SOUTĚŽ o nové ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE
Nevím, jak pro vás, ale pro mě jsou vlhčené ubrousky zásadním vynálezem lidstva 🙂 Moje Anička sice už chodí do školy, ale já mám vždy v kabelce malé balení vlhčených ubrousků HiPP s výtažkem z BIO mandlového oleje. Hodí se mi opravdu často 😀 Věřím, že i vy berete vlhčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o OPRAVDU VELKÝ BALÍK našich nových Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, k čemu všemu jste kdy ubrousky použily a pět nejvtipnějších odpovědí se může těšit na balík 🙂 V každém z pěti balíků budou celkem 3 velké balení (4x56) našich Čistících ubrousků HiPP ULTRA SENSITIVE, tedy dohromady 672 jednotlivých kusů ubrousků.
Pro velmi citlivou pokožku miminek jsme vytvořili nové HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE s jemnými vlákny, které umožňují mimořádně šetrné očištění pokožky. Ubrousky jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Jsou proto vhodné už od narození. Hodí se i na ošetření pokožky se sklonem k alergiím a atopické dermatitidě, protože nejsou parfémované, neobsahují éterické oleje, mýdlo, barviva, parabeny a ani složky živočišného původu. Mají neutrální pH a nejsou běleny chlórem. Více: http://goo.gl/RgvQwy

Neodmyslitelna sucast domacnosti. Ja uz bez nich prach neutieram. Nesada potom tak rychlo a krasne prevonia priestor. Tak aj nato vyuzitelne 😉
obrúsky považujem za veľmi multifunkčnú vec 😀 , okrem zadočku malého a jeho upatlaných ručičiek ktorými šermuje pri jedení príkrmov, sú veľmi dobré na kožené kabelky a tým pádom aj na kožené sedačky 😉 , keď vo fóre vidím otázku čím vyčistiť kabelku vždy odporúčam vlhčené 🙂. A týmito detskými sa aj odličujem, keďže nerada strácam čas s mliekom a pleťovou vodou, používam ich radšej ako tie čo sú k tomu určené, lebo sú podľa mňa jemnejšie a koža neštípe, čo je dobré pre malého pokožku je aj pre moju 🙂
okrem vyuzitia na to na co su urcene, ich pouzivame ako multifunkcny prostriedok na utretie vsadepritomneho natruseneho jedla, odtlackov detskych rucok (uspinenych od jedla ) z nabytku, vycistenie roznej spiny z podlahy, z gauca, z oblecenia....atd. Vlhcene obrusky mame polozene v kazdej miestnosti a svoj balicek ma vzdy pri klietke aj nas domaci milacik zajko. Ten si totiz zasluzi tiez len to naj. 🙂
Vlastniť Hipp vlhčené obrúsky je fakt super,
máme to tu tip-top ako by snami býval Mr. Proper.
Všetko sa len ligoce,
môžu prísť aj Vianoce.
Na rúčky aj na pusinku,
jemne utrú každú špinku.
Dcérky ich moc radi majú,
lebo ich aj zabávajú.
Deti čisté, domček čistý,
toto až keď svokra zistí,
návštevou nás ihneď poctí.
Tak sa teším, vytešujem,
prstom na obrúsky ukazujem.
Žiadny strach a žiadny stres,
toto už je dávno preč.
Muž môj na mňa hrdý je,
po prsiach si pobije.
Spokojná sa tíško smejem,
Hipp do nebies ospevujem.
Mám ja dobrú politiku - stavila som na klasiku 😉
My si nevieme predstavit, nemat doma, v taske, v aute, na dovolenke vlhcene utierky. Kedze mame dve deti, tak je spotreba velka. Ja sa vlhcenymi utierkami odlicujem, nemusim mat ani micelarnu vodu 😀 Ked pisem zoznam nakupu co treba kupit, tak VZDY su tam aj vlhcene utierky, takze klobuk dolu tomu kto ich vymyslel 🙂
Naozaj je to prelomovy "vynalez"....raz sme cakali dost dlho u lekarky...uz boli pred nami len asi tri deticky ked sa maly zacal pytat kakat...skusala som mu dohovarat nech vydrzi ze zachvilku sme dnu...no cakal cakal potom sa rozplakal ze uz musi musi...ako sme bezali na wc tak trosinku mu uslo do gatiek..kym som ho vyzliekla tak aj na zem aj na zachodovu dosku 😀 😀 😀 vtedy som minula.asi pol balika vlhcenych servitiek kym som vsetko poutierala a vdaka bohu za nich lebo sme od nich aj pekne vonali 😉 😉 😉 ked sme prisli do cakarne akurat sme boli na rade 😉 😉 😉 toaletny by neurobil takz dobru sluzbu 😉 😉
