icon

Jaký HiPP výrobek máte nejraději?

lidka_hipp
27. okt 2015

Vzpomínám si, když jsem se poprvé potkala se značkou HiPP. Vybírala jsem tehdy jemnou kosmetiku pro svou malinkou holčičku a zaujala mě právě HiPP kosmetika s BIO mandlovým olejem. Od té doby naší domácností prošlo skoro všechno, co HiPP vyrábí 🙂 Anička vyrostla na příkrmech HiPP a já jsem věděla, že jí dávám jen to nejlepší. Vůbec největší úspěch u nás měly Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou, které Anička mohla jíst skoro pořád 😀 Jaký výrobek HiPP je u vás ten nej? Budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti...

Jaký HiPP výrobek máte nejraději?
lidka_hipp
autor
27. okt 2015

@karolina297 Nejen malá miminka, ale batolata potřebují dostatek vitamínů, minerálů a dalších látek, takže batolecí mlíčko je zcela na místě 🙂

@haidi Asi největší výběr najdete v drogeriích dm, případně v eshopech Mall.sk (http://www.mall.sk/prikrmy-kojenci?brands=hipp#...) a Feedo.sk (https://www.feedo.sk/obchod/vysledky-hladania/h...) Když budete chtít dohledat konkrétní výrobky ve vašem okolí, ráda vám pomůžu 🙂

@evyttka HiPP kosmetika je i u nás doma jednička 🙂

@gabrielita3 Přeju hodně trpělivosti. Některá miminka jsou hodně konzervativní, pokud jde o nové chutě 😉

@kupcovci Jemné vlhčené ubrousky HiPP používám i já sama na odličování a nedám na ně dopustit 🙂

@dadka_bb Pozdravujte malou 🙂 Ráda vám pomůžu vybrat vhodné příkrmy.

@sluchatka Ovocné kapsičky jsou naprosto skvělá věc 🙂

@helsinka A zkoušela jste i další kosmetiku HiPP? 🙂

@martinkaha Tak, tak, zásoby HiPP se vždycky hodí 🙂 Třeba teď díky naším soutěžím své zásoby doplníte 🙂

@liebling98 Ovocné kapsičky jsou 100% ovoce v praktickém balení. Jinak 14 vteřin je vážně výkon 😀

@kim_rossi_stuard Děkuji za milé zkušenosti. Máte poblíž dm drogerii nebo hypermarket Tesco? Tak obvykle máme největší výběr, případně v eshopech Mall.sk (http://www.mall.sk/prikrmy-kojenci?brands=hipp#...) a Feedo.sk (https://www.feedo.sk/obchod/vysledky-hladania/h...) Když budete chtít dohledat konkrétní výrobky ve vašem okolí, ráda vám pomůžu 🙂

@janettan Správná volba 🙂

@babynatalie Jsem moc ráda, že jste s mlíčkem HiPP Combiotik tak spokojená a doporučujete jej dál 🙂 Jsme na něj opravdu hrdí, a proto nás vždy moc potěší, když se dozvíme dobré zkušenosti od maminek 🙂

bubloska135
27. okt 2015

u nas je tp Hipp vyzivka slivkova 🙂 aj ostatne mame radi ale pri tejto sa len zaprasi 🙂
tiez kupujeme vsetko, ci stavy, ci tvarohy, ci tycinky, keksiky . my sme verny 🙂 a teraz sa natierame hipp pletovym mlieckom 🙂

helsinka
27. okt 2015

@lidka_hipp popravde nie, mám overené značky ktoré používam . . ale šampón nemá chybu. 😉

abubka
28. okt 2015

@oira presne akomoj drobec...miluje tu polievku,dokazalby jej zjest aj tri pohariky 😊. Esteze mame rakusko za rohom 😊.

oira
28. okt 2015

@lidka_hipp ale to nie je masova polievka .... to, co nakupujem v rakusku je cista rajcinkova, od 8. mesiacov. Je este zemiakova a zeleninova, ale tato rakcinkova je Top. Kazdopadne dakujem 😉

ivulkakm
28. okt 2015

Od narození používáme Hipp sprchovy gel na telo i vlasy, telove mleko nebo olejicek. Tyto mam nejradeji. Krasne voni 🙂

stanka02
28. okt 2015

Od narodenia pouzivame Hipp vlhcene obrusky modre, kupovali sme ich v Rakusku, teraz posledne mesiace su dostupne aj v SR.

stanka02
28. okt 2015

Na vyzivach sa mi nepaci, ze napr slivkova na nasom trhu je s cukrom a ta v Rakusku je bez cukru. Skoda, ze nas trh nie je rovnocenny s tym Rakuskym. Preco nase deti nemaju od toho istého vyrobcu rovnaku kvalitu a dokonca vyssiu cenu za nizsiu kvalitu. Mam moznost si kupit Hipp v Rakusku, no nie kazda mamicka ma tu moznost.

lidka_hipp
autor
28. okt 2015

@bubloska135 To jsem ráda 🙂

@ivulkakm V současnosti nejsme schopni na Slovensku nabídnout stejnou šíři sortimentu jako v Německu nebo Rakousku, ale snažíme se postupně přinášet novinky a naši nabídku stále rozšiřovat. Bohužel konečné rozhodnutí o cenách našich produktů mají v rukou obchodní řetězce, jejichž politiku nemůžeme nijak ovlivnit.

