Jaký HiPP výrobek máte nejraději?
Vzpomínám si, když jsem se poprvé potkala se značkou HiPP. Vybírala jsem tehdy jemnou kosmetiku pro svou malinkou holčičku a zaujala mě právě HiPP kosmetika s BIO mandlovým olejem. Od té doby naší domácností prošlo skoro všechno, co HiPP vyrábí 🙂 Anička vyrostla na příkrmech HiPP a já jsem věděla, že jí dávám jen to nejlepší. Vůbec největší úspěch u nás měly Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou, které Anička mohla jíst skoro pořád 😀 Jaký výrobek HiPP je u vás ten nej? Budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti...

u nas je tp Hipp vyzivka slivkova 🙂 aj ostatne mame radi ale pri tejto sa len zaprasi 🙂
tiez kupujeme vsetko, ci stavy, ci tvarohy, ci tycinky, keksiky . my sme verny 🙂 a teraz sa natierame hipp pletovym mlieckom 🙂
@lidka_hipp popravde nie, mám overené značky ktoré používam . . ale šampón nemá chybu. 😉
@lidka_hipp ale to nie je masova polievka .... to, co nakupujem v rakusku je cista rajcinkova, od 8. mesiacov. Je este zemiakova a zeleninova, ale tato rakcinkova je Top. Kazdopadne dakujem 😉
Od narození používáme Hipp sprchovy gel na telo i vlasy, telove mleko nebo olejicek. Tyto mam nejradeji. Krasne voni 🙂
Od narodenia pouzivame Hipp vlhcene obrusky modre, kupovali sme ich v Rakusku, teraz posledne mesiace su dostupne aj v SR.
Na vyzivach sa mi nepaci, ze napr slivkova na nasom trhu je s cukrom a ta v Rakusku je bez cukru. Skoda, ze nas trh nie je rovnocenny s tym Rakuskym. Preco nase deti nemaju od toho istého vyrobcu rovnaku kvalitu a dokonca vyssiu cenu za nizsiu kvalitu. Mam moznost si kupit Hipp v Rakusku, no nie kazda mamicka ma tu moznost.
@bubloska135 To jsem ráda 🙂
@ivulkakm V současnosti nejsme schopni na Slovensku nabídnout stejnou šíři sortimentu jako v Německu nebo Rakousku, ale snažíme se postupně přinášet novinky a naši nabídku stále rozšiřovat. Bohužel konečné rozhodnutí o cenách našich produktů mají v rukou obchodní řetězce, jejichž politiku nemůžeme nijak ovlivnit.
Bezpečnost a kvalita našich produktů jsou pro nás na prvním místě. Všechny naše produkty procházejí důkladnou kontrolou, a pokud se jedná o stejný produkt (stejný EAN kód), je složení německých/rakouských produktů shodné s českými/slovenskými. Proto také na některých výrobcích najdete etiketu v němčině, která je pouze přelepená.
Konkrétní švestkový příkrm, který zmiňujete, v Rakousku není vůbec dostupný. Na rakouském trhu je odlišný výrobek a to Pflaume mit Birne, tedy švestky s hruškami. Nejedná se tedy o totožný výrobek. Malé množství cukru, který pochází z ekologického zemědělství, je přidáváno do těchto ovocných příkrmů: HiPP BIO Slivky, BIO HiPP BIO Marhule a HiPP BIO Jablká s lesnými plodmi. Důvodem je to, že bez dochucení cukrem, by tyto příkrmy nebyly dětmi pozitivně přijímány, protože mají nakyslou chuť. Množství přidaného cukru se pohybuje okolo 1-2 g na balení o hmotnosti 125 g.
Pokud chcete příkrmy, které obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukry, máte na výběr mezi těmito příkrmy: HiPP BIO Prvé jablko, HiPP BIO Jablká s hruškami, HiPP BIO Jablká s banánmi a broskyňami, HiPP BIO Jablká s čučoriedkami, HiPP BIO Hrušky Williams-Christ, HiPP BIO Broskyne, BIO Banány a marhuľami, HiPP BIO Müsli Dobré ráno Jahody a jogurt, HiPP BIO Müsli Dobré ráno Ovocie a jogurt, BIO Jablká s broskyňou a celozrnnou ryžou, BIO Jablká a banány s detskými keksami, BIO Ovocná kaša s celozrnnými obilninami a také ovocné kapsičky BIO Jablko-Hruška-Banán, BIO Jablko-Banán-Jahoda, BIO Jablko-Broskyne-Lesné ovocie a BIO Hruška-Banán-Kiwi.
