icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
mirkave
13. okt 2016

V podstate maju moje deti radi rozne zvieratka. Ale posledny rok najviac cierneho pantera 🙂 . Dcera hra softball a cierneho pantera maju ako logo. Su to male Pantherky 🙂

rora
13. okt 2016

najradsej maju dinosaurusov - teda dcera, a maly sa uz pridal 🙂

simsonkab
13. okt 2016

My máme radi všetky zvieratká od drobných chrobáčikov až po koníky. Top sú samozrejme kone, máme už celkom slušnú zbierku. 😀

ankazdca
13. okt 2016

Dcerka ma najradsej LIENKU🙂 A preco? Lebo ako ona vravi, panbožkova kravička letí do nebíčka....🙂 a okrem toho, je to cerstva skolkarka a ako značku na skrinke ma prave lienku.
@bara_lego lienka je vlastne BERUŠKA🙂 Viem ze beruška v legu nie je, ale tak dieťa povie vzdy to čo poteši🙂

marry333
13. okt 2016

Naše najobľúbenejšie zvieratko je náš psík Nina, je to zlatý retríver a dcéra ho dostala ako darček na Deň detí minulého roku. Je to jej najlepšia kamarátka na naháňačky a skrývačky na dvore a na záhrade.Zároveň aj verná strážkyňa, v lete bola dcéra na záhrade a keď chcela ísť k čerešni, tak sa Nina postavila pre dňu a začala hlasno brechať, nechápala som prečo, až som prišla k nej a zbadala som, že pod stromom si urobili hniezdo osi. Takže keď je s Ninou, tak má pri sebe vernú strážkyňu.

benca
13. okt 2016

kravicka, teraz mame taku z milka, tak ta je velmi oblubena, asi preto ze je najnovsia hracka

magdalena459
13. okt 2016

Psik Riki, nam sme ho ako malé šteniatko, zobrali sme domov, vykupali, dali sme mu napapat a už ostal u nás 😊

hela_tn
13. okt 2016

Tak u nas su dve deti, starsia ta bude mat koncom mesiaca 4 roky, ma tych obľúbených zvieratiek vela, záleží od nálady a od toho, co ju v danom momente nadchlo..nedávno sme boli v kontaktnej ZOO v mikulasi, kde po nej behali veveričky, tak sa zaľúbila do nich..predtým sme boli u kamaráta, co chová ježka, samozrejme, ze bola z neho unesena..vlani sme boli v ZOO, kde videla pandy, tak bola zalubena do nich..jedine stale miesto v top obľúbenosti ma kôň, tych zbožňuje všetkých..plyšových, legových, plastových, latkovych a samozrejme najradšej ma živých, najmä takých, na ktorých sa da jazdiť;)
Mladšia dcéra ma skoro 7 mesiacov, ta veľkým úsmevom reaguje na leguána, co ma hrackarskeho..tam uvidime, akou cestou sa bude uberať;)

marcah
13. okt 2016

My dnes mame narodeniny a tak sme boli v hrackarstve a dala som drobcovi vybrat si jednu hracku. Vybral si postavicku dinosaura (bola ale dost draha a dinosautmrov mame doma uz plnu tasku) tak to potom vymenil za domace zvieratka ☺. Z toho najviac vedie prasiatko 🙂.

millaviila
13. okt 2016

u nas vyhrava myska "MIMI"...a preco?sama neviem 🙂 mala si ju vybrala este ako babatko a dodnes su nerozlucne kamosky 😀

jesika35
13. okt 2016

Naši majú radi všetky zvieratká, ale najradšej majú psíka. 🙂 🙂 🙂

jelus
13. okt 2016

Ahojte,nase oblubene zvieratko bola macicka u starkej, kym malemu pred rokom nezistili silnu alergiu na macky a na srst. Takze sa kontaktom som zivymi zvieratkami musime vyhybat. A nasim najoblubenejsim zvieratkom sa stal drak Bezzubka 🙂

orsi_h
13. okt 2016

U nàs je ježko favorit 🙂 aj syncek je taky maly jezko ♡

lenka_ems
13. okt 2016

Náš synček sa najradšej hráva s malým hnedým medvedíkom BRUM BRUM zo štartovacej sady od 1 a 1/2 roka. Stále ho musime schovávať do domčekov a on otvára okienka. Ta radosť v detských očiach je nenahraditeľná.

j_and_p
13. okt 2016

Nase dva poklady, Eliska 3 roky a Tobiasko pol roka, miluju psiky. Eliska musi kazdeho, ktoreho stretneme na prechadzke pohladkat. jeden dokonca spava v kociari a strazi Tobiaska kym spi 😀
Eliska miluje duplo od roka a velmi tuzi prave po ceste okolo sveta. Ine oblubene zvieratka sme si teda z dupla postavili. Tobiasko uz teraz sleduje vsetky farebne kocky takze zrejme doma mame dalsieho ,, duplo zavislaka,,.

