icon

Užívate si cestu autom s deťmi?

iva_kuzelnecitanie
Moderátor
6. aug 2020

Poznáte to. Tešíte sa na rodinný výlet, dopredu plánujete, čo treba pripraviť, zbaliť, rezervovať, dokúpiť až nastane deň D. Pripravená desiata v chladničke, ruksaky, oblečenie na kôpkach, stačí sa obliecť, umyť zuby a tvár, učesať a vyraziť. Ideálna predstava. Zobudíte deti a deň začína.

"Mami, chcem si ešte zobrať bábiku, môžem?" "Dobre." Mami, nevieš kde mám peňaženku?" "Myslím, že ju nepotrebuješ, s hracími peniažkami si tam nič nekúpiš." "Mami, nevidela si mi okuliare?" "Hmm, veru nie, ale nemáme moc času na ich hľadanie." "Mami, ja si nechcem obuť tieto topánky, začali ma tlačiť." "Tak si daj tie druhé." "Tie sa mi nepáčia." Do debaty vstúpi tatino: "Už sme mali vyraziť!" Odpoveď: "Neviem nájsť oblečenie pre bábiku a v pyžame ísť nemôže." Zhlboka sa nadýchnete a premýšľate, kde sa v dokonalom pláne stala chyba. :D

Myslím, že nikde. S deťmi je to proste vždy jazda! Konečne sedíme v aute a prvá otázka od detí znie: "Ako dlho trvá cesta?" Keďže ich vnímanie času je veľmi subjektívne, po polhodinke prichádza druhá otázka: „Už tam budeme?“ S manželom sa pozrieme na seba a vieme, že je pred nami ešte viac ako dve hodiny jazdy. Čo s tým? Poďme sa začať hrať!

Hra do auta od Kúzelného čítania sa dokáže postarať o dokonalú zábavu na zadnom sedadle vášho auta. Obsahuje kvízové otázky v dvoch úrovniach náročnosti, pestré úlohy, zvuky a veselé dopravné prostriedky. Zároveň hra deťom sprostredkuje zaujímavé a užitočné informácie, nielen zo sveta dopravy a cestovania. Deti hrou sprevádza interaktívna elektronická ceruzka, ktorá im dáva rôzne otázky a úlohy, súčasne prezrádza i správane odpovede. Môžete si ju na cesty jednoducho zbaliť do textilného vrecka a vyraziť. Určená je deťom od 4 rokov. https://www.kuzelnecitanie.sk/hra-do-auta-43/?u...
Hra obsahuje 3 herné tabuľky v tvare volantu, 1 textilné vrecko a pravidlá.

Súťažná úloha znie:
Napíšte mi, na ktorom výlete by sa vám Hra do auta naozaj zišla. A nezabudnite, že tento týždeň si ju môžete vďaka spolupráci s Modrým koníkom kúpiť so zľavou, pri použití kódu „konik8“ na eshope Albi. https://eshop.albi.sk/hovoriaca-kniha-hra-do-au...
Za odmenu u troch z vás zaparkujú posledné kusy mini-autíčkových hier do auta. 😊

------

Súťaž ukončujem. Ďakujem vám všetkým za zapojenie sa.
Hry v autíčkach zaparkujú u týchto výherkýň.

@anita
@lenuliatko84
@curcuma

Gratulujem! Ozvem sa vám do súkromnej správy.

Užívate si cestu autom s deťmi?
sati298
6. aug 2020

Nám by sa zišla pri všetkých dlhších cestách. Naposledy sme cestovali 3hodiny do Bojnice a veru, bolo nám dlho . 😊

kika1905
6. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie nam by sa zišla , ked cestujeme k babke . Len sadneme do auta a už malá mravčí, vystiera . Skúšame cd,knižky mobil. Nie vždy to zaberie . Naša malá bude mat 2 rôčky.😉

lenkike
6. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie takáto hra by sa zišla na každej ceste. Máme dve slečny (1 a 3 roky) a často mi aj hodina cestou autom s nimi pripadá ako večnosť 😄

sprituska
6. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie tak toto nutne potrebujeme. Teraz sme boli dvakrat na pobyte a zobrali sme aj neter. Uz sme doma asi mesiac a dodnes mam hlavu ako balon z tych neustalych otazok a uz tam budeme? A ako daleko este? A uz to bude len chvilku? Povedala si chvilku. Kedy to bude? 🙈 a o tyzden sa chystame na dalsi pobyt, cez 100 km od nasho mesta...

krokodilkajmanka
6. aug 2020

Moja svokra býva na opačnej strane Slovenska, cesta k nej s prestávkami trvá 5 hodín, takže by sme ju využili, aspoň by deťom prešla cesta rýchlejšie 😉

zuzikaa29
6. aug 2020

Kdekolvek mimo mesta, teda na dlhsie trasy 🙂

13riska13
6. aug 2020

Zísla by sa na nám na cestu do a z Bystrice kam ideme na návštevu k rodine

renata_b
7. aug 2020

Nam by sa hodila pri ceste k starkym, ktori byvaju od nas 500 km. Casto chodime vecer, aby deti cast cesty spali, no pocas cesty cez den, ked si chceme pocas cesty spravit vylet alebo si pozriet pamiatky, by nam hra do auta velmi pomohla.

