icon

SOUTĚŽ: ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE

lidka_hipp
16. feb 2016

Taky si svůj život neumíte představit bez vlhčených ubrousků? Pro mě jsou doslova darem z nebes 😀

Věřím, že i vy berete vlhčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o OPRAVDU VELKÝ BALÍK našich Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, kdy vám ubrousky pomohly a zachránily situaci emoticon Pět vybraných odpovědí se může těšit na pořádný balík 😀 V každém z pěti balíků budou celkem 3 velké balení (4x56) našich Čistících ubrousků HiPP ULTRA SENSITIVE, tedy dohromady 672 jednotlivých kusů ubrousků.

Abyste věděly, o co soutěžíte, tak tady pár informací k našim ubrouskům:

Pro velmi citlivou pokožku miminek jsme vytvořili HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE s jemnými vlákny, které umožňují mimořádně šetrné očištění pokožky. Ubrousky jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Jsou proto vhodné už od narození. Hodí se i na ošetření pokožky se sklonem k alergiím a atopické dermatitidě, protože nejsou parfémované, neobsahují éterické oleje, mýdlo, barviva, parabeny a ani složky živočišného původu. Mají neutrální pH a nejsou běleny chlórem. Více: http://www.hipp.sk/kozmetika/produkty/produkty/...

SOUTĚŽ: ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE
nikinka1111
17. feb 2016

jáj, my sme tých obrúskou už minuli na 10tisíce 🙂 . syn má 3,5roka a používa ich stále. a teraz aj malá princezná. no syn ako začal chodit strká ruky všade. a čo je vždy po ruke? no predsa vlhčené obrúsky... na ruky. na nohy, na topánky, a ak pes poskáče dvere a nie je čas umývať, tak aj na to 🙂. ale naj naj naj sú predsa len na detský zadoček 🙂

linuus77
17. feb 2016

vlhcene obrusky su skvely vynalez, pouzivam ich aj na ultrarychle upratovanie domacnosti a na rozne flaky po detoch 🙂 naposledy nám pomohli ked sme boli s detmi na prechádzke a malý syncek sa zacal hrabat ruckami v blate, kedze nie je ani sneh ani sucho.

irenaliza
17. feb 2016

HIPP vlhčené utierky sú super vec, máme ich v každej izba, lebo máme 4 dcérky a stále niečo treba utrieť od farbičiek, mastičky... a super utierajú prach a kde my veľmi pomohli a takmer zachránilli život? tak určite, ke´d išla dcérka recitovať a celá natešená, vyblečená v šatôčkách, lakovkách utekala do školy a nevšimla si, ani ja, že stúpila na hovienko a.. prišli sme do školy ešte som jej robili copy a ďalšie dcérky stále . mama tu niečo smrdí, a... Tvárili sme sa, že nič, ale radšej som hneď pozrela topánky a jasné, lakovky celé od psíčkovho hovienka, no čo rýchlo som utrela topánočky, potom poutierala slzičky dcérky, ale inou HIPP utierkou, lebo jej prišlo ľúto a bála sa, že to bude cítiť, ale nebolo, naopak, krásne voňali a prednes dopadol super. Takže vtedy hIPP doslova zachránili život a recitovanie mojej dcérky. Krásny deň

mooonushka
17. feb 2016

Urcite kazda z nas neda na vlhcene obrusky dopustit. Univerzalny vyrobok a tie HIPP s krasnou vonou....tak ma vonat cistota.... Nam pomohli napr.vcera na vychadzke. Maly sa chcel zohnut pre palicku na zemi. Samozrejme sa stalo co uz niekolkokrat, padol rovno do blata. Juuj, nielen bundicku, nohavice,rucicky, ale aj celu pusinku mal od blata....hrdina moj ale neplakal. Tak som vsetko vyutierala a mohli sme byt dalej vonku. Bez obruskov by sme museli utekat co najrychlejsie domov.

maminecka2
17. feb 2016

Aj my mame radi vlhcene obrusky, tiez na univerzalne pouzitie. A dlho sme ich pouzivali aj ako vlhceny toaletny papier pre maleho, hold jemna ritulka 😀

malapatka
17. feb 2016

jemnucke, vonavucke pre deticko,pre mamicku,pre otecka,na podlahu ,na topanku,na skvru....najlepčie

misicka2207
18. feb 2016

Tak nam vo viacerych pripadoch ale najlepsiiiii ssi ked malemu prislo zle vygrckal sa ockovi do ruky prve co som schmatla hippove vlhcene hippusky pri pokladni ked akurat platil takze predstava v jednej ruke otvorena penazenka v druhej lukaskove vygrcnutie s vlhcenymi a teraz ako vybrat peniaze.dievcata nechcitevidietten pohlad predavacky 😃😃😃

misicka2207
18. feb 2016

A pssssst ale mimochodom ked nie je nic po ruke tak utriem s nimi aj prach ale psssst mi ich nemminamevo velkom to sa len tatovi zda..... 💕💋😈

