Učíme sa zvesela. SÚŤAŽ
Už v predchádzajúcom príspevku som načrtla, že zámerom knižiek je deti nielen zabaviť, ale aj niečo naučiť. Čo knižka, to plno nových a zaujímavých informácií.
Prečo sa napríklad neučiť zemepis spolu s knižkou Atlas sveta? Ľavou zadnou sa naučíte, ktoré sú hlavné mestá jednotlivých štátov, alebo sa o nich dozviete plno zaujímavostí. Interaktívne kvízy otestujú, čo všetko ste sa z knižky stihli priučiť.
Alebo si spestrite prírodopis knižkou Hravá prírodoveda. Na prvý pohľad nezaujímavé témy sa v sprievode s malou postavičkou Valentína Dúbka razom stávajú nevšedným zážitkom.
A čo tak cudzí jazyk? Učenie nikdy nebolo zábavnejšie a efektívnejšie. Napríklad s knižkou Hravá angličtina si deti vypočujú jednoduché slovíčka, alebo celé vety od rodeného hovorcu. Celá knižka potom obsahuje aj komplet slovenský preklad. Stačí len priložiť ceruzku k ikone slovenskej vlajky a môžete tie isté texty počúvať v slovenčine. Angličtina, či Nemčina (s Nemeckým obrázkovým slovníkom) sa tak z každodenného mordovania môže zmeniť na zábavu.
Využívate, alebo by ste využili knižky Kúzelné čítanie na učenie?
Napíšte vašu skúsenosť, či predstavu, ktorú knižku by ste najviac využili. Opäť jednu z vás odmením knižkou. Krásnou a kúzelnou Hravou prírodovedou! 🙂
Možnosť prispieť svojim komentárom je do zajtra do 10tej.
Tak knižka Hravá prírodoveda má svoju majiteľku: @kikuska555. Gratulujem 🙂 A my ďalej pokračujeme s výzvami a súťažami v ďalších príspevkoch.

Ešte nemáme žiadnu knihu Kúzelné čítanie, ale máme hry v kocke od Albi, to sa deti veľmi rady hrávajú. Moji školáci by isto využili Atlas sveta, či Hravú angličtinu, predškoláci Moje prvé písmenká, Svet zvierat🙂
Všetky knižky sú maximálne zaujímavé, či už Hravá prírodoveda, Hravá angličtina, Atlas sveta, Zvieratká na farme, Kúzelné čítanie na večer, Moje prvé písmenká, ktorú by sme využili pre nášho predškoláka. Takže, niet čo dodať, sú skrátka super🙂) A deti sú z nich nadšené🙂
už niektoré knižky mame. Hravú angličtinu, slovensko, človek a príroda, atlas sveta...páči sa mi, že stále pribúdajú ďalšie. využili by sme určite hry do auta, syna by zaujali dopravné značky, hravá prírodoveda, ľudské telo....určite k nám aj Ježiško niektorú z nich tento rok prinesie
Na učenie využívame všetky knižky čo máme. Hravé učenie pre menšieho ktorou si rozšíril slovnú zásobu, spievanky na učenie nových piesní, ľudské telo pre staršieho na učenie časti tela a asi päť ďalších z ktorých sa stále učia niečo nové.
My mame zatial doma len jednu, co ma celkom mrzi ale tak idu vianoce 🤔🤭 a zrovna to bola anglictina, nastastie ju bavia jazyky, takze to asi po mne nepodedila 😂 ale nie to som chcela, ja milujem prirodu, kvety, zvery, a kazdodenne sa to snazim prenasat aj na svoje deti, plno herbarov, knih o bylinkach. Ale akosi ich to moc nebavi :-/ asi som nudna mama 😂 tak vkladam doveru do tejto prirodovedy, predsa len, krasna ilustovana kniha plus pomocnik? Veru to by sa nam doma velmi pacilo. Som velmi rada ze som si vsimla tuto sutaz, a hlavne o aku knihu sa jedna, doteraz som vobec nevedela ze je aj takato vydana 🙏😱
Za mňa moje prvé písmenká. Túto ešte nemáme a pre našu Peťku škôlkárku je to skvelá voľba ako sa zoznámiť s prvými písmenkami. Knižky sú úžasné a pre detičky je to krásny darček ktorý vždy poteší.
Dobry den, nas syncek ma niekolko knih a vdaka informaciam, ktore z nich ziskava sme uz aj my museli dostudovavat... tiez prichadzaju vtipne prihody, ked na Tv vezu na Kamziku zakrical, Aha, mamicka, Eiffelova veza! Kedze nie sme z Ba, a nepoznal ju, bolo to mile a vtipne. Urcite by ho potesilo Slivensko, tu nema a vela sa pyta napr. Kde je (z)Bojnicky hrad? A dcerka je malicka, ta by bola stastna za Spievanky. Potesili by sme sa knizke. Dakujeme.