vlhcene samozrejme pouzivam pri plienkovani...ale stane sa ze sa vyuziju bezne aj pri inej cinnosti 😀 niekedy je to nezvycajne...uz sa mi stalo ze som ich musela pouzit ked som bola vonku na spinave topánky len tak šuch šuch rychlo ked som sla na stretnutie - velka akutna pomoc 😀 ale teraz v lete ked byvali take horka tak som si nimi utierala ruky čelo lebo to teplo sa nedalo vydrzat...takze niekedy mamine posluzia viac nez babätku 😀 😀
U nás sú vlhčené každodenný spoločník. Používam ich samozrejme na ritku no pre mňa aj super pomocník pri upratovaní. Naposledy som s nimi priateľovi umyla auto a potom stále za mnou chodil že čím som mu to auto umyla keď tam ma takú krásnu vôňu 😂
Dokud jsem neměla dítě, tak mi přišli vlhčené ubrousky zbytečný luxus, co nepotřebuju. S příchodem dcery je však mám naprosto všude 🙂 než jsme přišli na to, která značka dceři sedla, tak jsme vyzkoušeli asi 5 značek. Ale ani jedny jí nesedli a měla vyrážku. Tak tyto ubrousky jsme měli i na utírání prachu, palubní desky v autě, dala jsem je babičkám do kabelky, když cestují, aby si mohly otřít ruce.... A značky, které dceru nedráždí, máme po celém bytě. Kromě běžných upotřebení (zadeček, obličej, ruce...) je používám na všechno 🙂 Ale asi to "nejneběžnější" použití bylo, když jsme jeli bez dcery (naštěstí) a zastavili u autonehody 3 aut - tam jsme "otírali" kde co, sterilní obvazy atd. z autolékárničky jsme všechny spotřebovali a tak jsem si řekla, že když jsou ubrousky určené na dětské citlivé pokožky tak se dospělácké tělo taky nezblázní. Tak jsme čistili rány, otírali si jimi rukavice než jsme ošetřili jiného člověka a ve finále jsme zbytek rozdali spoluošetřovatelům, aby si mohli "umýt" ruce. Jinak ubrousky čistíme i našeho psa, občas s nimi přejedu televizor či počítač anebo při cestě autem jen tak přejedu vnitřek auta, pak to tam krásně voní 🙂
Bez obruskov ani na krok to doslova 😀 pri dvoch dedoch je to super vec.Moja specialita je cistit palubovku v aute prevonia auto este sa palubovka leskne 😀
u nas si ritku s vlhcenymi utierkami utiera cela rodina 🙂 takze sensitive utierocky by boli luxus pre nase ritule 🙂
Vlhcene obrusky som zacala kupovat este aom ani tehotna nebola kedze som velky babros a v robote stale pri obede som si zababrala tricko bluzku sveter no som babros a kolegyna ktora uz mala dieta raz vytiahla vlhcene obrusky nech si s tym skusit vycistit flak lebo po vode vzdy ostal flak aj po vysuseni ... ked som hocktore jedlo vycistila detskymi vlhcenymi tak po uschnuti neostalo nic 🙂 takze ich odporucam babrosom ako som ja 🙂 a odkedymame nasho drobceka pouzivame ich na vsetko od hlavy po paty 🙂
hm,,,no začala som ich používat od kedy žijem sexuálne 😀 na rýchle čistenie 😀 ,pred aj po 😀 ....máme ich aj na wc,v kabelke,v spálni,deti nimi utieraju prach,manžel čistí topánky a ja sa tiež priznávam k obruskománii 😀 ,,,vždy a všade po ruke 😀 😀 😀
Pred mesiacom a pol sme boli na svadbe švagrovi. Pre obradom sa išli nevesta so ženíchom fotiť a my sme išli s nimi. A čo sa stalo? Nevestine prekrásne svadobné šaty ok*kal vtáčik letáčik :D Nastúpili naše vlhčené utierky a bolo po probléme. Okrem toho využívame utierky na zadoček, ruky, tvár po jedle, hračky aj na prach, čistenie autosedačky, kočíka, karosérie v aute. Utierky sú na nezaplatenie 🙂
Ja neverim ziadnym.Kupila som uz vsetky a ani jedny mi nevyhovuju.Jedny su moc mokre.Dalsie sa trhaju. Potom su tenke , alebo vyschnute. Ale je pravda ze tu znacku nemam odskusanu.
Tolko reklam blby clovek to kupi skusi zisti ze su suche moc mokre a potom si poviem super zase som naletela. Vzorky nikdy nedavaku .Ani nie su po ruke aby clovek skusil .
Pouzivam ich do cesty.Ked nakupujem v centre . Aj doma aj mimo domova.
Na manželove koženné topánky 😀
Utierky užívam na vsetko možné. Posledne som v rannom zhone s nimi čistila deckám topanky od blata kedže som uz nestíhala ist po mokrú handru
Či som doma, či na lúke
Hipp obrúsky sú poruke.
Štyri deti maličké,
utekajú k mamičke.
„Aha, mami, špinku mám!“
ja im ju hneď utieram.
Keď deti papajú a kakajú,
keď psy na podlahe stopy nechajú,
vtáčik keď pustí na mňa niečo biele,
to sa vám, ale teraz smeje! 😀
Keď z ihriska odchádzame,
tiež ručičky utierame,
keď bábo niečo vypľuje,
obrúsok hneď zasahuje.
