icon

SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP

lidka_hipp
30. okt 2015

Mám tu deset krásných kosmetických balíčků HiPP s BIO mandlovým olejem 🙂 Čekají tu na vás! Napište, podle čeho jste vybíraly kosmetiku pro své miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Deset vybraných odpovědí odměníme kosmetickým balíčkem.

V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý. Více o naší kosmetice s BIO mandlovým olejem najdete na: http://www.hipp.sk/kozmetika/

SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
linuus77
30. okt 2015

Ja som sa urcite neriadila radami. Sama inklinujem k prirodnej kozmetike a dokladne studujem zlozenie, dbam na to aby kozmetika nemala parabeny, nebola vyrazne parfumovana a obsahovala co najviac prirodnych latok. Kozmetiku Hipp som zacala pouzivat ked som bola tehotna a kupovala si masazny olej na brusko a potom aj detom samozrejme 🙂

haidi
30. okt 2015

Kozmetiku pre dcerku som vyberala este ked som bola tehotna pozerala som hlavne aby bola co najsetrnejsia ,obsahovala co najmenej farbiv a parabenov ,poskusali sme viac druhov kozmetiky ,ale po tom co malo u nas uspech UM Hipp Bio Combiotic kedze dcerke ziadne ine dovtedy nesadlo tak som sa rozhodla ,ze vyskusam aj kozmetiku od znacky Hipp a velka spokojnost a takto to vyzera u nas v kupelni 😀 Hipp ma u nas svoje miestecko 😀

janky37
30. okt 2015

Ahoj, ja osobne som dala na odporučia mamičiek a taktiež vlastné skúsenosti. Ešte v tehu som používala na strie detský mandľový olej od Hipp a na počudovanie fungoval oveľa lepšie ako výrobky nato určené ... milujem vôňu kozmetiky Hipp... :D

luca1986
30. okt 2015

U nás sme sa žiadnymi radami a skúsenosťami neriadili. Pre malého som hľadala niečo šetrne, niečo čo bude obsahovať co najmenej umelých farbiv, paramonov a nie je moc parfemovane, ale naopak má vysoký obsah prírodných látok. Aj ja skôr preferujem prírodnú kozmetiku. A tak po dlhom hľadaní sme skončili pri detskej kozmetiky od značky HIPP s ktorou sme nadmieru spokojný 😉

foolie
30. okt 2015

HiPP pouzivame od narodenia prvorada je u nas kvalita a nie cena na zdravi sa neoplati setrit a sampon pouzivam aj ja mam citlivu pokozku hlavy a ked pouzijem bezny sampon strasne ma svrbi pokozka hlavy. A hlavne vyhovuje nasmu ♡ 🙂

ellushka
30. okt 2015

kozmetiku som vyberala podla zlozenia a krasna jemna vona je uz bonus navyse. Najprv sme mali detsky olejcek a sprchovy gel. Potom zacali pribudat dalsie vyrobky, obrusky, telove mliecko, krem proti chladu a vetru. Dcera ma teraz 15mesiacov, ale telove mlieko a najma krem proti vetru uplne miluje. Najradsej by sa natierala sama. Vzdy ukazuje, ze to vonia. 🙂

eny999
30. okt 2015

Kozmetiku som vyberala podla zlozenia,nechcela som jemnu detsku pokozku zbytocne zatazovat chemiou. Kozmetiku Hipp som prvykrat mohla vyskusat na dcerke v porodnici a dodnes mi obal a jemnucka vona pripominaju prve chvilky ktore sme stravili spolu a spoznavali sa. Paci sa mi aj jej krasny dizajn.

