SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

My máme radi všetky zvieratká od drobných chrobáčikov až po koníky. Top sú samozrejme kone, máme už celkom slušnú zbierku. 😀
Dcerka ma najradsej LIENKU🙂 A preco? Lebo ako ona vravi, panbožkova kravička letí do nebíčka....🙂 a okrem toho, je to cerstva skolkarka a ako značku na skrinke ma prave lienku.
@bara_lego lienka je vlastne BERUŠKA🙂 Viem ze beruška v legu nie je, ale tak dieťa povie vzdy to čo poteši🙂
Naše najobľúbenejšie zvieratko je náš psík Nina, je to zlatý retríver a dcéra ho dostala ako darček na Deň detí minulého roku. Je to jej najlepšia kamarátka na naháňačky a skrývačky na dvore a na záhrade.Zároveň aj verná strážkyňa, v lete bola dcéra na záhrade a keď chcela ísť k čerešni, tak sa Nina postavila pre dňu a začala hlasno brechať, nechápala som prečo, až som prišla k nej a zbadala som, že pod stromom si urobili hniezdo osi. Takže keď je s Ninou, tak má pri sebe vernú strážkyňu.
kravicka, teraz mame taku z milka, tak ta je velmi oblubena, asi preto ze je najnovsia hracka
Tak u nas su dve deti, starsia ta bude mat koncom mesiaca 4 roky, ma tych obľúbených zvieratiek vela, záleží od nálady a od toho, co ju v danom momente nadchlo..nedávno sme boli v kontaktnej ZOO v mikulasi, kde po nej behali veveričky, tak sa zaľúbila do nich..predtým sme boli u kamaráta, co chová ježka, samozrejme, ze bola z neho unesena..vlani sme boli v ZOO, kde videla pandy, tak bola zalubena do nich..jedine stale miesto v top obľúbenosti ma kôň, tych zbožňuje všetkých..plyšových, legových, plastových, latkovych a samozrejme najradšej ma živých, najmä takých, na ktorých sa da jazdiť;)
Mladšia dcéra ma skoro 7 mesiacov, ta veľkým úsmevom reaguje na leguána, co ma hrackarskeho..tam uvidime, akou cestou sa bude uberať;)
Ahojte,nase oblubene zvieratko bola macicka u starkej, kym malemu pred rokom nezistili silnu alergiu na macky a na srst. Takze sa kontaktom som zivymi zvieratkami musime vyhybat. A nasim najoblubenejsim zvieratkom sa stal drak Bezzubka 🙂
U nàs je ježko favorit 🙂 aj syncek je taky maly jezko ♡
Náš synček sa najradšej hráva s malým hnedým medvedíkom BRUM BRUM zo štartovacej sady od 1 a 1/2 roka. Stále ho musime schovávať do domčekov a on otvára okienka. Ta radosť v detských očiach je nenahraditeľná.
Nase dva poklady, Eliska 3 roky a Tobiasko pol roka, miluju psiky. Eliska musi kazdeho, ktoreho stretneme na prechadzke pohladkat. jeden dokonca spava v kociari a strazi Tobiaska kym spi 😀
Eliska miluje duplo od roka a velmi tuzi prave po ceste okolo sveta. Ine oblubene zvieratka sme si teda z dupla postavili. Tobiasko uz teraz sleduje vsetky farebne kocky takze zrejme doma mame dalsieho ,, duplo zavislaka,,.
Ahojte,ja mam dve deticky,ktore zboznuju vsetky zvieratka , lego kocky a lego postavicky,zvieratka..dcerka ma 8 a od uplneho malicka tvrdi,ze bude zverolekarkou a stale ju to neprechadza, s bracekom,kt. ma dva roky sa dokazu hrat na dvore hodiny s chytenym lucnym konikom,modlivkou alebo zabkou,urobia jej postielku,davaju jej papat..fotia si ich..na vecer ju samozrejme vzdy pustime do prirody,doma mame rybku,ktorej by akvarko cistili najradsej 3 krat do tyzdna a davali jej papat kazdu hodinu,za vysvecko dostala dcerka vysnivaneho kocurika,ktoreho si maznaju...vyrabaju mu hracky a boli by najradsej,keby mohol s nimi spat v postielke..u starkych mame kravicky,ovecky,kozy,zajace,holuby,psa a deti- ked sme tam- sa o ne staraju od rana do vecera..a ked je skarede pocasie,alebo zima hrame sa doma na puzzliach s nasim uuzasnym legom duplom..
