icon

VYHRAJ nový 3D model BETLEHEMU

nelakuzelnecitanie
Moderátor
19. sep 2019

Ešte sa len skončili prázdniny, začala škola a ani sa nenazdáme a sú tu Vianoce. My v Albi sme vianocovali už od začiatku roka. Už odvtedy sme usilovne pracovali na úplne novom type hry – 3D modele vianočného Betlehemu.

Prostredníctvom neho si vianočnú atmosféru dotvoríte 10 tradičnými vianočnými koledami v milom detskom podaní. Dozviete sa zaujímavé informácie, napríklad na čo slúžia jasličky, čo je kadidlo a myrha alebo ako to bolo s Tromi kráľmi. Nakoniec si už, ako zvyčajne, v zábavných kvízoch overíte, koľko ste sa toho o Ježiškovi naučili.

Koledy z Betlehemu si môžete pustiť napríklad pri pečení medovníčkov s vašimi malými pomocníkmi, alebo pri zdobení príbytkov vianočnou výzdobou.
Kto by si nechcel vytvoriť takú krásnu vianočnú atmosféru spolu s deťmi?

Napíšte mi, čo pre Vás znamená slovo Vianoce. Za odmenu jednej z vás pošlem tento nový Betlehem 🙂

PS.: v predaji dostupný už teraz 😉

https://eshop.albi.sk/kc-betlehem-sk/

Tak súťaž v tejto chvíli vyhodnotená. Betlehem poputuje sem: @lubica285 - gratulujem 🙂 Ostatným ďakujem za účasť 🙂

VYHRAJ nový 3D model BETLEHEMU
sisi208
20. sep 2019

jeeej betlehem je krásny, Vianoce sú pre nás sviatky pohody a rodiny, kedže každý je rozlietaný aspoň v ten čarovný čas sa vieme stretnúť pri jednom stole ❤🍀

rachel36a
20. sep 2019

@nelakuzelnecitanie vianoce su jediný čas v roku kedy sme naozaj všetci spolu pri jednom stole...aj starší syn ktorý už s nami nebýva aj mama ktorá je už staršia a chorá .. pozeráme rozprávky a papkáme sladké dobroty

hela_tn
20. sep 2019

Pokoj, radosť,rodina,dobré jedlo,koledy..Vianoce su pre mňa najkrajším obdobím roka,keď je rodina pokope,všetci sú na seba milší ako inokedy..keď sa to isté opakuje každý rok😉

majina1974
20. sep 2019

Vianoce sú u nás najkrajšie obdobie v roku-Tešíme sa na spoločne strávené chvíle pri stromčeku,rozvoniava dom škoricou a koláčikmi,spoločne sa so známimi navštevujeme.Oddýchneme si a tiež mám rada vianočné rozprávky.

ellinuska
20. sep 2019

Vianoce pre mna znamenaju nadherny cas s mojou rodinkou plny pokoja, ziadne stresy, nahlenie, akoby sa zastavil cas a nic nebolo treba riesit, len oddych, kolace a rozpravky ❤️

nikuska265
20. sep 2019

Vianoce? Narodenie Ježiša Krista. S deťmi sa na túto udalosť spolu pripravujeme, rozprávame, čítanie z detskej biblie, snažíme sa viac myslieť na druhých, chudobných, darovať hračky iným, ktorí si to nemôžu dovoliť a pod. Okrem toho že sa tešia na Ježiška a darčeky, vedia sa aj podeliť.
Teším sa na tú atmosféru,keď sa ideme spolu celá rodina pozrieť na rôzne betlehemy , rozprávame sa, tešíme sa. Teším sa na spoločné pečenie medovnikov, ktoré už tradične robíme s kamoškou spolu s deťmi, kedy naozaj deti samé vytvárajú medovníčky, tešíme sa ,keď sa nám dom rozvonia čečinou/ihličím, keď praská drevo večer v krbe.....
A máme takú jednu tradíciu, ktorú sme si s deťmi vymysleli, večer pred štedrým dňom, chodíme večer na prechádzku po dedine,ideme na cintorín zapáliť sviečky za všetkých, ktorí už nie sú medzi nami, spolu sa pomodlime a po ceste domov obzeráme a chválime vianočnú výzdobu,svetielka na domoch. 🌲 🌲 🌲🌨️🎀🎄🎄🎆🎇
Aaaaaaa už sa teším 😍🙏🙏🙏

