icon

Súťaž: Povedzte nám o sebe viac

lucka_tvjoj
Moderátor
7. sep 2018

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂 ĎAKUJEME ZA VÁŠ ZÁUJEM.

Poukaz pre dve osoby na lanovku v Tatrách získavajú:

@aadrika
@majah212
@jajuska2021
@niky7287
@lenuska2202

Poukaz na vstup do Legendie vyhrávajú:

@trinka
@danuta1414
@karajazviny
@efa1403
@macik166

------------

Ahojte.

V druhej časti seriálu SOM MAMA, ktorú ste mohli sledovať v stredu hneď po tej úvodnej, sa Robo nedopatrením dozvedá od opitého Igora, Agátinho manžela, o tom, že bude otcom. Pretlak emócií úplne ideálne nezvládne. Ako ste to oznámili svojmu partnerovi vy?

Z vašich nepochybne zaujímavých komentárov vyžrebujeme 10 výherkýň. A o čo budeme súťažiť?

5x žrebujeme obojsmerný lístok na lanovku Tatranská Lomnica - Skalnaté pleso pre dve osoby (deti do 6 rokov zdarma)

Užívajte si Hory zážitkov vo Vysokých Tatrách. Jeseň v Tatranskej Lomnici je skutočne čarovná. Neopakovateľné výhľady sa Vám naskytnú, keď sa vyveziete pohodlnou lanovkou až na Skalnaté pleso. V nadmorskej výške 1751 metrov čaká na deti náučno – zábavný chodník Tatranskej divočiny so Svišťou krajinkou.

5x žrebujeme vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku pre 2 osoby

Spravte si výlet kúsok za hranice - do Poľska. Legendia ‑ Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko) pri poľskom meste Chorzów je najväčším a najstarším zábavným parkom v Poľsku. Rozprestiera sa na ploche o rozlohe 26 ha a nájdete tu 42 atrakcií pre malých aj veľkých dobrodruhov. V roku 2017 bola v Legendii postavená 40 m horská dráha LECH COASTER, ktorá v tom istom roku získala v Berlíne ocenenie – 2. najlepšia horská dráha v Európe. Vďaka lokalite a dostupnosti aj iných atrakcií ako napr. ZOO a národný štadión je Legendia tým správnym miestom na nezabudnuteľný rodinný výlet.

Do komentára kľudne napíšte, o ktorú cenu máte záujem.

Súťaž: Povedzte nám o sebe viacSúťaž: Povedzte nám o sebe viacSúťaž: Povedzte nám o sebe viacSúťaž: Povedzte nám o sebe viacSúťaž: Povedzte nám o sebe viacSúťaž: Povedzte nám o sebe viac
zuzuliak155
8. sep 2018

Pri prvom to bolo neplanovane, als sme sa ani nebranili.. robili sme test spolu.. a teda boli sme v soku ale sme sa aj tesili. Pri druhom to bolo planovane.. a uz som to nevydrzala a robila som si test sama. Najprv som mu to nechcela povedat hned ako prisiel z prace no to sa nedalo vydrzat.. taak sme sa tesili. Ale este vacsia zabava bola sledovat pribuznych ked im to oznamovala dcerka 💛💜

gradula
8. sep 2018

U nas nebolo ziadne netradicne oznamovanie. O prve babo sme sa snazili niekolko rokov, vselico sme prezili, pozitivny test bol obrovskou radostou a manzelovi som to oznamila telefonicky z prace (mala som dlhu sluzbu a test som si robila tam)

efa1403
8. sep 2018

Pri prvom tehotenstve som to oznámila bývalému priateľovi a on mi nato oznámil ze dieťa nechce, bud on alebo dieťa. Vybrala som si dieťa,co nebanujeme lebo to najúžasnejšie chlapec na svete a robí samú radosť. Potom sme si nasli nového tata a po 2 rokoch sme sa zobrali a rozhodli ze si urobíme spoločne bábätko. Podarilo sa nám to po 3 mesiacoch snazenia a dozvedeli sme sa to spoločne. Ja som ocikala papierik a spolu sme sledovali koľko ciarok bude a boli 2, to bolo radosti. Teraz máme 8 ročného synčeka a skoro 4 ročnú dcérku. Keby sa na nás usmeje šťastie tak by sme prijali vyhrať do Poľska, deťom by sme urobili výlet.

