icon

DARČEK: Kvído pre najmenších

nela_kvido
Moderátor
19. aug 2019

Pre tie najmenšie detičky má Kvído pripravených hneď niekoľko hier 🙂

Sú ešte úplne maličkí a potrebujú pri hraní vašu pomoc? Inšpirujte sa napríklad Vejárom, ktorý je plný aktivít. Vyriešte spolu s dieťaťom 100 rôznych veselých úloh! Kreslite palcom v rozsypanej múke, rozprávajte sa spolu pred zrkadlom, vymýšľajte príbehy o predmetoch z obrázka. Také jednoduché a pritom také dôležité! Rozviniete pri tom detskú jemnú motoriku, sociálne správanie či zrakové vnímanie.

Máte doma staršie dieťa, ktoré sa dokáže zahrať aj samo? Skúste napríklad Hádankové kartičky so zvieratkami. Obsahujú krásne ilustrované kartičky a zmazateľné fixky na maľovanie. Veď ktoré dieťa nemiluje kreslenie, dopĺňanie a hádanie? 🙂

A čo je bonus pre maminu? Zmestia sa vám do kabelky a môžu tak spolu s vami cestovať autom, vlakom či lietadlom, alebo skrátiť dlhé chvíle čakania u lekára 🙂

Vybrali by ste si niektorú z týchto hier aj pre vašu ratolesť? Napíšte prečo a dve z vás odmením. K jednej poputuje Vejárik a k druhej Hádanky na cesty 👏

Výzva ukončená. Darčeky poputujú sem:
@ankahe1
@radka018

Dúfam, že potešia 🙂

No a ostatné maminy, vy máte možnosť sa opäť zapojiť do ďalších diskusií a súťaží. Na rozdávanie je toho pripraveného viac 😉

DARČEK: Kvído pre najmenších
Strana
z4
sperka
20. aug 2019

@nela_kvido malý detektív, to by bolo pre našu Libušku to pravé, má rada záhady a rieši všetky situacie

ivankaberrynka
20. aug 2019

Keďže som sa ja vôbec nevedela rozhodnúť, tak som ukázala staršej dcérke nech vyberie ;) Zaujal ju vejárik. Myslím, že výborný výber, nakoľko by sme sa čoskoro mohli hrať aj spolu s mladšou dcérkou 🙂

dufajka2017
20. aug 2019

Joooj nás by veľmi potešil vejarik keďže malý ma pomaly 8 mesiacov a teda v aute ho musím vždy niečím zaujať a teraz v poslednej dobe je to knižka pískacia, loptička s obrázkami a môj vejár proti teplu je ale top takže určite by ho zaujalo aj toto podľa mňa to je pre malé deti určite skvelá hračka hlavne na cesty alebo ako hra mimo domova proste 💞💞💞💞

visna6
20. aug 2019

Pri našej malej 2mesacnej Eliske by sme isto ocenili skladnost vejarika. Pri cestovani za babkou je pre ňu ťažké vydržať v sedacke a tak so sebou stále nosíme nejaké hračky, detské leporelá a toto by bola pre ňu ďalšia, nová a neokukana zábava 🙂

petronelak
21. aug 2019

@nela_kvido hadanky na cesty zvierata máme doma 3 ročnú dcérku velmi bavia, do auta jej neberiem kedže musím jej čiťat čo máme na obrázkoch robiť aj ked niektoré si už pamat, vejár plny aktivít nepoznáme a určite by nas potešil celú rodinu pretože s novými hrami sa vždy spoločne zoznamujeme všetci a to je na tom to úžasne že albi spaja rodinu a trávime čas spolu❤

Strana
z4