foolie
20. sep 2019

rodina laska pohoda

martina374
20. sep 2019

Vianoce- najkrajšie obdobie v roku, na ktoré sa tešia nielen deti, ale aj dospelí. Sú to sviatky pokoja a radosti, že sa Ježiško narodil. Je to čas strávený s rodinou či už pri stromčeku alebo na prechádzke bielou prírodou. Sú to iskričky v detských očiach z rozžiareného stromčeka, z darčekov, ale hlavne radosť, že sme všetci spolu 🙂

macko35
20. sep 2019

pre mňa Vianoce znamenajú pokoj a pohoda mojej rodinky,kde nájdete snád všetky vekové kategorie.Som hrdá maminka 4detí,ktoré sú šikovné nielen v škole,ale aj v školke,v športe ,či v umení.ďakujem denne Bohu za nich

kondaska1
20. sep 2019

@nelakuzelnecitanie rodina, stastie, radost, pohoda. Okamih kedy sa vsetko zastavi a sme tu jeden pre druheho...

detty
20. sep 2019

Vianoce je čas strávený s ľudmi ktorých nadovšetko milujem. Keď sa nikto neponáhľa, keď je lepšie dať ako dostávať, keď vidím nadšenie detí, keď zdobíme spolu stromček a spievame si koledy, keď rozvoniava vianočné pečivo... ❤️

aadrika
20. sep 2019

Co pre nas znamenaju Vianoce? Vianoce su pre nas najkrajsie obdobie v roku kedy sa plnia nase sny, kedy sme zo svojimi blizkymi a uzivame si jeden druheho ❤❤❤

zuzka1620
20. sep 2019

Vianoce...?Čas na koledy, ktoré u nás hrajú od rána do večera, vôňa škorice a vanilky, väčšia pohoda doma a hlavne rodina, večerné váľanie s deťmi a manželom pri vianočných rozprávkach... Už sa tesiim😉😊

kaciatko1811
20. sep 2019

Vianoce-stastne tvare nasich deti..... Pohodove chvile v kruhu rodiny... Pecenie medovnikov... Sánkovanie... Odvtedy ako mame deti su kuzelnejsie

dada_17
20. sep 2019

@nelakuzelnecitanie vona medovnikov, stredrovecerneho jedla, ziveho stromceka, mraziva noc a vsetci teplucko zababuseni pod dekou s horucim puncom a v televizore Popoluska 👌 ❤

adadi
20. sep 2019

Vianoce pre mna znamenaju slavenie narodenia bozieho syna. Cas pokoja lasky rodiny. Cas straveny s najblizsimi. Ked sa ludia snazia byt lepsimi. Su carovne a moje najoblubenejsie obdobie v roku

veronicka182
20. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Vianoce hmmm 😁 uz od minuleho decembra robim doma vianocne upratovanie 😂 a furt nie a nie skoncit 🤦🏼‍♀️ Chaos stres a panika....vsade bordel, nic sa nestiha, darceky na poslednu chvilu i ked nakupovat zacinam uz v septembri 😁 napecie mi maminka a svokra ja sa zmozem akurat na vysmazenie kapra 😊 ale milujem tu atmosferu, vone, svetielka, pesnicky, pri troche stastia aj sneh 🙂....a hlavne darcekyyy prekvapeniaaa a to ze sa stratne cela rodine je naj! 😍

susanaa
20. sep 2019

Vianocne reklamy, zhananie darcekov, koledy, medovnicky, stromcek, dalsia diera v plafone od kopie, vecera, detska radost, vyskanie a ta nekonecnaaa pohoda po Vianociach...🤩

nikus99
20. sep 2019

Vianoce, su pre nas, ze nas tatino kamionista, je konecne s nami doma dva tyzdne. Ja s dcerkou peciem medovnicky a ona ich potom s tatinom zdobi, robia spolu stromcek, kym ja robim vyzdobu bytu. Teto rok uz bude pomahat aj mladsia dvojrocna 😊. Navstivime babky, krstnych rodicov. Potom zas vsetci pridu k nam, ked je sneh, ideme von stavat snehuliakov a gulovat sa.

