Získaj Miniknihu Kúzelného čítania
Častokrát sa pri svojej práci stretávam s otázkou, ktoré knihy Kúzelného čítania odporúčame pre menšie deti okolo veku 2 rokov. Odpoveďou sú Miniknihy (https://www.kuzelnecitanie.sk/ponuka-produktov/...)
V ponuke Kúzelného čítania sú aktuálne 3 Miniknihy:
- Denné činnosti,
- Domáce zvieratká a
- Lesné zvieratká.
Vďaka Miniknihe Denné činnosti môžu Vaše deti stráviť jeden deň so súrodencami Miškom a Zuzankou a ich nerozlučnými spoločníkmi, psíčkom Benom a mačičkou Mínou. Čaká na nich spoločné vstávanie, čistenie zúbkov, česanie, cvičenie, obliekanie, raňajky, maľovanie, obed, prechádzka, hranie sa, večera, kúpanie i spoločný spánok. Knižka navyše obsahuje krásne básničky, jednoduchý kvíz a jednotlivé činnosti sprevádza i pesnička.
V Miniknihe Domáce zvieratká sa deti zoznámia s psíkom, húskou, koníkom, ovečkou, prasiatkom, sliepočkou, králikom, kravičkou i s moriakom. Zistia, čo domáce zvieratká jedia a aké zvuky vydávajú. Dokonca sa naučia pomenovať mláďatká domácich zvieratiek. A to všetko spolu s krásnymi básničkami, pesničkami i jednoduchými kvízmi.
Tretia Minikniha Lesné zvieratká zoberie deti do lesa, kde ich čaká veľa zábavy. Svoj domov tu má mnoho nových zvieracích kamarátov ako sú veverička, medveď, jazvec, vlk, diviak či sova. Kto ju zobudil? Kto práve oslavuje narodeniny? Komu sa narodilo mláďatko? To všetko môžete s deťmi v knihe zistiť.

Kúzelné čítanie však pre deti pripravuje 4 nové Miniknihy, vďaka ktorým sa budú môcť naučiť mnoho úžasných vecí z jednotlivých ročných období. A prvú vydá už čoskoro! Už túto jeseň v regáloch predajní uvidíte novú Miniknihu Jeseň. 😊 (https://www.kuzelnecitanie.sk/jesen-minikniha/?...)
Prejdite sa farebnou jeseňou spolu s Magdalénkou a Jonášom. Môžete s nimi vyraziť do lesa na huby, púšťať si šarkana alebo počas sychravých dní vyrábať zvieratká z gaštanov či navliekať šípkové koráliky. Jeseň, to nie je len upršané počasie, ale aj kopec zábavy. Neskôr v zime sa môžete tešiť na novú Miniknihu Zima. ❄

