SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
Mám tu deset krásných kosmetických balíčků HiPP s BIO mandlovým olejem 🙂 Čekají tu na vás! Napište, podle čeho jste vybíraly kosmetiku pro své miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Deset vybraných odpovědí odměníme kosmetickým balíčkem.
V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý. Více o naší kosmetice s BIO mandlovým olejem najdete na: http://www.hipp.sk/kozmetika/

ja som dala na odporúčanie mojej švagrinky ktorá pri dcérke používala túto kozmetiku. Strašne pekne mi to voňalo preto som si ju aj ja začala kupovať a keď sa nám narodila dcérka tak bolo jasné že ju bude aj ona používať a do teraz kupujeme vo veľko hlavne sprchové géli a telové mlieka
ahojte uz pri starsom som pouzivala kozmetiku hipp a do dnesneho dna pouzivam ma 4roky a dodnes mi voni ako take male babetko ale pe mna je najdolezitejsie to ze nikdy nemal ziadne vyrazky ziadne problemy s pokozkou a kozmetiku hipp som si vybrala pre o lebo hipp je pre mna proste velka znacka proste ked mi niekto povie hipp hned si predstavim krasne vonave babetko kvalitne prikrmi kvalitne mliecko no jednym slovom kvalita,,,teraz mam dvojmesacnu dcerku a zasa pouzivame hipp a zasa spokonost cize za mna urcite HIPPP
Keď sa naodila naša prvá dcérka pred 10rokmi s detskou kozmetikou som nemala skúsenoti,kolegyne z práce mi poradili kozmetiku Seba med a tak sme používali, ale do roka som do vody nedávala nič, kúpali sme sa v čistej vodičkea na vlásky olej a telo sme mastili telovým mliekom a na tvár modrú indulonu. Postupne som začala kupovať a skúšať rúzne detské šampóny a mlieka a keď sa nám postupne narodili ešte 3 dcérky tak som si našla čo asi vyhovuje a hlavne, že dcérky nemali na nič alergie, len muselo byť veľa peny vo vode a šampón nesmel štípa´t a teraz, keď ideme spolu do obchodu už mi ukazujú dcérky čo asi kúpime a niekedy ony vyberajú podľa obalu, keď tam je princezná, tak mami skúsme a tak aj spolu kúpime a skúsime, ale osvedčené značky mám a určite Hipp-utierky krém na tváričku, šampónik . Ale moja najmladšia dcérka neznáša kúpanie, keď sa kúpu sestry tak ide k vani, zoberie penu do ruky aj v umývadle sa umýva rada, ale keď už ide ona do vane tak musí kúpať tatko, lebo už je väčšia a vyskakuje z vane, vrieska, no je to boj, takže ju kúpeme v čistej vodičke a tá je potom všade na zemi, na nás a umyť vlásky tak to je .... Ale snáď to postupne zvládneme aj ona. Ale dovtedy... Teším sa snáď sa nám podarí niečo vyhrať vo Vašich skvelých súťažiach a ďakujem za dni HiPP a teším sa na ešte všetko čo príde. Pekný deň. 🙂
Určite pre každú mamičku je najdôležitejšia kvalita a to ako babatko na ňu zareaguje. My sme našťastie nemali nikdy problém, že by nám niečo vadilo, tak sme mohli vyskúšať rôznu kozmetiku. Tak preto aj teraz keď má malá už 2 roky používame viaceré druhy kozmetiky - Hipp, Nivea, Johnsons. Hlavne keď dlhšie používame jednu vôňu, tak vymeníme za inú. 🙂