majah212
8. sep 2018

Pri prvom babatku som si len tak nahodou robila test dva dni pred navstevou kliniky umeleho oplodnenia. Ako sedim na wc a premyslam nad smerom spravne otoceneho toaletneho papiera (na tuto temu sa vedu burlivr diskusie ;) tak pozriem na test a tam dve ciarky. Uplne hotova a naplnena vsetkym emociami (pozitivnr, aj emocia obav a strachu, ze budeme rodicmi) vychadzam z danej miestnosti a vravim partnerovi, my sme tehotni :D a spustila som taky rev, ze ma museli pocut aj v bratislave :D druhe tehotenstvo bolo tiez podobne, snazili sme sa dlhooo, prisli sme dovolenky a muz mi vravi, idem kupit test a sprav si ho. Rovnaky scenar, cakanie, dumanie o wc papieri ana koniec dve ciarky.vyjde z wc na chodbe manzel (uz sme sa medzitym vzali;) so synom a j a na nich.my sme tehotni a opat revy :D syn sa len opytal mama preco places :D

margieamatusko
8. sep 2018

Bábätko som ešte neplánovala, mala som dobrú prácu, chcela som v nej ešte chvíľu zostať. Začala som sa cítiť nejako divne, sama to neviem popísať. Keď ma začali bolieť prsia, spravila som si test. Boli dve čiarky a šok. Na druhý deň som bežala pre druhý test do obchodu, ktorý to samozrejme potvrdil. Šok a slzy. Manžel bol na opačnom konci republiky, tak som mu poslala MMS. Hneď mi volal, či je to to, čo myslí. Ja som od sĺz a šoku nedokázala ani rozprávať. Aj keď to bolo prekvapenie aj pre neho, zareagoval úžasne. Skoro celý čas som preplakala, skončilo to asi v treťom mesiaci,, keď mi lekár ukázal na sono toho minicloviecika s rukami a nohami, ako si v tom bruchu poskakujú ako na trampolíne. Teraz aj keď je manžel už skoro ex, nezabudnem na jeho podporu a ďakujem Bohu za to úžasné dieťa, ktoré mám. Ak by sme náhodou vyhrali, radi by sme šli do Tatier na lanovku 😉

shilou
8. sep 2018

Prve babatko sme planovali a o 3. mesiace som uz bola tehotna. Uz som sa citila akosi divne a spravila som si test. Negativny, no nedalo mi to. O 3dni neskor test som opakovala a tiez negativny. Isli sme na predlzeny vikend na Pieniny, tam sme na lodke splavovali. Celu cestu domov autom som myslela, ze sa povraciam. Moj muz s usmevom nahodenym mi hovori:" Si tehotna, uvidis." Hned po ceste sme kupili test a este pomaly ani nevyzuty na wc spravili. A tam 2ciarky. Manzel na to: "Vidis, ja som to hovoril. Bude to dievca." A veru tak aj bolo. Vedel, co spravil.😃😅

Vyhra by potesila do Tatier. Neboli sme tam roky.

nikiki29
8. sep 2018

My sme bábätko neplánovali, vždy sme to nechávali na osud, že keď má prísť tak príde 😊 a prišlo ❤️ urobila som si test a tam silné 2 čiarky, chvíľkový šok vystriedala radosť a už som rozmýšľala ako mu to poviem, či len tak s testom v ruke alebo nejako originálne. Nakoniec som pripravila bielu krabičku, ozdobila zelenou mašľou a do nej dala pekne naaranžovaný cumlík... a kedy mu to dám? Blížilo sa naše “výročie” nasťahovania do vlastného bytu, ideálna príležitosť. Nasledovali najhoršie 2 týždne čakania na ten deň, už som to nemohla vydržať... a nakoniec som sa dočkala, dohodli sme sa že oslávime naše spoločné bývanie pri peknom obede v reštaurácií. Stále nič netušil a tak sa ho pred dezertom pýtam čo mi kúpil keď teda už rok spolu bývame konečne vo vlastnom... myslel si že srandujem ako vždy keď sa ho pýtam na darček na neexistujúce sviatky 😃 tak sa ma automaticky ako vždy opýta “a ty si mi čo kúpila?” a samozrejme čakal bežnú odpoveď, že som tiež nekúpila nič. No v tom som ja z kabelky vytiahla túto krabičku 😇 jeho prekvapený výraz že na “výročie presťahovania sa” niečo dostal, rýchlo vystriedali slzy radosti a slová lásky keď krabičku otvoril 😍 nikdy nezabudnem na tú chvíľu a na “ďakujem” ktoré vtedy už patrilo nášmu dieťatku ❤️

