icon

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
3. júl 2018

Súťaž práve teraz!

Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?

Vyberieme a odmeníme 5 z vás!

V tejto chvíli ukončujem súťaž.

Výhry poputujú sem:

@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea

Ozvem sa Vám!

Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
zebrickaa
3. júl 2018

Našu Lily by velmi potesila kniha Rozpravky na dobru noc, kedze kazdy vecer si musime spolu precitat rozpravku pre spanim a az potom ist spat. 🙂

cilkau
3. júl 2018

ťažka otázka všetky sú zaujímave a pekné, doprava,ľudské telo,svet zvierat,atlas sveta,niečo z toho.🌞👍👏❤🙂😉😎😀😍😘👦👧💃🤰🐶🐱🐭🐻🐷🐙🐧🐝🐘🙊🌳🌴🍀🎁

sticker
klauduska33
3. júl 2018

Najviac by sa nám obom páčila kniha Rozprávky na dobrú noc, keďže čítame často a takto by som si aj ja rada vypočula rozprávku spoločne s naším synčekom. Ostatné sú úžasné všetky.

ladova87
3. júl 2018

Nam by sa najviac páčila doprava nakoľko veľmi radi cestujeme ani cesta okolo sveta by nebola zlá. Hrabe učenie máme skoro všetky knižky a deti sa s nimi veľmi rady hrajú

magdalena459
3. júl 2018

Najviac by sa môjmu malému nezbednikovi paci z vašej ponuky Rozprávky na dobrú noc, veľmi rad poslúcha rozpravocky, je veľmi pozorní, fantáziu ma bez hraníc, na budúci týždeň ma 5 rôčkov, veľmi by sa potešil takej nádhernej knižke. 😉

maela1985
3. júl 2018

Nášho Šimonka by najviac potešil anglický obrázkový slovník. Pusinka sa mu nezavrie a slovenské slová už nestačia 🙂

bucko555
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie nelku by najviac potešil svet zvierat keďže je to malý maniak na zvieratka

miette
3. júl 2018

Ahojte, z prvých kníh máme Atlas sveta, Svet zvierat a najobľúbenejšie je Hravé učenie, kde syna najviac zaujala doprava a návšteva lekárky. Začal sa viac zaujímať o kostru a orgány, ktoré videl ako plagát v ordinácii. Z vydaných noviniek by nás tedy veľmi potešila kniha Ľudské telo 🙂 Ďakujem.

mata_ba
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie ja by som si vybrala knizku Spievanky,pre moje dvojicky baby...maju velmi radi hudbu a denne si x-krat spievame prave ludove pesnicky 😊

maryon1
3. júl 2018

Asi svet zvierat.... nase deti miluju vsetky zvieratka sveta,tato kniha by ich potesila ❤

tuskau
3. júl 2018

Moje deti by potešila kniha Spievanky, keďže radi a stále spievajú.

nelly761
3. júl 2018

Jeeej ak by sa na nas usmiala stastena urcite by sme si radi pockali na knizku o doprave
http://www.kuzelnecitanie.sk/doprava/
pre nasho maleho vymyselnika. Mal by to ako odmenu za to ze krasne zvlada prve dni v skolke bez placu ❤ a z trucu maminku moc nechce tak by,som si urobila ocko ahadam by som s nim mohla stravit spolocne chvilky pri twjto knizke s uzasnym perom ❤❤❤🍀🍀🍀

ninka1609
3. júl 2018

Ahoj ..Našu Ninku by určite potešili rozprávky na dobrú noc ,keďže pred spaním čítame a zvieratká jednoznačne....najviac opakuje zvuky zvieratiek a vraví aké je to zvieratko....ma velmi rada zvieratká od hada az po korytnačky....tatko ma obchod so zvieratkami tak asi preto sa ničoho nebojí 😁😊

patulienkab1
3. júl 2018

Ach, čo by som za to dala
keby kniha rozprávala.
Všetky moje milé dietky
uložila do postieľky,
skôr než príde sladký sníček.
TO JE KNIHA - POMOCNÍČEK!

