SÚŤAŽ s týždňom Kura Kráľovské
Milé ženy, žienky, ženičky,
prinášame vám chrumkavú možnosť vyhrať kurz varenia v Škole varenia pre gurmánov v Svätom Jure a mnoho ďalších pekných cien! ❤❤❤
Zapojiť sa do našej súťaže môžete od 12. 12. 2016 do 17. 12. 2016, a to zverejnením fotografie pokladničného dokladu so zreteľne viditeľnou položkou akéhokoľvek produktu značky Kura Kráľovské, ktorý bol zakúpený počas trvania súťaže. Pozorne si prečítajte pravidlá súťaže na na tejto adrese: http://bit.ly/2gCmQ00 . Tak spíšte nákupný zoznam a pošlite muža na nákup. Sme zvedaví, čo bude tento týždeň na vašom jedálenskom stole. Prajem vám dobrú chuť a veľa šťastia pri nedeľnom žrebovaní! 😉

Dobrú súťaž ste vy dali,
na kráľovské kuriatko nás takto pozvali,
u nás zatiaľ bude len polievočka,
ale nebude mať z toho smutné očká.
Verím, že zajtra kúpime aj kuriatko,
ktoré sa u nás zohreje naozaj len krátko 🙂,
lebo ho hneď pripravíme,
v nedeľu na obed si na ňom pochutíme.
Potom už len čakať budeme či sa práve na nás šťastena usmeje,
a nejakú tú výhru aj k nám priveje 😉.
Vdaka tymto kralovskym dnom som zistila, ze mame na Sk kvalitnu rodinnu firmu zameranu na kvalitu. DAKuJEM za to. Dala som si namahu a nasla vcera v Tescu Kralovsku polievkovu zmes. Dnes ma manzel pochvalil, polievka mu mimoriadne chutila. Samozrejme aj detom. Ja som videla uz na farbe a voni , ze toto je naozaj kralovsk kusok maska z nasich slovenskych chovov.
Akp som fixkou zvyraznila na uctenke kralovsku polozku, tak som zistila ze ucinkuje ako zmizik. Ak by bolobtreba dolozim aj sacok z kralovskejnzmesi. Dakujem este raz, nasli ste novu a vernu zakaznicku 😘
Ešte niečo vyše 2 hodín môžete pridávať bločky 🙂
Teším sa na zajtrajšie výsledky a výhercov ❤
Pekný večer dámy. Ďakujeme všetkým zučastneným za účasť, súťaž je ukončená.
Zajtra sa dozviete mená výhercov tu vo fóre. Držím palce a prajem dobrú noc. 🙂😴
@timotej_hsh Resime sa na vyhercov 🙂 pekny den
Ešte chvíločku 🙂 Do pol hodiny budú výsledky zverejnené 👍
Milé dámy, ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili do súťaže s Kuraťom Kráľovským a výherkyniam srdečne gratulujem. Verím, že kuriatko vám chutilo a cena poteší. 🙂
Výhercov budem kontaktovať do súkromnej správy.
1. miesto – @majakuca – VOUCHER – Kurz varenia v Škole varenia pre gurmánov v Svätom Jure
2. miesto – @karolin2 – Kuchynský robot Bosch MUM 4405
3. miesto – @katarinka26 – Všestranný mixér Tefal MB 756G31 Fresh Express+
4. miesto – @zuzin78 – Hriankovač Sencor STS Pastels 31 GR v tyrkysovej farbe
5. miesto – @zuzin78 – Digitálny automatický jogurtovač Guzzanti GZ 700
6. miesto – @pupavka_pupavka – Lis na citrusy ETA Limono 3037 90000
7. miesto – @blondiee83 – Sekáčik Bosch MMR 08R2
8. miesto – @igiana – Hotdogovač SENCOR SHM 4220
9. miesto – @smolinka024 – Nerezová rýchlovarná kanvica Concept RK 3120re
10. miesto – @kupcovci – SEVERIN PC 3751na prípravu popcornu
Nezostrihané video z celého žrebovania si môžete pozrieť na mojom blogu poobede.
Ešte raz gratulujem výherkyniam. 🙂❤👏
@timotej_hsh waaaaaau ja som vyhrala. Ja sa tak tesiiiiiim. Dakujeeeeeeem. Aj za vase kuriatka na trhu.❤
@timotej_hsh ďakujem veľmi pekne tešíme sa, a gratulujem ostatným peknú nedeľu prajem 🙂
@timotej_hsh jeeeeej....ja sa strasne tesim z vyhry....jupiiii 😉))))) dakujeeeem velmi pekne vopred 😉)))))
@timotej_hsh Dobry den Dakujem velmi pekne 🙂

@timotej_hsh Krásnu nedeľu prajem, škoda, že sa pri 3 bločkoch ani raz neusmialo šťstie, no čo už, gratulujem ostatným a užite si výhry.
@timotej_hsh dakujem krasne 🙂 tesime sa
jeeeej, dakujem velmi krasne 🙂 neskutocne ste ma potesili 🙂
@timotej_hsh veľmi sa tešíme, máme neskutočnú radosť z výhry. wauuuuuuu a tiež gratulujem ostatným výherkyniam a Vám želám pekný zvyšok dňa.
Trošku dlhšie trvalo zverejnenie videa, ale podarilo sa 🙂
Video žrebovania nájdete v mojom blogu.
@timotej_hsh ďakujem pekne,teším sa😀
Blahoželám výherkyniam. My sme sa dnes tešili z chutnej slepačej polievočky 😍