U dcerky je najoblubenejsia myš 😆 ma proste "kasny chostik"
A syn "venci" plysovych psikov...lebo ozajstneho sme mu zamietli.... Minimalne do 18ky 😅😅
U nas je to jednoznacne macko, mame ich niekolko velkosti a tvarov, a vsetci maju meno Brumko 🙂
Neviem, ci ma Nataska oblubene zvieratko, ale ked ideme von a zbada nejakeho psika, tak sa nevie dockat kedy ho pohladka. Sranda je, ked ide nejaky pan okolo nas so psom s vacsou rasou a ona krici: mamaaa "maji" havko 🙂 akoze maly a pritom by ju hravo zavalil ;)
U nás sú zvieratká významnými členmi domácnosti. Máme akvárium s rybičkami, ktoré syn každé ráno kŕmi. Po dvore nám pobehujú dva psíky, sliepky a stádo kôz. Nedávno pribudol aj kanárik, ten tu však len prezimuje a potom sa vracia k svojim majiteľom. Aj pri kupovaní Lega sme si vyberali tie so zvieratkami. Aj naše posledné dielko je "dedino-zoo" 🙂
Kristinka zboznuje macka Miška, lebo je to kamarat Mášky a to je jej TOP rozpravka. S plysovym Miskom vsade chodi a samozrejme nesmie chybat v postielke 🙂
Zo zivych zvieratiek ma najradsej starkinho psika, jeho meno (Agi) je jedno z prvych piatich slov, ktore sa naucila 🙂
U nás je top zvieratko ježko. Hlavne preto, že keď bol syn ešte malinký, mýlil si ježka a Ježiška a odvtedy si myslí, že to ježko nosí na Vianoce darčeky. 😉
U nas vyhrava krava s teliatkom. No a preco? Lebo teliatko papa dudu, teda mliecko od svojej mami, co donedavna papal aj nas uz skoro 3 rocny syncek - mliecko od svojej mamicky 🙂)).
U nás vedú HAVA - rozumej havo a potom ŇAUA - rozumej mačička 😂 no a lev a tiger.. Lebo sa nam velmi lahko napodobnuju waaaaaa 😀😀😀 kedze maly má 1,5 roka. Takéto uuuzasne zvieratká by bola pre nás neskutočne naaadherna výhra 😍😍😍
Maly Danielko ma rad vsetky zvieratka snazi sa ich napodobnovat.najlepsie mu ide tiger a macka ;)
nuz, po jednom z nasich letnych vyletov okolo "sveta" slovenska ma nasa dominika az dve oblubene zvieratka - macka Kubka, ktoreho aj pohladkala a este zebru Petru - tu ale zatial zazila len v podobe bieleho konika a fotoshopovej upravy fotky nasim tatinom 🙂 v tejto sade lego duplo by sa jej sen stal skutocnostou a mohla by konecne povozit svojich lego kamosov aj na naozajstnej lego zebre 🙂
U rocnej dcerky to je pes: nasi maju 3 psov, svokrovci 2. Tak sa vzdy tesi ked tam ideme a je jedno ci prsi alebo svieti slnko, vzdy chce byt vonku pri nich.
A u starsej dcerky su to kone od kedy bola s krstnym na dostihoch a kacice,husy, morky u dedka. Keby ste poculi resp. videli ten rozhovor medzi dcerkou a morkami, pojdete do kolien 😀
Nase najoblubenejsie zvieratko je nas domaci kralik Nuso, ktory byva na nasej vnutornej chodbicke hned pri dverach do bytu a deti su z neho nadsene🙂 Dcerka mu nosi suchy chlebik a z vychadzky travicku, dava pit vodicku,,Ma uz 6 rokov a na zaciatku sme ani netusili, ze sa s nim bude hrat este aj nas syncek, ktory mal teraz 1 rok🙂Z lega dupla mame ZOO a odtial zopar zvieratiek a velmi by nas potesilo, keby sa rady zvieratiek rozsirili..A ta smykacka pre tucniaky vyzera perfektne🙂

V podstate maju moje deti radi rozne zvieratka. Ale posledny rok najviac cierneho pantera 🙂 . Dcera hra softball a cierneho pantera maju ako logo. Su to male Pantherky 🙂