Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
Súťaž práve teraz!
Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?
Vyberieme a odmeníme 5 z vás!
V tejto chvíli ukončujem súťaž.
Výhry poputujú sem:
@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea
Ozvem sa Vám!
Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Moje deti by sa potešili knihe Slovensko, zahrala by som sa s nimi, je dôležité vedieť o svojej krajine čo najviac informácií. A som presvedčená, že v knihe ich nájdeme.
Ahojte 🙂 tak za moju princeznú určite zvieratká... SVET ZVIERAT. Keďže mame 2.5 roka a nechce sa jej jazýček rozviazat tak ju pomalicky učím... A touto formou by ju to možno aj viac chytilo... 🙂 a keďže zvieratká miluje tak táto alternatíva by hola najlepšia... 🙂 za pokus nič nedáme len sa skúsiť prihlásiť a súťažiť 🙂

@nelakuzelnecitanie krásny večer 🙂
Zatiaľ máme 4 knihy a hodila by sa nám kniha do auta, keďže vždy keď ideme na dlhšiu cestu beriem kufrík so všetkými knihami, čo máme od Vas, do auta by nám tato určite velmi hodila ;)
@nelakuzelnecitanie Krásny večer, veľmi sa mi pozdáva Hravá angličtina, Atlas sveta a Ľudské telo. Sú zaujímavé a mojim deťom (8r. a 3r.) by sa veľmi páčili, keďže sú zvedavé a radi objavujú nové veci, bol by to pre ne úžasný darček. Všetko dobré prajem a veľa nových nápadov k ďalším zaujímavým knihám a hrám🙂
Mne by sa pre deti veľmi páčila "Cesta okolo sveta". Prečo? Úplne perfektné je, že sú tam aj hymny aj vlajky, kde aký štát leží, hlavné mestá... Skvelé, nápadité, hravé a zároveň poučné. Ako bonus sú tam tri rôzne hry na preverenie si vedomostí. Tak toto by moje deti isto veľmi potešilo. 🙂
Moju Nellku by určite potešila akákoľvek knižka, no ak si máme vybrať jednu, tak Anglický obrázkový slovník 😊
@nelakuzelnecitanie Mňa zaujala Hra do auta, nakoľko teraz častejšie cestujeme a aby tá cesta ozaj nebola nuda 🙂
Moje deti najviac zaujala kniha Cesta okolo sveta, keďže je plna informácií o rôznych krajinách. Táto kniha je zaujímavá aj tým, že pútavým cestovaním po celom svete pohltí všetky vekové kategórii, nás dospelákov nevynímajúc. 🤗 Určite by sme pri nej ako rodina strávili kopec spoločných chvíľ a navyše, staršiemu synovi pribudne v škole aj zemepis, určite by zistil, že aj naoko nudné informácie sa dajú podať pútavo a hravou formou tak, aby zemepis nebol strašiakom 😉
Jednoznačne Doprava, ktorú pripravujete 🙂 Nášho 4-ročného bavia jedine autá. Takže, keď spolu kreslíme, musia to byť autá. Nedávno sme museli kúpiť takú stavebnicu, z ktorej sa dá postaviť kamión 🙂. A knihy - každý večer si vyberie takú, kde sú autá 🙂
My uz malinku zbierku od Vas mame... Maly je nadmieru spokojny. Uz v uvode roka, ako sme sa z "netu" dozvedeli, ze chystate knizku o dinosauroch, o darceku k narodkam, resp. k meninam, bolo rozhodnute. Otazkou bolo, kto ten najlepsi darcek pre naseho dinomaniaka kupi prvy 🙂 Maly uz od malicka zboznuje dinosaury v akejkolvek podobe - ci v knihe na obrazkoch, omalovanky, v telke dokumenty, hracky... Samozrejme maju svoju vyhradenu skatulu s cestnym miestom. Dokonca sme boli i na vylete, kde Samko s tatinom objavil i nejake skameneliny... To bolo radosti, ked sa dozvedel, ze skameneli slimacik zil v rovnakej dobe ako jeho dinosauri :D
Synček by sa určite potešil knihe Ľudské telo, keďže je to momentálne pre neho niečo najzaujímavejšie a tak ako som ja v detstve pozerala Bol raz jeden život tak to momentálne púšťam synčekovi a veľa vecí ho zaujíma a má veľa otázok 🙂 táto krásna kniha by mu určite pomohla s odpoveďami na otázky čo má v telíčku 🙂 v budúcnosti určite kúpime knihu Doprava, keďže máme aj Hru do auta a je naša obľúbená 🙂
Moja dcera sa v poslednom case zaujima o pismenka tak mne by sa pacilo pre nu "moje prve pismenka"
Pozerala som si Vasu ponuku,no je tazke vybrat si. Ale zaujalo ma mnoho vasich vyrobkov,takze pri najblizsej prilezitosti urcite nieco starsiemu syncekovi zakupime,mate pestry vyber a zaujalo by ho urcite takmer vsetko. Tazko si vybrat len jeden produkt,zislo by sa nam aj Hra do auta,kedze dost casto cestujeme autom,no urcite by synceka zaujala aj Hrava anglictina,Ludske telo,Pismenka,Doprava a proste je toho vela,lebo ho zaujima kadeco 😊a mate pekny pestry vyber
Syn by sa veľmi potešil knihe Ľudské telo, má skoro 6 rokov, v škôlke preberali nedávno ľudské telo a odvtedy ho to veľmi zaujíma a tá kniha je určite krásna
Zaujala by ho doprava, http://www.kuzelnecitanie.sk/doprava/ , má rád autá a táto kniha vyzerá naozaj dobre.