Utiera tričká, topánky,
keď mám ísť do kostola,
na oslavu, či do banky.
Vlhčené obrúsky od Hipp-u
odporúčam - tam i tu!!! 😀 😀 😀
Pre mna vlhcene obrusky tiez vzdy a vsade. Aj doma s nimi utieram dcerku, kedze pri umyvani ruk pod vodou sa vzdy zvykla zamocit.
Vlhcaky tiez pouzivam na utretie prachu, kvapancov na podlahe, rozne flaky na zimnej bundicke s tym odstranim ( nemusim hned prat ), utieram s nimi topanky, no proste siroke vuyzitie aj v ramci samotnej domacnosti 🙂.
Okrem ineho ich mam tiez stale pri sebe, kamkolvek sa pohnem. Takze sikovny pokocnik aj vonku.
hee no tak vlhcene obrusky jasne to musi byt uplne na vsetko na okna na stol na prebalovanie zotieranie jedla z podlahy na ruky od motorového oleja cistenie hraciek no detske utierky bali u mna prve vyuzite este v porodnici ked som vstala s postele a robila som za sebou cervenu ciaru po podlahe a kedze nikde upratovacka a potrebovala som to rychlo vycicstit nech sa este viac nestrapnim jasne prve ma npadli vlhcene utierky vdaka nim to nebol taky trapas aky mohol byt keby tam nabehne niekdo 😀
Je to neskutočné dobrý pomocník do domácnosti a neodmysliteľná súčasť mojej kabelky. Používam ich utieranie a čistenie čohokoľvek 🙂
používam vlhčené obrúsky i pri svojom psovi, je strašná fajnovka a vždy, keď vykoná potrebu a prídeme do vnútra, musím mu pekne poutierať ritku na mokro s obrúskom a potom na sucho s vreckovkou, inak sa stále za ňou vrtí a čuchá si ju 😀
vlhčené obrusky sa do nášho života dostali pred cca 2 rokmi, a myslím že už z neho ani neodídu :D jedny mám v spálni, dalšie v obývačke pri detskom kutiku, dalšie v jedálni a jeden balik všade zo sebou do kabelky.... emmka s nimi každý den poutiera prach v celom dome, služia pri prebalovaní, zašpinení sa jedlom, roznych aktivitách, pri vencení psov, a od dnes su super aj ked na ne date prstovu farbu a malujete s nimi potom na výkres :D o pár mesiacov budeme potrebovat dvojnásobnú dávku, už sa nevieme dočkat druhorodenej dcery 🙂
Využitie asi na všetko 😎 bez vlhcenych obruskov ani na krok, v každej izbe mám min jedno balenie, ale pridávam naše top vychytavky 😀
*Utieranie kolies kočíka od blata, lístia, zvieracích exkrementov a iných skvostov (pravidelne)
*Malý sa pri nákupoch zabaví so sustanim obalu, zatiaľ kým maminka v kľude nakúpi
*Pri prezuvani pneu
Používame vlhčené všade kade sa dá :D ..malej na zadoček,na prach ked rýchlo potrebujem,na auto,minule aj rýchlo na okuliare ked som nevidela v aute na cestu :D ..no a tá naša taká príhoda s vlhčenými obruskami je,že sme boli na nakupy a mala strašne vystrájala a plakala,už som bola taká beznádejná že som rozmýšlala nad každou blbostou ako ju utíšit,tak som predsavte si zviazala pár vlhčených obruskov o seba na dlžku a priviazala som malej plyšaka (psa) na ne a tahala ich hav hav akože psika na voditku,ludia sa na mna dívali ako na blazna,ale čo neurobí zufala matka pre svoje dieta a pre jeho štastie :D doma samozrejme používam špagát,ale pomohli poriadne a vždy sa zídu, všaade kade ideme 🙂
No čo Vám poviem - vlhčené utierky sú nápad skvelý,
dokážu viac, ako by sme od takého malého balíčku chceli.
Vlhčené obrúsky majú všestranné použitie,
či sme vonku, u lekárky, v aute a či v byte .
Zvládnu všetko - špinavé rúčky na ihrisku, zalepená pusa od zmrzliny,
okakané tričko od vrabca, ba i špinavé packy nášho psíka od hliny .
A tá vôňa krásna, na tu sa nechytá nik,
ako čerstvo rozkvitnutý mandľovník.
Pack vlhčených obrúskov od HIPP potešil by moc,
bola by to na mesiac u nás doma skvelá pomoc ! 🙂

U nás sú vlhčené obrúsky neoddeliteľnou súčasťou života. Používame ich, od kedy sa narodila prvá dcéra (15r.), a to naozaj na všetko! Od bábätiek (na celé telíčko), sme postupne začali skúšať topánky, kočík od jedla, keď v ňom deti papali, na bežnú hygienu, či prach na nábytku, v aute sú samozrejmosťou a už ich vyskúšali aj naši domáci maznáčikovia, keď idú dnu po venčení :D
A na odličovanie sú úplnou jednotkou!