tosijo
18. feb 2016

Obrúsky nám situáciu pomôcť zachránili:
- v prvom rade, keď decká do plienky riadne nakadili
- keď deti sa od čokolády či od zmrzliny zababrali
- keď sa deti na piesku hrali a piesok ochutnávali
- keď sme na výlet išli, nikdy v batohu nechýbali
Mne v domácnosti riadne pomáhajú:
- šporák, zástenu, či sklokeramickú dosku na jednotku vyutierajú
- capance od detských rúk na nábytku na jedničku zvládajú
- v kúpeľni s prskancami si dokonale rady dajú
- nečistoty na topánkach parádne vyutierajú
- dokonca aj makeup či špirálu bez problémov dole dajú
Všetci ich u nás doma veľmi radi majú,
okrem iného prenádherne voňajú,
žiadne éterické oleje, mydlá, farbivá v sebe nemajú!
Alergiami a atopickou dermatitídou syn trpí,
s kozmetikou HIPP neprežíva žiadne muky,
používa ju na celé telo, od päty cez hlavu až po ruky.
Skúsili sme rôznu kozmetiku od a až po zet,
lepšej kozmetiky ako HIPP veru na svete niet.
Zásoby kozmetiky HIPP nám doma nechýbajú,
svoje čestné miesto nejeden rok u nás na poličke majú 🙂

annarita
18. feb 2016

používame ich klasicky na ritku 🙂 ale aj na utieranie rúčok nakoľko máme kamienkovo obdobie a tečúca voda nieje po ruke, utierame pusinku, nehody jedácke, či pri ceste v aute (malej býva zle),... a ja ešte v domácnosti, ,,, vlhčené obrúsky sú spolu s jednorazovými plienkami absolutná topka 🙂 <3

berika21
18. feb 2016

Vlhčené utierky od HIPP sú u nás na 1. mieste. 🙂 Sú veľmi jemné a malý nikdy nemal žiadne zapareniny na zadočku. Používame ich všade doma, na cestách peších, autom a sú veľmi dobrým pomocníkom aj v domácnosti. Ďakujeme HIPP. 🙂

alenocka83
18. feb 2016

Tento "vynalez" je na nezaplatenie. Vzdy mame nejake po ruke, a veru, vzdy sa zijdu. A nie len pre drobca, aj mamka je babros, a ved kazdemu z nas podari nieco rozliat, rozsypat, upatlat.. no nie?

janettan
18. feb 2016

Mňa minulý týždeň "zachránili" v tejto situácií. Šli sme okolo kostola a moja kamarátka sa chcela ísť pozrieť do vnútra, tak som na ňu čakala s kočíkom a jej malým jorkšírkom. Neustále okolo nás pobehoval, zrazu sa skrčil a vykakal sa !!!! Rýchlo so použila vlhčenú utierku a zahodila to do koša .... U nás v meste sú vysoké pokuty .... Synček nadšený, ja zahanbená .... 😝

jabucko
18. feb 2016

Vlhčené sú súčasťou povinnej výbavy, kamkoľvek. V aute, kabeli, V izbe. ... ideálne na kreatívne "nosné výtvory ". Nemusím drat nostek 😀 perfektne sú aj pre neplienkovych. Manžel sa Z chutí zahryzol do kebabu. Časť skončila na pulovri. Zachranny balíček V kabeli pomohol odstrániť kebabovu značku, teda mapu, Z pulovra. 🙂

petronelak
18. feb 2016

Nie neviem si predstaviť život bez vlhčených obrúskov, no sranda je že som objavila tento zázrak modernej doby až v dobe keď sa mi narodila prvorodená dcéra pred cca 2 rokmi, odvtedy ich mám všade v kuchyni, v obyvačke, v kabelke aute, nechápem ako som mohla bez nich existovať 🙂

nessie2014
18. feb 2016

Vlhčené obrúsky sú super výmysel. Snažím sa s nimi šetriť, používať ich v prípade núdze. Muž nie je nadšený keď vidí, že som kúpila ďalšie balenie. Je to stará škola, okakaný zadok sa má umývať pod sprchou. Má síce pravdu, prúd vody zmyje všetko a nestojí to skoro nič. No na druhej strane to nielen dlhšie trvá ale aj nie všetky "nehody" sa dejú doma, všakže 🙂 Ocenil ich keď sme boli na návšteve a drobec ako inak natískal do plienky čo sa dalo 🙂 nevedel si predstaviť, že by sme u kamošov v kúpelni vytiahli ten okakaný zadoček 😀

mandelina
18. feb 2016

Vlhčené obrúsky - jeden z najlepších vynálezov, v poslednej dobe nimi okrem všetkého iného leštím obrazovku LED TV aj niekoľkokrát za deň... 😅

sisi208
19. feb 2016

nam ked sme pred 3tyzdnami cestovali vlakom, ja som si odbehla a nechala maleho manzelovi, nech ho nakrmi s vyzivkou...bola som prec asi 5minut 😀 ked som prisla nielen maly bol cely spinavy, ale aj manzel a sedadlo...az som sa v kupe hanbila 😀 ale hned som vytiahla z tasky vlhcene obrusky a dala vsetko do poriadku 🙂 vzdy ich musim mat pri sebe...je to skvela vec, vdaka tomu kto ich vymyslel 🙂

cevrik5
19. feb 2016

Dakujem ze nezazivam dobu aku mala moja mamka. Je to jednoduchsie v mnohych smeroch. Obrusky vzdy a vsade pri postielke, v obyvacke pod stolom, v kabele. Neskutocny pomocnik

