Mamy majú konečne svoj seriál!
Ahojte mamičky...
Toto je môj prvý príspevok na Modrom koníkovi, mám trošku trému. Ale o iné som sa chcela s vami podeliť 🙂
JOJka na jeseň pripravila seriál špeciálne pre vás, pre mamy. Seriál je voľne inšpirovaný knihou Kristíny Tormovej SOM MAMA, ktorú isto poznáte. Spúšťame ho v stredu, 5. septembra o 20:35 v dvoch častiach za sebou a som veľmi zvedavá, ako sa vám bude páčiť.
O seriáli si môžete prečítať tu: https://www.joj.sk/som-mama/o-seriali.
Páči sa vám námet seriálu SOM MAMA?

@ebi88 👍👍
uvidíme ci zaujme....kedze chodim na smeny vsetky diely urcite neuvidim....
No neviem, nejako ma to zatiaľ nezaujalo. Celkovo tie naše seriály nejako nemusím. Radšej si pozriem nejaký dokument. Ale uvidím po prvej časti. Nebudem ho odsudzovať dopredu.
Ženy, na ČT1 začal v nedeľu skvelý seriál Zahradnictví - réžia Hřebejk, scenár Jarchovský, tvorcovia Pelíškov. Alebo Bohéma, to je tiež skvelý český seriál. Zo zahraničných doporučujem životopisný o Albertovi Einsteinovi. Sú to seriály, ktoré vám aj niečo dajú po každej stránke. Hlavne nepozerajte tieto slovenské braky... Môj štvorročný syn pozeral s babkou pár dielov Oteckov. Vyjadril sa, že je to blbosť, stále to isté dookola a nechápe, ako to niekto môže pozerať.
Inak, už sa "teším" na hodnotenia Farkašovej seriálu na csfd.cz. Zvozia ju pod čiernu zem, čakám tak hodnotenie max. 30%.
Mamky, pozerajte hodnotné seriály, filmy, čítajte kvalitnú literatúru. Lebo nie je nič horšie, ako hlúpe matky, ktoré následne vychovajú hlúpe deti... ☹
@extempore nás v poslednej dobe zaujali dokumenty, hlavne prírodopisné a cestovateľské. Niekedy sa aj na tom nasmejeme viac ako na tých našich seriáloch, ktoré sú skôr na zaplakanie. Ja si pre informáciu pozriem nejakú jednu časť z každého ale všetky majú veru rovnakú ,,kvalitu,,. Tak zostávam pri tých dokumentoch. Na ČT2 bývajú niekedy fakt dobré. A aspoň sa aj niečo nové dozviem. Ale aj na RTVS sú niektoré relácie celkom zaujímavé.
@lucka_tvjoj pripomienka v telefone nastavena 🙌🏻🙂tesim sa
@kvetinka75 presne tak 🙂
@augustina17 až takto? :D :D
https://www.csfd.cz/film/617088-jsem-mama/galer...
Tu si zajtra očekujte hodnotenie divákov. Inak, má to 20 dielov po 40 minút - to čo ide rodiť sedmorčatá dvakrát za sebou.. preboha...
@extempore 😃slovensku telku malo kedy pozeram A knihu som citala plus som nova mamina tak ocakavam ze sa pobavim 🙂a kedze mam ine povinnosti tak telefon to isti
Tešila som sa, hlavne preto,že som mala zažívať toto obdobie tiež,žiaľ presne pred 4 týždňami som o svoje vytúžene babo v 19 už prišla. Sledovať budem, ale bude to plné sĺz pre mňa 😭
Tesim sa vyzera byt vtipny a zaujimavy☺
@lucka_tvjoj čítala som knihy takže, už sa neviem dočkať.
@lucka_tvjoj mne sa námet páči, knihu som síce nečítala, ale uvidíme ... v upútavke na jojke boli aj ďalšie budúce mamičky, tak ktovie, možno sa v niektorej charakterovo nájdem (e) 😉
som zvedavá 🙂
Len pre info... nie je to tvorba Kristiny, ale M. Cobejovej, ktora sa len inspirovala jej knihou, takze kritika je dopredu namierena zlym smerom... kto nechce pozerat, nech nepozera a je to vec kazdeho, aky bude mat po pozreti na to nazor... @lucka_tvjoj asi budes zdielat so mnou tento nazor, vsak? Dokonca som citala, ze Kristina sa akoby distancuje od tejto tvorby a natacat sa jej to moc nechcelo. No neviem, co je na tom pravdy a co su novinarske kacice, ale konecne nieco ine ako kriminalky, vrazdy a strielacky... lebo mam pocit, ze joj ani ine nenatacala...
@beat serial Som mama je iba volne inspirovany Kristininymi knihami a je pribehmi nielen Tiny Rojkovej, ktora caka dvojicky, ale aj dalsich troch buduci mamiciek. Autorkou nametu serialu je producentka Michaela Cobejova, ktora si tiez zahra v seriali. To ona prisla s myslienkou nakrutit tento serial. Kristina v nom ucinkuje ako hlavna postava.
@lucka_tvjoj presne takto som to citala na stranke tv joj, ale tu chybala tato informacia 😉 mozno menej konfliktnych diskusii by tu bolo 🤣 no ale to je tak, ked niekto nema zaujem nieco sledovat a ani nema informacie o danom formate a potom len vypisuje, co ma na srdci... dufam, ze sa tu teraz do mna vsetci nepustia... tiez som len dala svoj nazor a chcela uviest na spravnu mieru ako to s danym serialom vlastne je 😉 dakujem za doplnenie informacii @lucka_tvjoj
Knihu som necitala ale na serial sa velmi tesim
Už sa tešim 🙂 myslim že sa v tom ako čerstvopečená mamička nájdem 🙂
Prečítala som obe knihy a sama mám dvojčatá, takže na seriál sa veľmi teším 🙂 👏 👍
Už sa neviem dočkať 😘❤️
Knihu som si kupovala, lebo vysla akurat vtedy, ked sa mi narodila dcera. Doteraz som tu knihu nedocitala. Fakt mi vadil ten sileny humor, chodenie okolo omacky a nad kupou druhej casti som ani len neuvazovala... Ak to bude takto aj v tomto jej novom projekte (humor, komentovanie), tak zbohom rodina.🤐
tretotriedny serial s tretotriednymi hereckami, ktore si vymyslaju joby, aby sa dako uzivili na Slovensku, evidentne ale dostatocne sikovne, kedze nasli dieru na slovenskom trhu a tym padom aj svoju cielovu skupinu
mne sa to páčilo... pozriem si aj ďalšie časti..

Knihu som citala na konci minuleho leta, este pocas tehotenstva a na serial sa velmi tesim. Namet je super a urcite sa nevyhnem porovnavaniu s knizkou.