Kozmetiku (krém dokonca používam aj ja 🙂 -krásna mandľová vôňa,mňam a čajíky 😀
U nas je top sprchovaci gel a samponik na vlasy dokonca ho pouzivam aj ja lebo mam citlivu pokozku a ked si umyjem beznym samponom vlasy svrbi ma cela pokozka hlavy takze je to aj pre mna aj pre drobca 🙂 a samozrejme prikrmy ked sme doma tak mu varim stale domacu stravu ale na cestach alebo ked sme mimo domu a neda sa brat so sebou cela vybava hrncov s navarenym jedlom 🙂 tak HiPP papi su velkou pomocou a velmi nam chutia 🙂
najviac som si oblubila umele mliecko a vlhke utierky 🙂
Najradsej máme nové vlhcene obrusky a čaj na kojenie, ktory naozaj funguje. Obrusky su super. Konecne niekto prisiel z obruskami bez smradu. 😉 Ine už nekupim. V nemecku som kupila úžasné obrusky na ručičky hipp, takže tiež mozem len doporučit.
U nás teraz sú top HiPP detské jablkové keksy a najmä staršie dve dcérky 10a7 ročná,keď spolu vedú svoje "babské" debaty,kedy maminka byť nemôže tak za chvíľu celý balíček spapkaný a kričia, Maminka sú výborné,nemáme ešte? Tak teraz sú TOP len keby sme ich mali celú kopu hneď, to by bolo, Pekný deň.
Cajik harmancekovy, utierky hipp, kremik na ritku hipp a keksiky jablcne bez cukru🙂)
My máme snáď všetky výrobky od Hipp radi. Najviac máme radi hruškovú a slivkovú výživu. Dnes idem vyskúšať príkrm od Hipp Zelenina zo záhrady a sladké zemiaky. Som zvedavá, ako mu bude chutiť
Este som zabudla na super penu do kupela🙂)
Ked som bola 1.krat tehotna, tak som zacinala s cajom pre tehotne, potom to pokracovalo aj s cajmi pre kojace mamicky. Ked uz bola mala na svete, tak sme zacali obruskami a postupne sa pridavali dalsie produkty - kasicky, vyzivky, dzusiky...🙂 zostalo nam to az doteraz, ked ma uz 2 roky, ma rada tieto vyrobky 🙂 a teraz ked cakame druhe babo, znova zacinam cajikmi a verim, ze aj druhemu babu budu chutit vase maskrty 🙂
u nás sú to jednoznačne Hipp vlhčené utierky 🙂
@bubloska135 To mám radost 🙂
@foolie Kosmetika HiPP s BIO mandlovým olejem byla vytvořená právě pro citlivou dětskou pokožku, a tak vyhovuje i mnoha dospělým 🙂 Jsem ráda, že jste spokojená 🙂
@franzziska To jsem ráda 🙂
@prada11 HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE jsou dostupné už i na Slovensku. Ubrousky jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Jsou proto vhodné už od narození. Hodí se i na ošetření pokožky se sklonem k alergiím a atopické dermatitidě, protože nejsou parfémované, neobsahují éterické oleje, mýdlo, barviva, parabeny a ani složky živočišného původu. Mají neutrální pH a nejsou běleny chlórem.
@irenaliza Pozdravujte svoje holčičky 🙂
@marthuska Koukám, že máte hned několik favoritů 🙂 To je moc dobře 🙂
@cukricek12 Popřejte malému dobrou chuť i za mě 🙂
@macopka To jsem moc ráda, že máte s našimi výrobky dobré zkušenosti 🙂 Přeji vám, ať i druhé těhotenství dobře dopadne 🙂
@keiperka Vlhčené ubrousky jsou podle mě nezbytnou součást každé domácnosti. Jinak teď máme na trhu novinku a to HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE.
