Získaj Miniknihu Kúzelného čítania
Častokrát sa pri svojej práci stretávam s otázkou, ktoré knihy Kúzelného čítania odporúčame pre menšie deti okolo veku 2 rokov. Odpoveďou sú Miniknihy (https://www.kuzelnecitanie.sk/ponuka-produktov/...)
V ponuke Kúzelného čítania sú aktuálne 3 Miniknihy:
- Denné činnosti,
- Domáce zvieratká a
- Lesné zvieratká.
Vďaka Miniknihe Denné činnosti môžu Vaše deti stráviť jeden deň so súrodencami Miškom a Zuzankou a ich nerozlučnými spoločníkmi, psíčkom Benom a mačičkou Mínou. Čaká na nich spoločné vstávanie, čistenie zúbkov, česanie, cvičenie, obliekanie, raňajky, maľovanie, obed, prechádzka, hranie sa, večera, kúpanie i spoločný spánok. Knižka navyše obsahuje krásne básničky, jednoduchý kvíz a jednotlivé činnosti sprevádza i pesnička.
V Miniknihe Domáce zvieratká sa deti zoznámia s psíkom, húskou, koníkom, ovečkou, prasiatkom, sliepočkou, králikom, kravičkou i s moriakom. Zistia, čo domáce zvieratká jedia a aké zvuky vydávajú. Dokonca sa naučia pomenovať mláďatká domácich zvieratiek. A to všetko spolu s krásnymi básničkami, pesničkami i jednoduchými kvízmi.
Tretia Minikniha Lesné zvieratká zoberie deti do lesa, kde ich čaká veľa zábavy. Svoj domov tu má mnoho nových zvieracích kamarátov ako sú veverička, medveď, jazvec, vlk, diviak či sova. Kto ju zobudil? Kto práve oslavuje narodeniny? Komu sa narodilo mláďatko? To všetko môžete s deťmi v knihe zistiť.

Kúzelné čítanie však pre deti pripravuje 4 nové Miniknihy, vďaka ktorým sa budú môcť naučiť mnoho úžasných vecí z jednotlivých ročných období. A prvú vydá už čoskoro! Už túto jeseň v regáloch predajní uvidíte novú Miniknihu Jeseň. 😊 (https://www.kuzelnecitanie.sk/jesen-minikniha/?...)
Prejdite sa farebnou jeseňou spolu s Magdalénkou a Jonášom. Môžete s nimi vyraziť do lesa na huby, púšťať si šarkana alebo počas sychravých dní vyrábať zvieratká z gaštanov či navliekať šípkové koráliky. Jeseň, to nie je len upršané počasie, ale aj kopec zábavy. Neskôr v zime sa môžete tešiť na novú Miniknihu Zima. ❄

