icon

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
3. júl 2018

Súťaž práve teraz!

Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?

Vyberieme a odmeníme 5 z vás!

V tejto chvíli ukončujem súťaž.

Výhry poputujú sem:

@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea

Ozvem sa Vám!

Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
hu3hu3
3. júl 2018

Mojej dcerke by sa pacila kniha hrava anglictina ci ang.obrazkovy slovnik pretoze chodime na aj a doma sa stale pyta ako sa povie vec na ktoru ukaze po anglicky.

moninah
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie My sa strasne velmi tesime na Dopravu, lebo mame doma autofanatika. A chystame sa kupit Hru do auta, lebo vela cestujeme a uvitam vsetko, co synka v aute zabavi.

nietzsches
3. júl 2018

Ja by som uvítala Atlas sveta, kedže moje dietky , vždy ked ideme na vylet, tak sa pytajú či sme este stále na Slovensku, lebo už ideme strašne dlho. Rozdiel medzi mestom a krajinou sme uz tolkokrat vysvetlovali ze az. Ale pomohlo iba ked sme im to ukazali na mape.

vevesh
3. júl 2018

Mojim detom by spravilo radost nieco naucne- cesta okolo sveta, ludske telo, ci doprava- aby si zdokonalili svoju slovencinu.

kalerabka99
3. júl 2018

Syn 4 roky má veľmi rád knižku atlas sveta. Už z nej vie veľa poučiek naspamäť. Určite by sa nám hodila hra cesta okolo sveta, ktorá by s nami určite čo to pocestovala a spríjemnia cestu autom, keďže sa chystáme do Tatier, k babke ... Kedze syn nie je veľmi cestovateľský typ, tak táto knižka by nám určite pomohla rýchlejšie a hlavne bez "kedy tam už budeme" zvládnuť cestu

tatianasevcikova
3. júl 2018

Najviac by sa Alžbetke páčila knižka SVET ZVIERAT http://www.kuzelnecitanie.sk/hovoriaca-kniha-sv... keďže ona zvieratká zbožňuje a nič iné ani doma nepozerá len knižky so zvieratkami❤️určite by ju veľmi potešila❤️pokračovali by sme v učení zvieratiek aj vďaka vašej knižke👍

veronikastrickova
3. júl 2018

Doma máme Hravé učenie, Rozprávky na dobrú noc a Hravá angličtina. Priali by sme si vyhrať Svet zvierat, Atlas sveta alebo Spievanky. 😍

dadajanko
3. júl 2018

My uz mame vsetky knizky takze ak by sa podarilo potesila by nas cesta okolo sveta😊

cailana
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie ahoj.my sme teraz kúpili synovi pero a Svet zvierat a veľmi by chceli Hravé učenie. A neskôr samozrejme dopravu 😊

amanta5
3. júl 2018

Jednoznacne Svet zvierat pre starsiu dcerku 🙂 Miluje zvieratka a teraz ju vsetko okolo nich zaujima 🙂

lucy125
3. júl 2018

Nám by sa najviac pacila Cesta okolo sveta lebo nám ešte chýba do zbierky.

darcheckinka
3. júl 2018

Doprava ❤

jahodka789
3. júl 2018

Keďže budem mať doma prváčika, najviac by nás potešili prvé písmenká z Vašich noviniek. Ale nemáme ani cestu okolo sveta, takže tá by určite urobila tiež radosť. Ale všetky Vaše knihy sú super.

denisekkk
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie My uz mame takmer vsetko ale Dinosaury ktore pripravujete by moja dcerka velmi vyuzila, je totiz milovnicka dinosaurov a vase knizky a hru zboznuje.

anetam
3. júl 2018

nahodne som si všimla tuto hru s kúzelný čítaním a už dávnejšie sa odhodlávam na pozitívnu reakciu k projektu kúzelné čítanie. Priznám sa keď som videla upútavky v češtine povedala som si škoda že slovenské deti nebudú mat také krásne a poučné a zároveň hravé knihy. O to väčšia bola moja radosť vidieť na stránkach keď vyšla prvá edícia aj v slovenskom jazyku . Odvtedy čakáme so synom vždy na nové a nové knihy a hry z kuzelného čítania. Máme takmer všetky ( samozrejme prispôsobené veku keď syn rastie už nekupujeme spätne vydania pre menšie deti. Určite odporúčam hlavne cestu do auta, hráva angličtina a ľudské telo to je naozaj TOP👍
Na svoje si prídu nielen detičky ale aj dospeláci pri ceste okolo sveta sme sa konečne zahrali celá rodina. Čo je na tom všetkom najlepšie je že deti nepotrebujú mobil ani tablet a kúzelná ceruzka prináša zaujímavé informácie a zároveň je to niečo moderné a to ich láka. Vďaka za nové a nové vydania.
P.s : mala by som záujem o pripravovanu knihu Doprava🚗✈️🚂✈️🚌