Jožko - VEDEC, hoc len dieťa
uvítal by ATLAS SVETA.
Paťka - kvietok - no už slečna
chňapla by po SVETE ZVIERAT.
Veronika, každú chvíľku
opakuje angličtinu.
OBRÁZKY by upevnili,
čo sa v škole naučili.
MOJE PRVÉ PÍSMENKÁ
potešia zas Šimonka.
Škola už na neho čaká -
bude kniha pre prváka?
Sofinka už kričí sama:
"Daj knižôčku aj mne mama!"
Akú? Predsa SPIEVANKY,
nech vstaneme zaránky
usmievaví, múdri, milí -
veď nás knižky uložili.
A Julinku - bo je malá
iba mama uspávala.
Ale už sa iste teší
na tie všetky múdre veci...
Hovoriace knihy milí...
Boli by ste uverili? 🙂 🙂 🙂

oblicka
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie :motorcycle :kedže sme aktuálne zanietený soferovanim,tak by sme brali HRU DO AUTA alebo si pockame na pripravovanu DOPRAVU🚗🚌🚒😉

sonnya
3. júl 2018

my máme doma malého cestovateľa - teda zatiaľ prstom na mape, máme doma knihu Slovensko a Atlas sveta, preto by toho nášho malého cestovateľa určite veľmi potešila Hra Cesta okolo sveta

jaya47
3. júl 2018

Myslim, ze u nas by to vyhralo O pernikovej chalupke. Dcerka ma tuto rozpravku najradsej a na vacsinu ostatnych je este mala. Ale tak dorastie a potom bude moct aj buducemu bracekovi ukazovat ;)

anka2103
3. júl 2018

Urcite moje prve pismenka a ak by sa este nedalo, tak doprava by drobcov urcite potesila moc a moc

kasyra
3. júl 2018

Ľudské telo...waaaaw. Skvelá novinka.

veronikaveron
3. júl 2018

Keďže už máme z kúzelneho čítania 4 knižky a deti veľmi bavia, vybrala by som dalsiu do zbierky ĽUDSKÉ TELO. Som sestrička a doma sa s detmi často hrávame na doktorov. Táto knižka by im určite lepšie priblížila a opísala túto tému, keďže sa veľmi "chytajú" a veľa sa z nich naučia.

kirakira
3. júl 2018

Cesta okolo sveta, Ludske telo

miselinik
3. júl 2018

ahojte. moji drobci dostali na vianoce niekolko kniziek a zatial ani jedna nesklamala. Su užasne. Najmladsi ma rad Svet zvierat ale aj svoju Hravé učenie. Prostredná dcera ma rada Atlas sveta a Hravu angličtinu no a najstarsia Slovensko a Anglicky obrazkovy slovnik. Teraz sme kupili este knihu Telo takze som zvedava na reakcie ked ju vyskusaju. Velmi by sme sa potešili hre Cesta okolo sveta a Kuzelnym samolepkám.

millimurco
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Knizky mame zatial 3, velmi by nas potesila bud hrava anglictina alebo anglicky slovnik pre nasho coskoro prvacika 😊

poisonblu
3. júl 2018

Nam by sa pacili moje prve pismenka, kedze syn bude od septembra predskolakom, tak nech sa trosku zoznami s pismenkami

irenaliza
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie ja mám doma 4 nezbedníčky /4,7,10 a 12 ročnú/ a naozaj veľa šibalstiev dokážu vymyslieť a vaše knihy vyzerajú naozja úžasne ak by sa nám podarilo vyhrať bol by to splnený sen a ak sa pošťastí prosím ATLAS SVETA, pre najstaršiu dcérku by to skôr bola záťaž, lebo geografiu neozaj nemusí, ale možno touto formou by sa jej oceány, moria lepšie učili a ďalšia dcérka ide do 5.ročníka a určite by jej táto super kniha pomohla v učení, ale musím priznať, že asi najväčšiu radosť by mal môj mažle, ktorý miluje atlay, na narodeniny je rpe neho naj darček atlas , rad si pozerá mapy, moria a tak aj veľký nezbedník tatino bol bol z knihy unesený, tak možno sa pošťastí a geografia u nás doma nebude u dcér postrachom, ale zábavou, krásne deň prajem

mirabacka
3. júl 2018

Rada by som vyhrala tuto knizku pre moje dve vnucky, urcite by ich tento darcek potesil. Na kuzelne citanie totiz pocut iba samu chvalu. Bol by to krasny darcek k Vianociam 😍. Potesila by ich knizka o ludskom tele alebo zvieratkach 😊

annie6
3. júl 2018

Tak my mame doma nezbednikov dvoch a najviac by sa nam momentalne pozdavai hry do auta, spievanky pre princeznu alebo rozpravky na dobru noc pre oboch 😀 vsetko sa proste hodi a vyuzije 😀

babybazar1
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie vsetky su super no malej sa pack atlas sveta

sticker
ruza59
3. júl 2018

Knizku by som chcela vyhrat pre moju dcerku Lenusku,ktora o mesiac oslavi svoje 2narodeniny. Lenuska je velka vymyselnica a urcite by ju potesila knizka Hrave ucenie alebo Spievanky ❤️. Kedze, ale nemame este ani pero, potesila by mas akakolvek 😍. Ceruzku pozna od svojich sesternic, takze to pre nu nie je ziadna novinka, v ovladani je uz sikovnica 😜. Z tohto darceka by padla na ritku 😀