Myslíte si, že by Denné činnosti mohli pomôcť Vášmu dieťaťu pri vytváraní denného režimu?
Alebo, že Domáce zvieratká či Lesné zvieratká v deťoch dokážu vzbudiť o zvieratká ešte väčší záujem?
Napíšte mi, aká téma by Vám v Miniknihe pomohla dieťa naučiť, čo sa mu opakovane nedarí a dve z Vás odmením Miniknihou.
------
V tejto chvíli ukončujem súťaž.
Výhry poputujú sem:
Ozvem sa Vám!
Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂
Denne činnosti a vysvetliť prečo hracky musia byt/ísť spinkať na svoje miesto keď sa dohrame
@iva_kuzelnecitanie jedenie, konkretne kde dieta je samo a mama ho nemusi krmit 😆
Určite Denné činnosti by bola super, syn má 2 roky, tak by sme ju určite využili 😉
@iva_kuzelnecitanie
Mna a moju dceru by potesilo, domace cinnosti,.
Aby sa zdokonalovala
Dobrý deň prajem, v miniknihe by to bolo obliekanie alebo cistenie zúbkov, keďže k týmto činnostiam, nemá vždy pozitívny vzťah 🙂
@iva_kuzelnecitanie tiež by som sa priklonila k básnické na snurovanie topánočiek aj nejakú hravú stranu so snurkami 😊 denne činnosti by zaujímali určite každé dieťa
nasa bude mat v septembri 2roky a teraz ju v knizke zaujimaju pocity a cinnosti co robia. Napr. place, mava, spieva, papa. Mne by sa pacila kniha aj o hygiene, kedze vela deticiek ma s tym problem. My bojujeme s umyvanim vlaskov, hoci vodu velmi miluje, ale nie na hlave, to je vreskot na cely dom. A vela deticiek prave v tomto veku zacina chodit na nocnik, tak by im to mohlo pomoct. Inak citame vela o zvieratkach a doporavnych prostriedkoch.
Ach, tažko vybrať jednu tému 🙂
Môj 2.5 ročný syn miluje domáce zvieratká, u deda na minifarme ich chodí kŕmiť, zbierať vajíčka, v obchode vždy myslí, na našu mačku, aby náhodou nezomrela od hladu ...☺️ Akurát sa mu začína rozväzovať jazýček a myslím, že kniha Domáce zvieratká by mu v tom pomohla.
Denné činnosti s nerozlučnými spoločníkmi- psíčkom a mačičkou - by mu možno pomohli pri večernom zaspávaní, s ktorým neutále "bojujeme"...
nasi sa nehrnu do viazania snurok, tak urcite nieco motivacne k tomu
nas by potesila knizticka Minikniha dennych cinnosti 😊
U nas je problem ist si lahnut, skludnit sa a pekne zaspat...vzdy vystraja....a tiez velky problem s jedlom...nic "nove" nechce ani ochutnat, takze minikniha v ktorej by sa to riesilo by nam pomohla 🙂
@iva_kuzelnecitanie u najmladsieho u nas idu dopravne prostriedky, uplne vsetky od ponorky po stvorkolky, takze urcite tu 🙂
Zdravé stravovanie 😊 zaujímavá by bola aj aby ich nútila hýbať sa pri tom, s pokynmi (napr. vyskok, drep, tlapkanie, napodobovanie rôznych činnosti alebo zvieratiek)
myslim ze by bola super kniha zamerana na zdravu stravu,a zdravy zivotny styl..mame zatial dve a maleho velmi zaujala Doprava
Denne činnosti by sa nám hodili niekedy je veľmi ťažké dcérku motivovať tak knižka by snáď pomohla🍀😊
Nam by sa zišla téma ako veľa piť aj keď nie je až taky smädný ale von je cez 30 stupňov a ako jesť zeleninu. Ovocie by jedol aj rovno zo stromu ale na zeleninu ma špeciálny radar a nedá ani sústo do úst
@iva_kuzelnecitanie nám by sa páčilo denne činnosti a pomohlo by nám to hádam vo vyzliekani a obliekaní lebo to sa našej slečne veľmi nechce 😊
@iva_kuzelnecitanie Mohli by to byť nejaké riekanky, básničky, pesničky alebo základné vety a slovíčka napr. z anglického alebo nemeckého jazyka. 🙂
@iva_kuzelnecitanie potesila by nas prave inspiracia na jesen zbierat gastany pre mladsie dieta - namotivovat (kedze starsie chcu a mladsie sa ani nechyta a potom sa popri nas nudi 🙂 ) a vyrobit z gastanov rozne postavicky , zvieratka
Našej najmladšej sme teraz k narodeninám objednali nové knihy do zbierky, medzi nimi je aj kniha "denné činnosti" . Veľmi sa tešíme, verím,že ju bude baviť ako ostatné knižky 😉
Viem si medzi mini knižkami predstaviť témy ako:
Ako sa zbaviť dudlika, spoznávanie ovocia a zeleniny- čo ako rastie, téma škôlka, alebo malý súrodenec, na Ihrisku.....
Veľmi sa teším knižkám,vždy patrí medzi darčeky k nejakému sviatku, rozširujeme našu zbierku postupne, už teraz sa teším, že v najbližšej objednávke nebude chýbať Betlehem a atlas.
Nám by momentálne pomohla knižka o zbavení sa dudla.Malá má 2 roky a dudluje viac ako keď bola bábätko.A že sa nechce vzdať prsníka,to ani nehovorím.Ale o tom by knižka pre deti ani nemohla byť😊😁
Moja dcérka je už našťastie úspešne odplienkovana, ale určite je Odplienkovanie skvelá téma. Ale napr. Aj návšteva lekára/zubára. Keďže z toho majú decká strach a rodičia žalúdočné neurózy 😂
Moja dcera si nevie zapamatat farby, ale s vasou knihou sa nam to pomalicky dari. Urcite by nas potesila kniha o ovoci a zelenine a ich vyznam na jedalnom listku.
Dakujeme za knihy, ktore tvorite. Su zabavou nie len pre deti, ale u nas aj pre rodicov a starych rodicov.
privitala by som knizku pre detii s ADHD alebo ADD, alebo poruchami ucenia - dyskarov, chcela by som, aby sa nas starsi viac sustredil a bol vytrvalejsi, takze neic na rozvoj pozornosti alebo nieco podobne
Nam.by pomohla knizka k jedeniu. Nejako veselo motivovat k papaniu
My by sme napr. uvítali miniknihu zameranú na spoznávanie farieb a tvarov, aby sa to aj tie menšie deti naučili hravou formou 🙂
Tak nám by terazburcite pomohla kniha denne činnosti pre mladšieho kedže akurát sa ich učíme aby bol čo najviac samostatný. A trošku bojujeme s umývanim zubov tak by nám v tom knižka mohla určite pomôcť. Určite by sa potešil aj knižke Domáce zvieratká lebo tie ma veľmi rád.
Ahoj, my sa bojíme lekárov, tak možno kniha,ktorá by zahŕňala aj túto tému (u lekára,u zubára, zdravie - ako si ho chrániť).. by zas pomohla nám 😉.
Nas mini kniha denne činnosti nijak neoslovila (myslím tym deti), jedine co si púšťali dookola boli pesničky, najmä ta keď ráno vstanem... Mna by veľmi potešilo, keby vyšla dajaká kniha, kde sa deťom ukazuje ako sa zbaviť plienok, prestať piť um z fľaše a najmä ako sa zbaviť dudla...to by bola pecka, bola by som prvá co by ju kupila

Dcéra, kt. Má 6 má doma celú vašu zbierku okrem mini kníh a rozprávkových. Tie ešte len začneme zbierať pre mladšieho syna (vek 10m) Už teraz na rok dostane svoju prvú. Dcérina najobľúbenejšia je prírodoveda a ľudské telo, svet zvierat vie určiť celý aj podľa zvukov🤦
Takže ktorá koľvek vaša kniha je super. Svet je obľúbený aj u dedkovi predháňajú sa vo vedomostiach.
Mňa osobne by potešila novinka Jeseň lebo s dcérou je to naše najobľúbenejšie ročné obdobie.