Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
Súťaž práve teraz!
Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?
Vyberieme a odmeníme 5 z vás!
V tejto chvíli ukončujem súťaž.
Výhry poputujú sem:
@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea
Ozvem sa Vám!
Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Dcéra dostala na Vianoce Svet zvierat a Anglický obrázkový slovník . Určite by ju zaujala Cesta okolo sveta alebo Slovensko 🤗😊
ja mam dvoch chlapcov a uz mame vic knih a vsetky su super 🙂 urcite by nas potesila knizka dinosaury , doprava a aj prve pismenka... my mame vsade dinosaurov a ine zvieratka ...
Dcérka má 16 mesiacov, takže spievanky, hravé učenie a svet zvierat by ju určite veľmi zaujali, pretože je veľmi zvedavá už teraz, všetko ju zaujíma, všetko chce skúšať a má veľmi rada zvuky zvierat a pesničky.
Môjmu synovi by sa hodili čísla, písmená ale najviac mám teraz zálusk na Svet zvierat, Atlas sveta a Ľudské telo 🙂
Jeeej asi som to uz nestihla 😞 ale určite pre našu predskolacku 🙂 MOJE PRVÈ PÍSMENA 😊😊😊 sice nemame este ten prvy set ako sme v inej diskusii spominali 😂 ale určite sa k tymto kúzelnym knizkam radi pripojime a tak učenie bude hrave a hlavne , že to bude pre nu nielen zabava ale aj naucne 🙂
@nelakuzelnecitanie máme doma už niečo, ale dcéru by potešili moje prvé písmenká a angličtina, keďže bude predškoláčka a syna, má 13 rokov by určite potešili cesta okolo sveta alebo Slovensko, lebo rád cestuje a ľudské telo, lebo chce študovať medicínu.
@nelakuzelnecitanie nas by potesila Cesta okolo sveta... 🙂
U maleho by mala najvacsi uspech kniha Doprava. Vsetko, co vrci, trubi, svieti je TOP. A nase puberty by potesil Atlas sveta.
Malého by potesila hra Cesta okolo sveta, lebo rad pozera atlasy a mapy🙂
Nam by sa hodilo moje prve pismenka nakolko mame skolkarku a malinku urcite by sme vyuzili naplno
Zvieratká bodujú u všetkých detí v našej rodine takže by veľmi potešila Kniha svet zvierat 😊🙈
my čakame na novinku knihu doprava http://www.kuzelnecitanie.sk/doprava/ Matias ma velmi rád auta bagre traktory motorky vlaky cize by ho to velmi potesilo 🙂
pero a knihy hrave ucenie a svet zvierat uz mame 🙂
Mojej skoro dvojročnej Emmke by sa určite páčil Svet zvierat
V tejto chvíli ukončujem súťaž.
Výhry poputujú sem:
@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea
Ozvem sa Vám!
Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach pokračujeme 😉
cesta okolo sveta- hra, velmi rady hrávame spolocenske hry (najmä teraz v lete mame na to kopec casu, konecne) a tato bude urcite ovela zaujimavejsia ako bezne, kedze je spojena s kuzelnym perom, maly bude mat v auguste narodeniny tak premyslame nad darcek 🙂
@nelakuzelnecitanie jeee teším sa
@nelakuzelnecitanie super 🙂 dakujeme
blahozelam dievcatam k vyhre a detickam vela zabavy! 🙂
@nelakuzelnecitanie dakujeme kraaaaasne 🙂 tesime sa velmi ;)
Mojej dcérke by sa najviac páčilo Hravé učenie, rada sa učí nové veci, učí sa farby, tvary a rada číta😊
mojmu synovi by sa páčilo ľudské telo. Už dlho sa oň zaujíma a stále sa na niečo pýta, takto by si vedel čítať sám aj keď čítať ešte nevie 🙂
Nás zaujala Cesta okolo sveta a ľudské telo, pretože niektoré už v zbierke máme a zas narodeniny nie sú každý deň 😀tak tieto ešte nie
Velmi bi som chcela ludske telo lebo sa chceme naucit nieco o ludskom tele.

@nelakuzelnecitanie doma máme Svet zvierat a kniha je úžastná, číta si ju naše 1-ročné dievčatko- púšťame zvuky zvierat, 5-ročný aj 7-ročný školák, určite by sme využili Hravú angličtinu, Ľudské telo či Dopravu, prekvapili ma aj novinky Hra do auta - je z čoho vyberať, je to skvelý projekt, všetko do detailu prepracované, do knižiek sa určite oplatí investovať. s pozdravom Katarína