Nám sa najviac osvedčili a zachránili nás v ZOO ked nas okakala mala zirafka pustila to priamo na nas 😉 😉

jaghvali
19. feb 2016

Hoci obrusky pouzivam od kedy mam maleho, snazila som sa ich pouzivat rozumne (skor len na cestach, navstevach, u lekara). Jednak vzhladom na zivotne prostredie, no uz ako babatku mojmu malemu na pokozku vyhovovalo najviac, ked som ho po kakani jednoducho umyla. Teraz ma vsak zachranuju riadne, kedze som tehotna a nechcem sa s malym (14kg) az tak natahovat, utriem ho a hotovo. Na obrusky Hipp som narazila len nedavno, ked som ich dostala. Som prekvapena, ze maly na ne reaguje velmi dobre, aj ked ho teraz castejsie utieram, vobec nema problemy s pokozkou. Preto rozmyslam, ze si ich nabalim aj do porodnice a budem pouzivat pri druhom mimi. 🙂

erikab82
19. feb 2016

v našej domácnosti sa vlhčené obrúsky dotkli hádam každého povrchu v dome 😀 zachraňujeme keď malá niečo vyleje alebo chytí s rúčkami, a načastejšie zachraňujú keď zabudneme umyť topánky 😀 ja som lenivá mama, u nás sa utierky spotrebúvajú priam na tony 😀 velebím človeka čo ich vymyslel 🙂

martinka55
19. feb 2016

Boli sme sa celá rodinka po 1x naobedovať v reštaurácií. Obed nám pripravovali viac ako 25 minút a naši najmenší členovia rodiny sa už poriadne nudili. Tak sme im vytiahli fixy a papiere, nech si kreslia. Mladšia dcérka sedela vo vysokej umelej stoličke na kŕmenie a prednú časť celú pokreslila. Manželov nahnevaný výraz hovoril o tom, že najbližších x-rokov nás nikde nepozve 🙂, ale zachránili nás vlhčené obrúsky, čmáranice krásne vyčistili 🙂

pipinka4
19. feb 2016

@lidka_hipp ja nepoznam maminu co by nemala vzdy po ruke vlhcene obrusky. Aj ked ma uz moja mala laska 2 a pol roka stale ich pouzivame na kvanta ;) ona ma aj vlastne balenie v rukasicku , v skolke , v kabelke na wecu a pri serbliku.cize u nas sa naozaj aj minaju heh. A na co ich pouzivame? Asi uplne na vsetko a najnovsie na umyvanie tabulky na kreslenie :D nas by veru taky mega balik ohromne potesil ale tak koho by nepotesil 🙂

zuzka444
19. feb 2016

@lidka_hipp my ich pouzivame stale a vsade mame pohodene nejake to balenie :D asi ako kazda domacnost s detmi ;) ja som velmi povdacna za ich existenciu lebo nie jeden krat sa nam stalo ze sa mala pokakala vonku este ked nosila plienky a vzdy sa to dalo super zvladnut s obruskami.a anibritulka nebola nikdy zaparena. A doma ich pouzivame snad uuuplne na vsetko.dufam ze sa nam postasti vyhrattake mega balenie kedze uz o prikrmy nesutazime ked ich nepapame :D

bibyke
19. feb 2016

My pouzivame utierky snad na vsetko na co sa len da! vzdy musia byt po ruke,ani neviem povedat na co všetko, proste vzdy ked sa nieco vyleje,dokonca su super aj na utieranie topanok😀

soncita
19. feb 2016

Ďakujem tomu, kto obrúsky vymyslel. Pomáhajú mi každý deň. Kam ide dcérka, obrúsky musia tiež 😀 Kto má dieťa, vie o čom hovorím 😉 Ale pomôžu aj v domácnosti.

monika0815
20. feb 2016

Vacsinou zachranuju situaciu obrusky 😉 Napriklad vonku, to je samozrejme, ale aj doma, ked ma prist navsteva a stol, pripadne ine veci v domacnosti su cele zacarbane od voskoviek 😂

vevesh
20. feb 2016

okrem klasiky zmyvania rozny telesnych ostatkov a makeup a co. su upne uzasne na zmyvanie ciar popisanych na nohach a inych castich tela (hlavu nevynimajuc), ako aj z nabytku, alebo cistenie koberca po dotvorenych obrazov z malinoveho dzusu ci na cestach ked je detom nevolno, ze aj vodic obsiahne znackovanie az po utieranie ruk a pokozky v prirode, ked nie je nablizku voda...

ellushka
20. feb 2016

obrusky pouzivame uz na vselico mozne aj nemozne. Najnovsie ma dcerka zalubu v kresleni voskovami a zvycajne pokresli aj parkety. Sama si ide zobrat vlhke obrusky a utiera svoje umelecke dielo. 🙂