petrarac
7. aug 2020

Chystame sa navstivit mojich rodicov, byvaju asi 300 km od nas a vzdy musim vymyslat ako po ceste deti zabavit aby sa nenudili. hra by velmi potesila, dobre ze ma az 3 volanty a budeme musiet dokupit asi este jednu ceruzku aby sa mohli hrat obidve deti. 🙂

hen89
7. aug 2020

Nam by sa zisla, ked ideme niekam na vylet...lebo synovy je iz dlho v aute a zacne ma komandovat mama otoc volant...chod rychloo atd 😂 tak aby sa zabavil

ovladzena
7. aug 2020

Nám by hra pomohla spríjemniť cesty na výletoch alebo keď cestujeme za rodinou 😊

lenicka777
7. aug 2020

zišla by sa nám keď berieme synovca na výlety na chalupu to neustále vypytovanie a prečo a prečo a prečo 😂 Aspoň by sa trosku zabavil

julinka79
7. aug 2020

Nam by sa hra veľmi hodila keď cestujeme zo zahoria na východ k starým rodičom

matejkoo
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie kedze babinu mame az v KE, tak z BA to je ozaj pre 3 male deti daleko a takato hra by ich urcite zabavila 🙂

nycole
7. aug 2020

Na naše tour de Slovakia výlety 😍

marienka899
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie kedze v stredu odchadzame na chatu s rodinou do Oravskej Lesnej hra by sa nam urcite zisla. Kedze cesta trva.2,5 hodiny a dcera sa potrebuje nejako zabavit 🙂

1306monika
7. aug 2020

Mi BI sme ju využili hlavne toto leto nakoľko prazninujeme na Slovensku a všade sa presúvame autom cez kúpaliska, k babke a rodinám ktoré sme dlhšie nevideli a tak v aute cestujeme hore dole po Slovensku keď už to more tento rok nebude🚣☺️

jankamaxik
7. aug 2020

U nás momentálne ani nie tak výlet, ako by sa hra zisla nasmu syncekovi na ceste za mnou do nemocnice (hroziaci predčasný porod). Isto by mu dlha cesta veselsie a rychlejsie ubehla 🙂

katka164
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie nám by sa zišla na výlet do ZOO Zlín😉

mauzi
7. aug 2020

Tak cesta do Čiech s dvomi deťmi bola naozaj zaujímavá 😀 cestovali sme na opačnú stranu, 8hodin v aute a spánok v nedohľadne 😀 mala som kufor aktivít a veru využili sme postupne všetko

zuzulka456
7. aug 2020

Nam by sa zisla na vylet do Košic nakolko cesta dlha a dieta treba stale nejak zabavat a urcite lepsi ako tablet

tecko28
7. aug 2020

Každý víkend sa snažíme deťom urobiť aspoň malý vylet do okolia. Ale často cestujeme aj na vyšetrenia do vzdialenejším miest. Hra by sa isto ujala a a eliminovala by otázky: "Kedy tam už budeme?"

lluciiiii
7. aug 2020

Mame rodinu na východnom Slovensku a pomerne často tam cestujeme a cesta trvá štyri hodiny tak vtedy by sa nam to zišlo na zábavenie deti v aute 🙂

balkica
7. aug 2020

Zišla by sa ma každom výlete nad 30 minút 🙂 Dcéra väčšinou spí, tak syn by sa pohral a keď sa dcéra zobudí, tak šomre, že je to nuda cestovať, tak by sa pohrala ona 😀 Väčšinou chodíme na výlety okolo dvoch hodín, tak by sa to u nás uživilo 😀 🙈🙉🙊

yvush
7. aug 2020

Chystáme sa na návštevu k starých rodičom,čaká nás 6 hodinova cesta a môjmu synovi by určite pomohla s trpezlivosťou dôjsť až do cieľa.

nina_ninu
7. aug 2020

Nam by sa zisla pri kazdom vylete.pri nasich 4 detoch su nam vsetky knihy kuzelneho citania malo 😀 dalsia by potesila. A pri vecnych otázkach kedy tam uz budeme,este kolko pôjdeme, by deti zabavila 🙂

drozdajkahra
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie nám by sa to zišlo keď ideme za dedkom a babkou, cesty autom sú super len odpovedať na tých 1000otazok 🙄

tatianasevcikova
7. aug 2020

U nás určite pre dcérku keď chodievame ku rodine do krupiny aby sa počas jazdy nenudila a zabavila sa rozumne ❤️❤️

misinka0611
7. aug 2020

Dobrý deň, nám by sa hra do auta zišla pri cestovaní kamkoľvek. Nielen na výlet. Ale aj pri cestovani na úrady, do obchodu atď. 🙂 U mňa má + všetko čo dieťatko zabaví a zároveň je to preňho poučné.