yanka1979
13. okt 2016

Ahojte,ja mam dve deticky,ktore zboznuju vsetky zvieratka , lego kocky a lego postavicky,zvieratka..dcerka ma 8 a od uplneho malicka tvrdi,ze bude zverolekarkou a stale ju to neprechadza, s bracekom,kt. ma dva roky sa dokazu hrat na dvore hodiny s chytenym lucnym konikom,modlivkou alebo zabkou,urobia jej postielku,davaju jej papat..fotia si ich..na vecer ju samozrejme vzdy pustime do prirody,doma mame rybku,ktorej by akvarko cistili najradsej 3 krat do tyzdna a davali jej papat kazdu hodinu,za vysvecko dostala dcerka vysnivaneho kocurika,ktoreho si maznaju...vyrabaju mu hracky a boli by najradsej,keby mohol s nimi spat v postielke..u starkych mame kravicky,ovecky,kozy,zajace,holuby,psa a deti- ked sme tam- sa o ne staraju od rana do vecera..a ked je skarede pocasie,alebo zima hrame sa doma na puzzliach s nasim uuzasnym legom duplom..

kvietocok2
13. okt 2016

U dcerky je najoblubenejsia myš 😆 ma proste "kasny chostik"
A syn "venci" plysovych psikov...lebo ozajstneho sme mu zamietli.... Minimalne do 18ky 😅😅

katarinakate
13. okt 2016

U nas je to jednoznacne macko, mame ich niekolko velkosti a tvarov, a vsetci maju meno Brumko 🙂

tanihy
13. okt 2016

Neviem, ci ma Nataska oblubene zvieratko, ale ked ideme von a zbada nejakeho psika, tak sa nevie dockat kedy ho pohladka. Sranda je, ked ide nejaky pan okolo nas so psom s vacsou rasou a ona krici: mamaaa "maji" havko 🙂 akoze maly a pritom by ju hravo zavalil ;)

petronelak
13. okt 2016

cestujeme vsade najvacsi zazitok bol vsak pri strihani v uzasnom detdkom kadernictve 🚙🚌🚃✈️

jaska_c
13. okt 2016

U nás sú zvieratká významnými členmi domácnosti. Máme akvárium s rybičkami, ktoré syn každé ráno kŕmi. Po dvore nám pobehujú dva psíky, sliepky a stádo kôz. Nedávno pribudol aj kanárik, ten tu však len prezimuje a potom sa vracia k svojim majiteľom. Aj pri kupovaní Lega sme si vyberali tie so zvieratkami. Aj naše posledné dielko je "dedino-zoo" 🙂

zabinkalenka
13. okt 2016

Kristinka zboznuje macka Miška, lebo je to kamarat Mášky a to je jej TOP rozpravka. S plysovym Miskom vsade chodi a samozrejme nesmie chybat v postielke 🙂
Zo zivych zvieratiek ma najradsej starkinho psika, jeho meno (Agi) je jedno z prvych piatich slov, ktore sa naucila 🙂

babobabobabo
13. okt 2016

U nás je top zvieratko ježko. Hlavne preto, že keď bol syn ešte malinký, mýlil si ježka a Ježiška a odvtedy si myslí, že to ježko nosí na Vianoce darčeky. 😉

zuzuf88
13. okt 2016

U nas vyhrava krava s teliatkom. No a preco? Lebo teliatko papa dudu, teda mliecko od svojej mami, co donedavna papal aj nas uz skoro 3 rocny syncek - mliecko od svojej mamicky 🙂)).

ive3t
13. okt 2016

U nás vedú HAVA - rozumej havo a potom ŇAUA - rozumej mačička 😂 no a lev a tiger.. Lebo sa nam velmi lahko napodobnuju waaaaaa 😀😀😀 kedze maly má 1,5 roka. Takéto uuuzasne zvieratká by bola pre nás neskutočne naaadherna výhra 😍😍😍

2008moto
13. okt 2016

Maly Danielko ma rad vsetky zvieratka snazi sa ich napodobnovat.najlepsie mu ide tiger a macka ;)

miriam1509
13. okt 2016

My máme radi veľmi zajkov lebo sú tak mäkučké 🙂 Prikladáme foto z Jankovej prvej návštevy v Zoo (kontaktná Zoo LM).
P.S. Maminky máme všetky veľké šťastie a to naše nádherné detičky. Držím palčeky 😉

sasena12
13. okt 2016

nuz, po jednom z nasich letnych vyletov okolo "sveta" slovenska ma nasa dominika az dve oblubene zvieratka - macka Kubka, ktoreho aj pohladkala a este zebru Petru - tu ale zatial zazila len v podobe bieleho konika a fotoshopovej upravy fotky nasim tatinom 🙂 v tejto sade lego duplo by sa jej sen stal skutocnostou a mohla by konecne povozit svojich lego kamosov aj na naozajstnej lego zebre 🙂

val11
13. okt 2016

U rocnej dcerky to je pes: nasi maju 3 psov, svokrovci 2. Tak sa vzdy tesi ked tam ideme a je jedno ci prsi alebo svieti slnko, vzdy chce byt vonku pri nich.
A u starsej dcerky su to kone od kedy bola s krstnym na dostihoch a kacice,husy, morky u dedka. Keby ste poculi resp. videli ten rozhovor medzi dcerkou a morkami, pojdete do kolien 😀

levik33
13. okt 2016

Nase najoblubenejsie zvieratko je nas domaci kralik Nuso, ktory byva na nasej vnutornej chodbicke hned pri dverach do bytu a deti su z neho nadsene🙂 Dcerka mu nosi suchy chlebik a z vychadzky travicku, dava pit vodicku,,Ma uz 6 rokov a na zaciatku sme ani netusili, ze sa s nim bude hrat este aj nas syncek, ktory mal teraz 1 rok🙂Z lega dupla mame ZOO a odtial zopar zvieratiek a velmi by nas potesilo, keby sa rady zvieratiek rozsirili..A ta smykacka pre tucniaky vyzera perfektne🙂