My od narodenia jedinu kozmetiku, ktoru pouzivame, je Hipp sprchovy gel so samponom 2v1. Pouzival ho uz prvy syn pred 4r., teraz ho pouzivaju spolu s malou sestrou, obaja si radi pri umyvani sami "capuju" 😀. V Rakusku sme dokonca objavili penu do kupela, ktora farbi vodu na modro, tak maju deti radost ked sa kupu 🙂 V pripade potreby premastenia suchej pokozky mame zase v zalohe Hipp telove mliecko, ktore maju rady aj moje vysusene nohy 😀 Zvolila som tuto kozmetiku, pretoze tak ako vyberam bez-eckovu stravu pre deti, snazim sa kupovat co najmenej chemicku kozmetiku a to Hipp, ako jeden z mala vyrobcov detskej kozmetiky, splna. Rovnako tak ocenujem Hipp vlhcene obrusky, ktore pouzivame na cestach, pretoze opat musim zdoraznit, ako jedny z mala, NEOBSAHUJU skodlivy propylen glycol. Dufam, ze ho tam vyrobca po tomto zisteni neprida 😀 Takze bez akehokolvek zvelicovania musim spokojnost s touto kozmetikou zhrnut do jednej vety: Palec hore musim dat, Hipp po ruke vzdy musim mat! 😀
My sme skúšali viacero druhov kozmetiky - mama mi hovorila, že keď som bola ja malá tak bol len aviril olejček a bol super nech kúpim ten, kamarátka mi zase odporučila inú kozmetiku, ja som chcela ale skúsiť inú no kolotoč... 🙂 Potom začali na koníkovi Dni s Hipp a na zákade overených informácií a zloženia kozmetiky som sa rozhodla vyskúšať ju 🙂 teda som dala na skúsenosti iných mamičiek a veru som dobre spravila, krásna, jemnulinká vôňa, pokožka super hydratovaná, nie premastená. Ďakujem
@lidka_hipp za kopec užitočných informácií 🙂
Dostali sme dary od Zuzky,
aha! veď to sú Hipp vlhčené obrúsky.
Mama úsmev zatajila,
očami sa prezradila.
Mala ona radosť veľkú, že bude mať čím utrieť telku.
Opäť hladí do krabice,
kozmetike teší sa prevelice.
A ja už sa večer vidím
vo vani plnej voňavých bublín 🙂
Kozmetika pre babatko... Bol to pre mna uplne novy pojem, vedela som, ze chcem len to najlepsie pre svoje babatko (asi ako kazda mama). Vedela som, ze chcem nieco prirodne, co najmenej chemikalii a prisad ktore tam nemusia byt. Vedela som, ze chcem citit vonu svojho babatka a preto som chcela nieco co nema vyraznu vonu. Dostala som zoznam z porodnice co vsetko si mame kupit a doniest. Takze som svedomito vybrala nejaky sampon, nejaky kremik na tvaricku, obrusky, plienky... len jednu vec co mi odporucila sestra- sudokrem som si kupila na odporucenie a nakoniec vobec nepouzila a darovala kamaratke. Na cele telicko a aj po prebalovani pouzivame olivovy olej v kreme, ktory nam odporucili v porodnici. A este mam jednu srdcovku, ja som si kupila svoj samponik, ale ako mi na druhy den doniesli babatko s umytou hlavickou, velmi mi krasne vonal a stale som k nemu privoniavala. Takze samponik pouzivam stale ten z porodnice a pripominam si tu vonu maleho babatka.
kozmetiku sa stale snaziim pouzivat co nejmenej rafinovanu urcenu specialne deticka
Ja som mala pre Tamarku pôvodne nakúpenú kozmetiku od úplne iného výrobcu. Vtedy som sa rozhodovala na základe toho, že to bola pre mňa stará známa značka. No v pôrodnici v B. Bystrici nám dali možnosť okúpať si samy bábätko a dali mi prípravok od Hipp. Vtedy som sa do tejto kozmetiky priam zamilovala, zlákala ma vôňa, ktorá je úžasne príjemná, jemná, taká prírodná čistá a bábätkovská a zlákalo ma tiež to, že značka je Švajčiarska a tejto krajine verím, že pracuje s čistými surovinami a aj ich výrobky sú nezávadné, bio a dermatologicky testované a naozaj odporúčané odborníkmi. No a teraz používame kozmetiku Hipp úplne na všetko, napr. kačičku s penou máme vo funkcii ako detské mydlo, veľmi sa malej páči ten dávkovač a pena do kúpeľa je úžasná, pretože dlho predlho drží vo vode.
