icon

Výsledky súťaže o výlety

lucka_tvjoj
Moderátor
10. sep 2018

Ahojte mamičky,
ďakujem, že ste mi napísali vaše najväčšie prekvapenia pri tehotenstve, je celkom zážitok si čítať, čo všetko vie život priniesť.

Zo všetkých komentárov sme vyžrebovali:

Obojsmerný lístok na lanovku na Chopok pre 2 osoby vyhrávajú @demografka,
@nikiki29, @tatharina, @purinkaa, @zvedavec333

Vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku pre 2 osoby vyhrávajú @basska_b, @evulienkaslx, @kukucka100, @mamasom, @macik45

Srdečne blahoželám a verím, že si výhru užijete!

tatharina
29. sep 2018

@mamasom ja som este neskusala.. Treba im napisat, ze to nejde😔

nikiki29
29. sep 2018

@mamasom ja som kódy ešte neskúšala lebo som nevedela kedy pôjdeme... ale toto čo píšete ma veru neteší dievčatá... :(

mamasom
29. sep 2018

@tatharina písala som aj mail, aj správu tu na MK - tak som zvedavá, lebo muž zobral budúci týždeň 3 dni voľno, ja som zaplatila ubytovanie v Krakowe - že si urobíme výlet trojdňový... idem ako na istotu zadať kódy a nič... zúrivá som

demografka
29. sep 2018

@mamasom ja mam zlomenu nohu a je to len do konca oktobra... tak ja tiez nic

karajazviny
29. sep 2018

@mamasom ak by vám odpísali, dajte prosím vedieť, či ste sa niečo dozvedeli...ďakujem

mamasom
29. sep 2018

@demografka veď predaj, daruj, vymeň :D

mamasom
29. sep 2018

@karajazviny jasné... no len nikto neodpisoval 3 týždne ohľadom lístkov... do stredy počkám, potom sa pokúsim zatelefonovať do jojky...

demografka
29. sep 2018

@mamasom snazim sa, ale nikto z rodiny ani blizkych sa nechysta, kedze sme dalej, asi dam na kona 😉

mamasom
29. sep 2018

@demografka čo za ne chceš?

demografka
29. sep 2018

@mamasom jej aj ty si z KE 😉 najradsej by som chcela sadru dole 🙄 ale netusim, co za ne das? Fakt neviem...

basska_b
29. sep 2018

@mamasom Ja som ti venovala moje dva. Poslali ti štyri?

macik45
29. sep 2018

Skoda ze je platnost len do konca oktobra, ja asi tu Legendiu nestihnem vyuzit

mamasom
29. sep 2018

@basska_b hej... poslala mi 4 kódy, nefunguje ani jeden... :(

basska_b
29. sep 2018

@mamasom No super 😁 a dokedy sú platné? Do konca roka? Lebo v tom parku majú otvorené len do konca októbra

mamasom
29. sep 2018

@basska_b do 28.10. treba využiť...

mamasom
29. sep 2018

@macik45 prosím ťa neskúsiš si ich zaregistrovať? či ti to berie... mne vôbec :(

evulienkaslx
30. sep 2018

@mamasom ja som vyhrala legendiu

purinkaa
30. sep 2018

Listky na Chopok uz niektora mate?

mamasom
30. sep 2018

@evulienkaslx aj ja - ale neberie ich do systému - vždy vypíše, že kupón neplatný :( tvoje berie?

karajazviny
30. sep 2018

@mamasom tak tebe ich vôbec nezobralo? Ja som si ich vložila, len neviem ako ich aktivovať...po dátum ma vpustí a potom sa nič nedeje...

nikiki29
30. sep 2018

@karajazviny koľko dopredu pred plánovaným výletom si ich treba aktivovať? Ja ešte neviem kedy pôjdeme, podľa počasia... :(

mamasom
30. sep 2018

@nikiki29 zaregistrovať ich môžeš aj teraz (skús, aby sme vedeli, či ti to funguje...) lebo tie na Chopok berie, ale ak ich hodíš do košíka a chceš aktivovať, tak vyhodí normálnu predajnú cenu - nie zdarma.. a aktivuješ si na konkrétny dátum keď pôjdeš :D

mamasom
30. sep 2018

@karajazviny ja som vyhrala do Legendie - tie sú neplatné... a s jednou mamičkou som "vykšeftovala" 2 na Chopok, lebo nevyužije - tie mi vzalo, ale nedajú sa aktivovať... pustí ma po výber dátumu a dosť - aj to zobrazuje normálnu predajnú cenu, a nie kupón za 0€ :(

karajazviny
30. sep 2018

@mamasom zaujímavé, mne Legendiu zobralo, len sa nedajú aktivovať 🤷

mamasom
30. sep 2018

@karajazviny super... ja keď chcem pridať kupón, tak mi vybehne - číslo kupónu neplatné

karajazviny
30. sep 2018

@nikiki29 presne, zaregistrovať si ich môžeš aj hneď a aktivovať podľa toho, kedy ti to bude vyhovovať... otázne je, či sa ti budú dať vôbec použiť 😐

nikiki29
30. sep 2018

A kde "nižšie" by som mala mať tie kupóny??? Ja som ich pridala, ale nikde ich nevidím...

purinkaa
2. okt 2018

@demografka,
@nikiki29, @tatharina, @zvedavec333 Baby prisiel vam uz kupon na Chopok alebo len mne este nie? Stale cakam a nic....

nikiki29
2. okt 2018

@purinkaa mne prišli sem do správy 2 kódy, chcela som ich zaregistrovať ale vôbec mi ich na gopass stránke nezobrazí...