Bezpečnost a kvalita našich produktů jsou pro nás na prvním místě. Všechny naše produkty procházejí důkladnou kontrolou, a pokud se jedná o stejný produkt (stejný EAN kód), je složení německých/rakouských produktů shodné s českými/slovenskými. Proto také na některých výrobcích najdete etiketu v němčině, která je pouze přelepená.

Konkrétní švestkový příkrm, který zmiňujete, v Rakousku není vůbec dostupný. Na rakouském trhu je odlišný výrobek a to Pflaume mit Birne, tedy švestky s hruškami. Nejedná se tedy o totožný výrobek. Malé množství cukru, který pochází z ekologického zemědělství, je přidáváno do těchto ovocných příkrmů: HiPP BIO Slivky, BIO HiPP BIO Marhule a HiPP BIO Jablká s lesnými plodmi. Důvodem je to, že bez dochucení cukrem, by tyto příkrmy nebyly dětmi pozitivně přijímány, protože mají nakyslou chuť. Množství přidaného cukru se pohybuje okolo 1-2 g na balení o hmotnosti 125 g.

Pokud chcete příkrmy, které obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukry, máte na výběr mezi těmito příkrmy: HiPP BIO Prvé jablko, HiPP BIO Jablká s hruškami, HiPP BIO Jablká s banánmi a broskyňami, HiPP BIO Jablká s čučoriedkami, HiPP BIO Hrušky Williams-Christ, HiPP BIO Broskyne, BIO Banány a marhuľami, HiPP BIO Müsli Dobré ráno Jahody a jogurt, HiPP BIO Müsli Dobré ráno Ovocie a jogurt, BIO Jablká s broskyňou a celozrnnou ryžou, BIO Jablká a banány s detskými keksami, BIO Ovocná kaša s celozrnnými obilninami a také ovocné kapsičky BIO Jablko-Hruška-Banán, BIO Jablko-Banán-Jahoda, BIO Jablko-Broskyne-Lesné ovocie a BIO Hruška-Banán-Kiwi.

beatabuckova
28. okt 2015

Kozmetiku (krém dokonca používam aj ja 🙂 -krásna mandľová vôňa,mňam a čajíky 😀

foolie
28. okt 2015

U nas je top sprchovaci gel a samponik na vlasy dokonca ho pouzivam aj ja lebo mam citlivu pokozku a ked si umyjem beznym samponom vlasy svrbi ma cela pokozka hlavy takze je to aj pre mna aj pre drobca 🙂 a samozrejme prikrmy ked sme doma tak mu varim stale domacu stravu ale na cestach alebo ked sme mimo domu a neda sa brat so sebou cela vybava hrncov s navarenym jedlom 🙂 tak HiPP papi su velkou pomocou a velmi nam chutia 🙂

franzziska
28. okt 2015

najviac som si oblubila umele mliecko a vlhke utierky 🙂

prada11
28. okt 2015

Najradsej máme nové vlhcene obrusky a čaj na kojenie, ktory naozaj funguje. Obrusky su super. Konecne niekto prisiel z obruskami bez smradu. 😉 Ine už nekupim. V nemecku som kupila úžasné obrusky na ručičky hipp, takže tiež mozem len doporučit.

irenaliza
28. okt 2015

U nás teraz sú top HiPP detské jablkové keksy a najmä staršie dve dcérky 10a7 ročná,keď spolu vedú svoje "babské" debaty,kedy maminka byť nemôže tak za chvíľu celý balíček spapkaný a kričia, Maminka sú výborné,nemáme ešte? Tak teraz sú TOP len keby sme ich mali celú kopu hneď, to by bolo, Pekný deň.

marthuska
28. okt 2015

Cajik harmancekovy, utierky hipp, kremik na ritku hipp a keksiky jablcne bez cukru🙂)

cukricek12
28. okt 2015

My máme snáď všetky výrobky od Hipp radi. Najviac máme radi hruškovú a slivkovú výživu. Dnes idem vyskúšať príkrm od Hipp Zelenina zo záhrady a sladké zemiaky. Som zvedavá, ako mu bude chutiť

marthuska
28. okt 2015

Este som zabudla na super penu do kupela🙂)