gabikas82
30. okt 2015

Dala som na odporúčanie kamarátok a väčšinu kozmetiky som vyskúšala aj sama na sebe 🙂

adalea
30. okt 2015

My používame mozmetiku HIPP od Lejkinho narodenia doteraz (má 3 roky) na odporúčanie pediatričky. Krásne vonia a malá sa rada čľapká vo vani plnej peny 🙂

simona157
30. okt 2015

Dobrý deň.. Ja sa priznám, že kozmetiku HIPP sme ešte nevyskúšali.. Ako prvorodička, pred takmer dvoma rokmi, som vsádzala na dobre rady mojich znamych a rodiny. Vyberala som hlavne podla cien a mnoho z kozmetiky moj malinky dostal od rodiny pri narodeni a aj na 1. rôčik. Takže úprimne, kupovala som pre neho kozmetiku asi 2x 🙂 ... Veeela detskej kozmetiky krasne vonia a to ma vie vzdy dostat, naposledy som kupila jedno telove mlieko s vytazkom aloe vera co nas uchvatilo.. Mandlovy olej, ktory je vo vasej ponuke znie velmi dobre a velmi rady by sme vasu kozmetiku vyskusali 🙂

mirecka0809
30. okt 2015

Sutaz vyslovene pre mna, kedze uz niekolko krat som spominala, ze kozmetiku HIPP pouzivame. Este Predtym ako sa nam syncek narodil, som si robila trosku prehlad, co trh ponuka a natrafila som na tento clanok
http://babetko.rodinka.sk/starame-sa/starostliv...
Priznavam sa, velmi ma ovplyvnil, kedze podla tych dvoch tabuliek na konci clanku kozmetika HIPP ako jedina neobsahuje ani jednu zo spominanych nie prave najbezpecnejsich zloziek. Som kozmeticka, je mi jasne, ze aj napriek vsetkemu "bio" a "eko" a bez parabenov, farbiv, parfemov a pod. nemusi kozmetika sadnut a vyhovovat kazdemu. Nam nastastie vyhovuje, z coho sa velmi tesim, lebo neobsahuje nic co nema a navyse nadherne vonia 🙂

poly2406
30. okt 2015

Určite každá mamička chce pre svojho anjelika to najlepšie. Aj ja som sa na svojho synčeka veeeľmi tešila. Bol po dvoch dievčatách - po desiatich rokoch. Keďže pri malom som v oveľa lepšej finančnej situácii ako pri dievčatách, mohla som si dovoliť kúpiť oveľa kvalitnejšiu kozmetiku. Kozmetika HIPP je jedným z favoritov, tak ako aj mliečko so sloníkom (ako malý nazýva mliečko hipp 🙂
Pri dievčatách som sa musela zaobísť s "modrým" olejčekom aviril, zásypom a mastičkou pytiol 🙂

martina374
30. okt 2015

Pri výbere kozmetiky som tak trochu nieze experimentovala ale mame rozne vyrobky od roznych znaciek. Ved viete ako to chodí, v porodnici v balíku,ktorý donesiete domov máte nejaký zľavový kupón na také telové mlieko pre bábätká. Na krstiny vám prinesú ako darček nejaké olejčeky inej značky, potom ešte z poisťovne vám pribalia nejaké zľavové kupóny atď....takže škoda ich nevyužiť 🙂 A keďže išlo o moje prvé bábätko tak som chcela jednak aj ušetriť (veď výbava pre bábätko nieje lacná záležitosť) a samozrejme som otestovala čo bábätku robí dobre a na čo je citlivé. Ale zatial som nemala problém s kozmetikou pre malú. A ako tu čítam kozmetika Hipp je skvelá tak radi by sme vyskúšali aj túto značku 🙂

nezabudka8
30. okt 2015

Ja som už začala o kozmetike pre môjho pokladíka veľmi uvažovať. Doteraz sme používali špeciálnu kozmetiku z lekárne na odporučenie pediatričky. Nevedelasom sa však akosi rozhodnúť ale po preštudovaní kozmetiky hipp yom už rozhodnutá pre tútú značku. Štartovací balíček by preto prišiel vhod. 🙂

mikaela87
30. okt 2015

Prvýkrát som sa stretla s kozmetikou HIPP vo forme vzoriek, ktoré som dostala v pôrodnici.
Samozrejme kozmetika HIPP u nás vyhráva a to z dôvodu, že je jemná a starostlivá k citlivej pokožke, je vyrobená na báze prírodných rastlinných olejov, nevyvoláva alergiu, má krááásnu mandľovú vôňu. A hlavne sa môžem spoľahnúť na KVALITU.

