Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
Súťaž práve teraz!
Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?
Vyberieme a odmeníme 5 z vás!
V tejto chvíli ukončujem súťaž.
Výhry poputujú sem:
@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea
Ozvem sa Vám!
Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Dcerky by chceli asi vsetko 😅 ale najviac by sa im pacil Svet zvierat. Urcite by sa im pacilo keby ste urobili aj knihu o starovekom Egypte 😉
Nasim deturencom by sa urcite pacili Rozpravky na dobru noc.Velmi po nej tuzia a bolo by to pre nich krasne prekvapko.
Nasho buduceho prvaka by potesila novinka Prve pismenka, alebo cesta okolo sveta😊😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚☺🙂🤗😇😸👦👧👨👩👴👵👶👱👮👸👼👰🙍🙎🙅🙆💁🙋🙇🙌🙏👫👬👭💑👪👌👍💘❤💓💔💕💖💗💙💚💛💜💝💞💟🐵🐒🐶🐕🐩🐺🐱🐈🦁🐯🐅🐆🐴🐎🐮🦄🐂🐃🐄🐷🐭🐘🐫🐪🐐🐑🐏🐽🐗🐖🐁🐀🐹🐰🐇🐿🐻🐨🐼🐾🐸🕊🐧🐦🐥🐤🐣🐓🐔🦃🐊🐢🐍🐲🐉🐳🐋🐬🐟🐠🐡🐙🐚🦀🐌🐛🐜🐝🐞🕷🕸🦂💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼☘🌿🌾🌵🌴🌳🌲🌱⚘🌷🍀🍁🍂🍃🍇🍈🍉🍊🍋🍌🌽🍆🍅🍓🍒🍑🍐🍏🍎🍍🌶🍄🌰🍞🧀🍖🍖🍗🍔🍟🍕🌭🌮🌯🍿🍲🍱🍘🍙🍚🍜🍨🍦🍡🍥🍤🍤🍣🍢🍠🍝🍛🍛🍧🍩🍪🎂🍰🍰🍫🍬🍭🍮🍯🍼☕🍵🍶🍾🍷🍸🍹🍺🍻⚱🏺🍳🌋🏔🗻🏕🏖🏚🏙🏘🏗🏛🏟🏞⛱🏝🏜🏠🏡🕋🕌🏢🏤🏤🏥🏦🏧🏨🏩🏪🏫🏬🏬🏭🏭🏯🏯🏰🏰💒💒🌅🌄🌃🌃🌁⛺⛺⛲🗾🗽🗽🗼🕍🌆🌇🌉⛼⛼🌌🎠🎡🎡🎢💈🎪🎭🖼🎨🎰🚂🚃🚃🚄🚅🚆🚇🚇🚏🚎🚍🚌🚋🚞🚝🚊🚉🚈🚐🚑🚒🚡🚟🚠🚓🚔🚕🚖🚗🚘🚙🚚🚛⛟🚜⛽🛣🛤🚢⛴🛥🛳⛵⚓🚧🚦🚥🚨✈🛩🛫🛬🛬🚀💺🚁🛰🛎🚪🛌🛏🛋⚰🚿🛀🛁⌛⏳⌚🕝🕑🕜🕐🕧🕛⏲⏱⏱🕰⏰🕒🕒🕞🕓🕓🕟🕔🕔🕠🕠🕕🕕🕡🕡🕖🕖🕢🕢🕗🕣🕘🕘🕤🕙🕥🕥🕚🕦🕦🌑🌑🌒🌒🌜🌛🌛🌚🌚🌙🌙🌘🌘🌗🌖🌖🌕🌕🌔🌔🌓🌡☀☀☉🌝🌝🌝🌞🌞⭐⭐🌟🌟☄☄🌠🌠⛆☇☈⛈☁⛅🌣🌣🌤🌤🌥🌦🌦🌧🌧☂☂🌂🌂☃⛇⛇⛄⛄🌬🌫🌫🌪🌪🌩🌨☔☔❄💧💧🌊🌊🔥🎃🎃⚡⚡🌀🌈🎄🎄🎆🎇❇❇✨🎈🎉🎉🎊🎍🎋🎎🎎🎫🎟🎞🎞🎗🎗🎖🎁🎀🎀🎑🎑🎐🎏🏷⚽⚾⚾🏀🏀🏈🏉🏉🎾🎱🎱🎳⛳🏌🎣🎽🎿🎿🏃🏂🏂⛷⛷🏄🏄🏄🏇🏄🏇🏊🏊🏑🏐🏏🏏🏆🏅🏍🏍🏎⛸⛹🏋🏒🏓🏓🏸🎯🎯🎯🎮🎮🎮🕹🕹🎲🎲♠♥♥♦♣🃏🀄🎴😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😇🤗🙂☺😚😙😗😘😍😎
Moje prvé písmenká. Dcérka ide o rok do školy a táto knižka by sa jej určite páčila. Na prípravu do prvej triedy to pravé 🙂 A samozrejme rozšírili by sme si zbierku, tešíme sa aj na ďalšie tituly.
Môjmu Adamkovi by sa najviac páčila Doprava. Zbožňuje autá, motorky, lietadlá. Na každom výlete kupujeme auto na pamiatku, momentálne si z Donovál nesie domov autobus. 😁 A najkrajší zážitok sú pre neho kamióny. 😁
Mojmu Matuskovi by sa najviac pacil Svet zvierat. Bude predskolak sa zaujima o vseko a hlavne o zvieratka.
