Výsledky súťaže o výlety
Ahojte mamičky,
ďakujem, že ste mi napísali vaše najväčšie prekvapenia pri tehotenstve, je celkom zážitok si čítať, čo všetko vie život priniesť.
Zo všetkých komentárov sme vyžrebovali:
Obojsmerný lístok na lanovku na Chopok pre 2 osoby vyhrávajú @demografka,
@nikiki29, @tatharina, @purinkaa, @zvedavec333
Vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku pre 2 osoby vyhrávajú @basska_b, @evulienkaslx, @kukucka100, @mamasom, @macik45
Srdečne blahoželám a verím, že si výhru užijete!
@mamasom ja mam zlomenu nohu a je to len do konca oktobra... tak ja tiez nic
@mamasom ak by vám odpísali, dajte prosím vedieť, či ste sa niečo dozvedeli...ďakujem
@demografka veď predaj, daruj, vymeň :D
@karajazviny jasné... no len nikto neodpisoval 3 týždne ohľadom lístkov... do stredy počkám, potom sa pokúsim zatelefonovať do jojky...
@mamasom snazim sa, ale nikto z rodiny ani blizkych sa nechysta, kedze sme dalej, asi dam na kona 😉
@demografka čo za ne chceš?
@mamasom jej aj ty si z KE 😉 najradsej by som chcela sadru dole 🙄 ale netusim, co za ne das? Fakt neviem...
Skoda ze je platnost len do konca oktobra, ja asi tu Legendiu nestihnem vyuzit
@mamasom ja som vyhrala legendiu
Listky na Chopok uz niektora mate?
@evulienkaslx aj ja - ale neberie ich do systému - vždy vypíše, že kupón neplatný :( tvoje berie?
@mamasom tak tebe ich vôbec nezobralo? Ja som si ich vložila, len neviem ako ich aktivovať...po dátum ma vpustí a potom sa nič nedeje...
@karajazviny koľko dopredu pred plánovaným výletom si ich treba aktivovať? Ja ešte neviem kedy pôjdeme, podľa počasia... :(
@karajazviny ja som vyhrala do Legendie - tie sú neplatné... a s jednou mamičkou som "vykšeftovala" 2 na Chopok, lebo nevyužije - tie mi vzalo, ale nedajú sa aktivovať... pustí ma po výber dátumu a dosť - aj to zobrazuje normálnu predajnú cenu, a nie kupón za 0€ :(
@mamasom zaujímavé, mne Legendiu zobralo, len sa nedajú aktivovať 🤷
@karajazviny super... ja keď chcem pridať kupón, tak mi vybehne - číslo kupónu neplatné
@nikiki29 presne, zaregistrovať si ich môžeš aj hneď a aktivovať podľa toho, kedy ti to bude vyhovovať... otázne je, či sa ti budú dať vôbec použiť 😐
A kde "nižšie" by som mala mať tie kupóny??? Ja som ich pridala, ale nikde ich nevidím...
@demografka,
@nikiki29, @tatharina, @zvedavec333 Baby prisiel vam uz kupon na Chopok alebo len mne este nie? Stale cakam a nic....

@mamasom ja som este neskusala.. Treba im napisat, ze to nejde😔