xenicka13
8. sep 2018

Pri nasom stvrtom neplanovanom babatku som vlozila tehu test do obalky, isla za muzom do roboty a povedala som mu, ze od septembra nastupujem mam na tri roky zmluvu do novej prace, podala som mu obalku a ked ju razbalil, obidvaja sme revali, lebo som mala nastupit po 13rokoch do prace a nie na rodicak, potesila by lanovka

mischelin89
8. sep 2018

Ja spm otehotnela neocakavane po 5 mes chodenia, kupila slm malilinke body, vlozila do darcekovej tasticky spolu s dnes uz manzelovou oblubenou tycinkou, aby mu cukor pomohol prekonat stres. Prezil to, zdeseny bol riadne, opytal sa len to vazne? A potom polhodinu nic nepovedal 🙂 dnes slavime synove prve narodeniny 🙂

kvetkak
8. sep 2018

S manželom sme spolu chodili 4 roky a začalo to byť také jednotvárne. nastúpila som do potravín a nejako si nevšimla že popri užívani antikoncepcie som jednu tbl vynechala a menštruácia nič. bola som zahlbená do práce, nebolo mi zle až raz muž a nie si tehotná???? tak som sa obj k dr. a už som bola asi 8-9 týždeň🙂🙂 tak rýchlo svadba... druhého sme plánovali a ten sa podaril ked som prišla z kúpeľov a to bolo rečí na dedine že to mám odtiaľ😀😀 pritom som otehotnela až mesiac po kúpeľoch... a tretie sme neplánovali len som tbl nebrala a ráno som cítila že sa niečo deje v brušku, myslela som že budem mať kvasinky alebo niečo podobné.... menzesu som nevenovala pozortnosťlebo dve deti, som hypotéka a prác.a až nakoneic muž mi vraví nekúpiš si test???? a doma zistila dve čiarky revala som straaašne a muž sa tešil..... takže o všetkom vedel asi skôr ako ja😉 a teraz mám troch chalanov bez ktorých si neviem život ani predstaviť... a cena ak by sa usmialo šťastie tak asi Poľsko. dakujem

nikuska744
8. sep 2018

Ja som to môjmu manželovi oznámila takto: "Počúvaj láska, mám hnačku. (naozaj som mala) "Myslíš, že môžem užiť to čierne uhlie?" A on: "A prečo by si nemohla?" No lebo budeme traja. 🙂 A on sa tak veľmi preveľmi potešil. A dlho sme sa stískali a objímali a poplakali od šťastia. A drobec už má 5 rokov.
Potešil by zábavný park Legendia, keďže sme toto leto nikde neboli.

samkova_mamka
8. sep 2018

Môjmu manželovi, že som tehotná oznámila cez skype, lebo bol odcestovaný. Tak sa veľmi tešil, že nebol schopný ísť do práce a zobral si voľno. A nechal prácu v zahraničí, priletel domov, našiel si robotu na SVK a ukážkovo sa o nás stará. Legendia by potešila. Júúúúj deti by sa potešili.

