Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
Súťaž práve teraz!
Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?
Vyberieme a odmeníme 5 z vás!
V tejto chvíli ukončujem súťaž.
Výhry poputujú sem:
@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea
Ozvem sa Vám!
Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Jednoznačne Ľudské telo alebo Moje prvé písmenká😊
Mojej dcérke Olívií by sa najviac páčila a hodila knižka ,, spievanky". Veľmi rada si spieva a tancuje. 🙂
Pre našu malú nezbedníčku, ktorá rada skúma všetko tak ďalšiu by sme pre ňu vybrali ľudské telo 🙂
Pre nasu 3rocnu slecnu by som vybrala HRAVÉ UČENIE S ELEKTRONICKOU CERUZKOU ALBI. Kuzelne citanie nemame doma ziadne, takze toto by bolo pre zaciatok asi najvhodnejsie 🙂
Nas by jednoznacne potesila Doprava 🙂 nas este nie dvojrocny vie vymenovat tolko dopravnych prostriedkov, ze sa nestacime divit ;)
Mojej dcérke by sa najviac páčil Svet zvierat, má rada zvieratká a najradšej opakuje ich zvuky
Potešilo by nás ľudské telo ale do budúcna sa určite budeme tešiť na tie dinosaury 🙂
Ahoj.kedze chodievame autom,hodila by sa nam knizka "hra v aute".
ak by to vyslo, potesila by nas Cesta okolo sveta - ta nam este v zbierke chyba
Dobry vecer, mone 2 deti su zalubene do knih. Citame vela a stale. Pacilo by sa nam urcite viacero titulov - Hra do auta kedze casto cestujeme, Dinosaury kedze na nich ficime, ale aj Moje prve pismenka kedze syn aj dcera sa radi ucia a aj Hrava anglictina kedze sa ju ucime od mala.
U nás určite Svet zvierat 😉
Nasa Natalka by sa urcite potesila Svetu zvierat s el. ceruzkou 🙂
Dcera dostala na 2. narodeniny hravu anglictinu. Mozno to vekovo este nie je uplne pre nu, ale tuka do toho kazdy den a velmi ju to zaujalo 🙂. Urcite by sa potesila knizke Hrave ucenie, kedze momentalne fici na cislach a farbach.
jezkove oci. to je parada! tazko vybrat. fakticky. ludske telo? auta? svet? nadhera. tazko vybrat. asi napiseme vsetkym jeziskom rodiny 😂
@nelakuzelnecitanie Dobrý večer. Dcérku by jednoznačne potešil Svet zvierat. Zvieratká veľmi zbožňuje a veľmi by sa potešila takej úžasnej knižke. Každý deň chodíme na prechádzky obzerať psíkov a mačky po dedine. Táto krásna knižka by bola skvelá pomôcka pri spoznávaní ostatných zvieratiek.To by bolo radosti keby ju vyhrala.
Dcerka mala pozicane Ludske telo a pacilo sa jej velmi, njňajma to, ze su v kazdej kapitolem nejake ulohy, co si ma vyskusat. Synceka by urcite potesila Doprava, on miluje auticka a dopravu v kazdej podobe.
Nás by velmi potesila kniha Ludske Telo. Bola by naučná aj pre moju 5 rocnu dcerku aj pre 10 rocného syna a urcite by velmi zaujala aj mna a nášho ocka 🙂 Bol by to vlastne darcek pre celú rodinu 🙂
Mám dve deti ktoré zbožňujú čítanie, dokonca vedia pár rozprávok naspamäť, od slova do slova a preto nám treba doplniť knižnicu o nové knižky a najviac nás zaujala knižka HRAVÁ ANGLIČTINA S ELEKTRONICKOU CERUZKOU ALBI. Naši krpci sa pomaly učia anglické slovíčka, a keďže moja výslovnosť nie je perfektná, tak by som bola rada keby sa to naučili práve takouto formou ;) už vedia väčšinu farieb a pár zvierat a to majú 4 a 2 roky ;)
@nelakuzelnecitanie druhe pero od Albi pre mladsiu dcerku Melisku kedze je on vzdy bitka 🍀 bude mat druhe narodky a tie iskierky stastia ze aj ona ma svoje pero by bolo 😍
Najradšej by potešili všetky, ale keď si máme 1 vybrať tak Ludské telo. Vyzerá úplne top a si myslím, že pri tejto knihe by sa ďalej rozhodlo, či stredná škola bude zdravotná. 🙂
ĽUDSKÉ TELO.
pretože to je zaujímavé aj pre mňa a počas cesty na dovolenku by sme sa čo to naučili a nenudili by sme sa.
Určite by nas potešila každá z kníh a teda verim,že po kupe,,kuzelneho citania,,sa u syna obnoví aj radosť z kníh ako to bolo niekedy ;)
Niektore knihy uz mame ale urcite by nas potešila kniha Hravá angličtina.
@nelakuzelnecitanie Ťažko vybrať z toľkých zaujímavých kníh ale asi najväčšiu radosť by mala dcérka z HRAVEJ ANGLIČTINY, keďže ju tento jazyk veľmi baví a synčekovi by urobilo určite radosť HRAVÉ UČENIE. Ale ako som už spomenula, každá z kníh je zaujímavá niečím iným a to je super😉
Po tychto knihach pokukujem uz nejaku dobu, pocuvam o nich len a len chvaly. povodny plan bol, kedze ide o hodnotnejsi dar, ze knihu s perom prinesie jezisko. ale ak by sme ju vyhrali, deti by ju dostali skor k meninam, maju ich den po sebe, a jezisko by mohol potom nasu kniznicu rozsirit. Pre deti (hanka 4r a kubko 18m) by som vybrala hrave ucenie, obaja su velke sidla, a verim, ze knizka ich udrzi v klude a oni sa veela naucia
moju amalku by potesila kniha ludske telo, pretoze je prave fascinovana vsetkym, co ludske telo ukryva.
Nasim dievcatam by sa urcite najviac pacila Cesta okolo sveta a Svet zvierat. Planujem aj jednu z tychto kniziek kupit starsej dcerke k bliziacim sa narodeninam 😊
Nemáme zatiaľ žiadnu, potešila by každá. Cesta okolo sveta vyzerá úžasne.
pre moju neterku Viki by som vybrala knižku "Svet zvierat", keďže má veľmi rada zvieratká a ku mne často chodí v prvom rade za naším psíkom
U nas vedu zvieratka, takze urcite svet zverat 🙂

Ahoj mojho Jakubka by velmi potesila prave tato cesta okolo sveta a preto lebo velmi rad spoznava nove miesta a rozprava ze raz ked budevelky precestuje cely svet.preto by bol isto celý bez seba keby ho mohol spoznavat zatial takto hravou formou🍀🍀🍀