icon

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
3. júl 2018

Súťaž práve teraz!

Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?

Vyberieme a odmeníme 5 z vás!

V tejto chvíli ukončujem súťaž.

Výhry poputujú sem:

@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea

Ozvem sa Vám!

Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
kupcovci
3. júl 2018

Ahoj mojho Jakubka by velmi potesila prave tato cesta okolo sveta a preto lebo velmi rad spoznava nove miesta a rozprava ze raz ked budevelky precestuje cely svet.preto by bol isto celý bez seba keby ho mohol spoznavat zatial takto hravou formou🍀🍀🍀

michaelach
3. júl 2018

Jednoznačne Ľudské telo alebo Moje prvé písmenká😊

dajda459
3. júl 2018

Mojej dcérke Olívií by sa najviac páčila a hodila knižka ,, spievanky". Veľmi rada si spieva a tancuje. 🙂

terusica
3. júl 2018

Pre našu malú nezbedníčku, ktorá rada skúma všetko tak ďalšiu by sme pre ňu vybrali ľudské telo 🙂

zuzikaa29
3. júl 2018

Pre nasu 3rocnu slecnu by som vybrala HRAVÉ UČENIE S ELEKTRONICKOU CERUZKOU ALBI. Kuzelne citanie nemame doma ziadne, takze toto by bolo pre zaciatok asi najvhodnejsie 🙂

didaiva
3. júl 2018

Nas by jednoznacne potesila Doprava 🙂 nas este nie dvojrocny vie vymenovat tolko dopravnych prostriedkov, ze sa nestacime divit ;)

veronikazoja
3. júl 2018

Mojej dcérke by sa najviac páčil Svet zvierat, má rada zvieratká a najradšej opakuje ich zvuky

karakula
3. júl 2018

Potešilo by nás ľudské telo ale do budúcna sa určite budeme tešiť na tie dinosaury 🙂

11031981
3. júl 2018

Ahoj.kedze chodievame autom,hodila by sa nam knizka "hra v aute".

luciasabova
3. júl 2018

ak by to vyslo, potesila by nas Cesta okolo sveta - ta nam este v zbierke chyba

knedlovic
3. júl 2018

Dobry vecer, mone 2 deti su zalubene do knih. Citame vela a stale. Pacilo by sa nam urcite viacero titulov - Hra do auta kedze casto cestujeme, Dinosaury kedze na nich ficime, ale aj Moje prve pismenka kedze syn aj dcera sa radi ucia a aj Hrava anglictina kedze sa ju ucime od mala.

lelusa
3. júl 2018

U nás určite Svet zvierat 😉

evickaaa22
3. júl 2018

Nasa Natalka by sa urcite potesila Svetu zvierat s el. ceruzkou 🙂

eba7
3. júl 2018

Dcera dostala na 2. narodeniny hravu anglictinu. Mozno to vekovo este nie je uplne pre nu, ale tuka do toho kazdy den a velmi ju to zaujalo 🙂. Urcite by sa potesila knizke Hrave ucenie, kedze momentalne fici na cislach a farbach.

jabucko
3. júl 2018

jezkove oci. to je parada! tazko vybrat. fakticky. ludske telo? auta? svet? nadhera. tazko vybrat. asi napiseme vsetkym jeziskom rodiny 😂

radoslava3
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Dobrý večer. Dcérku by jednoznačne potešil Svet zvierat. Zvieratká veľmi zbožňuje a veľmi by sa potešila takej úžasnej knižke. Každý deň chodíme na prechádzky obzerať psíkov a mačky po dedine. Táto krásna knižka by bola skvelá pomôcka pri spoznávaní ostatných zvieratiek.To by bolo radosti keby ju vyhrala.

veronique_1
3. júl 2018

Dcerka mala pozicane Ludske telo a pacilo sa jej velmi, njňajma to, ze su v kazdej kapitolem nejake ulohy, co si ma vyskusat. Synceka by urcite potesila Doprava, on miluje auticka a dopravu v kazdej podobe.

aankaa
3. júl 2018

Nás by velmi potesila kniha Ludske Telo. Bola by naučná aj pre moju 5 rocnu dcerku aj pre 10 rocného syna a urcite by velmi zaujala aj mna a nášho ocka 🙂 Bol by to vlastne darcek pre celú rodinu 🙂

k_e_y
3. júl 2018

Mám dve deti ktoré zbožňujú čítanie, dokonca vedia pár rozprávok naspamäť, od slova do slova a preto nám treba doplniť knižnicu o nové knižky a najviac nás zaujala knižka HRAVÁ ANGLIČTINA S ELEKTRONICKOU CERUZKOU ALBI. Naši krpci sa pomaly učia anglické slovíčka, a keďže moja výslovnosť nie je perfektná, tak by som bola rada keby sa to naučili práve takouto formou ;) už vedia väčšinu farieb a pár zvierat a to majú 4 a 2 roky ;)

petronelak
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie druhe pero od Albi pre mladsiu dcerku Melisku kedze je on vzdy bitka 🍀 bude mat druhe narodky a tie iskierky stastia ze aj ona ma svoje pero by bolo 😍

anickai
3. júl 2018

Najradšej by potešili všetky, ale keď si máme 1 vybrať tak Ludské telo. Vyzerá úplne top a si myslím, že pri tejto knihe by sa ďalej rozhodlo, či stredná škola bude zdravotná. 🙂

petawoman
3. júl 2018

ĽUDSKÉ TELO.
pretože to je zaujímavé aj pre mňa a počas cesty na dovolenku by sme sa čo to naučili a nenudili by sme sa.
Určite by nas potešila každá z kníh a teda verim,že po kupe,,kuzelneho citania,,sa u syna obnoví aj radosť z kníh ako to bolo niekedy ;)

lulita
3. júl 2018

Niektore knihy uz mame ale urcite by nas potešila kniha Hravá angličtina.

skerinko
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Ťažko vybrať z toľkých zaujímavých kníh ale asi najväčšiu radosť by mala dcérka z HRAVEJ ANGLIČTINY, keďže ju tento jazyk veľmi baví a synčekovi by urobilo určite radosť HRAVÉ UČENIE. Ale ako som už spomenula, každá z kníh je zaujímavá niečím iným a to je super😉

remsim
3. júl 2018

Po tychto knihach pokukujem uz nejaku dobu, pocuvam o nich len a len chvaly. povodny plan bol, kedze ide o hodnotnejsi dar, ze knihu s perom prinesie jezisko. ale ak by sme ju vyhrali, deti by ju dostali skor k meninam, maju ich den po sebe, a jezisko by mohol potom nasu kniznicu rozsirit. Pre deti (hanka 4r a kubko 18m) by som vybrala hrave ucenie, obaja su velke sidla, a verim, ze knizka ich udrzi v klude a oni sa veela naucia

altair
3. júl 2018

moju amalku by potesila kniha ludske telo, pretoze je prave fascinovana vsetkym, co ludske telo ukryva.

farenka
3. júl 2018

Nasim dievcatam by sa urcite najviac pacila Cesta okolo sveta a Svet zvierat. Planujem aj jednu z tychto kniziek kupit starsej dcerke k bliziacim sa narodeninam 😊

esperanka
3. júl 2018

Nemáme zatiaľ žiadnu, potešila by každá. Cesta okolo sveta vyzerá úžasne.

kikina173
3. júl 2018

pre moju neterku Viki by som vybrala knižku "Svet zvierat", keďže má veľmi rada zvieratká a ku mne často chodí v prvom rade za naším psíkom

z3
3. júl 2018

U nas vedu zvieratka, takze urcite svet zverat 🙂