esterkazasterka
8. sep 2018

Môj manžel mal narodeniny a tak som mu blahoželala a podala darček - obálku. Myslel si, že je tam nejakých 50 € 🙂 A tam bola fotka z ultrazvuku. Najprv nechápavo pozeral, potom mu došlo.A prvá otázka bola: "Je to chlapec alebo dievča? Ja to vidím na girl." Ale netrafil sa. Bol to chalanisko ako buk. A tešil sa samozrejme a staral sa o nás, pomáhal mi a vozil po lekároch. Úžasný, starostlivý tatko. /Legendia Poľsko by potešila
/

macik166
8. sep 2018

Je jednoduché povedať, že ste tehotná, a ako partner zareaguje. Horšie je, keď je dieťatko choré, má Downov syndróm a teraz ako to povedať manželovi, rodine. Nevedala som to. A preto som mu to napísala, že nie je všetko v poriadku, má choré srdiečko a podozrenie na Downov syndrom. Bol nešťastný, trpel, poplakal si, ale rozhodnutie bolo jasné od začiatku. Dieťatko sa narodí a bodka. Niet o čom diskutovať. Veľmi ma podržal. Vlastne psychicky sme sa držali navzájom a je mi veľkou oporou.
/Legendia Poľsko/

sunnygirl44
8. sep 2018

Ja som mu také prekvapenie prichystala na Vianoce. Nedostal žiadny darček iba tehotenský test s dvomi čiarkami. Najprv kukal ako "puk", nevedel čo to je, že on sa s takým niečim ešte nestretol, že načo to má použiť? No nemilujte ho. Bol skvelý aj je z neho úžasný otec. Prebaľuje, kŕmi, kočíkuje. Ideálny tatko. Dúfam, že ho to neprestane baviť ani pri ďalších deťoch.
/Vysoké Tatry by ma veeeeeľmi preveľmi potešili. Nebola som tam ani nepamätám/

7lienocka7
8. sep 2018

Tatinko bol pri tom keď som si robila test,takže to vedel ešte skôr ako ja 🙈😀😂a velmi sa tešil aj keď sme boli spolu len krátko /3mesiace/teraz sme už spolu vyše dvoch rokov a sme zohratý tím 😍 s našou 15mesačnou bambuľkou 😘A milujeme výlety preto by sme šli radi do Legendie 😍

patrica8
8. sep 2018

Moj vedel, ze mi meska menzes, ale zatial to neriesil. Babo sme uz chceli, ale nechali sme to na prirodu nahodu 😁 je sofer z povolania a prave som isla s nim, isli sme skoro rano. Vedela som, ze sa to nechce dozvediet pocas jazdy. Tak az doma som mu povedala, ze ho lubimE. Najskor to prepocul, ale potom sa velmi tesil.
Druhe sme tiez planovali. Synovi som ponukla kinderko a muzovi som ho hodila nech mu ho otvori. V krabicke od hracky bol pozitivny test. Najskor pozera, ze ci som tehotna a potom sme si spolu poplakali od stastia.
Neskor mi povedal, ze v prvej sekunde mu napadlo, ze uz co za cudne hracky davaju do tych kinderiek 🤣
Chystame sa do Tatier, takze by nas velmi potesili listky na lanovku, kedze sme na nej s detmi este neboli a syn o nej stale rozprava 🙈

zuzika009
8. sep 2018

Boli sme so sestrou a svagrom v kine, prisli sme domov a ja som bola nedockava tak som sj urobila test. Boli 2 ciarky, bola som najstastnejsia, ze nam pribudne dalsi clen rodiny. Partner bol tiez stastny, aj ked v tej chvilu mu vobec nedoslo ze sa to fakt deje. Teraz mame uz 4 mesacnu Ameliu. Pohlavie chcel mat ako prekvapenie, tak sa to dozvedel az na sale 😂 a Polsko. Dakujem.

denuska23
8. sep 2018

Pobolievalo ma v podbrušku a boleli ma prsia tak som vtedy ešte zo snúbencom išla ku gynekologičke. Čakal ma vonku. Keď som si sadla do auta povedala som mu, že mi musí vybrať lieky. Spýtal sa ma čo mi je. Tak som mu povedala budeš otcom 😊 takmer nemal slov len sa ma stále pýtal ,,to vážne?'' Triasol sa od nadšenia, usmieval, sám nevedel ako má reagovať.