viktorious
20. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Vianoce sú v prvom rade oslavou narodenia Spasiteľa a radosť, ktorá z tejto udalosti vyplýva pre celý svet. V tieto sviatočné dni sa stretáva celá rodina pri štedrovečernom stole a aspoň na krátku chvíľku si všetci nájdu čas jeden pre druhého, čo je v tejto uponáhľanej dobe čo povedať. Je to čas kedy sa plnia sny deti, čas kedy meknú srdcia a ľudia sa správajú ako ľudia. Je pokoj a mier. To je vianočná chvíľa, ktorú

viktorious
20. sep 2019

@viktorious by som nechal trvať večne.

zuboc
20. sep 2019

@nelakuzelnecitanie
Znamenajú pre mňa pokoj a lásku. Keď už z nás podvečer opadá stres, uberieme volume aj rýchlosť, zapálime sviečky aj naším drahým, ktorí tu už nie sú, rozsvietime stromček, sadneme ku plnému stolu, pomodlíme sa spoločne a usmievame sa na seba-takto je to dobré 😇

ivus5
20. sep 2019

pokoj, rodina, stromček, rozprávky, knižky, svetielka, výzdoba, punč, vianočné trhy, priatelia, rozžiarené detské očká, malá pozornosť pod stromčekom, kopu láááásky

barbara24
20. sep 2019

Je to rodina, to pevné neviditeľné puto, radosť z toho, že sme spolu 👪. A to caro svetielok, stromčeka a tajuplna pre deti , ktoré veria 👼🎅🌲❄⛄

maria757
20. sep 2019

Vianoce znamenajú rodinu 😊 všetci spolu, akési to čaro iné ako po zvyšok roka. Vôňa ihličia, koláčov, vareného vína a spoločné pozeranie "Popelky" 🤗

rysmamka
20. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Vianoce pre mna znamenajú vďačnosť za všetky tie obyčajne požehnane dni

vikichrenova
20. sep 2019

Vianoce:u mna je to najkrajsie obdobie v roku,od malicka ich prezivam ako len viem a tesim sa na ne po cely rok🙂Ako dieta som milovala ten klud,pohodu,vsetci doma sme pripravovali veci stym spojene stromcek,betlehem,vyzdobu,pecenie,proste vsetko co nemoze pocas tychto sviatkob chybat 🙂
A teraz ako matka svojichnmilovanych deti je to opat nieco krasne a ine,z pohladu matky je to tiez krasne vidiet a pozorovay ke su deti stastne pri stromceku a tatinom a vsetci sa radujeme ze sa mozeme vsetci spolu stretnut pri vysvietenom stromceku a pocuvat koledy a pozriet Jeziska do kostola 🙂. Vianoce boli su vzdy budu tie najkrajsie sviatky v roku ;)

si14
20. sep 2019

Vianoce sú u nas cas pokoja, straveny s rodinou a priatelmi... Tento rok budu vianoce pre nas obzvlast vynimocne... Nasa dcerka už bude vnimat tento nadherny cas,, jej prve vianoce ešte velmi nevedela co to je... Ale tieto si uzijeme velmi.. Tesime sa ☺️☺️

milando
20. sep 2019

Vianoce--rodina, pokoj, atmosféra, detské rozziarene ocka, stromček, Ježiško, polnočná...

lienka1zuzu
20. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Vianoce je čas na rodinu, čas spomaliť, užívať si vzájomnú blízkosť. A čas návratu do detstva v podobe rozprávok, tie milujem rovnako ako medovníčky...