icon

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
3. júl 2018

Súťaž práve teraz!

Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?

Vyberieme a odmeníme 5 z vás!

V tejto chvíli ukončujem súťaž.

Výhry poputujú sem:

@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea

Ozvem sa Vám!

Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
cleo02
4. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Nasa Lilien ma strasne rada zvieratka a preto nasa prva volba by bola Svet zvierat 🙂 Prvu knizku jej planujeme kupit na Vianoce, ale kedze ma o par dni meniny, potesila by vyhra v tejto sutazi 🙂

petrofka
4. júl 2018

Najviac asi Svet zvierat, sme taka zvieratkovsky zalozena rodina 🙂

ivankajar
4. júl 2018

Ludske telo by sa hodilo. Ale Musime uznat vsetky su zaujimave.

sticker
niobe7
4. júl 2018

Nám by sa veľmi hodila knižka Rozprávky na dobrú noc, nakoľko dcérka pred spaním rada počúva rozprávky, ktoré jej čítam. 🙂 veľmi by sme sa potešili, ak by sa na nás usmialo šťastie 🙂

jarnicka
4. júl 2018

U nas letia zvieratka radost by bola z tejto knizky Svet zvierat.

sticker
romi_v
4. júl 2018

My uz doma spievame pesnicky s knizkou Spievanky, a nasu Nelku by urcite potesila knizka Rozpravky na dobru noc, kedze si kazdy vecer pred spanim citame ❤

ciusinka
4. júl 2018

Chcela by som vyhrat pre mojho synceka Rozpravky na dobru noc, pretoze bez rozpravky na dobru noc si ani jeden z nas nevieme predstavit uspavanie a syncek by sa tejto knizke urcite velmi potesil 🙂

blanqa
4. júl 2018

Mne by sa pre mojho 2,5 rocneho nezbednika pozdavali rozpravky na dobru noc a hrave ucenie, ale asi by ostali v kute ak by sa mu do ruk dostala knizka Doprava 😊

jumama
4. júl 2018

Páči sa mi Cesta okolo sveta. Nedávno sme spolu s dcérkou čítali knižku Cesta okolo sveta za 80 dní - skrátené spracovanie Verneovky pre deti. Leto je o cestovani, spoznávaní... A tak aj spoznávanie cez knižku môže byť zábavné.

mivek
4. júl 2018

Jednoznačne Ľudské telo. Našich dvoch nezbedníkov Jakubka a Zuzku zaujíma všetko a často sa rozprávame o všeličom. Zvažovali sme kúpu a bol by to krásny darček pre oboch, nakoľko majú obaja v lete meniny.

7slavka7
4. júl 2018

Moje prvé písmenká je pre nás aktuálna knižka, kedže máme doma budúceho prváčika. Určite by našla svoje uplatnenie a škola by bola pre nás hrou. 😉

mabliss
4. júl 2018

Aktualne by sa nam hodila Hra do auta, kedze nas caka cestovanie. Ale vsetky knizky su super a postupne si ich urcite zaobstarame. 🙂

lenka_ems
4. júl 2018

Nasho syna by urcite potesila knizka Svet zvierat, ale ak vyjde Doprava tak to by bolo radosti, ked by ju dostal 🙂

valilienka2
4. júl 2018

nejaké knihy už máme, ale najviac by sa nám hodila kniha Hry do auta, keďže je čas dovoleniek a výletov 🙂

magdicka111
4. júl 2018

Svet zvierat jednoznačne.

dada125
4. júl 2018

Ahojte 🙂 rozprávky na dobrú noc by nás veľmi potešili, náš drobček už pomaly začína vnímať, preto by rozprávočky pred spinkaním určite urobili radosť. Aj drobcovi aj maminke 🙂

darif
4. júl 2018

Nás by potešili Rozprávky na dobrú noc, aby sa nám krásne zaspávalo😊

petrapod
4. júl 2018

Do zbierky na m chýba Ľudské telo a u sa nevieme dočkať noviniek;)

iv1003
4. júl 2018

Potesila by nas knizka Hrave ucenie.
Mame maleho syna, ktory knizky zboznuje ;)

arion92
4. júl 2018

Máme už doma 4 knižky a deti sa s nimi vedia zabaviť (hlavne dcérka). Potešili by ich určite ešte Slovensko, keďže ich zaujíma, kde je čo na Slovensku a Moje prvé písmenká, pretože ich na budúci rok čaká škola.

natalkasimonka
4. júl 2018

Rozprávky na dobru noc.Dcera ich musí mať každý večer.

nuttelka
4. júl 2018

My sa zoznamujeme s cislami, farbami,tvarmi, takze by nám to Hravé ucenie veľmi veľmi uľahčilo.Plánujeme ho kúpiť drobcekovi k 3. narodeninam, alebo ako odmenu, za to, ze pojde od septembra do škôlky.

kristinaanna
4. júl 2018

určite by sa nám hodilo Slovensko pre staršiu a pre mladšiu, ktorá bude od septembra prváčkou hravé učenie 🙂😍

kristinka1987
4. júl 2018

Joj nam by sa hodilo Ludske telo ale aj rozpravky na dobru noc aj do auta aj zvieratka ... tazko vybrat z takej super ponuky.

mikadooo
4. júl 2018

@nelakuzelnecitanie u nás ľudské telo, lebo to dcéru zaujíma a ufff sa priznám že tie jej otázky niekedy fakt že neviem narýchlo zodpovedať a musíme googliť...😁

tami2014
4. júl 2018

My máme doma dvoch malých spevákov, takže určite Spievanky 🙂

originaltea
4. júl 2018

😍 Cesta okolo sveta ✈️ alebo Hra do auta 🚗 pretože veľa a radi cestujeme, dcérka je na svoj vek veľmi zvedavá a rada sa učí takže by sa určite veľmi potešila 🙂❤️❤️❤️

anezka13
4. júl 2018

Tieto knizky su super 🙂 mam doma troch chalanov a mame uz dve perá,lebo bola bitka oň :D ked mal najstarsi 2 roky dostal Hrave ucenie, postupne sme dokupili Hru do auta, Svet zvierat, Atlas sveta a Ludske telo 🙂 nas prostredny ma v nedelu 2 roky tak by bol super darcek dalsia knizka do zbierky trebars Anglicky obrazkovy slovnik alebo Hrava anglictina, super bude urcite aj pripravovana knizka Doprava 🙂 tazke vybrat, tak keby sa nam postasti boli by sme velmi radi 🙂