mary_enka
8. sep 2018

Ja som vtedy pracovala v Brne a on bol doma v Pb... Nieco uz tusil ale ja som ho ubezpecovala o tom, ze som si svoje dni oddialila tonikom inymi babskymi radami, kedze sme mali ist vtedy na vylet... Ked uz mi to bolo ale cudne.. Tak som si v tom Brne ten test kupila na a bolo to tam... Ano pisala som mu sms : budes TATO... Hned volal a bol cely happy.... Bolo tazke vydrzat tych par dni p bez seba ale myslim ze vtedy sme prevolali miliony ;+)

poloprudska
8. sep 2018

Mne sa blizil menzes a zacala som nieco tusit , kupila som si test a utekala som si ho spravit hned na wc v poliklinyke . Samozrejme pozitivny . Zavolala som priatelovi este z wcka ze budeme mat babo . Reakcia bola taka ze ci sa test nahodou nezmylil . Ale nie narodila sa nam dcerka a uz ma 6 rokou .

janekazka
8. sep 2018

Boli sme na svadobnej ceste v Spanielsku. Prvy tyzden sme byvali v bed&breakfast a na zaver pobytu sme si dopriali par dni v luxusnom hoteli. Manzel pre mna ako prekvapenie vybavil, aby nam vyzdobili izbu a mali sme tam sampanske s hroznom. Ako sme odchadzali z predosleho ubytka, tak sme sa zastavili v lekarni po tehu test, lebo mi uz podozrivo dlho meskala menstruacia. Tak ako prve po prichode do hotela s prekvapenim sme nepili sampus, ale robili test. Ja som vysla z kupelne zo slzami v ociach a moj drahy uz vedel, co tam je. Obaja sme si poplakali od stastia a ja som nakoniec mala iba hrozno. 😃 Teraz sme rok po svadbe na dovolenke uz traja 😃 Potesili by nas Tatry 😉

danuta1414
8. sep 2018

V prvom prípade to bolo také bežné, čakali sme kedy sa na teste ukážu 2 čiarky.Trvalo to síce pár mesiacov a keď som to jedno šťastné ráno na teste objavila, neváhala som zobudiť manžela. Najprv myslel, že sa mu to sníva,ale potom mňa - teda nás vyobjímal. Teda skoro klasika. Jeho nadšenie nemusím opisovať. V druhom prípade to objavil sám, zdala som sa mu nejaká objemnejšia. Ja som mávala nepravidelnosti, tak som si to nejako nevšímala. A keďže sme chceli aj ďalšie dieťa, takže sme povedali - aspoň bude skôr. A tešili sme sa všetci traja.
Potešila by Legendia v Poľsku, ale aj Tatry by mohli byť.

keena
8. sep 2018

@lucka_tvjoj my sme planovali obe deticky. Obe sa podarili na prvykrat. Pri prvej mi vysli najprv dva negativne testy. Ja sklamana. Ale manzel stale tvrdil ze urcite som aj tak tehotna. Hoci ja som na sebe ziadne tehotenske zmeny nepocitovala. Treti test vysiel konecne pozitivny urobeny asi v 43den cyklu. To bola radost. Manzel sa tvaril akoze ved on to vedel od zaciatku 😂. Pri druhom tehu som si prvy test robila tiez tak neskoro ved poucena z prveho tehu. A ten vysiel hned pozitivne. Obaja sme sa tesili. Pri oboch testovaniach bol vzdy doma a cakal na vysledok v spalni 😊
Poprosime nase Tatry. Isli by sme vsetci 👨‍👩‍👧‍👦