Ja skutocne neviem co je u nas najlepsie 😀 my pouzivame od kozmetiky az po dzusiky, caje, prikrmy vsetko iba hipp 😀 ale viem, ze malickej velmi chuti vanilkovy good night. Ostatne prikrmy ani nemenujem 🙂 kedze ich papame kazdy den a vzdy nezostane nazmar ani trosicka 🙂
moj maly synček papa prikrmy a neviem sa vynadivat ako veľmi mu chuti kača gut night.s piškotkami, 🙂 už ked len zbada obal oči mu svietia a nestačim mu ani davat lyžičky do ust ,,,veľmi mu ta kaša chuti... 😲
Nejradeji mame Hipp sprchovy gel. Kubicek ma po nem hebkou kuzi, dobre ho snasi a nema problemy s pokozkou jako u jinych znacek. Po koupani ho vzdy namazu pletovyn mlekem Hipp a je spokojeny. 🙂
pouzivame Hipp kozmetiku, malej kupujeme ovocne prikrmy a sem tam aj masovo zeleninovy....hlavne teda polievocky. Ale pre nas je top slivkovy napoj a slivkova vyziva. Mala ma obcas problemy so zapchou a tieto vyrobky jej vzdy pomozu.
Musim pridat este jeden prispevok. Dnes mi prisiel spominany balicek s kozmetikou. Sprchovy gel vyskusame vecer. No a mliecko - tak to si neziada ani komentar. Tak nadherne vonia, ze nôhonurcite budem malemu kradnut 😀 . To nam tatino zase da, to bude spotreba 😀
@ivanka46 Moc děkujeme za věrnost 🙂
@romana2792 Dobrou noc miláčkovi 🙂
@xperia1985 Jsem moc ráda, že vám kosmetika HiPP vyhovuje 🙂 Já sama s ní mám jen ty nejlepší zkušenosti 🙂
@ellushka Děkuji za zkušenosti 🙂
@mirecka0809 Koukám, že musíme vyhlásit i soutěž o kosmetiku, aby maminky mohly doplnit zásoby a tatínci neprskali 😀
Velmi nam chutia prikrmy v bio kvalite,vyborne boli aj na dovolenke kde som sa bala zmeny stravy. Kozmetika ma uzasnu vonu a je jemna k pokozke.
Najviac nam chuti prikrm morcacie s ryzou a zeleninou a ovocna tasticka s cuciakom 🙂
A z kozmetiky telove mlieko, krem proti vetru a vlhcene obrusky.
@eny999 @igiana To mám radost, že vám HiPP vyhovuje 🙂 Jinak o kosmetiku HiPP právě soutěžíme: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-hipp-4/soutez-o-kosmetiku-hipp/
Sprchový gél Hipp. Tajne sa ním aj ja občas umyjem 😀 Má krásnu vôňu

@karolina297 Nejen malá miminka, ale batolata potřebují dostatek vitamínů, minerálů a dalších látek, takže batolecí mlíčko je zcela na místě 🙂
@haidi Asi největší výběr najdete v drogeriích dm, případně v eshopech Mall.sk (http://www.mall.sk/prikrmy-kojenci?brands=hipp#...) a Feedo.sk (https://www.feedo.sk/obchod/vysledky-hladania/h...) Když budete chtít dohledat konkrétní výrobky ve vašem okolí, ráda vám pomůžu 🙂
@evyttka HiPP kosmetika je i u nás doma jednička 🙂
@gabrielita3 Přeju hodně trpělivosti. Některá miminka jsou hodně konzervativní, pokud jde o nové chutě 😉
@kupcovci Jemné vlhčené ubrousky HiPP používám i já sama na odličování a nedám na ně dopustit 🙂
@dadka_bb Pozdravujte malou 🙂 Ráda vám pomůžu vybrat vhodné příkrmy.
@sluchatka Ovocné kapsičky jsou naprosto skvělá věc 🙂
@helsinka A zkoušela jste i další kosmetiku HiPP? 🙂
@martinkaha Tak, tak, zásoby HiPP se vždycky hodí 🙂 Třeba teď díky naším soutěžím své zásoby doplníte 🙂
@liebling98 Ovocné kapsičky jsou 100% ovoce v praktickém balení. Jinak 14 vteřin je vážně výkon 😀
@kim_rossi_stuard Děkuji za milé zkušenosti. Máte poblíž dm drogerii nebo hypermarket Tesco? Tak obvykle máme největší výběr, případně v eshopech Mall.sk (http://www.mall.sk/prikrmy-kojenci?brands=hipp#...) a Feedo.sk (https://www.feedo.sk/obchod/vysledky-hladania/h...) Když budete chtít dohledat konkrétní výrobky ve vašem okolí, ráda vám pomůžu 🙂
@janettan Správná volba 🙂
@babynatalie Jsem moc ráda, že jste s mlíčkem HiPP Combiotik tak spokojená a doporučujete jej dál 🙂 Jsme na něj opravdu hrdí, a proto nás vždy moc potěší, když se dozvíme dobré zkušenosti od maminek 🙂