ciusinka
30. okt 2015

Ja som dala aj na rady znamych, ale isla som do toho viacmenej s tym, ze sami postupne prideme na to, aka kozmetika je pre nasho drobca najlepsia, predsalen nemusi kazdemu vyhovovat to iste 🙂 Zacali sme prave s kozmetikou Hipp a stale ju pouzivame, krasne voni a nasmu syncekovi vyhovuje, takze nemusime uz s nicim inym experimentovat 😉

makovicka8
30. okt 2015

Pre nás bolo dvolezite aby bola kozmetika jemná žiadne zbytočne chémie volíme preto bio kozmetiku na citlivú pleť a ďalšia podmienka je pekná vôňa

andrejka159
30. okt 2015

Môžem povedať, že mám citlivú kožu na všetko od malička. Zo všetkého som sa vždy vyhádzala, alebo ma svrbela koža. Preto od 15 +- používam HIPP, bolo to pre mňa vykúpenie z problémov, takže keď sa malá narodila bola to jasná voľba 🙂 Krásne vonia, vyhovuje všetkým u nás doma .. aj tatinko sa s ňou umýva 🙂 takže Hipp je numero úno v našej rodine. :-*

jastericka_elza
30. okt 2015

Aj ja som vyberala kozmetiku pre bábätko ešte pred narodením, chcela som kvalitnú kozmetiku a zvolila som jednu francúzsku značku, avšak nám vôbec nerobila dobre. Potom sme vyskúšali Hipp a odvtedy žiadnu inú nepoužívame. Máme doma olejček, telové mlieko, šampón a sprchový gél 😉

skerinko
30. okt 2015

Pri prvej dcérke som dlho používala len čistú vodu a postupne som ju začala umývať klasickým detským mydlom keďže dcérka mala dosť problémy s pokožkou a hneď jej začervenela šla som preto touto cestou. Potom som začala skúšať vzorky kozmetických výrobkov a podľa reakcie na pokožke malej som sa rozhodovala. Každé dieťa a každá pokožka je iná, čo vyhovuje jednému nemusí byť vhodné pre druhého. Takže sme poskúšali toho dosť a aj sme našli kozmetiku ktorá malej vyhovuje a sme spokojné. Teraz máme druhé bábo a riadim sa zatiaľ tým istým. Ale vyskúšané máme Hipp vlhčené obrúsky a krémik na riťku a musím povedať, že som spokojná. 🙂

bibinka78
30. okt 2015

Drobcek sa narodil s velkou ozdobou na telicku a nozicke.Nevedala som ze kozmetika ktoru pouzivam mu vysusuje pokozku(nebolo to vidiet len ked sme chodili na sono s ozdobou tam to bolo vidiet).Doktorka nam odporucala kremovat hlavne setrne nakolko je to citlive hipp to vyhral.Hipp je setrny,nedrazd pokozku,nevysusuje a pekne vonia 😉 .Je velka sanca ze sa ozdobka (podkozny hemangion) sa casom vstrebe ak nie bude frajer od malicka je to predca chlapcek.Miluje nadovsetko pumpicku kacicku ♡

dadka_bb
30. okt 2015

Ja som kozmeticky balicek detskej kozmetiky dostala od svagrinej,co ma o rok starsieho chlapceka.takze uz do porodnice sme sli vybaveni kozmetikou sebamed. Zaujalo ma najmä to ze je neparfumovana, a je dostupna aj v lekarnach. Je to taky pocit istoty.