@nelakuzelnecitanie ked moj zbada tu knihu o doprave, viem co sa tento rok bude pisat ako vianocne zelanie 😀
Nam by sa najviac pacila kniha svet zvierat. 🙂 dcerka je este malicka, takze nie kazda knizka je pre nas este vhodna. 🙂
Nám by sa páčilo O perníkovej chalúpke, pretože tá kniha nám ešte chýba alebo hra Cesta okolo sveta, keďže hru ešte nemáme
Nám by sa veľmi páčili rozprávky na dobrú noc, kedže dcérka rada počúva rozprávky, aj si každý večer čítame a takto by to bolo zase o trochu iné 🙂
Moje prvé písmenká, cesta okolo sveta a svet zvierat. Hravu angličtinu a ľudské telo už máme
Nam by sa zislo Hrave ucenie s el. ceruzkou 😊 Nas 3,5r syn nam dava denne koooopec otazok a vsetko ho zaujma, tak tato knizka by ho isto velmi zaujala. A isto by ukazoval aj malej sestricke co je v knizke
Moji chlapci maju vo svojej zbierke Hrave ucenie, Hravu anglictinu a Spievanky. Nas potesi kazda nova knizka, obzvlast ak ide o Kuzelne citanie 😊 Srdiecko by im vsak poskocilo pri Doprave, Dinosauroch a Ludskom tele 💙
Najviac by sa mi pozdavali Spievanky 🙂 moj maly totiz miluje spievanie, detske ludove pesnicky a uz zaciname aj s pismenkami, tak by to mal 2v jednom 🙂
Mame doma dve dcerky a uz ficime na Spievankach a Hravom uceni. Potesili by nas hry do auta alebo Atlas sveta. Kedze nas v blizkej dobe caka dlha cesta autom, velmi by sme potesili novej knizke.
U nás jednoznačne pre staršiu (ale i mladšiu) dcéru Ľudské telo..lebo rady pozerajú dokumenty o ľudskom tele,napr.i rozpravku Bol raz jeden život..táto kniha by sa im veľmi páčila 👍
Pre dcerku Rozpravky na dobru noc, Lebo ucime ju spinkat samu, pre syna Moje prve pismenka, Lebo od septembra bude prvacik.
Ahojte tak keďže mám 4deti rôzneho veku tak každý jeden by si tam niečo našiel 😉 atlas,ľudské telo,aj prvé písmenká,angličtina je z čoho vyberať 😉.
doprava,moje prvé písmenká,ľudské telo,dinosaury,spievanky,slovensko,svet zvierat,atlas sveta,🌜👍👏❤🙂😉😀😍😘👦👧💃🤰🐶🐱🐭🐻🐷🐙🐧🐝🐘🙊🌳🌴🍀🍂🌹🌷🍏🍉🍒🥕🥑🚗🚕🚌🚓🚑🚒🏍🚲🚂⛵✈🚀⛰🏕🏖🏙🏡🎁🍀

Mojim 2 nezbednikom by sa urcite pacila Doprava a Dinosaury a kedze casto chodime na vylety autom tak aj Hry do auta 😉
@nelakuzelnecitanie u nás sa čítajú vaše knižky každý večer pred spaním a obidvoch veľmi bavia. Dcérka 3roky 7mesiacov miluje ľudské telo, ale spolu s malým ročným synčekom si čítajú Hravé učenie u nás tieto knižky veľmi bodujú. Odporúčam ich všetkým známym. Radosť by nám isto urobila Doprava, keďže synček miluje dopravné prostriedky, alebo Zvieratká. Dcérka by sa isto potešila Perníkovej chalúpke. Manželovi by sa hodila angličtina a mne by sa páčili spievanky 😁🙈🌹 vaše knihy sú pre celú rodinu. Veľa naučia vedomosťami ,ale aj krásnu výslovnosť dcérka po nich rada opakuje celé frázy.... Ďakujeme za takúto skvelú vec stále s mužom nechápeme ako to technicky funguje, ale ide to parádne.
@nelakuzelnecitanie Nášho Adama by najviac potešila DOPRAVA
@nelakuzelnecitanie všetky su zaujimave ale asi Hrava anglictina by nas potesila naj
Ľ U D S K É T E L O 💗 po doktorskom kufríku, kde sme objavili čaro lekárskych nástrojov, by nás určite nadchlo spoznať aj orgány detailnejšie 😁
Kúzelné čítanie je vynikajúca kniha. Nam ju priniesol Ježiško a bol to najlepší darček mame svet zvierat a hravé učenie. Na naše odporúčania už máme v rodine ďalších 4 čitateľov, co s obdivom spoznávajú svet zvierat s kuzelnou ceruzkou. Náš by veľmi potešila kniha ľudské telo synček sa veľmi zaujíma o biológiu alebo kniha do auta na dlhé cesty za výletom
Spievanky 😍 Vyspevuje vždy a všade. "kandráč" z neho asi nebude, ale spieva zo srdca a rád ❤
Hra do auta kedze sme casto na cestách chodime k doktorom a tak by to bola skvelá zabava pre mojich chalanov 😊
Nášho 3 ročného Miška by potešila kniha Svet zvierat.
pre dceru by som chcela vyhrat Cestu okolo sveta. Ma cerstvo 3 roky a zaujimaju ju okolite krajiny. Hovorime si kde sa akym jazykom rozprava, hlavne mesta, rieky a podobne. Vdaka tejto knihe by si to vedela lepsie predstavit 🙂

Našu babulku by vaša kniha nesmierne potešila. Keď chodíme do kníhkupectiev, vždy sa zastaví pri tej ktorú majú pre deti na ukážku. Od malička má velmi rada knihy a hovoriace hračky. Čiže kombinácia hovoriacej knihy je tá najlepšia. Najviac by ju potešila kniha Hravé učenie ❤ ako ju poznám,tak by s ňou aj spávala 😂