1
7. apr 2015

Moj syncek je velky papkac, ma rad takmer vsetko. Aj ked u deti je to nezvyk, najradsej ma zeleninu a chuti mu aj masko. Z Hipp prikrmov su jeho favoritmi Cestoviny s rajcinami a telacim masom a Zelenina s morcacim masom. Ja ako mamina si cenim, ze su to BIO produkty.

erikab82
7. apr 2015

najradšej teraz hryzkám rožtek, skvele pomasíruje moje ubolené ďasienka 🙂

maminecka2
7. apr 2015

Ahoj, tak môjmu mladšiemu chutí veľmi, tiež hlavne rýýýchlo, varím mu domáce, občas pri cestovaní dáme Hippíka, to sa ide pozabíjať😝

martinkaxp
7. apr 2015

Martinka je hrozne zly jedak, no tie vase srdiecka Hipp ma velmi rada. Vzdy mam nejake v skrinke, v zalohe 🙂

catherine2014
8. apr 2015

Zboznujeme kasicky HIPP

marisa90
8. apr 2015

Mam to stastie, ze moja dcerka zje vacsinou vsetko, co navarim. Malokedy sa stane, ze nieco nezje. Ked som jej davala kupovane prikrmy roznych znaciek nechcela mi to zjest. Az raz sme isli na navstevu ku krstnej a ta mala pre malu prichystane spagetove srdiecko Hipp, myslela som si ze ako vzdy nebude chciet ani tento prikrm no a na moje potesenie ho zjedla s takou rychlostou az sa po nom zaprasilo. Odvtedy ked kupujem prikrmy jedine od Hipp a to su srdiecka, tie ma najradsej a potom ma rada rybu so spagetami v smotane...Srdiecka su velmi prakticke, ked nestiham s varenim, ked prideme od doktorky alebo ked niekde cestujeme, vzdy mam doma v zasobe kupene nejake tie srdiecka a v skle rybky so spagetami...MNAM 😉

Takto sa nasa Laurinka nedockavo snazila sama sa nakrmit, kym som ju fotila...Toto su jej prve samostatne lyzicky, ktorymi sa pokusila sama sa napapat 😉

simonne1
8. apr 2015

Šimonko má najradšej ovocné príkrmy ako napr. jablká s broskynami a ked nie je cas na varenie tak mu občas dám aj masový príkrm s morčacím mäsom. Na cestách využívame ryžové oblátky a výživky, samozrejme pijeme čaje.

alienka000
8. apr 2015

Naša malá princezná ľúbi všetky tie v ktorých sa nachádza mrkva. A kedže popri papaní sa niekedy musí aj zabávať, tak na fotke s plnými ústami jedného príkrmu sa s druhým hrá 😀

barrilla
8. apr 2015

@lidka_hipp U nas je Hipp oblubena znacka. Malemu som skusala dat aj inu znacku ale vysypal sa po nej. Ked dam synovi Hipp tak sme spokojni vsetci - maly, lebo mu to chuti a ja s manzelom, lebo viem, ze je to kvalitne. My sme snad uz vyskusali vsetko, lebo manzel mu stale kupi ked ide do obchodu. Najcastejsie vsak kombinacie s telacim masom, s roznymi rybami, ovocne vyzivy hlavne slivkove, nektare tiez slivkove a maly miluje vase jablcne slonikove keksiky.

minulin
8. apr 2015

U nas zboznujeme uplne vsetko, uz od 4teho mesiaca, kedy nam nestacilo mliecko. Ked ideme napriklad niekam, kde si niesom ista, ci mu bude chutit, doteraz kupujem prikrmy. A skutocne vdaka Vasim skvelym vyrobkom sme sa naucili papat uuuuuuuuuuplne vsetko ! 🙂 Tymto vam aj dakujem zo srdca!

wensday
8. apr 2015

Nasa 7.mesacna hladoska papa vsetky zeleninkove a ovocne len sa zaprasi, maskovy zatial nechutil ale urcite tomu neskor pride na chut. Mliecko Hipp pijeme stale. Prikrmy maju najlepsie zlozenie na trhu, vacsinou bez cukru, arom a inych zbytocnych skodlivosti.

reni1512
8. apr 2015

My milujeme vsetko ovocneeeee.... vyzivky flastickove, aj tie do ruky 🙂 najviac slivkove, jablkove a marhulove 🙂

kklenka
8. apr 2015

Hipp zboznuje aj nasa Adelka, hlavne spagetky, ktore krasne farbia :D ale inak spapa od vas uplne vsetko, hlavne ocenujem, ze je to bez pridavkov soli a cukru. dakujeme

kaja082
9. apr 2015

U nas je hitom hlavne flasticka, obal prikrmu,... ked sa malemu paci krasny obal, tak spapa vsetko a nezalezi na tom ,co je vo vnutri... alebo co nezje jeho zje nas maly :D mala je zas opak :D obal ju nezaujima :D najradsej ma ovocne prikrmi ale samozrejme najskor okostovat a potom sa uvidi ci aj spapka :D

2kocka7
9. apr 2015

Náš malý ma najradšej ovocné príkrmy 🙂 Úplne všetko spapá..má 7 mes. a jednu fľašku dá na posedenie 😀

vtacatko3
9. apr 2015

Nakoľko náš syn je extrémne náročné dieťa, nie vždy stihnem navariť. A vtedy som vďačná, že existujú príkrmy. Chutí mu akýkoľvek, no jednotka sú hipp srdiečka. Len mu ich musím mixovať. Veľmi ich oceňujem, aj keď cestujeme. Sú praktické a srdiečkový obal využijeme ako hračku. Páči sa mi hlavne to, že sú bio. Snáď sa šťastie usmeje a budeme sa môčť tešiť z príkrmov, pretože ako idú malému zuby vobec nespí acez deň je nepokojný. Takže varenie išlo zas bokom a keď spí Matúš, spím aj ja.

christy_
9. apr 2015

No nasa Vivien, frcala od zaciatku 4 mesiaca na mliecku Hipp bilo combiotik az do 1 rôčka, cajiky hipp sypane miluje, hlavne teraz ovocny a predtym jej velmi pomahal feniklovy, teraz uz papa vsetko to co aj my, na par vynimiek, ale najviac a to nemienime vynechat musli tycinky a výzivy, mliecne kase na dobru noc. TAKZE HIPP SME VERNE OD MALINKA AZ DOTERAZ A NADALEJ BUDEME 🙂