macopka
28. okt 2015

Ked som bola 1.krat tehotna, tak som zacinala s cajom pre tehotne, potom to pokracovalo aj s cajmi pre kojace mamicky. Ked uz bola mala na svete, tak sme zacali obruskami a postupne sa pridavali dalsie produkty - kasicky, vyzivky, dzusiky...🙂 zostalo nam to az doteraz, ked ma uz 2 roky, ma rada tieto vyrobky 🙂 a teraz ked cakame druhe babo, znova zacinam cajikmi a verim, ze aj druhemu babu budu chutit vase maskrty 🙂

keiperka
28. okt 2015

u nás sú to jednoznačne Hipp vlhčené utierky 🙂

lidka_hipp
autor
28. okt 2015

@bubloska135 To mám radost 🙂

@foolie Kosmetika HiPP s BIO mandlovým olejem byla vytvořená právě pro citlivou dětskou pokožku, a tak vyhovuje i mnoha dospělým 🙂 Jsem ráda, že jste spokojená 🙂

@franzziska To jsem ráda 🙂

@prada11 HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE jsou dostupné už i na Slovensku. Ubrousky jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Jsou proto vhodné už od narození. Hodí se i na ošetření pokožky se sklonem k alergiím a atopické dermatitidě, protože nejsou parfémované, neobsahují éterické oleje, mýdlo, barviva, parabeny a ani složky živočišného původu. Mají neutrální pH a nejsou běleny chlórem.

@irenaliza Pozdravujte svoje holčičky 🙂

@marthuska Koukám, že máte hned několik favoritů 🙂 To je moc dobře 🙂

@cukricek12 Popřejte malému dobrou chuť i za mě 🙂

@macopka To jsem moc ráda, že máte s našimi výrobky dobré zkušenosti 🙂 Přeji vám, ať i druhé těhotenství dobře dopadne 🙂

@keiperka Vlhčené ubrousky jsou podle mě nezbytnou součást každé domácnosti. Jinak teď máme na trhu novinku a to HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE.

ivanka46
28. okt 2015

Ja skutocne neviem co je u nas najlepsie 😀 my pouzivame od kozmetiky az po dzusiky, caje, prikrmy vsetko iba hipp 😀 ale viem, ze malickej velmi chuti vanilkovy good night. Ostatne prikrmy ani nemenujem 🙂 kedze ich papame kazdy den a vzdy nezostane nazmar ani trosicka 🙂

romana2792
28. okt 2015

moj maly synček papa prikrmy a neviem sa vynadivat ako veľmi mu chuti kača gut night.s piškotkami, 🙂 už ked len zbada obal oči mu svietia a nestačim mu ani davat lyžičky do ust ,,,veľmi mu ta kaša chuti... 😲

xperia1985
29. okt 2015

Nejradeji mame Hipp sprchovy gel. Kubicek ma po nem hebkou kuzi, dobre ho snasi a nema problemy s pokozkou jako u jinych znacek. Po koupani ho vzdy namazu pletovyn mlekem Hipp a je spokojeny. 🙂

ellushka
29. okt 2015

pouzivame Hipp kozmetiku, malej kupujeme ovocne prikrmy a sem tam aj masovo zeleninovy....hlavne teda polievocky. Ale pre nas je top slivkovy napoj a slivkova vyziva. Mala ma obcas problemy so zapchou a tieto vyrobky jej vzdy pomozu.

mirecka0809
29. okt 2015

Musim pridat este jeden prispevok. Dnes mi prisiel spominany balicek s kozmetikou. Sprchovy gel vyskusame vecer. No a mliecko - tak to si neziada ani komentar. Tak nadherne vonia, ze nôhonurcite budem malemu kradnut 😀 . To nam tatino zase da, to bude spotreba 😀

lidka_hipp
autor
29. okt 2015

@ivanka46 Moc děkujeme za věrnost 🙂

@romana2792 Dobrou noc miláčkovi 🙂

@xperia1985 Jsem moc ráda, že vám kosmetika HiPP vyhovuje 🙂 Já sama s ní mám jen ty nejlepší zkušenosti 🙂

@ellushka Děkuji za zkušenosti 🙂

@mirecka0809 Koukám, že musíme vyhlásit i soutěž o kosmetiku, aby maminky mohly doplnit zásoby a tatínci neprskali 😀

eny999
30. okt 2015

Velmi nam chutia prikrmy v bio kvalite,vyborne boli aj na dovolenke kde som sa bala zmeny stravy. Kozmetika ma uzasnu vonu a je jemna k pokozke.

igiana
30. okt 2015

Najviac nam chuti prikrm morcacie s ryzou a zeleninou a ovocna tasticka s cuciakom 🙂
A z kozmetiky telove mlieko, krem proti vetru a vlhcene obrusky.

lidka_hipp
autor
30. okt 2015

@eny999 @igiana To mám radost, že vám HiPP vyhovuje 🙂 Jinak o kosmetiku HiPP právě soutěžíme: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-hipp-4/soutez-o-kosmetiku-hipp/

petramaria
30. okt 2015

Sprchový gél Hipp. Tajne sa ním aj ja občas umyjem 😀 Má krásnu vôňu