Myslíte si, že by Denné činnosti mohli pomôcť Vášmu dieťaťu pri vytváraní denného režimu?
Alebo, že Domáce zvieratká či Lesné zvieratká v deťoch dokážu vzbudiť o zvieratká ešte väčší záujem?
Napíšte mi, aká téma by Vám v Miniknihe pomohla dieťa naučiť, čo sa mu opakovane nedarí a dve z Vás odmením Miniknihou.
------
V tejto chvíli ukončujem súťaž.
Výhry poputujú sem:
Ozvem sa Vám!
Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂
@iva_kuzelnecitanie nás by potesili ročne obdobia pretože to sa momentálne učíme dcera livka akosi vynecháva júl 🙂a tak by sa nám možno ľahšie zapamätali🙂
Nás poteší hociktorá kniha, pretože všetky, ktoré doposiaľ vyšli sú úžasné... téma jedla (ovocia, zeleniny, ich triedenia, zdravej výživy.. ) by bola tiež fajn 😉.
U nás aktuálna téma odplienkovanie, potešila by miniknižka denne cinnosti 🤗🍀
Pár mesiacov dozadu by som napísala, že zaujímavá by bola minikniha o odplienkovaní, ale už to máme za sebou...ale myslím si, že aj tak je to dobrý nápad 🙂
Napr. povolania, farby, upratovanie...
Nás by potešila kniha napríklad o rôznych dopravných značkách a prostriedkoch , povolaniach..
Asi čo sa smie,, a čo nie??? 😉Hravou formou.
Náš by potešila knižka denne činnosti, síce už je to oveľa lepšie, ale sem tam ešte zvádzame boj pri umývaní zúbkov, môj synček je totiž príliš samostatný a pri všetkom čo chcem pomôcť počúvam JA SÁM, čo je na jednej strane super, no na druhej niekedy až nebezpečné, takže nasleduje vysvetľovanie, prečo to nemôže robiť sam, no nie vždy sa to stretne s pochopením.
Ako si upratať hračky, alebo umývanie zubkov, s týmto trošku bojujeme...
@iva_kuzelnecitanie Nám sa nedarí naučiť syna že večer je proste potrebné ísť spinkať a rovnako mu musím neustále pripomínať aby si umyl zúbky Takze tieto dve činnosti by mu mohli vojsť do povedomia vďaka kuzelnemu čítaniu
Vsetky temy su zaujimave. Pre starsiu by sa hodili denne cinnosti a mladsiemu zasa lesne zvieratka 🙂
@iva_kuzelnecitanie myslim ze velmi zaujimave by bolo spracovanie o tom ako takto male deti dostat na nocnik. Takze nieco v tomto zmysle: Kuzelny nocnik 😁
Môj malý začína rozprávať, teda najviac opakuje zvuky zvieratok, preto by sa mu velmi páčila práve taká knižka.
Ja verím že by nám pomohla miniknika Denné cinnosti, a to hlavne pri umývaní zubkov
Syn o pár dní oslávi rok. V knižkách a leporelách mu zatiaľ ukazujeme zvieratká takže kniha domáce zvieratká by pomohla a potešila.
Napr. idem do škôlky, umývam si zúbky, som už veľká školáčka ☺️
Dnešné detičky tak nepoznajú domáce zvieratká na ktoré sme my od babičiek boli zvyknutý páčilo sa mi takouto hravou formou im ich približovať aby poznali naše tradície a zvyky nech to nenápadne časom úplne nevymyzne
Náš by potešila mini knižka napr. O tom že pediater, zubar a aj ini lekári sú naši priatelia, ktori pomáhajú
Nám by sa páčili denné činnosti domáce zvieratká máme a veľmi sa synčekovi páči 🙂 má tri rôčky najradšej počúva zvuky.
Ako byť kamoš s nočníkom a ako papať zdravu stravu. Tak to je každodenný boj,😉 nás by potešila zvieratkova knižka, to je teraz u nás top napodobniť zvuky..😊
Téma ŠKÔLKA.. O tom, čo ich čaká v škôlke, prečo sa nemusí báť a vysvetlenie, kde je mamina s tatinom , že stretne nových kamarátov, aké činnosti sa v škôlke vykonávajú od príchodu do škôly a zamávaniu rodičovi, hry, rôzne aktivity, hygiena, spánok, až po príchod rodiča a cesta domov + rozprávanie zážitkov z celého dňa ♥️
Snáď by nám pomohli Denné činnosti, aby som nemusela stále deťom pripomínať, čo treba spraviť počas dňa
@iva_kuzelnecitanie Raz sme mali pozicane zvieratka 😃 musim uznat, ze zaujala aj mna. Nasli sme v nej vela zaujimaveho a verim, ze z kazdej je sa co naucit.
Denne cinnosti a aj rocne obdobia zneju super. Zatial ziadnu nemame ale blizi sa sviatok nasho drobca tak verim, ze si jednu knizku zo zbierky najde.
Asi nie k teme no super by bola knizka o skolke 🙈 kedze mame problem s nou - konkretne obednym odpocinkom/spankom.. a keby sme mali vyhrat tak by som sa velmi tesila knizke jesen. Je to nadherne obdobie plne farieb ☺️
Prajem krasny den a zvysok leta 😊
Neviem odpovedat, lebo kniha by bola pre drobca, ktory ma aktualne 6 mesiacov... no urcite by bola prinosom ktorakolvek z mini knih.. na zaciatok by som zvolila knihu denne cinnosti alebo domace zvieratka.
Pre najmensich knizka, ktora by im ukazala skolku.
určite o obliekaní 🙂 aby dievčatká nepýtali v zime suknu s volánikmi 🙂 súťažím pre moje krsniatko, Vikinku 🙂 pre malú parádnicu
Potesili by nas Denne cinnosti. a k novym temam - mozno prazdniny u starych rodicov, hram sa s kamaratmi, ako to chodi u lekara, v obchode, na ihrisku, v autobuse...
Potesili by ma denne cinnosti, aby sme si zvykli na cistenie zubkov

Myslím si, že môjmu synovi by pomohla Minikniha Denné činnosti a v nej časť o obliekaní. Najradšej by totiž ostal celý deň len v pyžamku. Prezliecť ho je boj a to, že by sa učil prezliekať sám zatiaľ ani neriešim. Možno pri tejto knihe by prehodnotil svoj názor 🙂