Kedže naša bambulka bola moje prvé baby tak som sa na začiatku ešte ked nebola na svete radila o výbere kozmetiky s kamoškou čo má už drobcov, vtedy som dala na jej rady a kúpila kozmetiku rady JOHNSON, časom som však zistila že malej nepasovala a začali sme používať kozmetiku od LINOLA na odporúčanie od kožnej lekáry kvoli vysušenej pleti a suchým miestam a však je aj kozmetika - teda výrobky ktorú som kúpila na základe svojho inštinktu a zváženia a je to práve HIPP a používam ich od doby kedy som ich kúpila a som s nimi nadmierú spokojná vymenujem zopár z nich používam krém na chlad, mydlo v tvare kačičky na umývanie rúk tým je malá úplne nadšená a vďaka Vašej "kake" ako to moja bambula povie si vždy uteká umyť ruky ked prídeme z vonku a vlhčené obrúsky, a určite by bolo príjemné skúsiť aj iné produkty
Pri výbere kozmetiky pre moje deti dbám na to, aby obsahovala čo najmenej prídavných a umelých látok, určite dám aj na odporúčania kamarátok, ale dôležité je ako kozmetika zapasuje nám. Nie každá pokožka reaguje rovnako. No priznám sa, že Hipp sme ešte neodskúšali...
podľa ceny, odporúčaní ale aj vlastných skúseností, keď niečo drobcom nerobí dobre skúsim niečo iné 🙂
vona, pouzitie, zlozenie
S kozmetikou HIPP som sa stretla prvýkrát v pôrodnici a potom sme ju dostali aj v balíčku od ZP a keďže nám vyhovovala, už som pri nej ostala. 🙂
Ja som vyberala sama v drogérii z nekonečného množstva výrobkov. Pri hipp ma oslovila nádherná jemná vôňa. Vyskúšala som aj iné značky no hipp je top. Úžasná vôňa a žiadna suchá pokožka ako sa mi pri niektorých značkách žiaľ stalo😢
Pre dcerku som skusala viacero znaciek, pocnuc niveou, bupi, hipp az po johnson. Vsetky znacky nam vyhovovali a nemali sme problem so ziadnou. Kupujem, ktora je aktualne v akcii 🙂
Ja som vyberala podla recenzii na nete aj podla skusenosti kamaratok. Hipp mi krasne vonal a maly s nim nemal ziadny problem, tak ho pouzivame doteraz 🙂 som spokojna
Kozmetiku pre bábatko sa snažím používať čo najmenej, nekoľko už v pôrodnici mi bolo od pôrodných sestier odporučené snažiť sa nechať dieťaťu možnosť aby sa pokožka vyvinula sama. Postupne som pridávala rôzne druhy kozmetiky, vyberala som samozrejme podľa reakcie malej. Pri výbere mi ide hlavne o čo najviac prírodné zloženie výrobku 🙂
Myslím si, že pre každého rodiča je najdôležitejšie zdravie a spokojnosť jeho detí, preto sleduje nielen reakcie a citlivosť svojich deti ale aj kvalitu výrobkov, ktoré im kupuje......my máme našťasie dobrú toleranciu na kozmetické výrobky, ale aj tak dávam prednosť overeným značkám ako Hipp, Nivea a Johnson 🙂...samozrejme nezavrhujeme ani bylinky 🙂
Vyberali sme jednožnačne kozmetiku hipp je to bio kozmetika záleží nám len na tom že je bio má rozne variácie krásne vonia široký sortiment je certifikovaná a šetrná k drobčekovi proste nieť čo dodať božské hippko 🙂 🙂
Mne už v pôrodnici odporúčali detské sestričky kozmetiku Hipp rovnako ako kamarátky. Priznám sa, že prvé tri mesiace sme ale žiadnu kozmetiku nepoužívali. Teraz už postupne raz týždenne umyjem vlásky šampónikom, riťku umyjem mydielkom. Používam zatial jedine Hipp, nepotrebujem experimentovať.