Doma zatial nemame ziadnu knizku , ale 4 su napisane na vianocnom zozname , potesili by Dinosaury , Rozpravky na dobry noc , Doprava , ci Atlas .😊
@lubimmisku Nooo, taká kuchárska knižka, to je zaujímavý nápad 👍 Nad povolaniami uvažujeme, tak uvidíme, či nakoniec budú. No a Spievanky, tie sa čoskoro dočkajú svojho pokračovania 😉
Naša zbierka je už veľmi široká, keďže prvú dostal syn na 5.te narodeniny - Atlas sveta a teraz na 8.me už sme pri Dinosauroch a tešíme sa na Vesmír ktorý má vyjsť. My sme knihy veľmi ocenili od začiatku, syn mal problémy s oneskoreným vývojom reči. S kúzelným čítaním sa od začiatku veľmi rád hral už po krátkom čase bolo vidno, že rád opakuje aj zložitejšie vety z kníh a ako krásne sa mu na obľúbené vety nielen rozširovala slovná zásoba, ale aj skladba a rozvitosť viet. Dnes je už ich vášnivou čitateľkou 2-ročná dcérka, jediný problém spočíva v boji kto si vybojuje kúzelné pero pre seba, zvažujem kúpiť druhé.
Nemáme ešte žiadnu knižku z kúzelného čítania, najstarši je prvák,písmenká aj dinosaury,atlas sveta a ľudské telo by ho určite zaujali.mladsie baby skôr zvieratká a spievanky 😊
My doma mame tieto knizky velmi radi. Maly sa z nich dost aj naucil. Mame ich uz viac a super. Najblizsie mame zalusk na knizku o pismenkach, alebo Moj svet. Vsetky su pekne podla mna.
Anglictina sa da super naucit, kde deti opakuju a tym sa ucia, Spievanky, kde su aj noty, da sa to vyuzit aj v ZUS 😉.
My zatiaľ knižky nemáme , pokukujem po nich už dlhšiu dobu ale myslím že na Vianoce bude ten správny čas. Malý mal ešte len teraz tri roky, ale kedze sa zaujíma o všeličo, určite ho knižky záujmu, už len vybrať tú správnu 🙂
Mám doma malú skolacku, teraz sa zacina učiť anglictinu, tak ta by sa nam veru hodila
Moji chlapci (5r a 7r) majú knihu Atlas sveta a Svet zvierat.
Ako prvé ich na oboch knihách zaujali testy. Pomocou nich sa vlastne učia. Test na danej stránke v knihe robia dovtedy pokým nemajú všetky odpovede správne 🙂
A na knihe atlas sveta sa učím aj ja :D Úprimne priznávam, že nikdy mi nešla geografia a hlavné mestá, tak sa s nimi pri hre učím aj ja 😀
Hravá prírodoveda by mojich chalanov isto potešila, pretože už od malička im na prechádzke ukazujem rôzne kvety, trávy, nerasty a vždy ich to zaujme a kladú mi kopec otázok. Preto myslím, že táto kniha by ich potešila a zaujala veľmi 🙂
@nelakuzelnecitanie u nas by sa najviac pouzivali knihy o zvieratkach, spievanky a samozrejme lubovolne dopravne prostriedky 😄
Ja som tieti knihy objavila pred pár týždňami keď som hľadala knižky pre nášho 6 mesačného. Zaujal ma široký výber kníh. Aj pre našich skoro pubertiakov, ktorým ide cudzý jazyk ťažko do hlavy si ich viem predstaviť mať doma. No, asi budem musieť napísať Ježiškovy...
Och kuzelne citanie je top!!!! Na kazdy jeden sviatok dostane 1 knizku. Uz ich mame 10 (Hrave ucenie, Ludske telo, Svet zvierat, Rozpravky na dobru noc, O pernikovej chalupke, Hrava anglictina, Doprava, Moje prve pismenka, Spievanky a aj tie Volanty do auta). Co je super, nabazili sme na to aj kamosov, cize darceky su uz pre nas lahke im kupovat (vzdy knizku). Neskutocne sa tesime na pripravovane novinky (vesmir, spievanky 2 a aj na betlehem).
Tieto knizky su super ako pre mensich, tak aj pre nas velkych. Tie kvizy su bomba. Malemu sa pacia vsetky, moja oblubena je svet zvierat a malicka dcerka ma teraz spievanky 😄😄😄
Teraz by nas najviac zaujali, anglicky obrazovy slovnik, atlas sveta ci slovensko alebo pre krpanu basnicky z lesa alebo zvieratka na farme 💗💗💗💗
Jedinou nevyhodou je to blikanie pera, ked sa pouziva :/ ale tak otacame to tak aby sme to vnimali co najmenej 😊
Pre nás keďže často cestujeme autom knižka Hra do auta nakoľko dcérke je v aute dlho a,, nudí sa,, s touto knižkou by jej čas utekal rýchlejšie a ešte by sa naučila nové veci 🙂🚗⏳
Tak knižka Hravá prírodoveda má svoju majiteľku: @kikuska555. Gratulujem 🙂 A my ďalej pokračujeme s výzvami a súťažami v ďalších príspevkoch 🙂
@nelakuzelnecitanie dakujeme ❤️

@nelakuzelnecitanie Kúzelné čítanie je naozaj super vec. Verte, či nie, moje deti majú 12 a 6 rokov a vždy je hádka o to, kto to bude mať pero. Či v aute, či v izbách, či na záhrade, pri vode. Je to úplne jedno. Majú už štyri knihy - Atlas sveta, Slovensko, Zvieratá a Angličtina. A teda tá prírodoveda (keďže je prváčik) by aj bodla. Ďakujeme. Do súťaží sa zapájam len úplne výnimočne ale toto je fakt super vec. Tak prečo neskúsiť.