icon

Výsledky súťaže o výlety

lucka_tvjoj
Moderátor
10. sep 2018

Ahojte mamičky,
ďakujem, že ste mi napísali vaše najväčšie prekvapenia pri tehotenstve, je celkom zážitok si čítať, čo všetko vie život priniesť.

Zo všetkých komentárov sme vyžrebovali:

Obojsmerný lístok na lanovku na Chopok pre 2 osoby vyhrávajú @demografka,
@nikiki29, @tatharina, @purinkaa, @zvedavec333

Vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku pre 2 osoby vyhrávajú @basska_b, @evulienkaslx, @kukucka100, @mamasom, @macik45

Srdečne blahoželám a verím, že si výhru užijete!

purinkaa
2. okt 2018

@nikiki29 Aj si Lucke spat pisala? Komunikujes s nou cez modrehokonika alebo jojkarsky mail?

nikiki29
2. okt 2018

@purinkaa komunikovali sme cez koníka, písala som najprv na stránku gopass a čakám na odpoveď keďže kódy mi prijalo, len použiť ich neviem... ak mi gopass nepomôže budem písať Lucke

mamasom
2. okt 2018

@purinkaa
@nikiki29 ja som písala ja na mail, aj sem... odpoveď žiadna... kódy mi neberie vôbec do systému - vypisuje, že sú neplatné... a tiež komunikujem s gopass - ale nejak sa to nerieši....

macik45
2. okt 2018

Keby to ma aspon dlhsiu dobu použitelnosti, ale aj čas tlačí.

mamasom
2. okt 2018

práve mi z gopass odpísali – jedná sa o skipassy do strediska Jasná Nízke Tatry, ktoré bolo nutné využiť do 30. 4. 2018. Je možné, že Vám web píše, že sú priradené – avšak vidieť ich už nemôžete, pretože sú neplatné a nie je možné ich využiť. Je potrebné, aby Vám dal poskytovateľ výhry nové kódy.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, radi Vám pomôžeme.

S pozdravom a prianím pekného dňa,

nikiki29
2. okt 2018

Tá istá odpoveď... som sklamaná... píšem Lucke 👿😞

karajazviny
2. okt 2018

@mamasom no pekne 😒 a na tú Legendiu si sa nepýtala? Ďakujem za info...

mamasom
2. okt 2018

@karajazviny legendia funguje, akurát nás zabusli informovať, že je potrebné prepnúť sa na hornej lište gopass webu do poľskej stránky a zadať to tam 🙂

karajazviny
2. okt 2018

@mamasom a prosím ťa, tebe sa dá legendia aj aktivovať? Mňa nechce ďalej pustiť, keď chcem zadať dátum ,,aktivovania,,...

demografka
2. okt 2018

@purinkaa prisli tu do spravy tiez

purinkaa
2. okt 2018

@demografka,
@nikiki29, @tatharina, @zvedavec333...dnes mi odpisala Lucka......Ahoj, firma, ktora nam vybavovala tie kody, poslala omylom nespravne kody. Tak ak mozem poprosit o chvilu strpenia, cakame, kym dostaneme funkcne a hned preposleme...

tatharina
2. okt 2018

@purinkaa super. Dakujem😊 dufam, ze cim skor poslu, o 2 tyzdne tam mame cestu😉

demografka
2. okt 2018

@purinkaa super, ja som uz pisala do joj, tak snad sa to uz poriesi... vdaka
@mamasom pozri

demografka
8. okt 2018

Prisiel mi mail s novymi kodmi, ze bol problem s tym Chopkom... prisiel aj vam? Prisli neobmedzene kody 👍
"Posielam Vam nove kody, ako ospravedlnenie su to tentokrat univerzalne kody a mozete vyuzit neobedzene podla vlastneho vyberu i na lyzovacku do Jasnej, kupanie v Auaparkoch ci lanovky vo VT alebo Jasnej."

demografka
8. okt 2018

@purinkaa @nikiki29 @tatharina @zvedavec333 pozrite moju spravu vyssie

purinkaa
8. okt 2018

@demografka Ano, aj mne prisiel dnes rovnaky mail.

nikiki29
8. okt 2018

@demografka áno aj mne dnes prišla taká správa tu na MK... zatiaľ som kódy neskúšala ale už uvažujem ako ich najlepšie využijem :D

demografka
8. okt 2018

@purinkaa @nikiki29 ja som im este pisala, ci aj platnost je neobmedzena, lebo to by som si nechala na jar, teraz mam sadru... to by bolo super, je to od nich nakoniec pekne gesto

nikiki29
8. okt 2018

@demografka skúšala si ich už pridať do gopass? Tam možno píšu aj platnosť. Ja by som ich najradšej využila čím skôr, keďže už končím 5.mesiac 😂

demografka
8. okt 2018

@nikiki29 no to hej, to nemas vela casu 😉 ja mam sadru na nohe, takze zatial ich neriesim...

nikiki29
8. okt 2018

@demografka to je jasné, skús ich pridať do gopass či ukáže platnosť a keď nie tak Lucka snáď odpíše... a skoré uzdravenie 😉

demografka
8. okt 2018

@nikiki29 vdaka 😉

purinkaa
8. okt 2018

@demografka @nikiki29 @tatharina @zvedavec333 Baby, prosim vas a kde treba zadat tie kody? Ja som ten prvy mail s neplatnymi kodmi a instrukciami nedostala, az tento a tam instrukcie chybaju...dakujem 🙂

purinkaa
8. okt 2018

@demografka Dakujem pekne 🙂.

demografka
10. okt 2018

@purinkaa @nikiki29 @tatharina @zvedavec333 dievcata nahodili ste niektora uz tie kody do gopass? Aky datum platnosti ukaze?

tatharina
10. okt 2018

@demografka este som neskusala. Skusim zajtra. Dufam, ze budu platne dlhsie

demografka
10. okt 2018

@tatharina ved to, ja nechcem nahodit kym nebudem vediet termin, ja mam do konca okt sadru...

zvedavec333
12. okt 2018

@demografka ahoj, ani ja som ešte neskúšala, pokúsim sa dnes a dám vedieť 🙂