annarita
30. okt 2015

Ešte pred narodením dcérky som čítala recenzie na rôznu kozmetiky, pýtala sa mamičiek v okolí a aj v pôrodnici detských sestier- a práve aj v nemocnici používali hipp (pre ktorú som sa rozhodla) - hneď nám sadla ,,, problém nastal, keď sme použili kozmetiku iných značiek - začervenanie, žilky ,, tak sme hipp + + + + + 🙂

mimilka
30. okt 2015

kozmetiku pre mladsiu dcerku som vyberala po predchadzajucich skusenostiach s kozmetickymi vyrobkami pre starsiu dceru. ich overena kvalita sa nam zase osvedcila. najdolezitejsie pri jej vybere je zlozenie vyrobkov, aby nesposobovali alergicke reakcie, aby boli bez alkoholu, bez silikonu. jemna pokozka dietata si vyzaduje jednoznacne kozmetiku urcenu pre ne, urcite netreba pouzivat kozmetiku pre dospelych.

xperia1985
30. okt 2015

Kosmetiku jsem vybirala uz pred porodem naseho miminka. Hledala jsem v diskuzich na internetu, protoze me zajimalo, jake maji zkusenosti ostatni maminky. Nejlepe hodnocena kosmetika byla Hipp, Nivea a Johnsson. Ja jsem vyzkousela ze zacatku vsechny, ale nejvice mi a hlavne nasemu Kubickovi, vyhovuje Hipp. V porodnici doporucovali Johnsson a take Hipp. S Vasi kosmetikou jsme spokojeni a take u ni zustaneme a mozna i neco v nejake soutezi vyhrajeme, ale tomu moc neverim. ;)

xperia1985
30. okt 2015

Nejvice pouzivame sprchovy gel a pletove mleko. 🙂

ukulela
30. okt 2015

kozmetika - nas maly ma rok. a od narodenia pouzivame pri beznom kupani zatial len mydlo. a k nemu len krem na prdelku. mydlo kupujem rozne (teda za ten rok minul hadam 4, viac urcite nie 🙂 a akurat hladam neparfumovane, teraz mam s lanolinom. preco zatial len mydlo? lebo maly je plesun a doteraz mu nebolo treba ani sampon 🙂 teraz sa mu zacinaju zahustovat vlasky, tak premyslam nad rozsirenim drogistickej vystavky v kupelni o detske kusky. ak by sme vyhrali balicek, urcite by som sa potesila 🙂
hipp sme par krat mali vlhcene utierky - a spokojnost. ked ich maju, tak kupim, ked nie, tak vezmem z vedlajsieho regalu,lebo utierky pouzivame len na cestach. doma vzdy po toalete sup umyvadlo a cista voda.
@martina374 inac, ja somrodila v zlej porodnici a poistila v zlej poistovni 🙂 z porodnice jeden pikolo sudokremik a pollitrova mineralka v tom kufriku a jedna plienka a k tomu pol kilapapierov na podkurenie - a v poistovi som bola rada, ze nas zaregistrovali par minut pred zaverecnou 🙂🙂🙂

radussska999
30. okt 2015

Mne tuto skvelu znacku odporucila kamoska, ktora mi dala "vzorku" olejceka 🙂 a zapacil sa nam hned od zaciatku a pouzivame a pouzivame 🙂

gabrielita3
30. okt 2015

Ja som vyberala kozmetiku podla recenzii od inych mamiciek a overene znacky a musim povedat ze nie kazda overena znacka vyhovuje aj babatku v nemocnici sme mali kozmetiku hipp na zadocek a krasne vonala a taktiez som mala vlhceme utierky s bio mandlovym olejom a tie pouzivam dotera su uzasne makkucke a jemne krasne vonaju ja som rada hlavne ze malej vyhovuju a nema zatial ziadnu reakciu " klop klop" 🙂

futu
30. okt 2015

Ahojte ja som dala na odporúčanie mojej veľmi dobrej pani doktorky ktora mi odporučila pre malu HIPP kozmetiku 🙂)) a som spokojna najviac na svete 🙂