damolly
8. sep 2018

Bol február a my sme sa vrátili práve z dovolenky v Thajsku.. "červená teta" mala prísť už na dovolenke ale neprišla, stále som si vravela že meškajú isto zo zmeny časového pásma z letu, z iného prostredia .. no ani po dvoch týždňoch čo som už zarezávala v práci "teta" nechodila a nechodila. V hlave tisíc myšlienok čo ak by sme čakali bábätko ma vždy zabrzdilo to že by to bolo skoro, kdeže len po vianociach sme si povedali že to skúsime. Moja zvedavosť to nevydržala a po práci som zašla do lekárne kúpiť test. Došla som domov ..ako tak si sedím na záchode čítam si príbalový leták k testu ..v hlave stále myšlienka toho že to by bolo skoro a že isto to bude len tým letom a časovým posunom pozriem na test.. a tam dve veľké doslova koľajnice na mňa čučali 😉 .. ja happy a manžel na tréningu.. v momente ma napadol scenár.. príde z tréningu pôjde hneď hore cez spálňu do kúpeľne do sprchy .. tak som teda vystrihla z bieleho papiera šípky , poukladala hore schodami až do spálne k stolu kde som nechala obálku s testom na ktorej bolo napísané milujem ťa ❤ a čakala naňho dole v obývačke. Prišiel.. ale hore nechodil ..ja plná emócií a nedočkavosti som ho popohnala že smrdí a mal by sa ísť osprchovať 😀 konečne vyšiel hore v tichosti po chvíli zišiel dole aj s testom a otázkou.. tomu nerozumiem si alebo niesi? .. po vysvetlení že áno som a budeme 3 teda 4 aj so psom 😉 sa konečne mal kto tešiť so mnou 😉

lentilka2809
8. sep 2018

Pripravila som prekvapanie. Kúpila som škatuľky a do najmensej som schovala malinke papucky...bolo to 5krabic od najväčšieho po najmenšiu ako Matrioska... ked otvoril tu poslednu krabicu a uvidel tie rozkosne papucky hned sa rozplakal od stastia, ukazala som mu ultrazvuk a velmi sme sa tesili...
Bolo to v Tatrach na dovolenke 😊

dada125
8. sep 2018

My sme bábätko plánovali, musím povedať, že môj muž to vedel skôr než ja :D vraj som bola zlá a nervózna. Ja? To vooobec :D :D a potom sme testovali a na druhú čiarku som nemusela ani čakať, hneď naskočila 🙂 muž to teda vedel, už sme čakali len na potvrdenie od dr.🙂 a keď sme zistili, že to bude chlapček, vysnívaný chlapček môjho muža. Kúpila som topánky pre chlapca a tie som dala manželovi. To bolo radosti 🙂))))

tulipan01
8. sep 2018

U nás to bolo tiež zaujímavé. Manžel ma 3x žiadal o ruku a ja som ho zakaždým presviedčala že máme ešte čas. Avšak po 3-pokuse sa už poistil. On presvedčil mňa aby sme to skúsili bez ochrany. citujem: " Láska na 1x sa nám to určite nepodarí!!!! " nooooo a na výsledok netrebalo dlho čakať. Niekoľko dní na to som mala tušenie - ženy to poznajú 6 zmysel. Kúpila som rovno 3 testy . A hneď prvý s 2 čiarkami. Sedela som v kúpeľni na vani pozerala na tie 2 čiaročky slzy tiekli ( skončil sa môj pohodlný život- preletelo mi hlavou) a manžel prišiel že " Čo???? čo plačeš??, ukázala som test a jeho reakcia???? opäť citujem? " ÁNO SUPER do 30tky budem otcom aj sa ožením KONEČNE!" a aj tak bolo svadba a bábo....náš ušiak , kt. by som za nič na svete ani za aký krásny a pohodlný život nevymenila. A dcéra?..... Tá bola plánovaná . Jednoducho som mu oznámila že je čas mať 2 dieťa. A opäť na 1x ........ 🙂

4ocka
8. sep 2018

Muz spal.. snival sa mi sen ze som isla na wc, spravila som si test jeden, potom druhy, lebo vsak neverila som.. ciarky dve.. a isla som z wc muza zobudit..
V tom som sa zobudila, spravila som namojveru vsetko ako v sne, zobudila som muza, ze vies co sa mi snivalo?? Povedala som mu a dala bakonci test ze aha🤣 tie ciarky maju 9 rokov za sebou ❤️😘

kacero007
8. sep 2018

Prvýkrát ho čakalo po príchode z futbalového tréningu prekvápko v podobe nealko šampanského a krabičky s prekvapením, druhýkrát sme to tušili už predtým ako vyšiel pozitívny test, takže ten bol len utvrdením :D