Výsledky súťaže o výlety
Ahojte mamičky,
ďakujem, že ste mi napísali vaše najväčšie prekvapenia pri tehotenstve, je celkom zážitok si čítať, čo všetko vie život priniesť.
Zo všetkých komentárov sme vyžrebovali:
Obojsmerný lístok na lanovku na Chopok pre 2 osoby vyhrávajú @demografka,
@nikiki29, @tatharina, @purinkaa, @zvedavec333
Vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku pre 2 osoby vyhrávajú @basska_b, @evulienkaslx, @kukucka100, @mamasom, @macik45
Srdečne blahoželám a verím, že si výhru užijete!
Keby to ma aspon dlhsiu dobu použitelnosti, ale aj čas tlačí.
práve mi z gopass odpísali – jedná sa o skipassy do strediska Jasná Nízke Tatry, ktoré bolo nutné využiť do 30. 4. 2018. Je možné, že Vám web píše, že sú priradené – avšak vidieť ich už nemôžete, pretože sú neplatné a nie je možné ich využiť. Je potrebné, aby Vám dal poskytovateľ výhry nové kódy.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, radi Vám pomôžeme.
S pozdravom a prianím pekného dňa,
Tá istá odpoveď... som sklamaná... píšem Lucke 👿😞
@mamasom no pekne 😒 a na tú Legendiu si sa nepýtala? Ďakujem za info...
@karajazviny legendia funguje, akurát nás zabusli informovať, že je potrebné prepnúť sa na hornej lište gopass webu do poľskej stránky a zadať to tam 🙂
@mamasom a prosím ťa, tebe sa dá legendia aj aktivovať? Mňa nechce ďalej pustiť, keď chcem zadať dátum ,,aktivovania,,...
@purinkaa prisli tu do spravy tiez
@demografka,
@nikiki29, @tatharina, @zvedavec333...dnes mi odpisala Lucka......Ahoj, firma, ktora nam vybavovala tie kody, poslala omylom nespravne kody. Tak ak mozem poprosit o chvilu strpenia, cakame, kym dostaneme funkcne a hned preposleme...
Prisiel mi mail s novymi kodmi, ze bol problem s tym Chopkom... prisiel aj vam? Prisli neobmedzene kody 👍
"Posielam Vam nove kody, ako ospravedlnenie su to tentokrat univerzalne kody a mozete vyuzit neobedzene podla vlastneho vyberu i na lyzovacku do Jasnej, kupanie v Auaparkoch ci lanovky vo VT alebo Jasnej."
@purinkaa @nikiki29 @tatharina @zvedavec333 pozrite moju spravu vyssie
@demografka Ano, aj mne prisiel dnes rovnaky mail.
@demografka áno aj mne dnes prišla taká správa tu na MK... zatiaľ som kódy neskúšala ale už uvažujem ako ich najlepšie využijem :D
@demografka skúšala si ich už pridať do gopass? Tam možno píšu aj platnosť. Ja by som ich najradšej využila čím skôr, keďže už končím 5.mesiac 😂
@nikiki29 no to hej, to nemas vela casu 😉 ja mam sadru na nohe, takze zatial ich neriesim...
@demografka to je jasné, skús ich pridať do gopass či ukáže platnosť a keď nie tak Lucka snáď odpíše... a skoré uzdravenie 😉
@nikiki29 vdaka 😉
@demografka @nikiki29 @tatharina @zvedavec333 Baby, prosim vas a kde treba zadat tie kody? Ja som ten prvy mail s neplatnymi kodmi a instrukciami nedostala, az tento a tam instrukcie chybaju...dakujem 🙂
@purinkaa toto poslala https://fb.joj.sk/files/navod-na-uplatnenie-gop...
@demografka Dakujem pekne 🙂.
@purinkaa @nikiki29 @tatharina @zvedavec333 dievcata nahodili ste niektora uz tie kody do gopass? Aky datum platnosti ukaze?
@demografka este som neskusala. Skusim zajtra. Dufam, ze budu platne dlhsie
@tatharina ved to, ja nechcem nahodit kym nebudem vediet termin, ja mam do konca okt sadru...
@demografka ahoj, ani ja som ešte neskúšala, pokúsim sa dnes a dám vedieť 🙂

@nikiki29 Aj si Lucke spat pisala? Komunikujes s nou cez modrehokonika alebo jojkarsky mail?