icon

Výsledky súťaže o výlety

lucka_tvjoj
Moderátor
10. sep 2018

Ahojte mamičky,
ďakujem, že ste mi napísali vaše najväčšie prekvapenia pri tehotenstve, je celkom zážitok si čítať, čo všetko vie život priniesť.

Zo všetkých komentárov sme vyžrebovali:

Obojsmerný lístok na lanovku na Chopok pre 2 osoby vyhrávajú @demografka,
@nikiki29, @tatharina, @purinkaa, @zvedavec333

Vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku pre 2 osoby vyhrávajú @basska_b, @evulienkaslx, @kukucka100, @mamasom, @macik45

Srdečne blahoželám a verím, že si výhru užijete!

demografka
12. okt 2018

@zvedavec333 vdaka, mne konecne pan odpisal, ze by mali byt aj casovo neobmedzene, ale ze odporuca co najskor... no ja v zime nepojdem isto, ja nelyzujem...

demografka
17. okt 2018

@zvedavec333 dala si? Hodilo nejaky termin? Vdaka

demografka
23. okt 2018

@purinkaa @nikiki29 @tatharina @zvedavec333 dievcata uz ste skusili nahodit kody? Aky datum platnosti ukaze? vdaka

tatharina
23. okt 2018

@demografka mrzi ma to, nenahadzovala som, kedze by som to zatial nevyuzila. Ale ja mam znamu, ktora by mi mohla zistit, co a ako. Ze ci uz po zadani kodov sa aktivuju alevo este nie. A tym padom aj ukaze platnost. Dam vediet😊

demografka
23. okt 2018

@tatharina vdaka, to by bolo super... tiez by som este nevyuzila, tak nechcem zadavat...

tatharina
23. okt 2018

Ani som to nesla zistovat, v profile na gopass ke moznost pridat si kupony.. A asi nepotesim, platnost do 31.10. Prikladam screenshoty. Este manzel zistuje, co a ako.

tatharina
23. okt 2018

Skusali sme aktivovat, dalo datumy len do konca oktobra😐

purinkaa
23. okt 2018

@demografka @nikiki29 @tatharina @zvedavec333 Nemala tam byt nahodou neobmedzena platnost?

demografka
23. okt 2018

@tatharina no do kelu...
@purinkaa veru aj mne pisali, ze neobmedzena platnost... idem im napisat mail, dik baby

demografka
23. okt 2018

@purinkaa @nikiki29 @tatharina @zvedavec333 napisala som tomu chlapikovi mail, je tam jasne napisane, ze neobmedzena platnost... za tyzden koho zozeniem? a v tej zime... super... dam vediet ked odpise

tatharina
23. okt 2018

Ano, aj mne pisali, ze neobemdzena a vidite, co mne nahodilo. Mozno sa to bude dat, len mne ine moznosti nedalo. Skuste si kludne aj vy dat kupony do toho kuponoveho centra. Ono vam ich nezaktivni,len ukaze, co mozete vyuzit

demografka
23. okt 2018

@tatharina len ja som nechcela davat, lebo ak bude skorsi termin tak radsej niekomu posuniem a nahodene uz neposuniem a prepadnu...

tatharina
23. okt 2018

@demografka to je fakt, my to uz neposunieme. Sice to nie je aktivne, no len na nase karty

demografka
23. okt 2018

@tatharina no popravde ak na to je uz len tyzden, ani ja nemam komu... a pozri ake je pocasie... dokelu

nikiki29
23. okt 2018

A nie je to aktívne týždeň od zadania? Ja som ich ste neskúšala... :(

tatharina
23. okt 2018

@nikiki29 no to prave nevieme, len je to blud. Na co nam pisali, ze to je neobmedzenw, ked ta to vlastne obmedzi? Neviem, ako nepretrhne ma pre to, len ide o princip..

nikiki29
23. okt 2018

@tatharina nechápem to. Ale myslela som si že od zakúpenia zľavy ju môžme využiť týždeň.
Čiže kúpiš konkrétny produkt len týždeň dopredu ako sa tam budeš chystať a to je jedno ktorý týždeň to kúpiš... ale neviem... len dúfam že je to tak.

tatharina
23. okt 2018

@nikiki29 no lenze my sme ho nekupili, len som si uz vlozila zlavu do kuponov, ale su este nepouzite. Takze, ak by to bolo tak, teoreticky by mi ziadny datum neukazalo.

zvedavec333
23. okt 2018

@demografka
Prepáč mi ja som to neskúšala chcela som to dať sestre oni skôr využijú preto som to nechcela na moje meno registrovať aby som to potom ja nemuzela využiť.
No ale teraz ma ozaj nahnevali keby ešte do konca roka ale len do októbra je do málo času..

demografka
23. okt 2018

@zvedavec333 pohoda, ved to mas potom ako ja, nehccem to davat na svoje meno ak tam nahodou nepojdem ja... a ja som im jasne pisala, ze mam sadru na nohe, kam pojdem??? och

purinkaa
6. nov 2018

@demografka,
@nikiki29, @tatharina, @zvedavec333 Ahojte, ako je to teda s platnostou kuponov, maju neobmedzenu platnost? Zistili ste niekto?

demografka
6. nov 2018

@purinkaa nie, nikto neodpoveda

tatharina
6. nov 2018

@purinkaa ja som vam tu pisala, ze som tie kody nahodila a dalo platnost do 31.10. Aj som scrrenshoty pridala. Odvtedy som to neriesila, teraz som kukla a su platne😯 pridavam screenshoty

demografka
6. nov 2018

@tatharina ja si myslim, ze to bude platne kym nevyuzijeme, tak super

tatharina
6. nov 2018

@demografka dufam, ze nie len do konca roka😁 vyzera to tak, ze to predlzuje automaticky po tyzdni

demografka
6. nov 2018

@tatharina aj ja si myslim, ze kym nevyuzijes, tak ako povedali... ja do konca roka nepojdem isto nikam, ved sa ucim opat chodit po zlomenine, takze manzel ma urcite nevezme na turu 🙂 ale mozno ten aquapark aspon dame, nech to nelezi zbytocne

nikiki29
6. nov 2018

Ja som ich nenahodila, ani nevyužila... som na konci 6 mes. tehu a aquapark ani akékoľvek kúpanie mi neodporúčajú :/ tak neviem kde ich využijeme :/

tatharina
6. nov 2018

@nikiki29 tak ich mozes darovat nirkomu, ked si este nenahodila ku svojmu uctu na gopass. Ja som ich nahodila na svoju kartu, takze mozem len ja vyuzit. No tiez zatial velmi nevyuzijeme, kedze mam 3 mesacne babo.

zvedavec333
6. jan 2019

Ahojte, náhodou mi neviete povedať či ešte platia tie kódy?