VELKÁ SOUTĚŽ: Výrobky HiPP za 100 €
Soutěže o krásné ceny k Dnům HiPP neodmyslitelně patří a já tu pro vás hned jednu mám 🙂 Líbilo by se vám vyhrát opravdu obří balík výrobků HiPP? Od toho je tu naše VELKÁ SOUTĚŽ o výrobky HiPP v hodnotě 100 €.
Stačí, když sem vložíte jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a my na konci našich Dnů HiPP vybereme šťastného výherce, který od nás dostane balík plný HiPP dobrot 🙂

Maly je paradny jedak. Dnes bola na veceru ryzova kasa s jablkom. No kym som sa spamatala, ze treba aj fotit, maly uz vsetko schaloval, takze na foto uz len prazdna lyzicka ... ale pozostatky aspon vidiet okolo ust. Tak pridam apson este jednu foto, ako dokaz kanibalizmu medzi medvedikmi. Macik sa krmi brumikom.
... inac, od HIPPu mavame kedy-tedy prikrmy(tie vsak najcastejsie varim domace), viacmame caje a najviac kase. A perfektne mi pomohli ovocne stavy, ked som maleho potrebovala naucit pit aj nieco ine, ako materske mlieko. Odmietal mi vsetko, caje, cistu vodu, az zabrali ovocne stavy.Ja mu ich riedim vodou a uz mu ich mozem aj striedat s vodou, ci cajom, Najcastejsie mame bio juice z cervenych plodov.
@eliskaf Máme rovnaký podbradník 😎

prvýkrát sme zavádzali lepok (rožtek) do jedálnička 🙂