Pri rozhodnuty vzdy zvazujem najprv svoju skusenost so znackou, s vyrobkami. potom aj odporucanie ostatnych - kamarátok, maiciek z MK atd. , samozrejme aj cenu, kvalitu a vonu. Dávam prednost vyrobkom BIO kvality a co najmenej "umelych" látok - farbivá, parfum atd.
Hovorí sa, že deti sú odolné, prežijú aj starostlivosť rodičov.
Koža novorodencov je tenšia a omnoho priepustnejšia. Čím menej substancií, tým je prípravok lepší. Bábätko nepotrebuje mať tašku kozmetiky, do pol roka ho stačí kúpať v čistej vode.
Pri výbere detskej kozmetiky v zásade platí, že menej je viac. Je potrebné prihliadať na to, či neobsahuje žiadne dráždiace zložky, esenciálne oleje, výťažky z kvetov a vône, ktoré predstavujú riziko vzniku alergie, neobsahuje žiadne minerálne oleje a je vyrobená na báze prírodných rastlinných olejov ako napr. tradične overený jemný mandľový olej (zdroj hipp.sk). A keďže sa kozmetika Hipp prezentuje práve týmito skutočnosťami je to u nás kozmetika číslo jeden. Jej používaním sme sa zaradili medzi nespočetné množstvo spokojných zákazníkov spoločnosti Hipp. Ďakujeme. 😉
Keď sa mala dcerka narodiť rozmýšľala som akú kozmetiku zvolim a zvolili sme od hipp kúpili sme celý rad a na moje prekvapenie sme ju mali aj v pôrodnici. Takže super voľba a jednoducho ju zboznujeme
pokračovala,som v kozmetike ktorú používali v pôrodnici,kým boli úplne maličký,neskôr sme vyskúšali aj iné,medzi nimi aj Hipp,je to výborná kozmetika 😉
U nás v pôrodnici používali Hipp a od vtedy túto kozmetiku používame. Je naša obľúbená, nedám na ňu dopustiť.
U nás je to boj so suchou pokožkou dennodenne. Náš malý sa narodil výrazne dehydrovany,s popraskanou kožou po celom tele. V pôrodnici nam poskytli značku Johnson. To bolo nieco hrozné,pokožku mal červenú az zapalenu. Vyskúšali sme snad vsetky znacky kozmetiky aj prípravky zarabane na mieru v lekárni. Nic neponahalo, dávali sme aj kortikoidne masti,tie vsak pomohli len na pár dní. Nakoniec pomohla bezlepkova strava,ekzem zmizol z večera do rana🙂 napriek tomu musime kazdy den pokožku premastovat,aby zostala krásna vlacna🙂
Kozmetiku Hipp používali aj v pôrodnici. Našej Anetke vyhovovala už vtedy a používame ju aj teraz. A budeme určite pokračovať. Taktiež maminy, s ktorými kočíkujeme, majú podobné skúsenosti. Keby som vyhrala balíček, určite by som niečo posunula aj mojej príbuznej, ktorá bude mať bábätko, nech vyskúša aj ona. Záleží mi na tom, aby moje deti dostali len to najlepšie a najkvalitnejšie a to , si myslím, kozmetika Hipp určite spĺňa 🙂

Naše zkúšenosti. V porodnici u nás používali kosmetiku Johnsons, ktorá ale nášmu synu nevyhovovala. Táto kozmetika je podla mňa moc navoňaná a málo hydratuje. Taktéž ako mnoho maminek tu, používáme kozmetiku Hipp. Dostali sme sak něj skrz vzorčeky. Najprv sme kúpili len olejík, ale postupom času sme začali kupovat dalšie výrobky tejto kozmetiky. Používáme už rok a pol a náš syn nemá s pokožkú problémy.