pooppy142
3. júl 2018

Kúzelné čítanie je super 🙂 syn na tom " frčí" už niekoľko rokov. Keďže už nejaké knižky máme,tak by ho veľmi potešila hra Cesta okolo sveta. O nej už dlhšie stále básní, takže keby ju vyhral určite by skákal od radosti. Bol by to super darček k jeho meninám, ktoré má o pár dní 😍S touto hrou by sa zahral nielen on ,ale i my , lebo naše večery patria takýmto aktivitám ,aby sme trávili spolu aspoň takto čas,keď sa nie vždy cez deň dá 😊
No určite sa tešíme aj na novinky,hlave Doprava, tá bude super, syn miluje všetko čo sa jej týka 😃 takže sa tešíme 😉
Kúzelné čítanie je fakt skvelý vynález, vďaka nemu sa deti naučia nové zaujímavosti a dokonca i dospelí sa dozvedia veci, o ktorých ani netušili.. Som rada,že namiesto tabletu,či mobilu môžme mať v ruke toto pero a učiť sa z knižiek, ktoré sú naozaj parádne so zaujímavými obrázkami, zvukmi a pod. 😉
Ďakujeme 🙂

jajamalka
3. júl 2018

mojim deťom by sa určite páčila HRA DO AUTA. Aj keď v našom prípade by to bola skôr Hra do vlaku, ktorým cestujeme veľmi radi a často. 🙂

domca407
3. júl 2018

Náško malého šibala by najviac potešila knižka Svet zvierat, nakoľko za zaujíma o všetky živé tvory a rád počúva a opakuje aké zvuky vydávajú.

pooppy142
3. júl 2018

😍

ferihegy
3. júl 2018

Ludske telo pre mojich dvoch syncekov :-*

amanta5
3. júl 2018

Pre mladsiu dcerku Spievanky 🙂 Ta miluje pesnicky a hudbu, a stale sa vrti do rytmu 😉

aadrika
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Ahojte, veľmi sa nám páčia knihy a hry Kúzelné čítanie ☺vlastne aj celý koncept je uzasne vymyslený , deti sa zabavia aj dá veľa nového dozvedia...Veľmi by sa nás potesilo vyhrať interaktívnu knihu Ľudské telo❤❤❤❤❤a prečo? Ja sama som lekárka, takže moji dvaja syncekovia (6 a 2 roky)už odmalička vyrastajú S lekárskym pojmami a rôznymi prístrojmi, ktoré mám V ordinácii 😀a táto knižka by mi určite ukázala Veľa nového O našom tele a orgánoch ☺🍀🍀🍀🍀🍀A určite by som sa zabavili aj ja a možno sa aj niečo nové dozvedela😘

lavon
3. júl 2018

Syn uz ma svojich oblubenych dinosaurov, tak by som rada pre dcerku nejaku kuzelnu knizku, ktora by ju naucila pesnicky (a nie iba revat ako dinosaurus)😀 Tak asi Spievanky, alebo nejaku, kde je vela pesniciek.

loyda
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Našu Mišku by najviac potešili Spievanky, pretože od malička milujeme hudbu a spev a fičíme si na ľudových pesničkách🙂

matarka
3. júl 2018

Mojej dcérke každý večer čítame, takže rozprávky na dobrú noc by ju istotne veľmi potešili!

erikab82
3. júl 2018

Určite by dcérku potešila kniha svet zvierat. Zvieratká má veľmi rada a knižky o zvieratkách ju nikdy neomrzia. Aj keď má 4 roky tak vie o nich niekedy aj viac ako ja 🙂 Nebojí sa žiadneho zvieraťa, v škôlke ju po prechádzke musia ,,prešacovať", lebo pašuje dnu všelijaký hmyz, lebo chuďatkám je zima😅

sashenocka007
3. júl 2018

Jednoznačne doprava, syn je veľký milovník dopravných prostriedkov, celá jeho izba je jedna veľká garáž. Vaše knižky zbožňuje a dikaze pri riešení kvizov pre sedieť veľa času. už máme spievanky, hravé učenie a svet zvierat.

dellpo
3. júl 2018

Doma uz mame Svet zvierat a Hrave ucenie a sme velmi spokojni. Dcerka je od septembra predskolacka, preto by sme uvitali Anglicky obrazkovy slovnik, prip. Rozpravky na dobru noc. Tesime sa aj na ine vase knizky, ktore vyjdu na jesen...

alexandricka98
3. júl 2018

Môj braček by určite ocenil keby dostal knihu o doprave. Má veľmi rád autíčka, vláčiky, dokonca si z kociek postavil veeľku garáž.
Akurát dnes ho operovali a je po výbere nosných mandlí, takže by mal veľkú radosť a rada by som ho aspoň takto potešila.😘❤ veľmi ho ľúbim❤