icon

Mamy majú konečne svoj seriál!

lucka_tvjoj
Moderátor
3. sep 2018

Ahojte mamičky...

Toto je môj prvý príspevok na Modrom koníkovi, mám trošku trému. Ale o iné som sa chcela s vami podeliť 🙂

JOJka na jeseň pripravila seriál špeciálne pre vás, pre mamy. Seriál je voľne inšpirovaný knihou Kristíny Tormovej SOM MAMA, ktorú isto poznáte. Spúšťame ho v stredu, 5. septembra o 20:35 v dvoch častiach za sebou a som veľmi zvedavá, ako sa vám bude páčiť.

O seriáli si môžete prečítať tu: https://www.joj.sk/som-mama/o-seriali.

Páči sa vám námet seriálu SOM MAMA?

Mamy majú konečne svoj seriál!
etnatn
4. sep 2018

Knihu som citala na konci minuleho leta, este pocas tehotenstva a na serial sa velmi tesim. Namet je super a urcite sa nevyhnem porovnavaniu s knizkou.

deti95060810
4. sep 2018

@ebi88 👍👍

janca0079
4. sep 2018

uvidíme ci zaujme....kedze chodim na smeny vsetky diely urcite neuvidim....

kvetinka75
4. sep 2018

No neviem, nejako ma to zatiaľ nezaujalo. Celkovo tie naše seriály nejako nemusím. Radšej si pozriem nejaký dokument. Ale uvidím po prvej časti. Nebudem ho odsudzovať dopredu.

puklica13
4. sep 2018

@mycuskaa nrzaujima..len ma fascinuje ( z antropologickeho hladiska) kolko energie minaju ludia uplne bezvyznamne na zivot inych..pekny deň ti zelam

extempore
4. sep 2018

Ženy, na ČT1 začal v nedeľu skvelý seriál Zahradnictví - réžia Hřebejk, scenár Jarchovský, tvorcovia Pelíškov. Alebo Bohéma, to je tiež skvelý český seriál. Zo zahraničných doporučujem životopisný o Albertovi Einsteinovi. Sú to seriály, ktoré vám aj niečo dajú po každej stránke. Hlavne nepozerajte tieto slovenské braky... Môj štvorročný syn pozeral s babkou pár dielov Oteckov. Vyjadril sa, že je to blbosť, stále to isté dookola a nechápe, ako to niekto môže pozerať.
Inak, už sa "teším" na hodnotenia Farkašovej seriálu na csfd.cz. Zvozia ju pod čiernu zem, čakám tak hodnotenie max. 30%.
Mamky, pozerajte hodnotné seriály, filmy, čítajte kvalitnú literatúru. Lebo nie je nič horšie, ako hlúpe matky, ktoré následne vychovajú hlúpe deti... ☹

kvetinka75
4. sep 2018

@extempore nás v poslednej dobe zaujali dokumenty, hlavne prírodopisné a cestovateľské. Niekedy sa aj na tom nasmejeme viac ako na tých našich seriáloch, ktoré sú skôr na zaplakanie. Ja si pre informáciu pozriem nejakú jednu časť z každého ale všetky majú veru rovnakú ,,kvalitu,,. Tak zostávam pri tých dokumentoch. Na ČT2 bývajú niekedy fakt dobré. A aspoň sa aj niečo nové dozviem. Ale aj na RTVS sú niektoré relácie celkom zaujímavé.

augustina17
4. sep 2018

@lucka_tvjoj pripomienka v telefone nastavena 🙌🏻🙂tesim sa

extempore
4. sep 2018

@kvetinka75 presne tak 🙂

extempore
4. sep 2018

@augustina17 až takto? :D :D

extempore
4. sep 2018

https://www.csfd.cz/film/617088-jsem-mama/galer...
Tu si zajtra očekujte hodnotenie divákov. Inak, má to 20 dielov po 40 minút - to čo ide rodiť sedmorčatá dvakrát za sebou.. preboha...

augustina17
4. sep 2018

@extempore 😃slovensku telku malo kedy pozeram A knihu som citala plus som nova mamina tak ocakavam ze sa pobavim 🙂a kedze mam ine povinnosti tak telefon to isti

dolynkag
4. sep 2018

Tešila som sa, hlavne preto,že som mala zažívať toto obdobie tiež,žiaľ presne pred 4 týždňami som o svoje vytúžene babo v 19 už prišla. Sledovať budem, ale bude to plné sĺz pre mňa 😭

pupi222
4. sep 2018

Tesim sa vyzera byt vtipny a zaujimavy☺

sperka
4. sep 2018

@lucka_tvjoj čítala som knihy takže, už sa neviem dočkať.