❤
nas by najviac potesilo Slovensko. aby sme sa opat putavym sposom dozvedeli nieconove, tentokrat o nasej vlasti 🙂
Pre nášho drobca určite Spievanky, keďže najradšej hrá na ukulele a spieva 🙂
Velmi by sme sa potesili knizke Rozpravky na dobru noc.Nas takmer 2rocny syn miluje knizky, vela spolu citame a tato knizka by bola prijemnym spestrenim vecerneho ritualu ;)
Ťažko vybrať veľa zaujímavých kníh, my nemáme zatiaľ žiadnu, preto by moji drobci uvítali nejaku aj s perom, hoci starsi by chcel ľudské telo (a brúsi si zuby na tých dinosaurov co sa pripravuje, jeho úplná topka) a mladší skôr svet zvierat. Takže na začiatok by nás nesmierne potešil set svet zvierat s elektronickým perom.
Určite hravá angličtina. Teda moja malá je ešte malá, ale dorastie ;)
A jazyky sa učia tým lepšie čím je človek mladší 😋
Urcite cesta okolo sveta kedze radi poznavame ine krajiny a ucime sa nove veci
Moja dcerku najviac bavi v tej suprave brozurka/navod 🙂 kedze je tam mala ukazka kazdej knihy 🙂 knihu Hrave ucenie ovlada uz naspamat, myslim, ze teraz by ju zaujali Moje prve pismenka.
Moju 2,5r Karolinku by najviac potesili Spievanky, kazdy den si spieva pesnicky a tancuje.
Ale vyuzili by sme urcite aj hrave ucenie, rozpravky na dobru noc..a pacia sa mi asi vsetky knizky🙂
@nelakuzelnecitanie Dobry vecer,nase deturence by asi najviac potesila kniha Ludske telo,kedze miluju serial Bol raz jeden život a toto by bolo zase nieco nove,ale zaroven poučné a dobré do budúcna.
@nelakuzelnecitanie. Pekny vecer😉 vsetkym. No velmi tazko vyberat. Vela krat si myslim, ze vsetko je uz vymyslene, ze uz sa nic neda lepsie vymysliet😏. A ono aj tak stale niekto pride so super napadom.Ako napr. kuzelne citanie.Knihy su krasne.Keby som mohla urcite kupim vsetky mojmu drobcovi. Knizky miluje citame stale, tak isto aj zvieratka. Rano vstane,napapa sa a ide nakrmit macku,psa,rybicky a sliepocky.... Prideme dnu a uz citame knihy o zvieratkach,ukazuje ktore prave videl... Ma svoje oblubene knihy, uz ich viem naspamät🙄 stale dookola ach jaj....Takze pre drobca SVET ZVIERAT.
kedze dcerka bude predskolacka, urcite by sa nam ziska knizka: moje prve pismenka 😊
My už od vás 2 knihy máme. Jakubko sa budúci rok začína učiť angličtinu, čiže by ho potešila Hravá angličtina. Naše dvojčatá Zuzanku a Kristinku by prekvapila kniha Moje prvé písmenká, pretože ich čaká škola, do ktorej sa veľmi tešia.
nám by sa veľmi hodil ANGLICKÝ OBRÁZKOVÝ SLOVNÍK. Dcéra nastupuje od septembra do prvého ročníka a veľmi by sa chcela začať učiť angličtinu, myslím, že časom nás to tak, či tak neminie. No ja ani manžel po anglicky nevieme a preto sa obávam, ako jej s tým budeme vedieť pomôcť, keď sami nevieme, ako sa čo vyslovuje. Zatiaľ máme Hravé učenie, Ľudské telo a Spievanky, ktoré aktuálne veľmi bavia aj nášho 2,5ročného a chodí stále pospevujúc 🙂 Verím, že aj angličtinu by "študovali" rovno obaja, nakoľko syn je takisto ako aj naša staršia dcéra veľmi ukecaný a nerozpráva len keď spí alebo je🙂)
Rozpravky na dobru noc pre moju malu zabku 😍👶🏻📚

Najviac Cesta okolo sveta 🙂 Keď nemôžeme cestovať naživo, tak aspoň takto 🙂