ivett1
4. sep 2018

@lucka_tvjoj mne sa námet páči, knihu som síce nečítala, ale uvidíme ... v upútavke na jojke boli aj ďalšie budúce mamičky, tak ktovie, možno sa v niektorej charakterovo nájdem (e) 😉
som zvedavá 🙂

beat
4. sep 2018

Len pre info... nie je to tvorba Kristiny, ale M. Cobejovej, ktora sa len inspirovala jej knihou, takze kritika je dopredu namierena zlym smerom... kto nechce pozerat, nech nepozera a je to vec kazdeho, aky bude mat po pozreti na to nazor... @lucka_tvjoj asi budes zdielat so mnou tento nazor, vsak? Dokonca som citala, ze Kristina sa akoby distancuje od tejto tvorby a natacat sa jej to moc nechcelo. No neviem, co je na tom pravdy a co su novinarske kacice, ale konecne nieco ine ako kriminalky, vrazdy a strielacky... lebo mam pocit, ze joj ani ine nenatacala...

lucka_tvjoj
autorModerátor
4. sep 2018

@beat serial Som mama je iba volne inspirovany Kristininymi knihami a je pribehmi nielen Tiny Rojkovej, ktora caka dvojicky, ale aj dalsich troch buduci mamiciek. Autorkou nametu serialu je producentka Michaela Cobejova, ktora si tiez zahra v seriali. To ona prisla s myslienkou nakrutit tento serial. Kristina v nom ucinkuje ako hlavna postava.

beat
4. sep 2018

@lucka_tvjoj presne takto som to citala na stranke tv joj, ale tu chybala tato informacia 😉 mozno menej konfliktnych diskusii by tu bolo 🤣 no ale to je tak, ked niekto nema zaujem nieco sledovat a ani nema informacie o danom formate a potom len vypisuje, co ma na srdci... dufam, ze sa tu teraz do mna vsetci nepustia... tiez som len dala svoj nazor a chcela uviest na spravnu mieru ako to s danym serialom vlastne je 😉 dakujem za doplnenie informacii @lucka_tvjoj

lubka0805
4. sep 2018

Knihu som necitala ale na serial sa velmi tesim

lea2017
4. sep 2018

@extempore ajajaj, keď si niekto pozrie komerčný seriál nemusí byť automaticky hlúpa ovca, každému sa páči niečo iné, ale však komentár hovorí za všetko...

1kriosa1
4. sep 2018

Už sa tešim 🙂 myslim že sa v tom ako čerstvopečená mamička nájdem 🙂

zormax
4. sep 2018

Prečítala som obe knihy a sama mám dvojčatá, takže na seriál sa veľmi teším 🙂 👏 👍

trudy1717
4. sep 2018

Už sa neviem dočkať 😘❤️

rude_baby
5. sep 2018

Knihu som si kupovala, lebo vysla akurat vtedy, ked sa mi narodila dcera. Doteraz som tu knihu nedocitala. Fakt mi vadil ten sileny humor, chodenie okolo omacky a nad kupou druhej casti som ani len neuvazovala... Ak to bude takto aj v tomto jej novom projekte (humor, komentovanie), tak zbohom rodina.🤐

erinne
5. sep 2018

@rude_baby aj ja tak, knihu som dostala darom a bohuzial sa neviem donutit ju docitat. Strasne prvoplanovy sileny "humor". Keby som aj mala cas na serial, tento to isto iste nebude.

rude_baby
5. sep 2018

@erinne ja som tu knihu pozicala a doteraz sa mi nevratila...a ani mi to nevadi 😅 ja si radsej pockam na dalsiu seriu Za sklom 🙄, lebo uz z uputavok je mi jasne, ze toto moja salka kavy nebude ani omylom

kofa77
5. sep 2018

tretotriedny serial s tretotriednymi hereckami, ktore si vymyslaju joby, aby sa dako uzivili na Slovensku, evidentne ale dostatocne sikovne, kedze nasli dieru na slovenskom trhu a tym padom aj svoju cielovu skupinu

geokatka
5. sep 2018

mne sa to páčilo... pozriem si aj ďalšie časti..

zaraforme
5. sep 2018

@erinne to som si myslela aj ja, ale chytilo
ma to 😉